Tenisz

15 feliratkozó

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 791 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Musetti hova siet? 🙃
több mint 1 éve
AlexIScrystal 166
Djokonak hosszú éjszakája van.
steelwolf
Ki is esik ma
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 791 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Djokonak hosszú éjszakája van.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 563 — beers & Packers
Rűd most már igazán nyerhetne egy GS-tornát.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 485
Djokovic fizikailag kesz van, Hoseg nelkul
no
Ezt még van, aki beveszi?
Jughead
Nem biztos hogy ertelek. Azt jatszhat el amit akar, nem lesz sem ertkesebb a gyozelem, sem emeszthetobb a vereseg. Az ellenfelet biztos nem erdekli meg Oscart erdemlo eseten sem.

Cserebe sietteti a labdameneteket, kiszall egy szamara kedvezo fonak keresztekbol ( idonkent ok ).

Nem halott es siman fog jatszani 5sz. is ha kell. viszont a pontok kozott regeneralodni az mar nem jon siman.
no
Ezek szerint pl. Te még elhiszed, szóval a kérdésemre az a válasz, hogy van.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 759
no
Jughead
Nem biztos hogy ertelek. Azt jatszhat el amit akar, nem lesz sem ertkesebb a gyozelem, sem emeszthetobb a vereseg. Az ellenfelet biztos nem erdekli meg Oscart erdemlo eseten sem.

Cserebe sietteti a labdameneteket, kiszall egy szamara kedvezo fonak keresztekbol ( idonkent ok ).

Nem halott es siman fog jatszani 5sz. is ha kell. viszont a pontok kozott regeneralodni az mar nem jon siman.
több mint 1 éve
no
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Az a choke job, amit Tallon csinált az tankönyvekbe illik. Túlchokeolni Zverevet amúgy is óriási dolog.
több mint 1 éve
AlexIScrystal 166
Világi vak aki innen nem tud nyerni
több mint 1 éve
Mekkora comeback volt Zverevtől 👏
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 575 — Cowboys fan
buzi Zverev, faszért nem lehetett négy játszmában hozni
több mint 1 éve
Ezt a beszari jatekot.
több mint 1 éve
a felso ag erosebb volt az elejetol. Nalam 3 kategoria van az oregek, salakon jobbak/osztonosen jok rajta es az eselyesek. Ezen a palyan az oregek nem szamitanak annyira, mert fizikalisan meg lehet oket fogni (szerintem Djokot is). Az osztonosen jok rajta is inkabb felso agon ( Fokina ). A jo atp ranglistas de kemeny palyas fickok itt jol hangzo nevek. A legjobbaknak nem gond bar altalaban van valami fegyveruk ami miatt jok. De Hurkacz vagy Fritz vagy..az mindegy. A ketto legnagyobb nev ezek kozul is felso agra kerult a jobb, de meg ok sem elegek Medve-Rublev. A 4 legjobban kiemelt adott es ezen a palyan is azok. Ebbol kilog Djoko az idei felkeszules alapjan, de nem irom le. Ebbol Zverev es Alcaraz a legjobb ezen a palyan kulonbozo okokbol. A maximum teljesitmenyuk kiadasa alapjan Zverevre tennek, de nala az nem feltetlenul jon. Ezen 4 kozul meg van ketto remek akik salakon a legjobbak es ez Ruud es Tsi. E kettobol is Ruud magasan jobb es nehezebb feladat a legjobbaknak. Tsi-nak tokeletesen kellene jatszania ami nehezen elkepzelheto es anelkul eselytelen.

A sorsolas pillanataban a 4 keiemlt agat nezve a legkonnyebbtol a legnehezebbig Sinner-Alcaraz-Zverev-djoko volt. A negyedek belul meg Ruud a legnehezebb. | Nadal normalis meleg napsutesben is erosen bele volt ebbe szamitva es a jatekat nezve Djoko es Alcaraz erosen ketseges lett volna | Persze ertem ha masnal egy Fokina ITT is gyengebb ellenfel mint egy Shelton-Hurkacz-Fritz...
több mint 1 éve
Most nézem, hogy azért Sinner sorsolása elég jó lett, gyakorlatilag az elődöntőig sima 3 szettes győzelmekkel kell mennie.

