Tenisz

15 feliratkozó

több mint 2 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 532
 444.hu/2023/07/19/csodalatos-magyar-teniszteljesitmeny-elsikalta-egy-vitatott-pontnal-a-labda-nyomat-toth-kiara-az-ellenfele-feladta-erre-unnepelni-kezdett

Ügyes ez a cigánylány, nagyon ügyes...
FLZOLI
 magyarnemzet.hu/sport/2023/07/a-magyar-teniszezo-elso-wta-gyozelme-utan-kozellenseg-lett

Amikor Csang kezet nyújtott ellenfelének, Tóth Amarissa diadalittasan magasba emelte a karjait. A tenisz íratlan szabályai szerint ezt valóban nem illik az ellenfél feladása után, ugyanakkor a magyar lánynak volt oka az örömre, már azzal borította a papírformát, hogy szoros mérkőzést játszott. 😀 😀
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 444.hu/2023/07/19/csodalatos-magyar-teniszteljesitmeny-elsikalta-egy-vitatott-pontnal-a-labda-nyomat-toth-kiara-az-ellenfele-feladta-erre-unnepelni-kezdett

Ügyes ez a cigánylány, nagyon ügyes...

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Federer 1981-ben született, és 2003-ban nyerte az első GS-jét Wimbledonban. 22 éves volt. Djoko 1987-ben született, és 2008-ban, Ausztráliában hozta az elsőt. 21 éves volt. Nadal 1986-ban született, 2005-ben nyert először Párizsban. 19 éves volt. Alcaraz 2003-ban született, tavaly behúzta a US Opent. 20 éves, és már két GS W-je van. Mi következik ebből? Pusztán annyi, hogy jó eséllyel a legnagyobbak között lesz, már amennyiben nem ő lesz a legnagyobb. A kecske. Igaz, pl. Wilander is nagyon fiatalon kezdte a szériát, és végül „csak” 7 győzelemig jutott, de úgy nézem, ezt az Alcaraz gyereket valahogy más fából faragták.
nagylaza, főpohárnok
És jelenleg neki a mai mezőnyben, nincs Federer-Nadal-Djokovic ellenfele a következő 15 évre.
KeyG
Nem tudhatod melyik mostani 13-14-15-16 éves robban be 4-5-6-7 év múlva, és az mikent hat ki az akkor 24-25-26-27 éves Alcarazra. Nem lehet 10-15 éves prognózisokat tenni.
És végülis pont ez a szép a sportban.
Őszentsége Sobri Jóska
A biztos csak az, hogy a történelem akkor sem ér véget, ha Federer után Nadal és Djoko is visszavonul. És azért a mostani aranykor előtt is szaladgált néhány klasszis a pályán: Connors, Borg, McEnroe, Lendl, Sampras, Becker, Agassi...
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Federer 1981-ben született, és 2003-ban nyerte az első GS-jét Wimbledonban. 22 éves volt. Djoko 1987-ben született, és 2008-ban, Ausztráliában hozta az elsőt. 21 éves volt. Nadal 1986-ban született, 2005-ben nyert először Párizsban. 19 éves volt. Alcaraz 2003-ban született, tavaly behúzta a US Opent. 20 éves, és már két GS W-je van. Mi következik ebből? Pusztán annyi, hogy jó eséllyel a legnagyobbak között lesz, már amennyiben nem ő lesz a legnagyobb. A kecske. Igaz, pl. Wilander is nagyon fiatalon kezdte a szériát, és végül „csak” 7 győzelemig jutott, de úgy nézem, ezt az Alcaraz gyereket valahogy más fából faragták.
nagylaza, főpohárnok
És jelenleg neki a mai mezőnyben, nincs Federer-Nadal-Djokovic ellenfele a következő 15 évre.
KeyG
Nem tudhatod melyik mostani 13-14-15-16 éves robban be 4-5-6-7 év múlva, és az mikent hat ki az akkor 24-25-26-27 éves Alcarazra. Nem lehet 10-15 éves prognózisokat tenni.
És végülis pont ez a szép a sportban.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
nagylaza, főpohárnok
KeyG
Federernek se volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 918
nagylaza, főpohárnok

