Tenisz
16 feliratkozó
több mint 3 éve
Padrinaggio
222
Ez eléggé rendben volt, amikor az utolsó gémben úgy hárította a breaklabdat, hogy egy 10+ ütéses labdamenet végén beverte 5 centire a vonaltól a sarokba, akkor látszott, hogy fejben is rendben van.Én nem úgy láttam, hogy rendben lenne fejben...ahogy megérezte, hogy nyerhet egyből visszaesett. Szerencséje, hogy az orosz se volt ott fejben.
somoskovig
több mint 3 éve
Djokó ellen kellenek majd az első szervák is!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ez eléggé rendben volt, amikor az utolsó gémben úgy hárította a breaklabdat, hogy egy 10+ ütéses labdamenet végén beverte 5 centire a vonaltól a sarokba, akkor látszott, hogy fejben is rendben van.
több mint 3 éve
Ott van 😛 Lehetett volna simább is 😀
több mint 3 éve
Hoppá! Fucsi győzelem a kriptonit ellen, utolsó 2 szett 6-0 6-3 😀jöhet Gyík!
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ez a meccs... Kicsinált!🤪
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
MC12
6 379
Bazze Fucso én itt megvédelek, hogy nem vagy mentálisan zokni erre elchokerkeded...🤣Egybkent az első két szettben azt játszotta amit kell az argentin ellen, gyors gémek, rövid játékok, önbizalom - meg is nyerte.
KoporShow
Aztán a harmadikban 5-3nál a meccsért lehet adogatni - el is veszítette aztán a szettet is - itt jött svarci mentális ereje.
És a negyedikben is majdnem elchokerkedte de nem omlott össze és behúzta 😊 ügyes volt Marci nagy gratula neki 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Bazze Fucso én itt megvédelek, hogy nem vagy mentálisan zokni erre elchokerkeded...🤣
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
remekül szerválnak a fiúk a 2.játszmában...5 brake az eredmény sorozatban
több mint 3 éve
MC12
6 379
Dehogy. Marcinak kizárólag a fejével - és a szervájával - vannak gondjai, a kondija teljesen rendben van ahhoz a szinthez ahol van. Nem kell messzire visszamenni, Fognini ellen a Garroson egy nagyon jó, szoros éppenhogy elveszetett első szett után - ahol 2:4-nél két labdája volt a 2:5-höz - teljesen szétesett a mozgása, dekncentrált lett és egy bántóan sima 6:1 - 6:2 következett. Ennek nincs köze a kondihoz.Szvsz Marcinál nem fejben szokott gond lenni amikor elmegy egy szett egy hosszabb mérkőzésen, inkább kondival nem bírja a végét ezeknek a meccseknek.A borítás ennél a párosításnál szerintem abszolút másodlagos, Schwartzman nyert már kemény borításon ATP tornát és keményen döntőben is volt 4-szer, Marci ugye egy darab salakos tornát nyert és keményen volt kétszer döntős, füvön meg a profik között egyiknek sincs mértékadó eredménye, szóval attól azért messze van, hogy ez egy nagyon jó matchup legyen neki. (mégha a kemény - fű nem is azonos, azért azt mutatja, hogy gyors pályán sincs elveszve az argentín)Ez tök igaz salakon, füvön azért nem túl erős, kb. egyik legjobb matchup kene legyen füvön.A gond az, hogy az argentín egy kifejezetten rossz matchup. Schwartzman egy borzasztó stabil, jól védekező, unalmas de nagyon hatékony teniszt játszik. Na az ilyen típusú játékosok ellen sose megy Marcinak 😊 szóval én nem sok esélyt látok a továbbjutásra. Ilyenkor szokott az jönni, hogy egy szorosan elvesztett szett után fejben összeesik és vége. De hátha most nem így lesz.hát sokáig nem nézhettük...Marci ellenfele sérülés miatt feladta a másodikban...1-0 és a 2. szettért adogatott Marci 5-4-nél...de ennyi, lehet pihenniMennyire motiváló lehet már Marcinak, hogy ha megveri az argentint, akkor jó eséllyel megint Rubljov ellen játszik...
