NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Tenisz
15 feliratkozó
több mint 2 éve
Roddicknak legalább volt valami karaktere, Cilcinek a magasságán kívül nem sok.Amúgy meg inkább Ő, mint Cilic, aki néha tud szépen játszani, de amúgy teljesen középszer. Főleg szervaember. Bár abból meg Roddick volt talán a legnagyobb mintaegyed.Női topjátékos, akit nem bírtam elviselni: hu.wikipedia.org/wiki/Lindsay_DavenportElvileg Rűd, de vannak, akik (főleg angolok) Rúdnak ejtik.
Úgy hívtam, az amerikai bálna.
Közben amúgy Ruud lassan megfordítja a meccset. Tényleg: most akkor Rúd vagy Rűd?
nagylaza
shagi0206
shagi0206
több mint 2 éve
Kajak Mouresmo a versenyigazgato ? Már értem miért fos a szervezés néhol 😊
több mint 2 éve
reméljük csak kifordult és nincs szakadásAzt a pechet, pedig Nadal nagyon ki volt.Közben, hogy offoljak 😜Zverevnek mi fájt hogy feladta?Kifordult a bokája. Csúnya volt.
dande
nagylaza
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Amúgy meg inkább Ő, mint Cilic, aki néha tud szépen játszani, de amúgy teljesen középszer. Főleg szervaember. Bár abból meg Roddick volt talán a legnagyobb mintaegyed.Női topjátékos, akit nem bírtam elviselni: hu.wikipedia.org/wiki/Lindsay_DavenportElvileg Rűd, de vannak, akik (főleg angolok) Rúdnak ejtik.
Közben amúgy Ruud lassan megfordítja a meccset. Tényleg: most akkor Rúd vagy Rűd?
nagylaza
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Női topjátékos, akit nem bírtam elviselni: hu.wikipedia.org/wiki/Lindsay_DavenportElvileg Rűd, de vannak, akik (főleg angolok) Rúdnak ejtik.
nagylaza
több mint 2 éve
Azt a pechet, pedig Nadal nagyon ki volt.Közben, hogy offoljak 😜Zverevnek mi fájt hogy feladta?Kifordult a bokája. Csúnya volt.
dande
nagylaza
több mint 2 éve
Közben, hogy offoljak 😜Zverevnek mi fájt hogy feladta?Kifordult a bokája. Csúnya volt.
dande
több mint 2 éve
Női topjátékos, akit nem bírtam elviselni: hu.wikipedia.org/wiki/Lindsay_DavenportÚgy hívtam, az amerikai bálna.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
De ő legfeljebb helyes volt 🤪igaz teniszezni jobban tudott mint Sabatini 😀Én Sanchez-Vicariónak drukkoltam 😊Fiatalság bolondság, Gyermekek!Neki nem az a baja, hogy tagbaszakadt, hanem hogy durung férfifeje van, és szét van varrva 😀Azért Sabalenkára kíváncsi lennék élőben. Mióta bejöttek ezek az új ütők, a női teniszezők eléggé tagbaszakadtak lettek, ő is van vagy 80 kiló. 😀😀 De szerintem sem rossz csaj.szerintem kvitova teljesen korrekt. 😛Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
Mondjuk nekem valamiért Kvitova is bejön.
warr_b
Esetleg Serena Williams nem? 😀 Vagy Jankovic?
shagi0206
Nálam is ivanovic volt az első, aztán muguruza beelőzte, majd nem sokkal később Ostapenko kenterbe is verte az összeset 😀
Nálam sabalenka (+ostapenko) az akit mindenki rusnyának tart csak én nem, tesómnál meg halep amit nem értek, dehát ízlések és pofonok 😀
eaglesmcnabb
balintbaba
warr_b
Gabirela Sabatini😉
nagir
warr_b
több mint 2 éve
Én Sanchez-Vicariónak drukkoltam 😊Fiatalság bolondság, Gyermekek!Neki nem az a baja, hogy tagbaszakadt, hanem hogy durung férfifeje van, és szét van varrva 😀Azért Sabalenkára kíváncsi lennék élőben. Mióta bejöttek ezek az új ütők, a női teniszezők eléggé tagbaszakadtak lettek, ő is van vagy 80 kiló. 😀😀 De szerintem sem rossz csaj.szerintem kvitova teljesen korrekt. 😛Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
warr_b
shagi0206
Nálam is ivanovic volt az első, aztán muguruza beelőzte, majd nem sokkal később Ostapenko kenterbe is verte az összeset 😀
Nálam sabalenka (+ostapenko) az akit mindenki rusnyának tart csak én nem, tesómnál meg halep amit nem értek, dehát ízlések és pofonok 😀
eaglesmcnabb
balintbaba
warr_b
Gabirela Sabatini😉
nagir
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Fiatalság bolondság, Gyermekek!Neki nem az a baja, hogy tagbaszakadt, hanem hogy durung férfifeje van, és szét van varrva 😀Azért Sabalenkára kíváncsi lennék élőben. Mióta bejöttek ezek az új ütők, a női teniszezők eléggé tagbaszakadtak lettek, ő is van vagy 80 kiló. 😀😀 De szerintem sem rossz csaj.szerintem kvitova teljesen korrekt. 😛Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
warr_b
shagi0206
eaglesmcnabb
balintbaba
warr_b
Gabirela Sabatini😉
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Neki nem az a baja, hogy tagbaszakadt, hanem hogy durung férfifeje van, és szét van varrva 😀Azért Sabalenkára kíváncsi lennék élőben. Mióta bejöttek ezek az új ütők, a női teniszezők eléggé tagbaszakadtak lettek, ő is van vagy 80 kiló. 😀😀 De szerintem sem rossz csaj.szerintem kvitova teljesen korrekt. 😛Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
warr_b
shagi0206
eaglesmcnabb
balintbaba
több mint 2 éve
Teniszezni? Menj 😀én is bal kezes vagyok, mehetek? 😀Jó az 😊Kvitovara reakcióként írtam őket, mert szerintem az a nő is csúnya. Bár ízlés kérdése, lehet neked szép 🙂Szerénke kicsit sem, meg a lófejű Jelena sem, köszi 😊Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
warr_b
shagi0206
De ha errefelé tendálsz, akkor ajánlom mondjuk Stosurt, vagy Kuznyecovát 😛
warr_b
shagi0206
Csak picit már túl magas, hiába vagyok 192 😛 De legalább balkezes, nyamm.