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Este chaval es un verdadero cabrón!!! Szép volt Carlitos 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mennyi esélyt adtok Alkatraznak Djoko ellen?
Valamikor el kell kezdeni gyűjtenie a srácnak a GS-győzelmeket. Miért ne pont most? (Jó, tudom, nem a kedvenc borítása.)
nagylaza, főpohárnok
Semennyit sajnos.
warr_b
PADAWAN!!!
iktriad
Hála istennek bejött 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 299
Visszatert a ferfi tenisz.
JéBé
Félek inkább mostanság lesz vége.
Padrinaggio
Alcaraznak kellene stabilan tartania magát mellè felzárkózni 3-4 embernek de egyelőre nem látom ki lehetne az-az egy 😏
dande2
Szerintem Djoko meg egy ahol igen + egy ev ahol mar csak idonkent de odaer es ott lesz. Sinner es Rune ott lesznek, de Alcaraz komplettebb jatekos ebben a korban mint barki volt kozte RF es Djokovic es salakon kivul Nadal is. A tobbieknek be kell erniuk fizikalisan es tenisztudasban is. Az idosebbek nem tudtak gyoztes mentalitassal felallni mert ledaraltak oket de Djoko egyedul mar nem fogja ezt a generaciot is. Es en nagyon bizom hogy ha legkesobb is de Nadal meg egy eros evre jo lesz.
több mint 2 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
JéBé
Padrinaggio
Emberek szeretnek győztesnek szurkolni. Főleg ha ilyen generációs tehetség.
Tiger Woods is más szintre emelte a golf nézettségét. Roger is. Bolt ugyanez az atlétikával. Úgyhogy rövid távon szerintem ez csak jót fog tenni a sportágnak.

És jó nézni Alcaraz játékát.
Tavaly év végén hallgattam Eurosport podcastet és ott mondtak valami olyasmit hogy ha szereted a teniszt azért nézd Alcaraz játékát, ha meg nem szereted akkor meg azért és biztos h megszeretteti veled. Mondom jó persze..😀
Pár héttel utána belefutottam egy meccsébe és tenyleg elképesztő volt. Úgy játszik mintha számítógéppel irányítaná valaki. Nagyon durva. Ahogy nyitja a pályát... Federer játékának szépségét sose láttam/nem értettem mit ajnározzák. (annyira nem értek a teniszhez sem 😀 ). Nálam ez wow faktor Alcaraz játékában van benne.

Ennek ellenére ma Djokonak szurkoltam. 😀
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
JéBé
Padrinaggio
Alcaraznak kellene stabilan tartania magát mellè felzárkózni 3-4 embernek de egyelőre nem látom ki lehetne az-az egy 😏
több mint 2 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 258
JéBé
több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
JéBé
Akkor nem csak Én gondolom, hogy vagy 10-15 éve vicc az egész?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Valamikor el kell kezdeni gyűjtenie a srácnak a GS-győzelmeket. Miért ne pont most? (Jó, tudom, nem a kedvenc borítása.)
nagylaza, főpohárnok
Semennyit sajnos.
warr_b
PADAWAN!!!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Juan Carlos Ferrerot nagyon szerettem játèkoskènt csak mentálisan nem tudott igazán felnőni. Örülök hogy edzőkènt többre vitte ☺️
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szinte biztos vagyok benne hogy mindig Carlos ellen fogok szurkolni, valamiért nem szimpatikus, talán a copkodjuk agyon 20 éves dolog miatt(nem mondom hogy nem jogos vagy hogy ő tehet erről), de nekem ez nem jön be hogy korszak zsenijeihez mérünk pelenkás korában valakit, viszont gyerekkori nagy kedvencem Ferrero miatt mikor láttam sír mint egy kisgyerek én is megkönnyeztem
DBook90
A legnehezebben verhető zsenit megverte egy klasszikus csatában.
Djoko hatalmas játékos, de emberileg az egyik legellentmondásosabb
ThundersNFL a Jobbágy
hülyeség ez az emberileg milyen.. az hogy a pályán hogy viselkedik egy teljesen más Novak mint a való életben. ne keverjük össze a kettőt.
DBook90
A meccsek után ha nyer ha veszít igazi úriember, ezt el kell ismerni...

több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
Szinte biztos vagyok benne hogy mindig Carlos ellen fogok szurkolni, valamiért nem szimpatikus, talán a copkodjuk agyon 20 éves dolog miatt(nem mondom hogy nem jogos vagy hogy ő tehet erről), de nekem ez nem jön be hogy korszak zsenijeihez mérünk pelenkás korában valakit, viszont gyerekkori nagy kedvencem Ferrero miatt mikor láttam sír mint egy kisgyerek én is megkönnyeztem
DBook90
ThundersNFL a Jobbágy
hülyeség ez az emberileg milyen.. az hogy a pályán hogy viselkedik egy teljesen más Novak mint a való életben. ne keverjük össze a kettőt.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
DBook90

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Djokó odaadta a nézőknek az összetört ütőt 😊
Azért ez poén...

több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 723
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szívből örülök, elsősorban az ápolás miatt...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Dettó

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Szívből örülök, elsősorban az ápolás miatt...

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
Semennyit sajnos.
warr_b
Fogalmam sincs, miért gondolom - semmilyen racionális alapja nincs -, de olyan érzésem van, hogy most talán elkaphatja. Lehet, hogy csak reménykedek, semmi több. Aztán jól felsülök.
nagylaza, főpohárnok
Nem úgy néz ki, hogy bejön a megérzésem.
nagylaza, főpohárnok
És mégis bejött! Na, ugye!😊😊😊