Tenisz
15 feliratkozó
több mint 2 éve
444.hu/2023/07/19/csodalatos-magyar-teniszteljesitmeny-elsikalta-egy-vitatott-pontnal-a-labda-nyomat-toth-kiara-az-ellenfele-feladta-erre-unnepelni-kezdettmagyarnemzet.hu/sport/2023/07/a-magyar-teniszezo-elso-wta-gyozelme-utan-kozellenseg-lett
Ügyes ez a cigánylány, nagyon ügyes...
FLZOLI
Amikor Csang kezet nyújtott ellenfelének, Tóth Amarissa diadalittasan magasba emelte a karjait. A tenisz íratlan szabályai szerint ezt valóban nem illik az ellenfél feladása után, ugyanakkor a magyar lánynak volt oka az örömre, már azzal borította a papírformát, hogy szoros mérkőzést játszott. 😀 😀
több mint 2 éve
444.hu/2023/07/19/csodalatos-magyar-teniszteljesitmeny-elsikalta-egy-vitatott-pontnal-a-labda-nyomat-toth-kiara-az-ellenfele-feladta-erre-unnepelni-kezdettÜgyes ez a cigánylány, nagyon ügyes...
több mint 2 éve
A biztos csak az, hogy a történelem akkor sem ér véget, ha Federer után Nadal és Djoko is visszavonul. És azért a mostani aranykor előtt is szaladgált néhány klasszis a pályán: Connors, Borg, McEnroe, Lendl, Sampras, Becker, Agassi...Nem tudhatod melyik mostani 13-14-15-16 éves robban be 4-5-6-7 év múlva, és az mikent hat ki az akkor 24-25-26-27 éves Alcarazra. Nem lehet 10-15 éves prognózisokat tenni.Federer 1981-ben született, és 2003-ban nyerte az első GS-jét Wimbledonban. 22 éves volt. Djoko 1987-ben született, és 2008-ban, Ausztráliában hozta az elsőt. 21 éves volt. Nadal 1986-ban született, 2005-ben nyert először Párizsban. 19 éves volt. Alcaraz 2003-ban született, tavaly behúzta a US Opent. 20 éves, és már két GS W-je van. Mi következik ebből? Pusztán annyi, hogy jó eséllyel a legnagyobbak között lesz, már amennyiben nem ő lesz a legnagyobb. A kecske. Igaz, pl. Wilander is nagyon fiatalon kezdte a szériát, és végül „csak” 7 győzelemig jutott, de úgy nézem, ezt az Alcaraz gyereket valahogy más fából faragták.És jelenleg neki a mai mezőnyben, nincs Federer-Nadal-Djokovic ellenfele a következő 15 évre.
nagylaza, főpohárnok
KeyG
És végülis pont ez a szép a sportban.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Nem tudhatod melyik mostani 13-14-15-16 éves robban be 4-5-6-7 év múlva, és az mikent hat ki az akkor 24-25-26-27 éves Alcarazra. Nem lehet 10-15 éves prognózisokat tenni.Federer 1981-ben született, és 2003-ban nyerte az első GS-jét Wimbledonban. 22 éves volt. Djoko 1987-ben született, és 2008-ban, Ausztráliában hozta az elsőt. 21 éves volt. Nadal 1986-ban született, 2005-ben nyert először Párizsban. 19 éves volt. Alcaraz 2003-ban született, tavaly behúzta a US Opent. 20 éves, és már két GS W-je van. Mi következik ebből? Pusztán annyi, hogy jó eséllyel a legnagyobbak között lesz, már amennyiben nem ő lesz a legnagyobb. A kecske. Igaz, pl. Wilander is nagyon fiatalon kezdte a szériát, és végül „csak” 7 győzelemig jutott, de úgy nézem, ezt az Alcaraz gyereket valahogy más fából faragták.És jelenleg neki a mai mezőnyben, nincs Federer-Nadal-Djokovic ellenfele a következő 15 évre.
nagylaza, főpohárnok
KeyG
És végülis pont ez a szép a sportban.
több mint 2 éve
Federernek se voltFederer 1981-ben született, és 2003-ban nyerte az első GS-jét Wimbledonban. 22 éves volt. Djoko 1987-ben született, és 2008-ban, Ausztráliában hozta az elsőt. 21 éves volt. Nadal 1986-ban született, 2005-ben nyert először Párizsban. 19 éves volt. Alcaraz 2003-ban született, tavaly behúzta a US Opent. 20 éves, és már két GS W-je van. Mi következik ebből? Pusztán annyi, hogy jó eséllyel a legnagyobbak között lesz, már amennyiben nem ő lesz a legnagyobb. A kecske. Igaz, pl. Wilander is nagyon fiatalon kezdte a szériát, és végül „csak” 7 győzelemig jutott, de úgy nézem, ezt az Alcaraz gyereket valahogy más fából faragták.És jelenleg neki a mai mezőnyben, nincs Federer-Nadal-Djokovic ellenfele a következő 15 évre.
