NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem volt jó ez a True Detective. És nem a vége miatt, úgy alapból az egész évad, engem valahogy abszolút nem fogott meg úgy, mint az első. Az egész sztori katyvasz volt.
több mint 9 éve
JJ Watt melyik csapat baseballsapkájában(M-es) feszített?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Mikey
18 756
Akkor ezek szerint jó volt az érzésem, miszerint nem sikerül sokat kihozni a történetből. Dánke.Mr. Robotot nézi valaki? Tegnap volt szerencsém megnézni az első részt, a téma érdekesnek tűnik, de vannak kételyeim hogy színvonalban merrefelé halad tovább a sorozat. Érdemes folytatni?Mikeyelső rész nekem tetszett, de utána nagyon gyorsan esett a színvonal, 3 részig bírtamDexxter Tailor
szerk.: viszont Ray Donovan visszatér majd a negyedik évadra is, a nap híre.
több mint 9 éve
Mr. Robotot nézi valaki? Tegnap volt szerencsém megnézni az első részt, a téma érdekesnek tűnik, de vannak kételyeim hogy színvonalban merrefelé halad tovább a sorozat. Érdemes folytatni?Mikeyelső rész nekem tetszett, de utána nagyon gyorsan esett a színvonal, 3 részig bírtam
több mint 9 éve
ez a TD szezon most nem jött át
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Mikey
18 756
Mr. Robotot nézi valaki? Tegnap volt szerencsém megnézni az első részt, a téma érdekesnek tűnik, de vannak kételyeim hogy színvonalban merrefelé halad tovább a sorozat. Érdemes folytatni?
több mint 9 éve
Jughead
5 230
Anthony Hopkinsszal egy sci-fi western sorozat jöhet ? 😉]sütiJonathan Nolan + HBO? Ha a Barátok Közt színészei szerepelnének benne akkor is az év legjobban várt sorozata lenne, nem hogy ilyen szereplő gárdával... 😀
több mint 9 éve
Az ügynökök munkásságát majd a holnap kezdődő The Agent fogja bemutatni (remélem hitelesen)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
igen de rajta van izom is a színész ellenben totál be van esve, semmi izom nincs rajta, nekem sem volt hiteles egyáltalán (jó persze nem könnyű ekkora embert találni aki színészkedni is tud)davemayermért Cruz tud? 😀
Amúgy nem foglalkozik annyira mélyen az NFL-el a sorozat, de pl az ügynökök helyzetét és munkásságát sztem elég jól bemutatja (legalábbis némelyikét), illetve nekem tetszik, hogy Spencer gyógyszerfüggő, mert elég sok játékosról derült ki, hogy karrierjük után is rajta maradtak a fájdalomcsillapítókon (ami már karrier alatt se normális, dehát Freeney-nek is volt pl sackje Super Bowlon, szakadt bokaszalaggal...)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
igen de rajta van izom is a színész ellenben totál be van esve, semmi izom nincs rajta, nekem sem volt hiteles egyáltalán (jó persze nem könnyű ekkora embert találni aki színészkedni is tud)a Ballers-ben a visszavonult pro-bowler guard-ot alakító színészről minden el tudok képzelni csak azt nem, hogy az NFL-ben volt falember voltHöri
iszonyatosan illúzió romboló, mert inkább úgy néz ki mint egy túltáplált napközis... most meg vissza akar térni, uram isten @)ZERO_L
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
a Ballers-ben a visszavonult pro-bowler guard-ot alakító színészről minden el tudok képzelni csak azt nem, hogy az NFL-ben volt falember volt
iszonyatosan illúzió romboló, mert inkább úgy néz ki mint egy túltáplált napközis... most meg vissza akar térni, uram isten @)ZERO_L
több mint 9 éve
a Ballers-ben a visszavonult pro-bowler guard-ot alakító színészről minden el tudok képzelni csak azt nem, hogy az NFL-ben volt falember voltiszonyatosan illúzió romboló, mert inkább úgy néz ki mint egy túltáplált napközis... most meg vissza akar térni, uram isten @)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
tényleg bazz....| megerőszakolta az a hippi az erdőben gyerekként és onnan futott ki | sapkajól félreértettem akkor 😊A reakciómból igazából arra is gondolhatsz, hogy tetszett, de arra is, hogy pont nem. 😉Most néztem meg az új True Detective-t.Neked is tetszett? Akkor elég kevesen lehetünk.Gergőbácsi
Bazmeg.Stez
Stez
még arra leszek kíváncsi, hogy | a Velcoro fateros "álom"jelenetében említett 'erdőből kirohanás' honnan jött Begyerigyisznek | Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
| megerőszakolta az a hippi az erdőben gyerekként és onnan futott ki |jól félreértettem akkor 😊A reakciómból igazából arra is gondolhatsz, hogy tetszett, de arra is, hogy pont nem. 😉Most néztem meg az új True Detective-t.Neked is tetszett? Akkor elég kevesen lehetünk.Gergőbácsi
