NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Tenisz
15 feliratkozó
több mint 2 éve
Sima női döntő"A lengyel lány 2020 után másodszor nyerte meg a Roland Garrost, melynek Szeles Mónika, Steffi Graf és Chris Evert után ő a negyedik legfiatalabb – az open érában pedig a tizedik – kétszeres győztese a női mezőnyben. Swiatek sorozatban a 35. meccsét nyerte meg a WTA Touron, ilyen hosszú győzelmi szériája ebben az évszázadban eddig csak Venus Williamsnek volt (ugyanúgy 35 mérkőzés), még 2000-ben. Swiatek idén már hatodszor nyert tornát – pedig még a fele sem telt az évnek... – és zsinórban a kilencedik döntőjét nyerte meg, ráadásul ezeken a mérkőzéseken egyszer sem veszített el négynél több játékot egy szetten belül."
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
KeyG
9 532
Fölösleges a HA-val kezdődő mondatokat forszírozni. Ezt már sose tudjuk meg. Az egyértelműen látszott, hogy Nadal már kevésbé bírja ezt a fajta játékot. Kíváncsi leszek a holnapi napra. Ruud lehet kemény dió lesz, de nem a játéktudása lesz a kihívás, hanem a fittsége. Mert bár egy jó játékosról beszélünk, de nem említhető egy lapon Rafa-val. Mondjuk ez Zverevről is elmondható, akiről ugye nyilatkozták korábban, hogy méltó utódja lesz a hármasnak. Sajnálom, de én ezt nem látom benne.Én jelenleg csak Alcarazban látok 5+ GS-et legyen inkább 10+.
shagi0206
Medvedevnek lesz 5, Tsitsipas... hát...
Sok minden függ attól, Djokovic és Nadal meddig tolja még.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Fölösleges a HA-val kezdődő mondatokat forszírozni. Ezt már sose tudjuk meg. Az egyértelműen látszott, hogy Nadal már kevésbé bírja ezt a fajta játékot. Kíváncsi leszek a holnapi napra. Ruud lehet kemény dió lesz, de nem a játéktudása lesz a kihívás, hanem a fittsége. Mert bár egy jó játékosról beszélünk, de nem említhető egy lapon Rafa-val. Mondjuk ez Zverevről is elmondható, akiről ugye nyilatkozták korábban, hogy méltó utódja lesz a hármasnak. Sajnálom, de én ezt nem látom benne.
több mint 2 éve
Jughead
5 229
Djoko kivételével mindenki felett (Djoko fejben mindenki felett áll). Szerintem is behúzta volna amúgy Zverev ellen, de fizikum ügyileg Ruud ellen már kevés lett volna, ha Zverev nem sérül le és továbbment volna ez a gyilkos meccs.Nem azt mondtam hogy Nadal ledominalta. Teljesen mindegy hogy hogyan bukja-e sorban a szetteket Zverev amíg elbukja. Nézd meg a Medve döntőt AO-n. Azt se Nadal nyerte meg a hihetetlen játékával egyszerűen fejben annyira mindenki felett van, hogy hihetetlen.Szerintem az első szettet. Zverev vesztette el.De mi alapján ? Minden fontos pontot kb Nadal nyert. 2x hozta a semmiből vissza a 2.szettet. Eléggé 2-0-nak nézett ki onnan meg bárki ellen behuzza Nadal salakon.Ha szerencséje van, csak kifordult.Azt a pechet, pedig Nadal nagyon ki volt.Közben, hogy offoljak 😜Zverevnek mi fájt hogy feladta?Kifordult a bokája. Csúnya volt.
dande
nagylaza
dande
Nadal bukott volna megítélésem szerint.
KeyG
Toca
KeyG
De a teste már túl sokáig nem bírja az is tény.
