Tenisz
16 feliratkozó
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
De mi baja? Mintha dereka lenne, közben mutogat, hogy szédül..Mi értelme ennek a szenvedésnek? Adja fel. Mozogni alig tud.2 éve Nadal se tudott az RG-n, aztán behúzta a tornát. Őket nem olyan egyszerű megverni. 😊
AlexIScrystal
(Ráadásul Djoko nagyon tud szenvedni, szóval azért ezt osszuk el 2-vel, ami persze még mindig azt jelenti, hogy nem egészséges)
Jughead
több mint 1 éve
Majd jön a gumibogyó szörp.
több mint 1 éve
Mi értelme ennek a szenvedésnek? Adja fel. Mozogni alig tud.2 éve Nadal se tudott az RG-n, aztán behúzta a tornát. Őket nem olyan egyszerű megverni. 😊
AlexIScrystal
(Ráadásul Djoko nagyon tud szenvedni, szóval azért ezt osszuk el 2-vel, ami persze még mindig azt jelenti, hogy nem egészséges)
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Mi értelme ennek a szenvedésnek? Adja fel. Mozogni alig tud.
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Djokonak megint mi baja?
több mint 1 éve
Sinner bekezdet 🥴Van egy olyan olasz, aki nem elkezdeni, hanem megnyerni tudja a meccseket. Köze lehet ahhoz, hogy német 😊
steelwolf
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Sinner bekezdet 🥴Kellett 1 szett meg egy gyors break, hogy felébredjen. Innen talán már dara lesz
steelwolf
több mint 1 éve
Sinner bekezdet 🥴
több mint 1 éve
lehet elkiabáltamNe igyál előre a görög bőrére 😄
AlexIScrystal
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
lehet elkiabáltam
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Cici búcsúzik úgy néz ki
több mint 1 éve
Swiatek mit művelt ma, azt a kurva. Legjobb 16 között 6-0,6-0, nyert pontok száma: 48-10.Nagyon ellazázta a 2. szettet, az elsőben 24-3 volt a pontarány. 😊
Lehet, hogy elbúcsúzunk szép lassan a King of clay-től, de úgy néz ki megszületik a Queen of Clay.
Jughead
több mint 1 éve
Swiatek mit művelt ma, azt a kurva. Legjobb 16 között 6-0,6-0, nyert pontok száma: 48-10.Durvább győzelem, mint amit anno Steffi Graf csinált Zvereva ellen a '88-as döntőben, mert ott Zvereva vagy 12-14 pontot csinált, nem tízet.
Lehet, hogy elbúcsúzunk szép lassan a King of clay-től, de úgy néz ki megszületik a Queen of Clay.
Jughead
több mint 1 éve
Swiatek mit művelt ma, azt a kurva. Legjobb 16 között 6-0,6-0, nyert pontok száma: 48-10.Lehet, hogy elbúcsúzunk szép lassan a King of clay-től, de úgy néz ki megszületik a Queen of Clay.
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Ez a djoko meccs tegnap kajak tartott hajnal 3-ig? 😮Igen. És ha nem fogy el Musetti, akkor az lett volna reggel 5 is
alatriste
több mint 1 éve
Bl döntő meg mai meló miatt nem néztem csak a Zverev meccset tegnap. Ez a németazért valahol tetszik. Már ott baromi szimpi volt, amikor Nadalt kiverve hogy kezelte a nyilatkozatot és nem elvinni akarta a rivaldafényt, tudta, hogy az a meccs ha nyer ha veszít nem róla szól. Mától 1/8-ad döntők. Innentől szoktak az igazán jó meccsek lenni, bár tegnap is már be-be csúszott két 5 szettes.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Ez a djoko meccs tegnap kajak tartott hajnal 3-ig? 😮

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Miket érnek el 4 óra után hajnali 3 kor
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Komoly kecske ővalószínűleg történt valami az Olasszal, hogy így elfogyott a semmiből.
ozibozi
több mint 1 éve
Komoly kecske ő
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
pedig volt már 2,60-as odds is rá.Én rengetegszer megfogadtam már hogy ha szetthátrányba van tolok all int Djokora, de nem merem most egyszerűen nem látom, hogy nyerhetne.Djokonak hosszú éjszakája van.Ki is esik ma
steelwolf
AlexIScrystal
KeyG
több mint 1 éve
Remeljuk nem en latom jol es fizikailag toppon lesz, akkor ez a meccs remek lesz a felkeszules potlasara es formaba uti magat. Wimbledonban mar jo is lesz
több mint 1 éve
Hát ezt nem hiszem elMost már viszont megint nem iadnak rà sokat😎Én rengetegszer megfogadtam már hogy ha szetthátrányba van tolok all int Djokora, de nem merem most egyszerűen nem látom, hogy nyerhetne.Djokonak hosszú éjszakája van.Ki is esik ma
steelwolf
AlexIScrystal
KeyG
1.24 újra
ozibozi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Most már viszont megint nem iadnak rà sokat😎Én rengetegszer megfogadtam már hogy ha szetthátrányba van tolok all int Djokora, de nem merem most egyszerűen nem látom, hogy nyerhetne.Djokonak hosszú éjszakája van.Ki is esik ma
steelwolf
AlexIScrystal
KeyG
1.24 újra
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Ha csak mostantól nem ütne 2-3x annyi ki nem kényszerített hibát mostantól mint az olasz, az is elég lehetne.Elfogyott az olasz? Én se nézem már.
ozibozi