NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
Tenisz
16 feliratkozó
több mint 2 éve
Eléggé hidegen hagy ez a GOAT-polémia, de az érdekelne, hogy ez hogyan jött ki nálad. Miért pont ők? Edbergről még azt se lehet mondani, hogy kiemelkedően sok Grand Slam-et nyert volna.Ha így nézzük, hogy képzeletben minden valaha volt topjátekost topformában összeengedünk, akkor Edberg a GOAT, ippeg megelőzve Samprast.Szerintem azzal nincs baj hogy mennyi van neki salakon hanem mit tud a tobbin.Más szempont: Én nem bírom Djokot, de neki volt a legnehezebb dolga Fed és Nadal mellett betörni és dominálni, összehozni 20 GS-t, ráadásul úgy, hogy sosem kapta meg azt az elismerést, amire vágyna.Nadal tol idén egy Grand Slamet aztán majd senki nem nyekereg hogy mennyi salak winje van 😀
Szurkolói körben biztosan nem lesz sosem GOAT státuszú. Sőt, a szakmában sem lesz sosem konszenzus arról ki is lesz az, hiába végezne például Nadal kettővel többel, mint a többiek.
Padrinaggio
Toca
30 ev mulva a kovetkezo Goat ellen az mondjak hogy itt van a regebbi idok Goat-ja es versenyeztessuk meg oket. Es Nadal kikapna mindenhol de salakon nyerne. Nalam nem o lenne a bajnok akit kiallitanek. Nadal mellett az szol hogy jo szazalekban hozza magat amikor minden okes.
Amikor szigoruan Goat statuszban beszelgetunk ( tehat a merce a legmagasabban van ) es szetbontva nezi az ember akkor Nadal salakon a mercet meg ketszer olyan magasra teszi, de fuvon nincs a kalapban, kemenyen sem igazan, csarnokban meg sehol nincs. Vilagranglistan ahol o a legjobb sem igazan. Djoko mindenhol ott van
no
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Heh, ez szép volt Cilictől.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ha így nézzük, hogy képzeletben minden valaha volt topjátekost topformában összeengedünk, akkor Edberg a GOAT, ippeg megelőzve Samprast.Szerintem azzal nincs baj hogy mennyi van neki salakon hanem mit tud a tobbin.Más szempont: Én nem bírom Djokot, de neki volt a legnehezebb dolga Fed és Nadal mellett betörni és dominálni, összehozni 20 GS-t, ráadásul úgy, hogy sosem kapta meg azt az elismerést, amire vágyna.Nadal tol idén egy Grand Slamet aztán majd senki nem nyekereg hogy mennyi salak winje van 😀
Szurkolói körben biztosan nem lesz sosem GOAT státuszú. Sőt, a szakmában sem lesz sosem konszenzus arról ki is lesz az, hiába végezne például Nadal kettővel többel, mint a többiek.
Padrinaggio
Toca
30 ev mulva a kovetkezo Goat ellen az mondjak hogy itt van a regebbi idok Goat-ja es versenyeztessuk meg oket. Es Nadal kikapna mindenhol de salakon nyerne. Nalam nem o lenne a bajnok akit kiallitanek. Nadal mellett az szol hogy jo szazalekban hozza magat amikor minden okes.
Amikor szigoruan Goat statuszban beszelgetunk ( tehat a merce a legmagasabban van ) es szetbontva nezi az ember akkor Nadal salakon a mercet meg ketszer olyan magasra teszi, de fuvon nincs a kalapban, kemenyen sem igazan, csarnokban meg sehol nincs. Vilagranglistan ahol o a legjobb sem igazan. Djoko mindenhol ott van
no
több mint 2 éve
no
7 305
Court-Navratilova
több mint 2 éve
Jó, akkor Chris Evert 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Serena a goat! Le a patriarchátussal!!!O mondjuk a ferfiak kozott is versenyben lehet a cimert. 😕
Heisman
több mint 2 éve
Serena a goat! Le a patriarchátussal!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
no
7 305
Az igazsag az ha Wimbledonban lenne pont akkor se lenne sok eselye. A tokeletes szezon sem lenne lehet eleg az meg eselytelen azert.Az eredeti szerint számoltam, de felesleges a védett pontokat idevenni, hiszen Djokonál csak Medve véd több pontot, de Djoko 2000-et fog bukni Wikbledonban.Igy csak tavaly szamoltak a covid miatt es visszatertek az eredetire, bar ott meg rosszabb a helyzete 😊Szerintem esélytelen. 2000 pont a hátrány az Alcaraz-Tsitsipas duóhoz képest. Nadalhoz képest 2.300, ha nyeri a tornát akkor lesz a különbség 3.500, ha Zverev nyeri a tornát, akkor ő is 2.000 pontra lesz tőle.iden4 hét hiányozni fog, de jövőre meglesz neki.Egyébként Djoko kiesésével Medve vagy Zverev lesz a világelső 2 hét múlva (utóbbinak kell hozzá az RG győzelem).Akkor nem éri be Steffi Graf-ot?
