Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Tenisz

15 feliratkozó

1 órája
no Baltimore Ravens 9 137
En lehuzom sheltont.

Nagyon kicsit lattam a meccsbol. Abban pontosan azt hozta ami tole elvarhato.
A tenyerese bivaly eros, de nem konzisztens, a fonakja viszont uberszar. A par game alatt egyetlen egyszer sem tudott 2 tisztesseges fonakot utni intent-el. Nincs mas eselye mint kiforogni. | Csak megjegyzem hogy prime tsitsipas kb ez a jatekos akinek jo de nem olyan jo a szervaja mint sheltonnak, de sokkal jobb a tenyerese ( nem olyan eros, de sokkal kiszamithatobb ) es a fonakjuk egy szar. |

Alcaraz taktikailag oriasi elonyben volt csak nem kivitelezte az "egyszeru" uteseket. 2. szerva alcaraz behatral es jon az elore tudott serva ropte es elront egy sima egyszeru utest. Az hogy nem mozgatta sheltont ezeknel hogy elore es hatra mozog szerva elott ketszer es meg el is rontja az egyszeru uteseket az alcaraz csodje.

Es tiafoe hasonlit jobban egy teniszezohoz, de neki igazan nincs semmije es ez fejben fog eldolni. De alcaraz eseten a taktikai dolgokban latni szenvedni az kiabrandito, hisz eddig orult jo volt benne. Lehet ferrero r.?

Nalam blockx jobb jatekos mint shelton csak o meg tul zoldfulu. A ket sosem volt jo jatekos, de ebben a mezonyben a rutin eleg lehetett es van zverev aki igy talan fejben is felnohet ha ezt behuzza az osszes fejbeli korlatjaval.
no
Szerintem ő a nagyon jól ragozza a semmit kategória.

Ferrerohoz ne hasonlítsuk Carlitot - utóbbi kicsit olyan, mint Nalbandian, minden tudott a tensizről, csak valahogy egy hajszálnyival kevés volt, én nagyon szerettem JCF-t is, szép teniszt játszott.
kishaszi
😊 En mint edzojere gondoltam. O meg mondta a meccsen hova alljon, egeszen addig amig a fogadasnal adott ellenfel ellen megtalaltak a sweet pontot. Olyan nincs hogy en megmondom hogy a felallasabol serva ropte fog jonni es nem reagal ra a kovetkezonel. Az hogy nem nyomta a fonakot az erthetetlen volt, minden labdamenetet le tudot neutralizalni vele hisz a masodik utes szarul/gyengen erkezett vagy haloba vagy nyeses lett belole. De hangsulyozom nagyon picit lattam belole, de az tipikus shelton volt, de lehet a tobbi reszen fantasztikus volt.

alcaraz ugy jatszott mintha megint nem lehetne edzeni a jatekosokat meccs kozben. Taktikailag elkepesztoen gyenge volt. A jatekban a rozsdamegbocsathato, de a dontes az nem az es az edzoknek meg vegkeppen nem

Szerkesztette: no
1 órája
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 242 — Steelers fan
En lehuzom sheltont.

A tenyerese bivaly eros, de nem konzisztens, a fonakja viszont uberszar. A par game alatt egyetlen egyszer sem tudott 2 tisztesseges fonakot utni intent-el. Nincs mas eselye mint kiforogni. | Csak megjegyzem hogy prime tsitsipas kb ez a jatekos akinek jo de nem olyan jo a szervaja mint sheltonnak, de sokkal jobb a tenyerese ( nem olyan eros, de sokkal kiszamithatobb ) es a fonakjuk egy szar. |

Alcaraz taktikailag oriasi elonyben volt csak nem kivitelezte az "egyszeru" uteseket. 2. szerva alcaraz behatral es jon az elore tudott serva ropte es elront egy sima egyszeru utest. Az hogy nem mozgatta sheltont ezeknel hogy elore es hatra mozog szerva elott ketszer es meg el is rontja az egyszeru uteseket az alcaraz csodje.

Es tiafoe hasonlit jobban egy teniszezohoz, de neki igazan nincs semmije es ez fejben fog eldolni. De alcaraz eseten a taktikai dolgokban latni szenvedni az kiabrandito, hisz eddig orult jo volt benne. Lehet ferrero r.?

Nalam blockx jobb jatekos mint shelton csak o meg tul zoldfulu. A ket sosem volt jo jatekos, de ebben a mezonyben a rutin eleg lehetett es van zverev aki igy talan fejben is felnohet ha ezt behuzza az osszes fejbeli korlatjaval.
no
Szerintem ő a nagyon jól ragozza a semmit kategória.

Ferrerohoz ne hasonlítsuk Carlitot - utóbbi kicsit olyan, mint Nalbandian, minden tudott a tensizről, csak valahogy egy hajszálnyival kevés volt, én nagyon szerettem JCF-t is, szép teniszt játszott.