Klaci79
slowmotion
MC12
Toca
Ez a meccs fejben fog eldőlni és az argentín elképesztően stabil és koncentrált - szerintem ez tartja a top 30-ban 4 éve nem a bámulatos technikája 😀 - , míg Marciről ez egyáltalán nem mondható el. HA adott neki önbizalmat az elmúlt két meccs ÉS kellően gyors ritmuson tudja tartani a meccset ÉS nem omlik össze ha elmegy egy szett akkor van esélye, egyébként nem sok.
MC12
KoporShow
több mint 3 éve
no
7 302
Azert nehogy a fizikum legyen a legnagyobb baja.Szvsz Marcinál nem fejben szokott gond lenni amikor elmegy egy szett egy hosszabb mérkőzésen, inkább kondival nem bírja a végét ezeknek a meccseknek.A borítás ennél a párosításnál szerintem abszolút másodlagos, Schwartzman nyert már kemény borításon ATP tornát és keményen döntőben is volt 4-szer, Marci ugye egy darab salakos tornát nyert és keményen volt kétszer döntős, füvön meg a profik között egyiknek sincs mértékadó eredménye, szóval attól azért messze van, hogy ez egy nagyon jó matchup legyen neki. (mégha a kemény - fű nem is azonos, azért azt mutatja, hogy gyors pályán sincs elveszve az argentín)Ez tök igaz salakon, füvön azért nem túl erős, kb. egyik legjobb matchup kene legyen füvön.A gond az, hogy az argentín egy kifejezetten rossz matchup. Schwartzman egy borzasztó stabil, jól védekező, unalmas de nagyon hatékony teniszt játszik. Na az ilyen típusú játékosok ellen sose megy Marcinak 😊 szóval én nem sok esélyt látok a továbbjutásra. Ilyenkor szokott az jönni, hogy egy szorosan elvesztett szett után fejben összeesik és vége. De hátha most nem így lesz.hát sokáig nem nézhettük...Marci ellenfele sérülés miatt feladta a másodikban...1-0 és a 2. szettért adogatott Marci 5-4-nél...de ennyi, lehet pihenniMennyire motiváló lehet már Marcinak, hogy ha megveri az argentint, akkor jó eséllyel megint Rubljov ellen játszik...
Klaci79
slowmotion
MC12
Toca
Ez a meccs fejben fog eldőlni és az argentín elképesztően stabil és koncentrált - szerintem ez tartja a top 30-ban 4 éve nem a bámulatos technikája 😀 - , míg Marciről ez egyáltalán nem mondható el. HA adott neki önbizalmat az elmúlt két meccs ÉS kellően gyors ritmuson tudja tartani a meccset ÉS nem omlik össze ha elmegy egy szett akkor van esélye, egyébként nem sok.
MC12
KoporShow
több mint 3 éve
Szvsz Marcinál nem fejben szokott gond lenni amikor elmegy egy szett egy hosszabb mérkőzésen, inkább kondival nem bírja a végét ezeknek a meccseknek.A borítás ennél a párosításnál szerintem abszolút másodlagos, Schwartzman nyert már kemény borításon ATP tornát és keményen döntőben is volt 4-szer, Marci ugye egy darab salakos tornát nyert és keményen volt kétszer döntős, füvön meg a profik között egyiknek sincs mértékadó eredménye, szóval attól azért messze van, hogy ez egy nagyon jó matchup legyen neki. (mégha a kemény - fű nem is azonos, azért azt mutatja, hogy gyors pályán sincs elveszve az argentín)Ez tök igaz salakon, füvön azért nem túl erős, kb. egyik legjobb matchup kene legyen füvön.A gond az, hogy az argentín egy kifejezetten rossz matchup. Schwartzman egy borzasztó stabil, jól védekező, unalmas de nagyon hatékony teniszt játszik. Na az ilyen típusú játékosok ellen sose megy Marcinak 😊 szóval én nem sok esélyt látok a továbbjutásra. Ilyenkor szokott az jönni, hogy egy szorosan elvesztett szett után fejben összeesik és vége. De hátha most nem így lesz.hát sokáig nem nézhettük...Marci ellenfele sérülés miatt feladta a másodikban...1-0 és a 2. szettért adogatott Marci 5-4-nél...de ennyi, lehet pihenniMennyire motiváló lehet már Marcinak, hogy ha megveri az argentint, akkor jó eséllyel megint Rubljov ellen játszik...
