NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
367
44
18:30-tól, ARENA4
Tenisz
16 feliratkozó
több mint 2 éve
Kezdődik a feltámadás.😊Dupla breakről simán elbukta a szettet...Ennyi volt Nadal?Félek, hogy game over.
warr_b
nagylaza
warr_b
több mint 2 éve
Dupla breakről simán elbukta a szettet...Ennyi volt Nadal?Félek, hogy game over.
warr_b
nagylaza
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Azèrt ez így valóban rohadt kemèny... mindjárt èjfèl ès mèg gyakorlatilag sehol nem tartanak. Legjobb esetben 2x fèl óra ha nagyon összeomlik valamelyik, akkor is....
több mint 2 éve
Ennyi volt Nadal?Félek, hogy game over.
warr_b
több mint 2 éve
Ennyi volt Nadal?
több mint 2 éve
Nadal első szervái és a lába kezd elfogyni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
sztem az elsőben se volt nagy gond, Djoko passzívabb volt de az ütések minősége alapvetően jó voltA 2. szett már rendben van, az elsőnél írtam.Hát ez így eléggé színvonaltalan. Nadal se jó, Djokovic meg valami borzalmas.sztem szinvonalasabb mint az előző meccs volt, sokkal több kockázatot kell vállalniuk kb minden pontért és emiatt jóval több a hiba
Jughead
Negritis
Jughead
több mint 2 éve
Jughead
5 229
A 2. szett már rendben van, az elsőnél írtam.Hát ez így eléggé színvonaltalan. Nadal se jó, Djokovic meg valami borzalmas.sztem szinvonalasabb mint az előző meccs volt, sokkal több kockázatot kell vállalniuk kb minden pontért és emiatt jóval több a hiba
Jughead
Negritis
több mint 2 éve
Hát ez így eléggé színvonaltalan. Nadal se jó, Djokovic meg valami borzalmas.sztem szinvonalasabb mint az előző meccs volt, sokkal több kockázatot kell vállalniuk kb minden pontért és emiatt jóval több a hiba
Jughead
több mint 2 éve
Azért kemény, hogy Nadal még mindig bírja. Én azt jósoltam neki valahol 2008 körül, hogy 30 éves koráig látjuk kb játszani, mert amit ő játszik, azt nem lehet bírni ízületekkel hosszabb távon. Örülök, hogy megcáfolt.az egész profi sportvilág rengeteget fejlődött és a sérülésekkel is viszonylag szerencséje volt
shagi0206
ugyanúgy nem hittük volna ezt el Jamesről se pl az nbaben
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
shagi0206
10 988
Azért kemény, hogy Nadal még mindig bírja. Én azt jósoltam neki valahol 2008 körül, hogy 30 éves koráig látjuk kb játszani, mert amit ő játszik, azt nem lehet bírni ízületekkel hosszabb távon. Örülök, hogy megcáfolt.
több mint 2 éve
mint tudjuk, ez nem sikerült nekik, de kíváncsi vagyok, hogy mivel próbálkoztak 😀
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 988
még meglehet 😀Pedig megérdemelné 😊4 game fél óra alatt, nojszÉrdekükbem állt egy szorosabb meccs, nem akartak hogy sima 0-3-mal szopjon a Gyík
Burnyák franciák, hatalmas ötlet este 9-kor elkezdeni egy ilyen meccset.
warr_b
eaglesmcnabb
warr_b
Egyébként eszembe jutott még a myvipes korszakból egy federer fan csoport, ahol valahogy máshogy megfogalmazva, de lényegében ez volt leírva: "...akadályozzuk meg együtt, hogy átvegye a ranglista 1. helyét Federertől." - mint tudjuk, ez nem sikerült nekik, de kíváncsi vagyok, hogy mivel próbálkoztak 😀
több mint 2 éve
Egyetértünk. 😀Pedig megérdemelné 😊4 game fél óra alatt, nojszÉrdekükbem állt egy szorosabb meccs, nem akartak hogy sima 0-3-mal szopjon a Gyík
warr_b
eaglesmcnabb
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Jughead
5 229
Hát ez így eléggé színvonaltalan. Nadal se jó, Djokovic meg valami borzalmas.
több mint 2 éve
hálónál sokat hibázik NadalDjoko meg mintha offon lenne
több mint 2 éve
Pedig megérdemelné 😊4 game fél óra alatt, nojszÉrdekükbem állt egy szorosabb meccs, nem akartak hogy sima 0-3-mal szopjon a Gyík
warr_b
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
4 game fél óra alatt, nojszÉrdekükbem állt egy szorosabb meccs, nem akartak hogy sima 0-3-mal szopjon a Gyík
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
4 game fél óra alatt, nojszBurnyák franciák, hatalmas ötlet este 9-kor elkezdeni egy ilyen meccset.
több mint 2 éve
Djokovics-Nadal meccs epic lesz..
több mint 2 éve
komoly nyitó game votl
több mint 2 éve
Rövid meccsnek nézünk elébe...
több mint 2 éve
Mindkettő kiessen annak. 😀Én a Gyokovics-Wawrinka meccsekkel voltam így...Ez szép volt Zverevtol, el kell ismerni. Nem gondoltam volna, hogy ezt egész meccsen keresztül hozni tudja.Nagy bajban lennék egy Djoko-Zverev meccsen, hogy kinek drukkoljak.
somoskovig
nagylaza
warr_b
több mint 2 éve
Padrinaggio
222
Alcaraz nem számított rá, hogy ilyen erős Zverev lesz a másik oldalt, nagyszerűen játszott a német. A nagy kérdés, hogy meg tudja-e ezt ismételni a tornán. A korábbi tapasztalatok alapján nem vagyok benne biztos.
több mint 2 éve
Én a Gyokovics-Wawrinka meccsekkel voltam így...Ez szép volt Zverevtol, el kell ismerni. Nem gondoltam volna, hogy ezt egész meccsen keresztül hozni tudja.Nagy bajban lennék egy Djoko-Zverev meccsen, hogy kinek drukkoljak.
somoskovig
nagylaza