warr_b
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
én is bal kezes vagyok, mehetek? 😀Jó az 😊Kvitovara reakcióként írtam őket, mert szerintem az a nő is csúnya. Bár ízlés kérdése, lehet neked szép 🙂Szerénke kicsit sem, meg a lófejű Jelena sem, köszi 😊Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
warr_b
shagi0206
warr_b
shagi0206
warr_b
több mint 2 éve
Azért Sabalenkára kíváncsi lennék élőben. Mióta bejöttek ezek az új ütők, a női teniszezők eléggé tagbaszakadtak lettek, ő is van vagy 80 kiló. 😀😀 De szerintem sem rossz csaj.szerintem kvitova teljesen korrekt. 😛Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
warr_b
shagi0206
eaglesmcnabb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Jó az 😊Kvitovara reakcióként írtam őket, mert szerintem az a nő is csúnya. Bár ízlés kérdése, lehet neked szép 🙂Szerénke kicsit sem, meg a lófejű Jelena sem, köszi 😊Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
warr_b
shagi0206
warr_b
shagi0206
több mint 2 éve
Érdekes lenne, hogy ha Nadal is Cilic ellen nyerne az utolsó GS-ét. 😊Amúgy Zverevben nem láttam, hogy nyeri meg a meccset, attól függetlenül hogy Nadal szenvedett.
2-0-ra kellett volna mennie, de Nadal mindig előszedett valamit a német meg mindig hosszúra ütötte a fontos pontokat.
Hihetetlen fejben mennyire a mezőny felé nőttek ők 3-an, ellenük mindenki leromlik.
több mint 2 éve
szerintem kvitova teljesen korrekt. 😛Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
warr_b
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Kvitovara reakcióként írtam őket, mert szerintem az a nő is csúnya. Bár ízlés kérdése, lehet neked szép 🙂Szerénke kicsit sem, meg a lófejű Jelena sem, köszi 😊Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
warr_b
shagi0206
warr_b
több mint 2 éve
Szerénke kicsit sem, meg a lófejű Jelena sem, köszi 😊Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
warr_b
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
warr_b
több mint 2 éve
Jughead
5 229
Mák és 14. RG egy mondatbanBorg 6x RG győztes mégis elég nagy mák kellene neki, hogy manapság akár a 2. fordulót is megérje, van ilyen, hogy az ember nincs topformában.
Meg amúgy is, melbourne-ben is 5 szettben verte Medvedevet felig rokkantan.
Most is djoko es zverev az o agan volt.
Azert na....
gabokocka
Ha nézted a mai meccset, akkor láttad, hogy Nadal teljesen készen volt erőnlétileg, ha itt még játszanak 1-2 órát, akkor a döntőben nem ő lett volna betonbiztos esélyes. Ennyi a mák, hogy ezt az 1-2 órát megúszta, persze lehet azt is mondani, hogy mekkora szerencsétlenség ez neki, mert jól jött volna neki még egy pár óra játék, de vicces érvelés lenne.
több mint 2 éve
Jah, Ivanovics helyeske.Meg Cirstea 😊
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Kurnyikova már nem játszott, mikor elkezdtem nézni a teniszt (2005), így a megfogalmazásom szerint a "karrierem"-en kívül esik 😊 De igen, valóban nem csúnya.Kurnyikova. Stollar. Na jo, utobbi hehe. De elobbi nem.pont ma mutattam kollegáknak őt, kb ő volt a legszebb teniszezőnő a "karrierem" alatt. Bár én csíptem Sharapova-t is. De az pár centivel magasabb, mint én - az már nem tetszik 😊akkoriban aktívan követtem a teniszt és imádtam IvanovicotMondjuk nem vagyok otthon szerencsére ebben. De azért ez durva, tekintve hogy a tenisz mennyire ízület gyilkos sport.Csak azt nem értem, egy ilyen után még a folytatás lehetőségéről beszélnek?ha többször volt már részleges szakadása akkor képes lehet a meccset folytatni, aztán vége a tornának de a meccset be lehet fejezni
Szerintem ő most hosszabb pihenőre megy.
shagi0206
Ana Ivanovic asszem nyert hasonlóan
edition.cnn.com/2008/SPORT/02/20/tennis.qater/
Negritis
shagi0206
mondjuk ma is "imádnám" <3
borzalmas volt látni, de nála ez többször megtörtént amúgy GSen
Negritis
shagi0206
Stez