Toca
több mint 2 éve
Nem azt mondtam hogy Nadal ledominalta. Teljesen mindegy hogy hogyan bukja-e sorban a szetteket Zverev amíg elbukja. Nézd meg a Medve döntőt AO-n. Azt se Nadal nyerte meg a hihetetlen játékával egyszerűen fejben annyira mindenki felett van, hogy hihetetlen.Szerintem az első szettet. Zverev vesztette el.De mi alapján ? Minden fontos pontot kb Nadal nyert. 2x hozta a semmiből vissza a 2.szettet. Eléggé 2-0-nak nézett ki onnan meg bárki ellen behuzza Nadal salakon.Ha szerencséje van, csak kifordult.Azt a pechet, pedig Nadal nagyon ki volt.Közben, hogy offoljak 😜Zverevnek mi fájt hogy feladta?Kifordult a bokája. Csúnya volt.
dande
nagylaza
dande
KeyG
Toca
KeyG
De a teste már túl sokáig nem bírja az is tény.
több mint 2 éve
KeyG
9 532
Szerintem az első szettet. Zverev vesztette el.De mi alapján ? Minden fontos pontot kb Nadal nyert. 2x hozta a semmiből vissza a 2.szettet. Eléggé 2-0-nak nézett ki onnan meg bárki ellen behuzza Nadal salakon.Ha szerencséje van, csak kifordult.Azt a pechet, pedig Nadal nagyon ki volt.Közben, hogy offoljak 😜Zverevnek mi fájt hogy feladta?Kifordult a bokája. Csúnya volt.
dande
nagylaza
dande
KeyG
Toca
több mint 2 éve
De mi alapján ? Minden fontos pontot kb Nadal nyert. 2x hozta a semmiből vissza a 2.szettet. Eléggé 2-0-nak nézett ki onnan meg bárki ellen behuzza Nadal salakon.Ha szerencséje van, csak kifordult.Azt a pechet, pedig Nadal nagyon ki volt.Közben, hogy offoljak 😜Zverevnek mi fájt hogy feladta?Kifordult a bokája. Csúnya volt.
dande
nagylaza
dande
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 532
Ha szerencséje van, csak kifordult.Azt a pechet, pedig Nadal nagyon ki volt.Közben, hogy offoljak 😜Zverevnek mi fájt hogy feladta?Kifordult a bokája. Csúnya volt.
dande
nagylaza
dande
több mint 2 éve
Nekem Cibulkova volt a kedvenc. Szőke haj, helyes pofi, jó segg...szerintem kvitova teljesen korrekt. 😛Jah, Ivanovics helyeske.Kvitova?
Meg Cirstea 😊
Mondjuk nekem valamiért Kvitova is bejön.
warr_b
Esetleg Serena Williams nem? 😀 Vagy Jankovic?
shagi0206
Nálam is ivanovic volt az első, aztán muguruza beelőzte, majd nem sokkal később Ostapenko kenterbe is verte az összeset 😀
Nálam sabalenka (+ostapenko) az akit mindenki rusnyának tart csak én nem, tesómnál meg halep amit nem értek, dehát ízlések és pofonok 😀
eaglesmcnabb
Állítólag egyszer meztelenül nyitott ajtót egy pizzafutárnak, mert azt hitte, a párja érkezett meg. Na akkor elgondolkoztam, hogy nem kéne-e pizzafutárnak elmennem...
több mint 2 éve
Remélem a lánc nem sérült 😆bement egy nő a pályára és nyakánál fogva odaláncolta magát a hálóhoz. eltartott, míg levágták 😊akkor a franciák remekelnek ilyen téren az elmúlt hetekben 😀Történt vmi szokatlan? 3-0-nál megnéztem kb ötödjére a str. things 7. rész végét, és lement 2 play. Nem jön ki 🙂Nézőtéri rendbontás miatt állt egy ideig.
shagi0206
warr_b
shagi0206
bogec7
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Általánosságbansalakon?Medvegyev mondjuk bravúrnak számít, mert jobb.Akkor így 3 óra közeledtével megkérdem: Cilic hogy jutott el idáig?Balázs, Fucsovics, Simon, Medve, Rubljov.
shagi0206
Szivesen.
warr_b
shagi0206
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
salakon?Medvegyev mondjuk bravúrnak számít, mert jobb.Akkor így 3 óra közeledtével megkérdem: Cilic hogy jutott el idáig?Balázs, Fucsovics, Simon, Medve, Rubljov.
shagi0206
Szivesen.
warr_b
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Medvegyev mondjuk bravúrnak számít, mert jobb.Akkor így 3 óra közeledtével megkérdem: Cilic hogy jutott el idáig?Balázs, Fucsovics, Simon, Medve, Rubljov.
shagi0206
Szivesen.
warr_b
több mint 2 éve
Akkor így 3 óra közeledtével megkérdem: Cilic hogy jutott el idáig?Balázs, Fucsovics, Simon, Medve, Rubljov.
shagi0206
Szivesen.