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 órája
En lehuzom sheltont.

2 órája
remontada San Francisco 49ers 2 180
Alcaraz mit csinált a tiebreakben? Komolyan Shelton második szervájára fellép? Teljesen agybeteg.
Jughead
Oktató filmbe való ahogy megverte magát de nem csak a tie breakben. Most derült ki hogy rohadtul nincs még formában de nem is volt elvárás. Ez a meccs egy szoros tie break plusz 6:3 6:3 a spanyolnak amit Shelton alap esetben ki tudna hozni
remontada
Én nem húznám le Sheltont, szerintem nagyon jól játszott, ezt a meccset ő érdemelte meg. Még akkor is, ha a végén a meccs Alcaraz kezében volt, csak jött 3 nagyon csúnya ki nem kényszerített hiba és a Tiebreak-ben és is ez a szörnyű döntés, hogy 3x is fellépett a második szervákra (egyszer amúgy bejött, 4-6-nál, csak aztán ott jött a ziccer kiütése a standionból).

Shelton innen amúgy be kell, hogy húzza, bőven a legjobb eddig a tornán.
Jughead
Nem volt szándékom lehúzni. Ő kihozta a maxot. Egy formában lévő Carlosra írtam hogy alapesetben sima 3:0 lenne
2 órája
Jughead Dallas Cowboys 6 990
Alcaraz mit csinált a tiebreakben? Komolyan Shelton második szervájára fellép? Teljesen agybeteg.
Jughead
Oktató filmbe való ahogy megverte magát de nem csak a tie breakben. Most derült ki hogy rohadtul nincs még formában de nem is volt elvárás. Ez a meccs egy szoros tie break plusz 6:3 6:3 a spanyolnak amit Shelton alap esetben ki tudna hozni
remontada
Én nem húznám le Sheltont, szerintem nagyon jól játszott, ezt a meccset ő érdemelte meg. Még akkor is, ha a végén a meccs Alcaraz kezében volt, csak jött 3 nagyon csúnya ki nem kényszerített hiba és a Tiebreak-ben és is ez a szörnyű döntés, hogy 3x is fellépett a második szervákra (egyszer amúgy bejött, 4-6-nál, csak aztán ott jött a ziccer kiütése a standionból).

Shelton innen amúgy be kell, hogy húzza, bőven a legjobb eddig a tornán.
2 órája
remontada San Francisco 49ers 2 180
Jughead
2 órája
Duff Seattle Seahawks 3 582
Ezt innen Zverevnek meg kell oldania, kategoriakkal jobb jatekos, mint a többi, bentmarado.
2 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 242 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
...és lesz egy amerikai a döntőben.
2 órája
3 órája
sheltonnak zero 1% eselye van onerobol, alcaraz el tudja verni magat, de nem fogja.

sheltonnak qva jol kellene szervalnia es nem szerval ugy, az hogy gyors az keves lesz. alcaraz mar belekenyszeriti hogy pontos is legyen. 5 szetten keresztul meg nem lattam tole, bar nem nezem sokat mert gyok 2 a jateka. A masik eselye hogy ugy mukodik a fonakja mint canadaban ES alcaraz ellen nem masodvonalasok ellen. Es megint 5 szettben.

szegyen ha egy shelton a 2. legjobb, de fogadok ellene ha tovabb jutna
no
Alcatraz még böriben van a játékát tekintve. Előző meccsen írtátok valakik -vagy kettővel, hogy jól néz ki, de nekem már ott is az tűnt fel, hogy messze nem olyan éles, nem nyitja a pályát amennyire tudja, és nem is olyan támadó szellemű .
kishaszi
biztos nem en, mert talan 5 percet lattam ezen a tornan tole. Meg nem jatszott ertelmessel. Shelton sem az, de ha igy jatszik akkor szerencseje van a sorsolassal, mert 2-3 fiatal odaporkolt volna neki akinek nem csak servaja van meg hatalmas de nem kiegyensulyozott tenyerese.
no
Jaja, nem is neked szólt.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
3 órája
Es ezt sem nezem tovabb, mert sir a jatek
3 órája
sheltonnak zero 1% eselye van onerobol, alcaraz el tudja verni magat, de nem fogja.

sheltonnak qva jol kellene szervalnia es nem szerval ugy, az hogy gyors az keves lesz. alcaraz mar belekenyszeriti hogy pontos is legyen. 5 szetten keresztul meg nem lattam tole, bar nem nezem sokat mert gyok 2 a jateka. A masik eselye hogy ugy mukodik a fonakja mint canadaban ES alcaraz ellen nem masodvonalasok ellen. Es megint 5 szettben.

no
Alcatraz még böriben van a játékát tekintve. Előző meccsen írtátok valakik -vagy kettővel, hogy jól néz ki, de nekem már ott is az tűnt fel, hogy messze nem olyan éles, nem nyitja a pályát amennyire tudja, és nem is olyan támadó szellemű .
kishaszi
biztos nem en, mert talan 5 percet lattam ezen a tornan tole. Meg nem jatszott ertelmessel. Shelton sem az, de ha igy jatszik akkor szerencseje van a sorsolassal, mert 2-3 fiatal odaporkolt volna neki akinek nem csak servaja van meg hatalmas de nem kiegyensulyozott tenyerese.
3 órája

no

3 órája
Most keltem fel, 5 set 2:1

Nem tudom minek oruljek, hogy melyik kapjon ki. Innen nezve a jatek olyan amilyen elkepzeltem, de az elotte levo settek erdekesek. A ketto darab 6-1-el ez mar rogton nem 5 settes.

