Tenisz
16 feliratkozó
több mint 3 éve
Duff
3 133
A múltkori méltatás után azt is hozzá kell tenni, hogyha megint elveszít egy döntőt big 3-on kívüli játékos ellen, akkor azért az is elég csúnya lesz.Mondjuk azt azert hozzatennem, hogy Murray a serulese elott azert mas szint volt, mint Potro vagy Wav. Sot, nalam a prime Murray egy szinten van a top3al. (Tudom, elfogult vagyok)
Federer 1-et veszített Del Potro ellen, Nadal 1-et Wawrinka ellen, Djoko meg már eddig is 4-et (2 Murray és 2 Waw ellen).
Jughead
Mindazonaltal hajra Cicifasz!
több mint 3 éve
Kezdem elhinni, hogy Cicipász megnyeri.
több mint 3 éve
Jughead
5 214
A múltkori méltatás után azt is hozzá kell tenni, hogyha megint elveszít egy döntőt big 3-on kívüli játékos ellen, akkor azért az is elég csúnya lesz.Federer 1-et veszített Del Potro ellen, Nadal 1-et Wawrinka ellen, Djoko meg már eddig is 4-et (2 Murray és 2 Waw ellen).
Szerkesztette: Jughead
több mint 3 éve
Nem hittem volna! Nagyon fontos, hogy behúzta az elsőt (mármint Cicipász), eddig hatalmas meccs.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Egyetértünk, ez a ranglétra: karrier GS < nem naptári GS < naptári GS 😊ertem en 😊A 6 év alatt az a karrier GS.Igen abba a kategoriaba esik, de megis van kulonbseg. Mind a negy GS-en folyamataban elindul es megnyeri. Mas azert mint 6 ev alatt osszegyujteni. De lehet csak nekem 😊Ez a nem naptári GS. 😊Óriási Federer homerként is el kell ismernem, hogy Djoko a legjobb, aki ezt a játékot valaha játszotta. Benne van, hogy a nem naptári GS után, idén megcsinálja a naptárit is, egészen hihetetlen, amit művel.A naptarinal tudott jobbat, o volt a cimvedoje egyidoben mind a negynek.
Jughead
no
somoskovig
no
Egyszerre vagy címvédő, de nem egy naptári évben: nem naptári GS.
Mind a 4 GS megnyerése egy évben: naptári (“igazi”) grand slam.
somoskovig
Froomey a TDF-Vuelta utan a kovetkezo naptari evben Giro igy minden GT cimvedoje ugyanabban a pillanatban. 3 ev alatt nyerni egyet-egyet is karrier GT slamnek szamit es nagy eredmeny, de nalam egy picit tobbet hogy Djoko negyet egyhuzamban.
no
több mint 3 éve
no
7 302
ertem en 😊A 6 év alatt az a karrier GS.Igen abba a kategoriaba esik, de megis van kulonbseg. Mind a negy GS-en folyamataban elindul es megnyeri. Mas azert mint 6 ev alatt osszegyujteni. De lehet csak nekem 😊Ez a nem naptári GS. 😊Óriási Federer homerként is el kell ismernem, hogy Djoko a legjobb, aki ezt a játékot valaha játszotta. Benne van, hogy a nem naptári GS után, idén megcsinálja a naptárit is, egészen hihetetlen, amit művel.A naptarinal tudott jobbat, o volt a cimvedoje egyidoben mind a negynek.
Jughead
no
somoskovig
no
somoskovig
Froomey a TDF-Vuelta utan a kovetkezo naptari evben Giro igy minden GT cimvedoje ugyanabban a pillanatban. 3 ev alatt nyerni egyet-egyet is karrier GT slamnek szamit es nagy eredmeny, de nalam egy picit tobbet hogy Djoko negyet egyhuzamban.
több mint 3 éve
A 6 év alatt az a karrier GS.Igen abba a kategoriaba esik, de megis van kulonbseg. Mind a negy GS-en folyamataban elindul es megnyeri. Mas azert mint 6 ev alatt osszegyujteni. De lehet csak nekem 😊Ez a nem naptári GS. 😊Óriási Federer homerként is el kell ismernem, hogy Djoko a legjobb, aki ezt a játékot valaha játszotta. Benne van, hogy a nem naptári GS után, idén megcsinálja a naptárit is, egészen hihetetlen, amit művel.A naptarinal tudott jobbat, o volt a cimvedoje egyidoben mind a negynek.
Jughead
no
somoskovig
no
több mint 3 éve
no
7 302
Igen abba a kategoriaba esik, de megis van kulonbseg. Mind a negy GS-en folyamataban elindul es megnyeri. Mas azert mint 6 ev alatt osszegyujteni. De lehet csak nekem 😊Ez a nem naptári GS. 😊Óriási Federer homerként is el kell ismernem, hogy Djoko a legjobb, aki ezt a játékot valaha játszotta. Benne van, hogy a nem naptári GS után, idén megcsinálja a naptárit is, egészen hihetetlen, amit művel.A naptarinal tudott jobbat, o volt a cimvedoje egyidoben mind a negynek.