Eközben Alcaraz, Djoko és Zverev mint a 3 további esélyes már a 3. fordulótól komoly ellenfelek ellen mehet.

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
AlexIScrystal 166
Rublev gyerek sem fog soha GS-t nyerni
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 704 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez a Davidovich-Ruud meccs nem szar

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 887 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Wawrinka még aktív?!
Most játszik Kotovval, a Eurosport 2-n, én úgy véltem már rég visszavonult.
Honnan került elő?
Őszentsége Sobri Jóska
Remek kis meccs volt. Az újak közül keveset ismerek jobban, jó pár éve kb csak a francia versenyt követem azt se olyan elánnal mint régen. Drukkolok is majd minden veteránnak de potyognak ki szépen. 😀 Mondjuk Djokonál nem sajnálnám ha csatlakozna hozzájuk.

Szeretem a tenist de kedvenc nélkül kevésbé követem, most mivel más nincs ennek a tornának nekiülök, hátha felbukkan 1-2 szimpi ember.
alatriste
Leirnad mit szeretsz a salakos teniszben? Oszinten erdekel.
no
Nadalt
alatriste
Nadalt en is, de ettol a salak tole lett elvezhetobb, de magaban a salakos jatek nem.

Es gondolom drukkoltal Nadalnak barhol jatszott, bar ertem hogy a sikerek szebbe tettek a salakos palyakat.
no
Kb ez. Nem vagyok nagy tenniszes egyébként. A két tengerentúli meccs az idők maitt nem volt sosem előttem annyira. Wimbledon nekem még a 3 borításból a legkevésbé tetszett, szemre ott éltek meg lejobban a szervakirályok és voltak full unalmas meccsek. Amúgy a salakos csúszok mászok, pörgős labdamenetek, odaérhet bárki bárhova tetszett - nyilván Nadal miatt tetszett meg. 😊

Meg időpontban ez volt a legjobb mindig is. NFL fasorba se még, soccernek pont vége, ha van is nyári világesemény az még nem megy. Tökéletes helyen van ez a torna. Szóval sokminden összejátszott. 😊

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Wawrinka még aktív?!
Honnan került elő?
Őszentsége Sobri Jóska
Remek kis meccs volt. Az újak közül keveset ismerek jobban, jó pár éve kb csak a francia versenyt követem azt se olyan elánnal mint régen. Drukkolok is majd minden veteránnak de potyognak ki szépen. 😀 Mondjuk Djokonál nem sajnálnám ha csatlakozna hozzájuk.

Szeretem a tenist de kedvenc nélkül kevésbé követem, most mivel más nincs ennek a tornának nekiülök, hátha felbukkan 1-2 szimpi ember.
alatriste
no
Nadalt
alatriste
Nadalt en is, de ettol a salak tole lett elvezhetobb, de magaban a salakos jatek nem.

Es gondolom drukkoltal Nadalnak barhol jatszott, bar ertem hogy a sikerek szebbe tettek a salakos palyakat.
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 887 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Wawrinka még aktív?!
Honnan került elő?
Őszentsége Sobri Jóska

alatriste
no
Nadalt

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Amugy Ruud-Fokina aki szereti a salakot akkor ketto aki otthonos es jo rajta
több mint 1 éve
Wawrinka még aktív?!
Honnan került elő?
Őszentsége Sobri Jóska

alatriste
több mint 1 éve
Wawrinka még aktív?!
Honnan került elő?
Őszentsége Sobri Jóska

Liverpool Fc
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 743 — Így remélem megfelelek nektek.....
0:6 0:3 után Marozsán megérkezett a meccsbe
AlexIScrystal
sajnos nem eléggé...ki is esett
több mint 1 éve
AlexIScrystal 166
0:6 0:3 után Marozsán megérkezett a meccsbe