Jughead
Go Vikings!
Jughead
no
Van hátra 4 1000-es torna meg egy US Open és a VB, nem hiszem hogy ennyit tud rajtuk hozni.
Jughead
Egy picit bizom a Wimbledon megvaltoztatasara es akkor egy halvany remeny lenne, mert akkor majd az 1000-seken hozhatna
no
Jughead
De jovore ahogy irod forditva lesz es szinte a RG-ig szinte alig kell majd vedenie valamit.
több mint 2 éve
Jughead
5 229
Az eredeti szerint számoltam, de felesleges a védett pontokat idevenni, hiszen Djokonál csak Medve véd több pontot, de Djoko 2000-et fog bukni Wikbledonban.Igy csak tavaly szamoltak a covid miatt es visszatertek az eredetire, bar ott meg rosszabb a helyzete 😊Szerintem esélytelen. 2000 pont a hátrány az Alcaraz-Tsitsipas duóhoz képest. Nadalhoz képest 2.300, ha nyeri a tornát akkor lesz a különbség 3.500, ha Zverev nyeri a tornát, akkor ő is 2.000 pontra lesz tőle.iden4 hét hiányozni fog, de jövőre meglesz neki.Egyébként Djoko kiesésével Medve vagy Zverev lesz a világelső 2 hét múlva (utóbbinak kell hozzá az RG győzelem).Akkor nem éri be Steffi Graf-ot?
Jughead
Go Vikings!
Jughead
no
Van hátra 4 1000-es torna meg egy US Open és a VB, nem hiszem hogy ennyit tud rajtuk hozni.
Jughead
Egy picit bizom a Wimbledon megvaltoztatasara es akkor egy halvany remeny lenne, mert akkor majd az 1000-seken hozhatna
no
több mint 2 éve
no
7 305
Igy csak tavaly szamoltak a covid miatt es visszatertek az eredetire, bar ott meg rosszabb a helyzete 😊Szerintem esélytelen. 2000 pont a hátrány az Alcaraz-Tsitsipas duóhoz képest. Nadalhoz képest 2.300, ha nyeri a tornát akkor lesz a különbség 3.500, ha Zverev nyeri a tornát, akkor ő is 2.000 pontra lesz tőle.iden4 hét hiányozni fog, de jövőre meglesz neki.Egyébként Djoko kiesésével Medve vagy Zverev lesz a világelső 2 hét múlva (utóbbinak kell hozzá az RG győzelem).Akkor nem éri be Steffi Graf-ot?
Jughead
Go Vikings!
Jughead
no
Jughead
több mint 2 éve
Jughead
5 229
Szerintem esélytelen. 2000 pont a hátrány az Alcaraz-Tsitsipas duóhoz képest. Nadalhoz képest 2.300, ha nyeri a tornát akkor lesz a különbség 3.500, ha Zverev nyeri a tornát, akkor ő is 2.000 pontra lesz tőle.iden4 hét hiányozni fog, de jövőre meglesz neki.Egyébként Djoko kiesésével Medve vagy Zverev lesz a világelső 2 hét múlva (utóbbinak kell hozzá az RG győzelem).Akkor nem éri be Steffi Graf-ot?
Jughead
Go Vikings!
Jughead
no
Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
no
7 305
iden4 hét hiányozni fog, de jövőre meglesz neki.Egyébként Djoko kiesésével Medve vagy Zverev lesz a világelső 2 hét múlva (utóbbinak kell hozzá az RG győzelem).Akkor nem éri be Steffi Graf-ot?
Jughead
Go Vikings!
Jughead
több mint 2 éve
Jughead
5 229
4 hét hiányozni fog, de jövőre meglesz neki.Egyébként Djoko kiesésével Medve vagy Zverev lesz a világelső 2 hét múlva (utóbbinak kell hozzá az RG győzelem).Akkor nem éri be Steffi Graf-ot?
Jughead
Go Vikings!
több mint 2 éve
Egyébként Djoko kiesésével Medve vagy Zverev lesz a világelső 2 hét múlva (utóbbinak kell hozzá az RG győzelem).Akkor nem éri be Steffi Graf-ot?