Klaci79
slowmotion
MC12
Toca
MC12
több mint 3 éve
no
7 302
38 evesen is igaz lenne ez az allitasod es egy szoke pinaszorszal valasztotta el. Ezen a palyan nincs igazi erosorrend es itt tudja a fizikai reszt kizarni a legjobban. A dontoben barmi lehet, ha azonos agon lennenek akkor sokkal kisebb eselyt adnek neki egy Djoko elleni meccsen. Es szerintem is Djoko a jobb es eselyesebb a jelenben ( es osszesegeben is 😊). De ket nagyon ellentetes meccset jatszott es a fuvesre felkeszules gyakorlatilag nincs olyan rovid.Szerintem sem fogja megverni Djokovicot, negyven évesen neki már elment ez a hajó.Federer nem a legnagyobb eselyese a tornanak, de boven megnyerheto neki es orult osszegben nem mernek fogadni ellene.Egyetértek. Bármennyire is Wimbledonra volt felfűzve az idei év, nagy meglepetés lenne, ha nyerne.Szerintem meg rohadt meglepő lenne.No, ez a Gasquet elleni meccs már sokkal jobban nézett ki, dinamikus volt RF, egyértelműen uralta a meccset plusz a francia nem is nagyon fejtett ki hatékony ellenállást.mindegyik hozhato neki. A tornat ha megnyerne se szakadna le az alla senkinek a meglepetestol. | De Norrie elveri 😊 |
A legjobb 8-ig nemigazán van papíron nehézség, most Norrie aztán valószínűleg Sonego ez két hozható meccs, aztán Medve. Meglátjuk.
MC12
no
Toca
MC12
Igazabol Berrettini-Zverev-Medve es a Norrie elleni csapdameccs. Norrie iden az egyik legjobb es sok meccsen az egyik legjobb mutatoval rendelkezik es kikapni Nadaltol a RG-on vagy itt Federertol nem szegyen. Ha Federer beleremeg akkor el fogja verni de ha Federer a legjobbjat hozza akkor meg barki ellen van eselye. Az olasz lesz a dontos innen. Medve-t mar Cilic kiverheti neki egy kis szerencsevel es Zverev meg az olaszt es ellene mar inkabb a svajcira tennek. De ket meccs es ket polus a jatekban, de meglatjuk melyik lesz az igazi.
no
Azon gondolkozom, negyven évesen ki nyert utoljára jegyzett tornát. Volt valami kétméteres horvát szervagép (nem Cilic, de nem ugrik be a neve), és ő pár éve behúzta a US Open egyik felvezetőjét talán Washingtonban, de ennyi. (Asszem Karlovic volt az.)
slowmotion
több mint 3 éve
Szerintem sem fogja megverni Djokovicot, negyven évesen neki már elment ez a hajó.Federer nem a legnagyobb eselyese a tornanak, de boven megnyerheto neki es orult osszegben nem mernek fogadni ellene.Egyetértek. Bármennyire is Wimbledonra volt felfűzve az idei év, nagy meglepetés lenne, ha nyerne.Szerintem meg rohadt meglepő lenne.No, ez a Gasquet elleni meccs már sokkal jobban nézett ki, dinamikus volt RF, egyértelműen uralta a meccset plusz a francia nem is nagyon fejtett ki hatékony ellenállást.mindegyik hozhato neki. A tornat ha megnyerne se szakadna le az alla senkinek a meglepetestol. | De Norrie elveri 😊 |
A legjobb 8-ig nemigazán van papíron nehézség, most Norrie aztán valószínűleg Sonego ez két hozható meccs, aztán Medve. Meglátjuk.