nagylaza, főpohárnok
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Federer 1981-ben született, és 2003-ban nyerte az első GS-jét Wimbledonban. 22 éves volt. Djoko 1987-ben született, és 2008-ban, Ausztráliában hozta az elsőt. 21 éves volt. Nadal 1986-ban született, 2005-ben nyert először Párizsban. 19 éves volt. Alcaraz 2003-ban született, tavaly behúzta a US Opent. 20 éves, és már két GS W-je van. Mi következik ebből? Pusztán annyi, hogy jó eséllyel a legnagyobbak között lesz, már amennyiben nem ő lesz a legnagyobb. A kecske. Igaz, pl. Wilander is nagyon fiatalon kezdte a szériát, és végül „csak” 7 győzelemig jutott, de úgy nézem, ezt az Alcaraz gyereket valahogy más fából faragták.És jelenleg neki a mai mezőnyben, nincs Federer-Nadal-Djokovic ellenfele a következő 15 évre.
nagylaza, főpohárnok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Este chaval es un verdadero cabrón!!! Szép volt Carlitos 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Federer 1981-ben született, és 2003-ban nyerte az első GS-jét Wimbledonban. 22 éves volt. Djoko 1987-ben született, és 2008-ban, Ausztráliában hozta az elsőt. 21 éves volt. Nadal 1986-ban született, 2005-ben nyert először Párizsban. 19 éves volt. Alcaraz 2003-ban született, tavaly behúzta a US Opent. 20 éves, és már két GS W-je van. Mi következik ebből? Pusztán annyi, hogy jó eséllyel a legnagyobbak között lesz, már amennyiben nem ő lesz a legnagyobb. A kecske. Igaz, pl. Wilander is nagyon fiatalon kezdte a szériát, és végül „csak” 7 győzelemig jutott, de úgy nézem, ezt az Alcaraz gyereket valahogy más fából faragták.
több mint 2 éve
Hála istennek bejött 😁PADAWAN!!!Mennyi esélyt adtok Alkatraznak Djoko ellen?Semennyit sajnos.
Valamikor el kell kezdeni gyűjtenie a srácnak a GS-győzelmeket. Miért ne pont most? (Jó, tudom, nem a kedvenc borítása.)
nagylaza, főpohárnok
warr_b
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Szerintem Djoko meg egy ahol igen + egy ev ahol mar csak idonkent de odaer es ott lesz. Sinner es Rune ott lesznek, de Alcaraz komplettebb jatekos ebben a korban mint barki volt kozte RF es Djokovic es salakon kivul Nadal is. A tobbieknek be kell erniuk fizikalisan es tenisztudasban is. Az idosebbek nem tudtak gyoztes mentalitassal felallni mert ledaraltak oket de Djoko egyedul mar nem fogja ezt a generaciot is. Es en nagyon bizom hogy ha legkesobb is de Nadal meg egy eros evre jo lesz.Alcaraznak kellene stabilan tartania magát mellè felzárkózni 3-4 embernek de egyelőre nem látom ki lehetne az-az egy 😏Visszatert a ferfi tenisz.Félek inkább mostanság lesz vége.
JéBé
Padrinaggio
dande2
több mint 2 éve
Emberek szeretnek győztesnek szurkolni. Főleg ha ilyen generációs tehetség.Visszatert a ferfi tenisz.Félek inkább mostanság lesz vége.
JéBé
Padrinaggio
Tiger Woods is más szintre emelte a golf nézettségét. Roger is. Bolt ugyanez az atlétikával. Úgyhogy rövid távon szerintem ez csak jót fog tenni a sportágnak.
És jó nézni Alcaraz játékát.
Tavaly év végén hallgattam Eurosport podcastet és ott mondtak valami olyasmit hogy ha szereted a teniszt azért nézd Alcaraz játékát, ha meg nem szereted akkor meg azért és biztos h megszeretteti veled. Mondom jó persze..😀
Pár héttel utána belefutottam egy meccsébe és tenyleg elképesztő volt. Úgy játszik mintha számítógéppel irányítaná valaki. Nagyon durva. Ahogy nyitja a pályát... Federer játékának szépségét sose láttam/nem értettem mit ajnározzák. (annyira nem értek a teniszhez sem 😀 ). Nálam ez wow faktor Alcaraz játékában van benne.