Jughead
több mint 2 éve
no
7 305
Tettel egy kijelentest ha nagyobb lenne a GS trofeak kozotti kulonbseg akkor objektiven lehetne eldonteni. Itt mar csak a kulonbseg merteket kell megallapitani akkor hogy Nadal +2 az eleg nagy kulonbseg vagy sem.Mit teszek?Szerintem a számok, győzelmek, GS trófeák stb. alapján a szóban forgó három úriember annyira közel áll egymáshoz (és ez már valszeg így is fog maradni), hogy teljesen esélytelen egyoldalúan megállapítani, hogy ki a GOAT, mindenkinek mások a szempontok, és ez így jó. Ha mondjuk nem 20,20,21 GS versenyezve egymással, hanem pl. 10, 12 és 20, akkor nyilván sokkal objektívebben lehetne eldönteni.Te itt most teszel egyet es nalad a GS az mert ha ott nagyobb lenne a kulonbseg akkor egyertelmuen konnyebb lenne. no
Nálam pl. azért Federer a GOAT, mert szerintem messze őt a legnagyobb élmény, a legszórakoztatóbb nézni. És ez nálam többet nyom a latba, minthogy 20 vagy 21 GS, vagy, hogy fű vagy salak, vagy kemény, nálam sikerességben a három ember gyakorlatilag egyenlő. Federer az akinek szerintem a legjobb, legkifinomultabb a technikája, a legsokoldalúbb, és a játéka egészen könnyed és elegáns, annak ellenére, hogy mennyire sikeres. Nadal meg Djoko szerintem sokkal többet profitál az alapból magasabb szintű atletikusságából, sokkal inkább sebességből és erőből játszik, mint Federer, ami így szerintem kevésbé látványos.
Duff
Az hogy neked ki a kedvenced az nem Goat kategoria hanem egy bejelentes es meg is indokoltad amit szerintem mindenki el is fogad. Mindenki maskeppen nyer es az erosegei alapjan nem lehet oket kategorizalni jo es jobba, de pont az donti el hogy neked ki lesz a kedvenced.Nekem egyáltalán nem Fed a kedvencem, hanem Roddick és Murray (volt). Most meg nem nagyon van. Te megmondhatod, mi a GOAT kategória definícója, én meg nem, vagy mivan?
no
A kozel vannak a statokban az nem teljesen igaz, hanem sokban kozel vannak de azoknak a prioritasa lehet egyeni es mar el is dol ki a legjobb.Te fél oldalon keresztül ilyen 500-as versenyekkel matekozol, szorzótáblázol, hogy ki a goat. Sztem kb. van ennyire releváns az én indoklásom is.
A teniszben raadasul minden szamositva van csak nincs kihangsulyozva mert termeszetesen ferdit ha igy akarna valaki kifejezni. Egy GS pont ketto db 1000 versennyel er fel es 4 db 500 versennyel. Csereben a megitelese a GS-nek nem ketszerese az ezreshez kepest pedig nem ketszer nehezebb megnyerni a GS-t hanem teljesitmenyben kisebb a kulonbseg. Csereben az 500 verseny meg tulertekelt ilyen szempontbol. Az ATP Final az adott ev legjobb formajaban levo jatekosok tornaja. Federer a legtobb dologban le van maradva a ket fiatalabtol es az ollo egyre inkabb nyilni fog mint sem. Termeszetesen vannak statok ahol RF verhetetlen lesz, de azok nem a lenyegesek lesznek es reszben a nagyon hosszu palyafutas az oka. Csereben ez a hosszusag viszont ront a szazalekos dolgokon neki. Nala ha nem veszik figyelembe a SF-QF-F es meccsek W osszesegeben akkor o siman kiesik a kalapbol, mert ugyan kozel van de allando lemaradasban.
no
Duff
Dehogynem mondhatod meg es orommel vennem, de az hogy a jatekstilus legyen az egyeni es azt elfogadhatjuk hogy kinek ki.
Nem szorzotablaztam hanem leirtam hogy "a kozel vannak egymashoz" egy szamositott sportban eleg altalanos es igazan nincsenek kozel egymashoz. Vagyis ha leirod hogy melyik a legfontosabb nalad akkor az adott szamsorokat megnezhetjuk es vitatkozhatunk is hogy a kerdeses szamsor erdekes e vagy sem. A ki er el tobbet kerdesnel a "mibol" a lenyeg nem pedig hogy eri el. A szerva atlagsebessege es mekkora szazalekban uti be nem erdekes hanem ebbol mennyit huz be belole.
több mint 2 éve
Jughead
5 229
Sose nézek női teniszt, de azért Swiatek dominanciája miatt belenéztem pár meccsébe. Teljesen más szinten van mint az ellenfelei, nagyon kiemekedik.
több mint 2 éve
no
7 305
Én nálam egyetlen dolog miatt Nadal a GOAT.Mindenkinek valtoztatnia kell a jatekan nem csak neki. Mindenkinek elo kell vennie a salakos jatekat es ido kell hozza. Ezert jo Tsi a salak elejen mert neki ez van a vereben, Djokonak meg ezert Roma a legjobbja mert addigra mar osszeall a jateka.
