NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
467
56
18:30-tól, ARENA4
Tenisz
15 feliratkozó
több mint 2 éve
Mák és 14. RG egy mondatbanMeg amúgy is, melbourne-ben is 5 szettben verte Medvedevet felig rokkantan.
Most is djoko es zverev az o agan volt.
Azert na....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Kurnyikova. Stollar. Na jo, utobbi hehe. De elobbi nem.pont ma mutattam kollegáknak őt, kb ő volt a legszebb teniszezőnő a "karrierem" alatt. Bár én csíptem Sharapova-t is. De az pár centivel magasabb, mint én - az már nem tetszik 😊akkoriban aktívan követtem a teniszt és imádtam IvanovicotMondjuk nem vagyok otthon szerencsére ebben. De azért ez durva, tekintve hogy a tenisz mennyire ízület gyilkos sport.Csak azt nem értem, egy ilyen után még a folytatás lehetőségéről beszélnek?ha többször volt már részleges szakadása akkor képes lehet a meccset folytatni, aztán vége a tornának de a meccset be lehet fejezni
Szerintem ő most hosszabb pihenőre megy.
shagi0206
Ana Ivanovic asszem nyert hasonlóan
edition.cnn.com/2008/SPORT/02/20/tennis.qater/
Negritis
shagi0206
mondjuk ma is "imádnám" <3
borzalmas volt látni, de nála ez többször megtörtént amúgy GSen
Negritis
shagi0206
több mint 2 éve
Jughead
5 229
A meccs alakulása miatt, ha ma tovább is ment volna 4 óra után, de inkább többnek tűnt ez, akkor 50-50 lett volna a döntő, ha kiesett volna, akkor meg nyilván nem lett volna meg a 14. RGNadalnak meg nagy mákja van, ezzel meg is van a 14. RG.Ez egy érdekes mondat így egyben, picit értelmezhetetlen
Jughead
gabokocka
Így, hogy 3 óra alatt letudta, maradt benne annyi, hogy egy jóval gyengébb ellenfelet megverjen, rossz fizikum ide, rossz fizikum oda.
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Az tény, hogy papíron sem Cilic, sem a fiatal norvég nem üti meg azt a szintet, mint Nadal elmúlt 2 ellenfele.főleg hogy már a djoko meccs után mindneki nekiadtaNadalnak meg nagy mákja van, ezzel meg is van a 14. RG.Ez egy érdekes mondat így egyben, picit értelmezhetetlen
Jughead
gabokocka
Negritis
több mint 2 éve
főleg hogy már a djoko meccs után mindneki nekiadtaNadalnak meg nagy mákja van, ezzel meg is van a 14. RG.Ez egy érdekes mondat így egyben, picit értelmezhetetlen
Jughead
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nadalnak meg nagy mákja van, ezzel meg is van a 14. RG.Ez egy érdekes mondat így egyben, picit értelmezhetetlen
Jughead
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Jughead
5 229
Na akkor Zverev se lesz világelső, sajnálom a sérülését, de a mai játékával is bizonyította, hogy nem is méltó erre, már régen be kellett volna húznia a meccset.Nadalnak meg nagy mákja van, ezzel meg is van a 14. RG.
több mint 2 éve
Hingist sose értettem a sértődött malac fejével meg a kisfiú testével 😊Hingis nekem annyira nem...nekem ivanovic és hingispont ma mutattam kollegáknak őt, kb ő volt a legszebb teniszezőnő a "karrierem" alatt. Bár én csíptem Sharapova-t is. De az pár centivel magasabb, mint én - az már nem tetszik 😊akkoriban aktívan követtem a teniszt és imádtam IvanovicotMondjuk nem vagyok otthon szerencsére ebben. De azért ez durva, tekintve hogy a tenisz mennyire ízület gyilkos sport.Csak azt nem értem, egy ilyen után még a folytatás lehetőségéről beszélnek?ha többször volt már részleges szakadása akkor képes lehet a meccset folytatni, aztán vége a tornának de a meccset be lehet fejezni
shagi0206
Negritis
shagi0206
Negritis
shagi0206
Negritis
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Hingis nekem annyira nem...nekem ivanovic és hingispont ma mutattam kollegáknak őt, kb ő volt a legszebb teniszezőnő a "karrierem" alatt. Bár én csíptem Sharapova-t is. De az pár centivel magasabb, mint én - az már nem tetszik 😊akkoriban aktívan követtem a teniszt és imádtam IvanovicotMondjuk nem vagyok otthon szerencsére ebben. De azért ez durva, tekintve hogy a tenisz mennyire ízület gyilkos sport.Csak azt nem értem, egy ilyen után még a folytatás lehetőségéről beszélnek?ha többször volt már részleges szakadása akkor képes lehet a meccset folytatni, aztán vége a tornának de a meccset be lehet fejezni
shagi0206
Negritis
shagi0206
Negritis
shagi0206
Negritis
több mint 2 éve
nekem ivanovic és hingispont ma mutattam kollegáknak őt, kb ő volt a legszebb teniszezőnő a "karrierem" alatt. Bár én csíptem Sharapova-t is. De az pár centivel magasabb, mint én - az már nem tetszik 😊akkoriban aktívan követtem a teniszt és imádtam IvanovicotMondjuk nem vagyok otthon szerencsére ebben. De azért ez durva, tekintve hogy a tenisz mennyire ízület gyilkos sport.Csak azt nem értem, egy ilyen után még a folytatás lehetőségéről beszélnek?ha többször volt már részleges szakadása akkor képes lehet a meccset folytatni, aztán vége a tornának de a meccset be lehet fejezni
shagi0206
Negritis
shagi0206
Negritis
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
pont ma mutattam kollegáknak őt, kb ő volt a legszebb teniszezőnő a "karrierem" alatt. Bár én csíptem Sharapova-t is. De az pár centivel magasabb, mint én - az már nem tetszik 😊akkoriban aktívan követtem a teniszt és imádtam IvanovicotMondjuk nem vagyok otthon szerencsére ebben. De azért ez durva, tekintve hogy a tenisz mennyire ízület gyilkos sport.Csak azt nem értem, egy ilyen után még a folytatás lehetőségéről beszélnek?ha többször volt már részleges szakadása akkor képes lehet a meccset folytatni, aztán vége a tornának de a meccset be lehet fejezni
shagi0206
Negritis
shagi0206
Negritis
több mint 2 éve
akkoriban aktívan követtem a teniszt és imádtam IvanovicotMondjuk nem vagyok otthon szerencsére ebben. De azért ez durva, tekintve hogy a tenisz mennyire ízület gyilkos sport.Csak azt nem értem, egy ilyen után még a folytatás lehetőségéről beszélnek?ha többször volt már részleges szakadása akkor képes lehet a meccset folytatni, aztán vége a tornának de a meccset be lehet fejezni
shagi0206
Negritis
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Mondjuk nem vagyok otthon szerencsére ebben. De azért ez durva, tekintve hogy a tenisz mennyire ízület gyilkos sport.Csak azt nem értem, egy ilyen után még a folytatás lehetőségéről beszélnek?ha többször volt már részleges szakadása akkor képes lehet a meccset folytatni, aztán vége a tornának de a meccset be lehet fejezni
shagi0206
Negritis
több mint 2 éve
dehogy, veszprém-szegedViccelni próbáltam...Akkor Nadal két szettben nyert?Ilyenkor feladás van, nem nézik, hogy hány szett. Lehet így 1 szettben is.
warr_b
shagi0206
NAh akkor irány a Togo-Eswatini meccs
warr_b
több mint 2 éve
Viccelni próbáltam...Akkor Nadal két szettben nyert?Ilyenkor feladás van, nem nézik, hogy hány szett. Lehet így 1 szettben is.
warr_b
shagi0206
NAh akkor irány a Togo-Eswatini meccs
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Akkor Nadal két szettben nyert?Ilyenkor feladás van, nem nézik, hogy hány szett. Lehet így 1 szettben is.
warr_b
több mint 2 éve
Akkor Nadal két szettben nyert?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Csak azt nem értem, egy ilyen után még a folytatás lehetőségéről beszélnek?ha többször volt már részleges szakadása akkor képes lehet a meccset folytatni, aztán vége a tornának de a meccset be lehet fejezni
shagi0206
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Nagyon durva volt! Csóri Zverev, gyere vissza még erősebben!
több mint 2 éve
Szegény teste nem bírtam. Hideg kirazott a jajveszekelesetol. Remelem Wimbledonra helyrejön
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Csak azt nem értem, egy ilyen után még a folytatás lehetőségéről beszélnek? Szerintem ő most hosszabb pihenőre megy.
több mint 2 éve
mondjuk ez az aláfordulás sztem nem a salak minőségromlása miatt volt, "csak" szarul lépettettől függetlenül a saját részleges szakadásaim jutottak eszembe
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Én Nadal fan vagyok már 2005 óta, de rajtam is rajtam volt, de odáig éppen nem jutottam elFasz kivan, még a hideg ráz...Nadalnak szurkoltam, de bekönnyeztem...
Rossz volt hallgatni a jajkgatását
shagi0206
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Fasz kivan, még a hideg ráz...Nadalnak szurkoltam, de bekönnyeztem...
Rossz volt hallgatni a jajkgatását
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!