Jughead
no
somoskovig
több mint 3 éve
Ez a nem naptári GS. 😊Óriási Federer homerként is el kell ismernem, hogy Djoko a legjobb, aki ezt a játékot valaha játszotta. Benne van, hogy a nem naptári GS után, idén megcsinálja a naptárit is, egészen hihetetlen, amit művel.A naptarinal tudott jobbat, o volt a cimvedoje egyidoben mind a negynek.
Jughead
no
több mint 3 éve
no
7 302
Óriási Federer homerként is el kell ismernem, hogy Djoko a legjobb, aki ezt a játékot valaha játszotta. Benne van, hogy a nem naptári GS után, idén megcsinálja a naptárit is, egészen hihetetlen, amit művel.A naptarinal tudott jobbat, o volt a cimvedoje egyidoben mind a negynek.
Jughead
több mint 3 éve
Nem volt rossz ez a női döntő.
több mint 3 éve
Jughead
5 214
Óriási Federer homerként is el kell ismernem, hogy Djoko a legjobb, aki ezt a játékot valaha játszotta. Benne van, hogy a nem naptári GS után, idén megcsinálja a naptárit is, egészen hihetetlen, amit művel.
több mint 3 éve
A sport legnagyobb igazsaga lenne ha mindharman 20-nal megallnanak.Sajnos nem reális, pedig nagyon adnm.
JéBé
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nem azt mondtam hogy szar és gyenge volt, hanem ot ilyen szarul és gyengén meg nem láttam játszani.Oké, de nem a "szar és gyenge" jelzővel illetném.Pedig az volt az első szett után, főleg a garrosos önmagához képest. Teljesen elfogyott.Én ilyen szarul és gyengén nem láttam salakon játszani Nadalt. Totál off rotty testileg lelkileg.Szarnak és gyengének nem mondanám. Ha a harmadik szett rövidítését hozza, akkor... Ki tudja.
Djoko meg totálisan jól játszott aztán ha önbizalma is lett god modeban letolta.
Toca
nagylaza
warr_b
nagylaza
És de saját szintjén ez gyengus volt. Persze a tavalyi Djoko és kb mindenki más ellen is lehet eleg lett volna, de a mai Djoko látta mit kell tenni és rutinból hozta.
több mint 3 éve
Cicinek mennyi esélyt adtok? (Én max. 40-et, mert optimista vagyok.)Texans playoff eredménykövetőben sokat. A Garroson már közel sem annyira.
nagylaza
több mint 3 éve
Reálisan nézve: kábé így van.Cicinek mennyi esélyt adtok? (Én max. 40-et, mert optimista vagyok.)Max. ha a pályára menet a folyosón osszeveri Djokovicot. Élete első grand slam döntője, a túloldalon meg egy ilyen győzelmet arató ellenfél.
nagylaza
somoskovig
több mint 3 éve
Cicinek mennyi esélyt adtok? (Én max. 40-et, mert optimista vagyok.)1%, kb ha Djokovic lesérül a meccsen.
nagylaza
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Cicinek mennyi esélyt adtok? (Én max. 40-et, mert optimista vagyok.)Max. ha a pályára menet a folyosón osszeveri Djokovicot. Élete első grand slam döntője, a túloldalon meg egy ilyen győzelmet arató ellenfél.
nagylaza
több mint 3 éve
A negyedikre fogyott el, a harmadik szettben rajta kívül mindenki 6-2-re kapott volna ki Djokovictol. Gondolom onnantól már nehéz volt hinnie abban, hogy erővel bírni fog meg két szettet ilyen intenzitással és színvonalon.Pedig az volt az első szett után, főleg a garrosos önmagához képest. Teljesen elfogyott.Én ilyen szarul és gyengén nem láttam salakon játszani Nadalt. Totál off rotty testileg lelkileg.Szarnak és gyengének nem mondanám. Ha a harmadik szett rövidítését hozza, akkor... Ki tudja.
Djoko meg totálisan jól játszott aztán ha önbizalma is lett god modeban letolta.
Toca
nagylaza
warr_b
több mint 3 éve
Cicinek mennyi esélyt adtok? (Én max. 40-et, mert optimista vagyok.)
több mint 3 éve
Oké, de nem a "szar és gyenge" jelzővel illetném.Pedig az volt az első szett után, főleg a garrosos önmagához képest. Teljesen elfogyott.Én ilyen szarul és gyengén nem láttam salakon játszani Nadalt. Totál off rotty testileg lelkileg.Szarnak és gyengének nem mondanám. Ha a harmadik szett rövidítését hozza, akkor... Ki tudja.
Toca
nagylaza
warr_b
több mint 3 éve
Pedig az volt az első szett után, főleg a garrosos önmagához képest. Teljesen elfogyott.Én ilyen szarul és gyengén nem láttam salakon játszani Nadalt. Totál off rotty testileg lelkileg.Szarnak és gyengének nem mondanám. Ha a harmadik szett rövidítését hozza, akkor... Ki tudja.
Toca
nagylaza
több mint 3 éve
Ennyi hibával és szerva nélkül nem lehet Djokovic ellen, nagyon szar napot fogott ki Nadal... A szerb az első 5 szett után bedarálta.
több mint 3 éve
Én ilyen szarul és gyengén nem láttam salakon játszani Nadalt. Totál off rotty testileg lelkileg.Szarnak és gyengének nem mondanám. Ha a harmadik szett rövidítését hozza, akkor... Ki tudja.
Toca