MC12
no
Toca
MC12
Igazabol Berrettini-Zverev-Medve es a Norrie elleni csapdameccs. Norrie iden az egyik legjobb es sok meccsen az egyik legjobb mutatoval rendelkezik es kikapni Nadaltol a RG-on vagy itt Federertol nem szegyen. Ha Federer beleremeg akkor el fogja verni de ha Federer a legjobbjat hozza akkor meg barki ellen van eselye. Az olasz lesz a dontos innen. Medve-t mar Cilic kiverheti neki egy kis szerencsevel es Zverev meg az olaszt es ellene mar inkabb a svajcira tennek. De ket meccs es ket polus a jatekban, de meglatjuk melyik lesz az igazi.
no
Azon gondolkozom, negyven évesen ki nyert utoljára jegyzett tornát. Volt valami kétméteres horvát szervagép (nem Cilic, de nem ugrik be a neve), és ő pár éve behúzta a US Open egyik felvezetőjét talán Washingtonban, de ennyi. (Asszem Karlovic volt az.)
több mint 3 éve
no
7 302
Federer nem a legnagyobb eselyese a tornanak, de boven megnyerheto neki es orult osszegben nem mernek fogadni ellene.Egyetértek. Bármennyire is Wimbledonra volt felfűzve az idei év, nagy meglepetés lenne, ha nyerne.Szerintem meg rohadt meglepő lenne.No, ez a Gasquet elleni meccs már sokkal jobban nézett ki, dinamikus volt RF, egyértelműen uralta a meccset plusz a francia nem is nagyon fejtett ki hatékony ellenállást.mindegyik hozhato neki. A tornat ha megnyerne se szakadna le az alla senkinek a meglepetestol. | De Norrie elveri 😊 |
MC12
no
Toca
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 379
A borítás ennél a párosításnál szerintem abszolút másodlagos, Schwartzman nyert már kemény borításon ATP tornát és keményen döntőben is volt 4-szer, Marci ugye egy darab salakos tornát nyert és keményen volt kétszer döntős, füvön meg a profik között egyiknek sincs mértékadó eredménye, szóval attól azért messze van, hogy ez egy nagyon jó matchup legyen neki. (mégha a kemény - fű nem is azonos, azért azt mutatja, hogy gyors pályán sincs elveszve az argentín)Ez tök igaz salakon, füvön azért nem túl erős, kb. egyik legjobb matchup kene legyen füvön.A gond az, hogy az argentín egy kifejezetten rossz matchup. Schwartzman egy borzasztó stabil, jól védekező, unalmas de nagyon hatékony teniszt játszik. Na az ilyen típusú játékosok ellen sose megy Marcinak 😊 szóval én nem sok esélyt látok a továbbjutásra. Ilyenkor szokott az jönni, hogy egy szorosan elvesztett szett után fejben összeesik és vége. De hátha most nem így lesz.hát sokáig nem nézhettük...Marci ellenfele sérülés miatt feladta a másodikban...1-0 és a 2. szettért adogatott Marci 5-4-nél...de ennyi, lehet pihenniMennyire motiváló lehet már Marcinak, hogy ha megveri az argentint, akkor jó eséllyel megint Rubljov ellen játszik...