Neki kellett a legtöbbet változtatni a játékán. És igen salakon verhetetlen, de nézze meg valaki azt a Nadalt aki az első pár évben játszott salakon és kemény pályán és nézze meg a mostanit.
Sérülései és amiatt, hogy sikeres lehessen más borításon át kellett alakítani elég komolyan a játékát.
Emellett egyébként Djoko ellen pl RG-n kívül GS-eken 4-4-re áll.
Úgy nyert két AO-t, hogy az a pálya nagyon nem fekszik neki( oké az idei megcsillagozhatjuk).
Toca
1 honap mulva ezt a jatekot rakjak a kukaba es johet a fu akire pontosan mindenki ugyanannyit keszul es teljesen mast kell jatszania. A ket amcsi kemenypalyas 1000 torna olyan lassu hogy csak na. Az AO meg boven fekszik Nadalnak bar ugye a boritas nem mindig egyforma csak ott egyszeruen tobb ellenfele van akiknek ugyanugy fekszik es ott jobbak nala.
Nadal 17 probalkozas es a kotelezo QF 7 +1 SF + 4 F es + 2 trofea
15 probalkozas es a kotelezo QF 1 + 3 SF + 1 F es + 4 trofea
es csak hogy meg jobb legyen es miert o aki ki tudja a legtobbet hozni a lehetosegeibol az a Wimbledon 5 donto amibol kettot megnyert, Djokovic robbanmasa utan a kovetkezo 7 elindult tornajabol 2 SF amit fel tud mutatni.
több mint 2 éve
Duff
3 133
Mit teszek?Szerintem a számok, győzelmek, GS trófeák stb. alapján a szóban forgó három úriember annyira közel áll egymáshoz (és ez már valszeg így is fog maradni), hogy teljesen esélytelen egyoldalúan megállapítani, hogy ki a GOAT, mindenkinek mások a szempontok, és ez így jó. Ha mondjuk nem 20,20,21 GS versenyezve egymással, hanem pl. 10, 12 és 20, akkor nyilván sokkal objektívebben lehetne eldönteni.Te itt most teszel egyet es nalad a GS az mert ha ott nagyobb lenne a kulonbseg akkor egyertelmuen konnyebb lenne. no
Nálam pl. azért Federer a GOAT, mert szerintem messze őt a legnagyobb élmény, a legszórakoztatóbb nézni. És ez nálam többet nyom a latba, minthogy 20 vagy 21 GS, vagy, hogy fű vagy salak, vagy kemény, nálam sikerességben a három ember gyakorlatilag egyenlő. Federer az akinek szerintem a legjobb, legkifinomultabb a technikája, a legsokoldalúbb, és a játéka egészen könnyed és elegáns, annak ellenére, hogy mennyire sikeres. Nadal meg Djoko szerintem sokkal többet profitál az alapból magasabb szintű atletikusságából, sokkal inkább sebességből és erőből játszik, mint Federer, ami így szerintem kevésbé látványos.
Duff
Az hogy neked ki a kedvenced az nem Goat kategoria hanem egy bejelentes es meg is indokoltad amit szerintem mindenki el is fogad. Mindenki maskeppen nyer es az erosegei alapjan nem lehet oket kategorizalni jo es jobba, de pont az donti el hogy neked ki lesz a kedvenced.Nekem egyáltalán nem Fed a kedvencem, hanem Roddick és Murray (volt). Most meg nem nagyon van. Te megmondhatod, mi a GOAT kategória definícója, én meg nem, vagy mivan?
no
A kozel vannak a statokban az nem teljesen igaz, hanem sokban kozel vannak de azoknak a prioritasa lehet egyeni es mar el is dol ki a legjobb.Te fél oldalon keresztül ilyen 500-as versenyekkel matekozol, szorzótáblázol, hogy ki a goat. Sztem kb. van ennyire releváns az én indoklásom is.