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Akkor így 3 óra közeledtével megkérdem: Cilic hogy jutott el idáig?
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Minden évadot figyelembe véve is az abszolút legjobb rész. Imdb-n ez már a 10-es kategória, a kis hiba ellenére is.Történt vmi szokatlan? 3-0-nál megnéztem kb ötödjére a str. things 7. rész végét, és lement 2 play. Nem jön ki 🙂látod, én megmondtam h nagyon adja az a 7. rész 😀 😀
shagi0206
bogec7
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Ott kellett volna hagyni, és 200+ km/h labdákkal bombázni 😁bement egy nő a pályára és nyakánál fogva odaláncolta magát a hálóhoz. eltartott, míg levágták 😊akkor a franciák remekelnek ilyen téren az elmúlt hetekben 😀Történt vmi szokatlan? 3-0-nál megnéztem kb ötödjére a str. things 7. rész végét, és lement 2 play. Nem jön ki 🙂Nézőtéri rendbontás miatt állt egy ideig.
shagi0206
warr_b
shagi0206
bogec7
több mint 2 éve
bogjosi
1 501
Történt vmi szokatlan? 3-0-nál megnéztem kb ötödjére a str. things 7. rész végét, és lement 2 play. Nem jön ki 🙂látod, én megmondtam h nagyon adja az a 7. rész 😀 😀
shagi0206
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
bogjosi
1 501
bement egy nő a pályára és nyakánál fogva odaláncolta magát a hálóhoz. eltartott, míg levágták 😊akkor a franciák remekelnek ilyen téren az elmúlt hetekben 😀Történt vmi szokatlan? 3-0-nál megnéztem kb ötödjére a str. things 7. rész végét, és lement 2 play. Nem jön ki 🙂Nézőtéri rendbontás miatt állt egy ideig.
shagi0206
warr_b
shagi0206
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
akkor a franciák remekelnek ilyen téren az elmúlt hetekben 😀Történt vmi szokatlan? 3-0-nál megnéztem kb ötödjére a str. things 7. rész végét, és lement 2 play. Nem jön ki 🙂Nézőtéri rendbontás miatt állt egy ideig.
shagi0206
warr_b
több mint 2 éve
Történt vmi szokatlan? 3-0-nál megnéztem kb ötödjére a str. things 7. rész végét, és lement 2 play. Nem jön ki 🙂Nézőtéri rendbontás miatt állt egy ideig.
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 990
Történt vmi szokatlan? 3-0-nál megnéztem kb ötödjére a str. things 7. rész végét, és lement 2 play. Nem jön ki 🙂
több mint 2 éve
Mi volt itt?
több mint 2 éve
Burnyák franciák nem bírnak magukkal? 😀
több mint 2 éve
Inkább nézem őt mint az az aggreszív kismalacot.Roddicknak legalább volt valami karaktere, Cilcinek a magasságán kívül nem sok.Amúgy meg inkább Ő, mint Cilic, aki néha tud szépen játszani, de amúgy teljesen középszer. Főleg szervaember. Bár abból meg Roddick volt talán a legnagyobb mintaegyed.Női topjátékos, akit nem bírtam elviselni: hu.wikipedia.org/wiki/Lindsay_DavenportElvileg Rűd, de vannak, akik (főleg angolok) Rúdnak ejtik.
Úgy hívtam, az amerikai bálna.
Közben amúgy Ruud lassan megfordítja a meccset. Tényleg: most akkor Rúd vagy Rűd?
nagylaza
shagi0206
shagi0206
dande
Jobb játékos is Cilic.