Klaci79
slowmotion
MC12
Toca
több mint 3 éve
no
7 302
mar melyik a Federer W vagy a Norrie W?Szerintem meg rohadt meglepő lenne.No, ez a Gasquet elleni meccs már sokkal jobban nézett ki, dinamikus volt RF, egyértelműen uralta a meccset plusz a francia nem is nagyon fejtett ki hatékony ellenállást.mindegyik hozhato neki. A tornat ha megnyerne se szakadna le az alla senkinek a meglepetestol. | De Norrie elveri 😊 |
MC12
no
Toca
több mint 3 éve
Ez tök igaz salakon, füvön azért nem túl erős, kb. egyik legjobb matchup kene legyen füvön.A gond az, hogy az argentín egy kifejezetten rossz matchup. Schwartzman egy borzasztó stabil, jól védekező, unalmas de nagyon hatékony teniszt játszik. Na az ilyen típusú játékosok ellen sose megy Marcinak 😊 szóval én nem sok esélyt látok a továbbjutásra. Ilyenkor szokott az jönni, hogy egy szorosan elvesztett szett után fejben összeesik és vége. De hátha most nem így lesz.hát sokáig nem nézhettük...Marci ellenfele sérülés miatt feladta a másodikban...1-0 és a 2. szettért adogatott Marci 5-4-nél...de ennyi, lehet pihenniMennyire motiváló lehet már Marcinak, hogy ha megveri az argentint, akkor jó eséllyel megint Rubljov ellen játszik...
Klaci79
slowmotion
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 379
Egyetértek. Bármennyire is Wimbledonra volt felfűzve az idei év, nagy meglepetés lenne, ha nyerne.Szerintem meg rohadt meglepő lenne.No, ez a Gasquet elleni meccs már sokkal jobban nézett ki, dinamikus volt RF, egyértelműen uralta a meccset plusz a francia nem is nagyon fejtett ki hatékony ellenállást.mindegyik hozhato neki. A tornat ha megnyerne se szakadna le az alla senkinek a meglepetestol. | De Norrie elveri 😊 |
MC12
no
Toca
több mint 3 éve
Hát azért füvon verhető szerintem schwartzmann ezért nem írnám le Fucsit, viszont ha kikapna is korrekt wimbledont zárna ezzel a két W-vel, mivel papíron egy kort sem kellett volna menjen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Szerintem meg rohadt meglepő lenne.No, ez a Gasquet elleni meccs már sokkal jobban nézett ki, dinamikus volt RF, egyértelműen uralta a meccset plusz a francia nem is nagyon fejtett ki hatékony ellenállást.mindegyik hozhato neki. A tornat ha megnyerne se szakadna le az alla senkinek a meglepetestol. | De Norrie elveri 😊 |
MC12
no
több mint 3 éve
no
7 302
No, ez a Gasquet elleni meccs már sokkal jobban nézett ki, dinamikus volt RF, egyértelműen uralta a meccset plusz a francia nem is nagyon fejtett ki hatékony ellenállást.mindegyik hozhato neki. A tornat ha megnyerne se szakadna le az alla senkinek a meglepetestol. | De Norrie elveri 😊 |
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 379
No, ez a Gasquet elleni meccs már sokkal jobban nézett ki, dinamikus volt RF, egyértelműen uralta a meccset plusz a francia nem is nagyon fejtett ki hatékony ellenállást. A legjobb 8-ig nemigazán van papíron nehézség, most Norrie aztán valószínűleg Sonego ez két hozható meccs, aztán Medve. Meglátjuk.
több mint 3 éve
MC12
6 379
A gond az, hogy az argentín egy kifejezetten rossz matchup. Schwartzman egy borzasztó stabil, jól védekező, unalmas de nagyon hatékony teniszt játszik. Na az ilyen típusú játékosok ellen sose megy Marcinak 😊 szóval én nem sok esélyt látok a továbbjutásra. Ilyenkor szokott az jönni, hogy egy szorosan elvesztett szett után fejben összeesik és vége. De hátha most nem így lesz.hát sokáig nem nézhettük...Marci ellenfele sérülés miatt feladta a másodikban...1-0 és a 2. szettért adogatott Marci 5-4-nél...de ennyi, lehet pihenniMennyire motiváló lehet már Marcinak, hogy ha megveri az argentint, akkor jó eséllyel megint Rubljov ellen játszik...
Klaci79
slowmotion