Tenisz
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Szomorú lehet, hogy nem tudjátok élvezni a meccseit, olyan dologból maradtok ki, amilyet még nem láttunk, és amilyet vélhetően többé nem is fogunk látni.Gyokovicc rühellők vannak.😡😡😡nem gondoltam hogy van Cerundolo fan az orszagban
dande2
no
warr_b
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
ahh, okGyokovicc rühellők vannak.😡😡😡nem gondoltam hogy van Cerundolo fan az orszagban
dande2
no
warr_b
több mint 1 éve
Gyokovicc rühellők vannak.😡😡😡nem gondoltam hogy van Cerundolo fan az orszagban
dande2
no

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Zseni az ember meg kell hagyni.
több mint 1 éve
😡😡😡
több mint 1 éve
Azért ez egy nem mindennapi szórakoztató döntő szett több, mint 4 óra játék után.
több mint 1 éve
Mé' nem próbálkozik rövidítéssel néha? Balfasz...

több mint 1 éve
Micsoda Oscar díjas alakítás megint 🤣🤣🤣

több mint 1 éve
Kicserélték a térdét? Ez a pali is hihetetlen amúgy. Azért nem bánnám, ha kivernék most vagy később. A tenisz fejben dől el, abban meg Djokot szerintem a pályán Rafa tudta matchelni karrierjük elején sokáig. Aztán egy idő után ő se.Rozsé volt még nagyon stabil fejben (is)
alatriste

több mint 1 éve
Kicserélték a térdét? Ez a pali is hihetetlen amúgy. Azért nem bánnám, ha kivernék most vagy később. A tenisz fejben dől el, abban meg Djokot szerintem a pályán Rafa tudta matchelni karrierjük elején sokáig. Aztán egy idő után ő se.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Most megkora odds lehetett Djokora? Musetti ellen csak szetthátrányban volt 2,60
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Argentin helyében levonulnék
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Ezt nem hiszem el
több mint 1 éve
Mondjuk ez a Cerundolo is ritka nagy balfasz

több mint 1 éve
Szeggggény Gyokovics, hát alig él 🙄😭

több mint 1 éve
Az a baj a mai tenisszel, hogy 2-3 játékos mögött olyan szakadék van, hogy hihetetlen.Hah, a jó öreg Sóherlink... a gyíkon kívül az egyetlen, aki a top Nadalt megverte a Garroson.
Szerintem egy Robin Söderling 4-5 Grand Slammel állna a mai mezőnyben, ami tele van nyerni nem tudó Zverev és Tsitsipas féle játékosokkal.
KeyG

több mint 1 éve
A 25 éves Murray ownolná a mai mezőnytAz a baj a mai tenisszel, hogy 2-3 játékos mögött olyan szakadék van, hogy hihetetlen.Egy Murraynek is mennyi lenne, ha nem ebbe a korszakba születik?
Szerintem egy Robin Söderling 4-5 Grand Slammel állna a mai mezőnyben, ami tele van nyerni nem tudó Zverev és Tsitsipas féle játékosokkal.
KeyG
AlexIScrystal
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Az a baj a mai tenisszel, hogy 2-3 játékos mögött olyan szakadék van, hogy hihetetlen.Egy Murraynek is mennyi lenne, ha nem ebbe a korszakba születik?
KeyG
több mint 1 éve
Aha, persze, rohadék szimulálós köcsög.Jobb térdDe mi baja? Mintha dereka lenne, közben mutogat, hogy szédül..Mi értelme ennek a szenvedésnek? Adja fel. Mozogni alig tud.2 éve Nadal se tudott az RG-n, aztán behúzta a tornát. Őket nem olyan egyszerű megverni. 😊
AlexIScrystal
(Ráadásul Djoko nagyon tud szenvedni, szóval azért ezt osszuk el 2-vel, ami persze még mindig azt jelenti, hogy nem egészséges)
Jughead
AlexIScrystal
KeyG

több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Az a baj a mai tenisszel, hogy 2-3 játékos mögött olyan szakadék van, hogy hihetetlen.És így se tudnak lesimázni egy közel 40 éves, sérült játékost, legyen akármekkora GOAT kaliber a szerb, akkor is rég lekellett volna őt rendezni és így is megint visszajön lehet..
KeyG
Szerkesztette: AlexIScrystal
több mint 1 éve
Az a baj a mai tenisszel, hogy 2-3 játékos mögött olyan szakadék van, hogy hihetetlen. Szerintem egy Robin Söderling 4-5 Grand Slammel állna a mai mezőnyben, ami tele van nyerni nem tudó Zverev és Tsitsipas féle játékosokkal.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
úgy látszik, hogy inkább rosszabb! (bocsánat, nem hagyhattam ki 🫣)Jobb térdDe mi baja? Mintha dereka lenne, közben mutogat, hogy szédül..Mi értelme ennek a szenvedésnek? Adja fel. Mozogni alig tud.2 éve Nadal se tudott az RG-n, aztán behúzta a tornát. Őket nem olyan egyszerű megverni. 😊
AlexIScrystal
(Ráadásul Djoko nagyon tud szenvedni, szóval azért ezt osszuk el 2-vel, ami persze még mindig azt jelenti, hogy nem egészséges)
Jughead
AlexIScrystal
KeyG
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Jobb térdDe mi baja? Mintha dereka lenne, közben mutogat, hogy szédül..Mi értelme ennek a szenvedésnek? Adja fel. Mozogni alig tud.2 éve Nadal se tudott az RG-n, aztán behúzta a tornát. Őket nem olyan egyszerű megverni. 😊
AlexIScrystal
Jughead
AlexIScrystal
We are just the Ravens!