Bazmeg.Stez
Stez
még arra leszek kíváncsi, hogy | a Velcoro fateros "álom"jelenetében említett 'erdőből kirohanás' honnan jött Begyerigyisznek | Gergőbácsi
több mint 9 éve
jól félreértettem akkor 😊A reakciómból igazából arra is gondolhatsz, hogy tetszett, de arra is, hogy pont nem. 😉Most néztem meg az új True Detective-t.Neked is tetszett? Akkor elég kevesen lehetünk.Gergőbácsi
Bazmeg.Stez
Stez
még arra leszek kíváncsi, hogy | a Velcoro fateros "álom"jelenetében említett 'erdőből kirohanás' honnan jött Begyerigyisznek |
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
igen, a ki lőtte meg Velcoroton gondolkoztam amikor néztem, kissé eljött innen a sztoriszál, és úgy nézem nem is fog ez kiderülni, pedig kb. ez volt az egyetlen szál, ami úgy igazán emlékeztetett a korábbi évadra. Mármint hollójelmezes illetve nem ölte meg stb.stb.igen, most már mondhatni szinte érdektelen, ki ölte meg a városatyát, ki lőtte meg Velcorot ( | szerintem a heges arcú bártündér volt | 😊 ), de remélem lesz még fordulat. | ha a szipákolós polgármestert kinyúvasztják, már jó lesz | Gergőbácsinekem ez a rész most nem tetszett, nagyon klisés volt 😕sapkaMost néztem meg az új True Detective-t.Neked is tetszett? Akkor elég kevesen lehetünk.Gergőbácsi
Bazmeg.Stez
több mint 9 éve
A reakciómból igazából arra is gondolhatsz, hogy tetszett, de arra is, hogy pont nem. 😉Most néztem meg az új True Detective-t.Neked is tetszett? Akkor elég kevesen lehetünk.Gergőbácsi
Bazmeg.Stez
Egyébként voltak jó jelenetek, de az utolsó perc nálam alapból rontott a dolgon, bár már a rész elejétől kezdve benne volt a levegőben, hogy ez fog történni, eléggé sejthető volt, ugyanúgy, ahogy a kefe is.
Oké, most úgy tényleg kiderültek a stiklik, ki, hol, kit baszott át, ki szúrt ki és kivel, meg így összességében az évadra sem mondanám, hogy rossz, de annyira nem mozgatta meg a fantáziám, nem érzem azt a pluszt, azt az átütőerőt, mint az első évad után. Persze van még egy utolsó rész, de meglepetést már nem várok, a szokásos happy end lesz meg mindenhol gondolom.
Így hét rész alapján nekem hatalmas csalódás ez az évad. A karakterek bemutatása sem hozott semmi extrát, még talán Velcoro volt a legjobban kidolgozva, de valahogy ő sem eléggé.
Komolyan a sorozat felétől kezdve végig azt éreztem, hogy mindhárom zsaru egy elbaszott szaréletű ember, akiknek a legjobb az lenne, ha kinyiffannának.
Plusz ugye az első évadban történetek voltak, sztori volt, tényleg azt mondta az ember, hogy most már frankón tudni akarja, ki a gyilkos, hogy, stb, míg ebben az évadban valahogy abszolút nem volt olyan mély az egész dolog, hanem óriási klisé lett.
Kíváncsian várom az utolsó részt, lesznek-e fordulatok, és sikerül-e valamivel robbantani, de szerintem pár főszereplő halálán kívül más nem történik majd.
több mint 9 éve
Köszönöm mindenkinek a segítséget, a legtöbb szavazat talán a Wirere esett, így azt kezdem el a True Detective 2.évada mellett.Kicsit érdekesnek találom, hogy a Prison Breaket senki sem említette, mai napig az egyik kedvencem és egy jó hír is kijött pont a mai napon, visszatér Michael és Lincoln a képernyőkre.... 😊 tvline.com/2015/08/06/prison-break-revival-fox-official-2016/
több mint 9 éve
igen, most már mondhatni szinte érdektelen, ki ölte meg a városatyát, ki lőtte meg Velcorot ( | szerintem a heges arcú bártündér volt | 😊 ), de remélem lesz még fordulat. | ha a szipákolós polgármestert kinyúvasztják, már jó lesz |nekem ez a rész most nem tetszett, nagyon klisés volt 😕sapkaMost néztem meg az új True Detective-t.Neked is tetszett? Akkor elég kevesen lehetünk.Gergőbácsi
Bazmeg.Stez
több mint 9 éve
nekem ez a rész most nem tetszett, nagyon klisés volt 😕Most néztem meg az új True Detective-t.Neked is tetszett? Akkor elég kevesen lehetünk.Gergőbácsi
Bazmeg.Stez
több mint 9 éve
Most néztem meg az új True Detective-t.Neked is tetszett? Akkor elég kevesen lehetünk.
Bazmeg.Stez
több mint 9 éve
Íme a Martin Scorsese, Mick Jagger és Terrence Winter (Broadwalk Emipre) nevével fémjelzett Vinyl 1. trailere(2016 januárjában érkezik majd). Elég biztatónak tűnik, és nem csak OW jelenléte miatt. 😀
több mint 9 éve
Most néztem meg az új True Detective-t.Bazmeg.