A teniszben raadasul minden szamositva van csak nincs kihangsulyozva mert termeszetesen ferdit ha igy akarna valaki kifejezni. Egy GS pont ketto db 1000 versennyel er fel es 4 db 500 versennyel. Csereben a megitelese a GS-nek nem ketszerese az ezreshez kepest pedig nem ketszer nehezebb megnyerni a GS-t hanem teljesitmenyben kisebb a kulonbseg. Csereben az 500 verseny meg tulertekelt ilyen szempontbol. Az ATP Final az adott ev legjobb formajaban levo jatekosok tornaja. Federer a legtobb dologban le van maradva a ket fiatalabtol es az ollo egyre inkabb nyilni fog mint sem. Termeszetesen vannak statok ahol RF verhetetlen lesz, de azok nem a lenyegesek lesznek es reszben a nagyon hosszu palyafutas az oka. Csereben ez a hosszusag viszont ront a szazalekos dolgokon neki. Nala ha nem veszik figyelembe a SF-QF-F es meccsek W osszesegeben akkor o siman kiesik a kalapbol, mert ugyan kozel van de allando lemaradasban.
no
több mint 2 éve
no
7 305
Szerintem azzal nincs baj hogy mennyi van neki salakon hanem mit tud a tobbin.Más szempont: Én nem bírom Djokot, de neki volt a legnehezebb dolga Fed és Nadal mellett betörni és dominálni, összehozni 20 GS-t, ráadásul úgy, hogy sosem kapta meg azt az elismerést, amire vágyna.Nadal tol idén egy Grand Slamet aztán majd senki nem nyekereg hogy mennyi salak winje van 😀
Padrinaggio
Toca
több mint 2 éve
dehogynem 😊 mindig menni fog a nyekergésMás szempont: Én nem bírom Djokot, de neki volt a legnehezebb dolga Fed és Nadal mellett betörni és dominálni, összehozni 20 GS-t, ráadásul úgy, hogy sosem kapta meg azt az elismerést, amire vágyna.Perzse, hogy nem, de itt nem is ez a kérdés. Senki nem tud olyan indokot amitől a másik azt mondaná igen ő GOAT.
Padrinaggio
Szerintem csak jó beszélgetni a különböző tényállásokról.
Nadal tol idén egy Grand Slamet aztán majd senki nem nyekereg hogy mennyi salak winje van 😀
Toca
az ember már csak ilyen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
no
7 305
Szerintem a számok, győzelmek, GS trófeák stb. alapján a szóban forgó három úriember annyira közel áll egymáshoz (és ez már valszeg így is fog maradni), hogy teljesen esélytelen egyoldalúan megállapítani, hogy ki a GOAT, mindenkinek mások a szempontok, és ez így jó. Ha mondjuk nem 20,20,21 GS versenyezve egymással, hanem pl. 10, 12 és 20, akkor nyilván sokkal objektívebben lehetne eldönteni.Te itt most teszel egyet es nalad a GS az mert ha ott nagyobb lenne a kulonbseg akkor egyertelmuen konnyebb lenne.
Duff
Az hogy neked ki a kedvenced az nem Goat kategoria hanem egy bejelentes es meg is indokoltad amit szerintem mindenki el is fogad. Mindenki maskeppen nyer es az erosegei alapjan nem lehet oket kategorizalni jo es jobba, de pont az donti el hogy neked ki lesz a kedvenced.
A kozel vannak a statokban az nem teljesen igaz, hanem sokban kozel vannak de azoknak a prioritasa lehet egyeni es mar el is dol ki a legjobb.
több mint 2 éve
Más szempont: Én nem bírom Djokot, de neki volt a legnehezebb dolga Fed és Nadal mellett betörni és dominálni, összehozni 20 GS-t, ráadásul úgy, hogy sosem kapta meg azt az elismerést, amire vágyna.Perzse, hogy nem, de itt nem is ez a kérdés. Senki nem tud olyan indokot amitől a másik azt mondaná igen ő GOAT.
Padrinaggio
Szerintem csak jó beszélgetni a különböző tényállásokról.
Nadal tol idén egy Grand Slamet aztán majd senki nem nyekereg hogy mennyi salak winje van 😀
több mint 2 éve
Padrinaggio
222
Más szempont: Én nem bírom Djokot, de neki volt a legnehezebb dolga Fed és Nadal mellett betörni és dominálni, összehozni 20 GS-t, ráadásul úgy, hogy sosem kapta meg azt az elismerést, amire vágyna. Szurkolói körben biztosan nem lesz sosem GOAT státuszú. Sőt, a szakmában sem lesz sosem konszenzus arról ki is lesz az, hiába végezne például Nadal kettővel többel, mint a többiek.