Ez a shelton meg mindig szegyen, de elotte biztos jol jatszott vagy csak szarul alcaraz.
3 órája
jr79 New England Patriots 159
Komolyan hajnali háromkor játszanak? Azért ez elég beteg...
5 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 242 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Elvannak a srácok.
11 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 799 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tiafoe a sírból visszhozta ezt a meccset és elődöntős!
11 órája

14 órája
Hajlok rá, hogy a Shelton-Alcaraz meccs előrehozott döntő lesz.

Igazából, ha Alcaraz nyer, akkor szerintem a többiek ellen lehozza. Sheltonnál nyilván az benne lehet, hogy nem bírja el hazai pályán azt a terhet, hogy Alcaraz után ő lenne a fő esélyes, de szerintem megoldaná.

Nyilván normál esetben ez egy kötelező Alcaraz W lenne, de Shelton ellen nem férnek bele azok a meccshiányhoz (is) köthető kihagyások adogatóként, amiket eddig láttunk, mert Sheltont nehéz breakelni.
19 órája
Sabalenka másfél szett alatt másodjára üt mellé egy labdának úgy, ahogy én ezen a szinten még sosem láttam.
Kampman
Rohadtul el kellene gondolkodni ezen a visítás betiltásán. Az egy dolog egy idő után jön ki hang egy x órás meccsen de az amit ez a nő letol az már undorító. Shelton a másik..
remontada
Ez hülyeség. Hogyan méred és miképp szankcionálod? Ha valakiből X decibelnél hangosabb hang jön ki, akkor azt a pontot az ellenfél kapja? És minden versenyen van egy hangerőmérő stáb? Vagy szubjektíven a játékvezető dönt? Közepes erőkifejtést kísérő nyögés még belefér, sikkantás már nem? És ezt lehetne challengelni? Miképp képzeled a gyakorlatban?
Őszentsége Sobri Jóska
Nem tudom. Nem is az én dolgom ezzel kezdeni valamit de nekem azt senki nem fogja beadni hogy ez normális és nem az ellenfél kizökkentésére megy. Ha ez lenne a normális akkor minden második játékos üvöltene mint a fába szorult féreg. Ellenben csak ez a tiktok celeb picsa vonyít mint akin 3 busznyi faszi megy àt éppen. Ahogy fáradsz benne van jönnek ki hangok, előfordul másoknál is több órás meccseken, de màr kis túlzással bemelegítésnél visítozik ez a szerencsétlen. Màr Sharapova is kiverte jócskán a biztosítékot de amit ez a nő művel.
Az meg hogy hülyesègnek nevezed a betiltását elég vicces. Az hogy hogyan lehetne ezzel valamit kezdeni az valóban a vicces ötleteket szülhetne de maga a jelenség egyáltalán nem az hanem szánalmas.
remontada
Akkor segítek. Azért hülyeség a felvetés, mert kivitelezhetetlen.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha korábban valóban volt ilyen szabály akkor annyira mégsem 😉
remontada
Nézegessé Szeles videókat.

1 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 550
Swiatek 5-0-ra vezetett az első szettben, most 5-4

5-6
Kampman
5-7

Nekem az életben nem fogják ezt beadni, hogy nem manipulált. 😅
KeyG
nem azért mondom, Keys is így vesztette el az előző meccsen a döntő szettet, nem?
slowmotion
Igen az is 5-0-ról volt. 1 meccslabda jutott Keysnek 5-0 előnyről.
KeyG
Gondolod a kínai csaj bundázik, és 0:5-ig csak szórakozik velük?
slowmotion
Ha ez így van, ahhoz már nem csak ő kell.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 586 — Cowboys fan

5-6
Kampman
5-7

KeyG
nem azért mondom, Keys is így vesztette el az előző meccsen a döntő szettet, nem?
slowmotion
KeyG
Gondolod a kínai csaj bundázik, és 0:5-ig csak szórakozik velük?
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 550

5-6
Kampman
5-7

KeyG
slowmotion

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 586 — Cowboys fan

5-6
Kampman
5-7

KeyG
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 799 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

5-6
Kampman
5-7
KeyG
Csunyán szopón van. Mondjuk végül is ő az Oral B reklámarca.

Szerkesztette: iktriad