Ennek ellenére ma Djokonak szurkoltam. 😀
több mint 2 éve
Alcaraznak kellene stabilan tartania magát mellè felzárkózni 3-4 embernek de egyelőre nem látom ki lehetne az-az egy 😏Visszatert a ferfi tenisz.Félek inkább mostanság lesz vége.
JéBé
Padrinaggio
több mint 2 éve
Visszatert a ferfi tenisz.Akkor nem csak Én gondolom, hogy vagy 10-15 éve vicc az egész?
JéBé
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
PADAWAN!!!Mennyi esélyt adtok Alkatraznak Djoko ellen?Semennyit sajnos.
Valamikor el kell kezdeni gyűjtenie a srácnak a GS-győzelmeket. Miért ne pont most? (Jó, tudom, nem a kedvenc borítása.)
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 2 éve
Juan Carlos Ferrerot nagyon szerettem játèkoskènt csak mentálisan nem tudott igazán felnőni. Örülök hogy edzőkènt többre vitte ☺️
több mint 2 éve
A meccsek után ha nyer ha veszít igazi úriember, ezt el kell ismerni...hülyeség ez az emberileg milyen.. az hogy a pályán hogy viselkedik egy teljesen más Novak mint a való életben. ne keverjük össze a kettőt.Szinte biztos vagyok benne hogy mindig Carlos ellen fogok szurkolni, valamiért nem szimpatikus, talán a copkodjuk agyon 20 éves dolog miatt(nem mondom hogy nem jogos vagy hogy ő tehet erről), de nekem ez nem jön be hogy korszak zsenijeihez mérünk pelenkás korában valakit, viszont gyerekkori nagy kedvencem Ferrero miatt mikor láttam sír mint egy kisgyerek én is megkönnyeztemA legnehezebben verhető zsenit megverte egy klasszikus csatában.
DBook90
Djoko hatalmas játékos, de emberileg az egyik legellentmondásosabb
ThundersNFL a Jobbágy
DBook90
több mint 2 éve
hülyeség ez az emberileg milyen.. az hogy a pályán hogy viselkedik egy teljesen más Novak mint a való életben. ne keverjük össze a kettőt.Szinte biztos vagyok benne hogy mindig Carlos ellen fogok szurkolni, valamiért nem szimpatikus, talán a copkodjuk agyon 20 éves dolog miatt(nem mondom hogy nem jogos vagy hogy ő tehet erről), de nekem ez nem jön be hogy korszak zsenijeihez mérünk pelenkás korában valakit, viszont gyerekkori nagy kedvencem Ferrero miatt mikor láttam sír mint egy kisgyerek én is megkönnyeztemA legnehezebben verhető zsenit megverte egy klasszikus csatában.
DBook90
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Szinte biztos vagyok benne hogy mindig Carlos ellen fogok szurkolni, valamiért nem szimpatikus, talán a copkodjuk agyon 20 éves dolog miatt(nem mondom hogy nem jogos vagy hogy ő tehet erről), de nekem ez nem jön be hogy korszak zsenijeihez mérünk pelenkás korában valakit, viszont gyerekkori nagy kedvencem Ferrero miatt mikor láttam sír mint egy kisgyerek én is megkönnyeztemA legnehezebben verhető zsenit megverte egy klasszikus csatában.
DBook90
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Szinte biztos vagyok benne hogy mindig Carlos ellen fogok szurkolni, valamiért nem szimpatikus, talán a copkodjuk agyon 20 éves dolog miatt(nem mondom hogy nem jogos vagy hogy ő tehet erről), de nekem ez nem jön be hogy korszak zsenijeihez mérünk pelenkás korában valakit, viszont gyerekkori nagy kedvencem Ferrero miatt mikor láttam sír mint egy kisgyerek én is megkönnyeztem
több mint 2 éve
Djokó odaadta a nézőknek az összetört ütőt 😊Azért ez poén...
több mint 2 éve
Visszatert a ferfi tenisz.
több mint 2 éve
Szívből örülök, elsősorban az ápolás miatt...Dettó
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Szívből örülök, elsősorban az ápolás miatt...
több mint 2 éve
És mégis bejött! Na, ugye!😊😊😊Nem úgy néz ki, hogy bejön a megérzésem.Fogalmam sincs, miért gondolom - semmilyen racionális alapja nincs -, de olyan érzésem van, hogy most talán elkaphatja. Lehet, hogy csak reménykedek, semmi több. Aztán jól felsülök.Mennyi esélyt adtok Alkatraznak Djoko ellen?Semennyit sajnos.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok