Tenisz
15 feliratkozó
több mint 1 éve
Roviden: Azt ertem hogy annak tartod. Bar a peldaid azert nem ulnek, de irok jobbat, aki hust eszik az "agyhalott". A greater good elleni egyeni cselekedeteket en szerintem kar lebontani, ki.....stb...stb.Röviden: szerintem Djoko egy oltásellenes pöcs, ami számomra emberileg elfogadhatatlan, mint mondjuk a rasszizmus vagy a homofóbia.Nem akarom ujrakezdeni bar szeretnem megerteni egyszer.Pont így.Azokat a meccseit nagyon élvezem, amikor kikap. Amúgy vagy 15 éve rühellem.Én aki szeretem a teniszt úgy vagyok vele, hogy bármennyire is nem kedvelem őt, ha tehetem minden meccsét nézem és sokszor nem neki szurkolok. De egyszerűen úgy gondolom, hogy ha megtehetem, mert van rá lehetőségem, akkor hiba lenne kihagyni a konszenzusos GOAT meccseit, vagy a személyes szimpátiám miatt nem élvezni a játékát.
Szóval már így is túl sokat láttam, köszi, untig elég volt 😂
Jughead
warr_b
Ha csak nézi az ember az nagyon szórakoztató, és végülis ezért nézünk sportközvetítést, hogy szórakozzunk.
Én se szurkoltam neki sose, mondjuk ellene is csak akkor, ha olyannal meccselt, akihez viszonyultam valahogy, és az az alusapkás agyhalál, amit a covid idején előadott egy olyan ember képét rajzolta meg nekem, akivel sosem lennénk nagy cimbik, de ettől még jó nézni azt a sportteljesítmenyt, amit fejben, képességben, testben, elszántságban lerak az asztalra. És végülis ez az ő dolga, hogy szórakoztasson, nem az, hogy barátkozzunk.
Őszentsége Sobri Jóska
De a melyik a leg.....bb ( altalad valasztott melleknev ) az alabbiak kozul:
- tenisz mint verseny/szovetseg/uzlet vs covid evek
- Ausztral megoldas a covidra beutazas szempontjabol
- egeszsegugyileg a pozitivra tesztelt jatekos ( Mar csak Rublevre emlekszem ) beutazhatott es maszkalhatott barhova mert be van oltva ellenben a negativ nem beoltottal.
- es ebbol a minden ember egyenlo ( lasd 2. pont ami ketto esetre is jo ) disney mese kb alsotagozatig eladhato
no
Hosszabban: már átbeszéltük pár éve.
Őszentsége Sobri Jóska
Ahogy a tagado sem igaz vagy legalabbis van kulonbseg aki nem oltatta be magat es aki kampanyolt ellene, de ezt ertem bar ez nalam mas, engem nem erdekel ha valaki kivalo valamiben es mas dologban "szakert".
De ezt en elfogadom es elfogadtam akkor is hogy djokot ennek latod, gondolod.
Amit szeretnek kideriteni hogy azon az elv/ertekrendszer..... mellett ahogy Te nezed, hogy sorolod be a tenisz, mint egysegesnek mondhato szervezet ( klubbok, ATP....) vs. covid. Es a tobbi pontokat is ugyanigy amit fent irtam es esetlegesen sorrenbe rakni "agyhalottsaguk" szerint.
Ha a covid elleni vedekezes volt a greater good akkor a helyzet nalam igy nez ki. A Tenisz altal a pilisi erdobe szervezett illegalis szemetlerakora Djoko nem a Tenisz altal eloirt vaszonzsakba hordta ki a hazfelujitasbol maradt beszaradt festeket, hanem muanyag dobozban. Tudom nem jo a pelda, de ertheto a problemam?
több mint 1 éve
Vannak arcok persze akiket ismerek/ismertem akár már jobban is, de azért a 8 között is van olyan név akiről ezelőtt a torna elött még csak nem is hallottam. De Minaur, és közel állt ehhez a státuszhoz Cerundolo és Rune is.Zverev azon túl, hogy egy nagyképű ideggyenge pöcs, két exét is bántalmazta, az egyik ügyben (ahol a gyereke anyja a másik fél) első fokon meg is állapítottak a bűnösségét, épp most zajlik másodfokon az ügy. Egy normális sportszervezet már rég eltiltotta volna.
Kedvenc nélkül elengedett kézzel nézem a meccseket, nagyon betalált most ez a torna. Nagy százalékát nézem a ff egyesnek amit ad a tv. Meló miatt a koraikat nem mindig, de tetszik. Zverev magánéleti botrányát nem ismerem annyira de ő most az egyik legszimpatikusabb (sajnos láttam, hogy 27 éves 😊 nem ő lesz a következő nagy dolog azért) és ezzel a korral a 3. legidősebb a 8-ban.
Akik jobban képbe vannak. Ez a fiatal sor mint Alcaraz, Sinner, Rune és biztos nem mindenki jutott eszembe, benne van itt bármelyikben egy 10+ grand slam? Vagy lassan jönni fog az az időszak ahol 1-2-3 győzelme van sokaknak de nem lesz kiemelkedő uralkodó (amiből ugye ~20 évig volt 3 egymás mellett/után).
alatriste
Alcarazban és Sinnerben mindenképp benne van, ugye Alcaraz 20 éves korára már US Opent és Wimbledont is nyert (nála az egészség a kérdés, most is egy alkar sérüléssel küzd), Sinner meg az utóbbi időben kemény pályán megállíthatatlannak tűnik, de a többin is elit szintet hoz. Jelenleg az ő kettejük rivalizálása a sport legjobb történése. A meccseik meg élmény számba mennek, mert olyan tempóban játszanak, amilyet ez a sport még nem nagyon látott, szóval egymás ellen brutális meccseket játszanak.
Rune egyelőre egy-két jobb tornán van csak túl, de belőle a konzisztencia és a koncentráltság egyelőre hiányzik, de azért 21 éves korára csak eljutott odáig, hogy van 3 GS QF-e, egy 1000-es győzelme (Djoko egyik kedvenc tornáján verte meg Djokot a döntőben 19 évesen), meg kettő bukott 1000-es döntője, szóval azért még így is kiemelkedő, csak hát a pályán ő is egy suttyó (mármint ilyen Murray szinten, azért nem egy Kyrgios pl.).
több mint 1 éve
Vannak arcok persze akiket ismerek/ismertem akár már jobban is, de azért a 8 között is van olyan név akiről ezelőtt a torna elött még csak nem is hallottam. De Minaur, és közel állt ehhez a státuszhoz Cerundolo és Rune is. Kedvenc nélkül elengedett kézzel nézem a meccseket, nagyon betalált most ez a torna. Nagy százalékát nézem a ff egyesnek amit ad a tv. Meló miatt a koraikat nem mindig, de tetszik. Zverev magánéleti botrányát nem ismerem annyira de ő most az egyik legszimpatikusabb (sajnos láttam, hogy 27 éves 😊 nem ő lesz a következő nagy dolog azért) és ezzel a korral a 3. legidősebb a 8-ban.
Akik jobban képbe vannak. Ez a fiatal sor mint Alcaraz, Sinner, Rune és biztos nem mindenki jutott eszembe, benne van itt bármelyikben egy 10+ grand slam? Vagy lassan jönni fog az az időszak ahol 1-2-3 győzelme van sokaknak de nem lesz kiemelkedő uralkodó (amiből ugye ~20 évig volt 3 egymás mellett/után).

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Kösz. A másik kérdésem az lett volna, hogy a többi sporthoz hasonlóan a video tech ide hogy nem tűrt még be és miért vank oldalanként egy fél tucat bíró az outok bemondására,amikor biztos van már rá rendszer. 😀 Előre meg is válaszoltad.Amugy mi ez a technologia step back?Ez a salakos pályák hülyesége, hogy a labda jobban látszik, így az a biztos. Nem salakos pályákon működik a sólyomszem, a US Openen meg az AO-n olyannyira, hogy vonalbírók sincsenek, hanem gép jelzi, ha out (Wimbledonban maradt a challenge rendszer).
Régen volt drót a hálóban a neccekre. Most már csak bemondásos.
Régen volt sólyomszem, tenniszezoknek chellenge és visszaneztek a helyi kivetítőn. Ez sincs már.
alatriste
Jughead

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Amugy mi ez a technologia step back?Salakon sose volt challange, ha jól rémlik legalábbis RGn tuti nem.
Régen volt sólyomszem, tenniszezoknek chellenge és visszaneztek a helyi kivetítőn. Ez sincs már.
alatriste
több mint 1 éve
Amugy mi ez a technologia step back?Ez a salakos pályák hülyesége, hogy a labda jobban látszik, így az a biztos. Nem salakos pályákon működik a sólyomszem, a US Openen meg az AO-n olyannyira, hogy vonalbírók sincsenek, hanem gép jelzi, ha out (Wimbledonban maradt a challenge rendszer).
alatriste
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Amugy mi ez a technologia step back?Régen volt drót a hálóban a neccekre. Most már csak bemondásos.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Mouratoglou-t továbbra is túlértékelt edzőnek tartom, Rune megint felkészületlen volt taktikailag, amin bukta a meccset.Csak fiatal, ki tudja milyen kezekbe kerül, lehet eső, lehet Sár…
Jughead
több mint 1 éve
Mouratoglou-t továbbra is túlértékelt edzőnek tartom, Rune megint felkészületlen volt taktikailag, amin bukta a meccset.
több mint 1 éve
És még jó, hogy mindenkinek a tetteiről azt gondolok, úgy véleményezem ahogy csak akarom.még jó hogy mindenki maga döntheti el mit tesz a testével és nem neked kell megfelelnieRöviden: szerintem Djoko egy oltásellenes pöcs, ami számomra emberileg elfogadhatatlan, mint mondjuk a rasszizmus vagy a homofóbia.Nem akarom ujrakezdeni bar szeretnem megerteni egyszer.Pont így.Azokat a meccseit nagyon élvezem, amikor kikap. Amúgy vagy 15 éve rühellem.Én aki szeretem a teniszt úgy vagyok vele, hogy bármennyire is nem kedvelem őt, ha tehetem minden meccsét nézem és sokszor nem neki szurkolok. De egyszerűen úgy gondolom, hogy ha megtehetem, mert van rá lehetőségem, akkor hiba lenne kihagyni a konszenzusos GOAT meccseit, vagy a személyes szimpátiám miatt nem élvezni a játékát.
Jughead
warr_b
Ha csak nézi az ember az nagyon szórakoztató, és végülis ezért nézünk sportközvetítést, hogy szórakozzunk.
Én se szurkoltam neki sose, mondjuk ellene is csak akkor, ha olyannal meccselt, akihez viszonyultam valahogy, és az az alusapkás agyhalál, amit a covid idején előadott egy olyan ember képét rajzolta meg nekem, akivel sosem lennénk nagy cimbik, de ettől még jó nézni azt a sportteljesítmenyt, amit fejben, képességben, testben, elszántságban lerak az asztalra. És végülis ez az ő dolga, hogy szórakoztasson, nem az, hogy barátkozzunk.
Őszentsége Sobri Jóska
- egeszsegugyileg a pozitivra tesztelt jatekos ( Mar csak Rublevre emlekszem ) beutazhatott es maszkalhatott barhova mert be van oltva ellenben a negativ nem beoltottal.
- es ebbol a minden ember egyenlo ( lasd 2. pont ami ketto esetre is jo ) disney mese kb alsotagozatig eladhato
no
Őszentsége Sobri Jóska
AlexIScrystal
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
még jó hogy mindenki maga döntheti el mit tesz a testével és nem neked kell megfelelnieRöviden: szerintem Djoko egy oltásellenes pöcs, ami számomra emberileg elfogadhatatlan, mint mondjuk a rasszizmus vagy a homofóbia.Nem akarom ujrakezdeni bar szeretnem megerteni egyszer.Pont így.Azokat a meccseit nagyon élvezem, amikor kikap. Amúgy vagy 15 éve rühellem.Én aki szeretem a teniszt úgy vagyok vele, hogy bármennyire is nem kedvelem őt, ha tehetem minden meccsét nézem és sokszor nem neki szurkolok. De egyszerűen úgy gondolom, hogy ha megtehetem, mert van rá lehetőségem, akkor hiba lenne kihagyni a konszenzusos GOAT meccseit, vagy a személyes szimpátiám miatt nem élvezni a játékát.
Jughead
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
no
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Főleg hogy forintban számolva folyamatosan milliárdokat költött/költ a vírusok ellenRöviden: szerintem Djoko egy oltásellenes pöcs, ami számomra emberileg elfogadhatatlan, mint mondjuk a rasszizmus vagy a homofóbia.Nem akarom ujrakezdeni bar szeretnem megerteni egyszer.Pont így.Azokat a meccseit nagyon élvezem, amikor kikap. Amúgy vagy 15 éve rühellem.Én aki szeretem a teniszt úgy vagyok vele, hogy bármennyire is nem kedvelem őt, ha tehetem minden meccsét nézem és sokszor nem neki szurkolok. De egyszerűen úgy gondolom, hogy ha megtehetem, mert van rá lehetőségem, akkor hiba lenne kihagyni a konszenzusos GOAT meccseit, vagy a személyes szimpátiám miatt nem élvezni a játékát.
Jughead
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
no
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Röviden: szerintem Djoko egy oltásellenes pöcs, ami számomra emberileg elfogadhatatlan, mint mondjuk a rasszizmus vagy a homofóbia.Nem akarom ujrakezdeni bar szeretnem megerteni egyszer.Pont így.Azokat a meccseit nagyon élvezem, amikor kikap. Amúgy vagy 15 éve rühellem.Én aki szeretem a teniszt úgy vagyok vele, hogy bármennyire is nem kedvelem őt, ha tehetem minden meccsét nézem és sokszor nem neki szurkolok. De egyszerűen úgy gondolom, hogy ha megtehetem, mert van rá lehetőségem, akkor hiba lenne kihagyni a konszenzusos GOAT meccseit, vagy a személyes szimpátiám miatt nem élvezni a játékát.
Jughead
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
no
több mint 1 éve
Nem akarom ujrakezdeni bar szeretnem megerteni egyszer.Pont így.Azokat a meccseit nagyon élvezem, amikor kikap. Amúgy vagy 15 éve rühellem.Én aki szeretem a teniszt úgy vagyok vele, hogy bármennyire is nem kedvelem őt, ha tehetem minden meccsét nézem és sokszor nem neki szurkolok. De egyszerűen úgy gondolom, hogy ha megtehetem, mert van rá lehetőségem, akkor hiba lenne kihagyni a konszenzusos GOAT meccseit, vagy a személyes szimpátiám miatt nem élvezni a játékát.
Jughead
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Pont így.Azokat a meccseit nagyon élvezem, amikor kikap. Amúgy vagy 15 éve rühellem.Én aki szeretem a teniszt úgy vagyok vele, hogy bármennyire is nem kedvelem őt, ha tehetem minden meccsét nézem és sokszor nem neki szurkolok. De egyszerűen úgy gondolom, hogy ha megtehetem, mert van rá lehetőségem, akkor hiba lenne kihagyni a konszenzusos GOAT meccseit, vagy a személyes szimpátiám miatt nem élvezni a játékát.
Jughead
warr_b
több mint 1 éve
Holnap megpróbálok válaszolni.Pedig érdekelne, hogy mit tudnál felhozni amellett, hogy nem ő az. Olimpiai bajnoki címek száma?Ebbe ne menjünk bele 😁Én aki szeretem a teniszt úgy vagyok vele, hogy bármennyire is nem kedvelem őt, ha tehetem minden meccsét nézem és sokszor nem neki szurkolok. De egyszerűen úgy gondolom, hogy ha megtehetem, mert van rá lehetőségem, akkor hiba lenne kihagyni a konszenzusos GOAT meccseit, vagy a személyes szimpátiám miatt nem élvezni a játékát.Azokat a meccseit nagyon élvezem, amikor kikap. Amúgy vagy 15 éve rühellem.Szomorú lehet, hogy nem tudjátok élvezni a meccseit, olyan dologból maradtok ki, amilyet még nem láttunk, és amilyet vélhetően többé nem is fogunk látni.Gyokovicc rühellők vannak.😡😡😡nem gondoltam hogy van Cerundolo fan az orszagban
dande2
no
warr_b
Jughead
warr_b
Jughead
warr_b
Jughead

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Igen, Mondják ezt sokan, de ránézésre pénzt nem tennék rá.Alcarazok, Sinnerek is milyen messze vannak a nagy hármastól, de még a lehetőségük is max vágyvezerelt, semmi nem támasztja aláAlcaraz 21 évesen előrébb tart, mint Djoko vagy Federer (Nadalnál nem, de cserébe több borításon villantott már), szóval az esetében egyébként bőven vannak érvek mellette.
ozibozi
Jughead
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
én is így gondolom. Lehet látványosabb volt Federer, sőt biztos. Nadallal már vitatkoznék, de oké legyen. Viszont amikor a legjobbjukat tudják nyújtani, akkor a szerb verhetetlen kategória ezért nálam is a GOAT, de Federer neve fog először eszébe jutni mindenkinek a tenisz hallatán.Én aki szeretem a teniszt úgy vagyok vele, hogy bármennyire is nem kedvelem őt, ha tehetem minden meccsét nézem és sokszor nem neki szurkolok. De egyszerűen úgy gondolom, hogy ha megtehetem, mert van rá lehetőségem, akkor hiba lenne kihagyni a konszenzusos GOAT meccseit, vagy a személyes szimpátiám miatt nem élvezni a játékát.Azokat a meccseit nagyon élvezem, amikor kikap. Amúgy vagy 15 éve rühellem.Szomorú lehet, hogy nem tudjátok élvezni a meccseit, olyan dologból maradtok ki, amilyet még nem láttunk, és amilyet vélhetően többé nem is fogunk látni.Gyokovicc rühellők vannak.😡😡😡nem gondoltam hogy van Cerundolo fan az orszagban
dande2
no
warr_b
Jughead
warr_b
Jughead
több mint 1 éve
Alcarazok, Sinnerek is milyen messze vannak a nagy hármastól, de még a lehetőségük is max vágyvezerelt, semmi nem támasztja aláAlcaraz 21 évesen előrébb tart, mint Djoko vagy Federer (Nadalnál nem, de cserébe több borításon villantott már), szóval az esetében egyébként bőven vannak érvek mellette.
ozibozi
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Húha nèzem mit vètettem 17 reakció a hszomra ès ugyan melyikre 😲🤦☺️😏 èrtem èn hogy nem muszáj velem egyet èrteni. Egyèbkènt pedig igen, nem szeretem Djokot szintèn kb 15 ève...azzal együtt hogy természetesen elismerem. De ettől mèg bosszantó hogy honnan vissza nem tud jönni. Igazából amióta a svèdek kikoptak a ffi teniszből (amit máig nem èrtek hogy mièrt) nincs is igazán kedvencem. Mèg èpp az argentín a másik nemzet akiket úgy ahogy szeretek, de az a focival is összefüggésben van. A három nagyból mèg Roger állt a legközelebb hozzám... Ez van, tudom szr nekem 😛
több mint 1 éve
Alcarazok, Sinnerek is milyen messze vannak a nagy hármastól, de még a lehetőségük is max vágyvezerelt, semmi nem támasztja alá
több mint 1 éve
Pedig érdekelne, hogy mit tudnál felhozni amellett, hogy nem ő az. Olimpiai bajnoki címek száma?Ebbe ne menjünk bele 😁Én aki szeretem a teniszt úgy vagyok vele, hogy bármennyire is nem kedvelem őt, ha tehetem minden meccsét nézem és sokszor nem neki szurkolok. De egyszerűen úgy gondolom, hogy ha megtehetem, mert van rá lehetőségem, akkor hiba lenne kihagyni a konszenzusos GOAT meccseit, vagy a személyes szimpátiám miatt nem élvezni a játékát.Azokat a meccseit nagyon élvezem, amikor kikap. Amúgy vagy 15 éve rühellem.Szomorú lehet, hogy nem tudjátok élvezni a meccseit, olyan dologból maradtok ki, amilyet még nem láttunk, és amilyet vélhetően többé nem is fogunk látni.Gyokovicc rühellők vannak.😡😡😡nem gondoltam hogy van Cerundolo fan az orszagban
dande2
no
warr_b
Jughead
warr_b
Jughead
warr_b