Tenisz
16 feliratkozó
több mint 3 éve
Djoko mi az atyaúristent ivott 2-0 után?És mit ivott vajon Cicipász? Azt hitte, hogy már zsebben a győzelem?
ThundersNFL
több mint 3 éve
A legunszimpatikusabb top teniszező...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Djoko mi az atyaúristent ivott 2-0 után?
Draft
több mint 3 éve
Basszameg és basszameg, továbbá basszameg.
több mint 3 éve
Nem értem 2-0nal úgy hogy szervaddal nem tudtak mit csinálni kb csak erre kellett volna figyenie. Üsse be az elsőket.Na mindegy kar érte.
több mint 3 éve
Jughead
5 215
Mi a francért tértek vissza a vonalbírókhoz?
több mint 3 éve
Mindig mondtam, hogy a gyík ellen semmit nem ér gs-en, ha valaki megnyeri ellene az első két szettet...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
MC12
6 378
Juj. Nagyon leüti már a pályáról. A harmadik szettben ez elment a breaknél, abban a nagyon hosszú menetben esett el cici fejben.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Kar érte azt hittem eleg erős fejben.
több mint 3 éve
Nem először nem bír végig fejben Cicipasz sajna 3 szettes valamelyik nagy ellen."Fejben dől el..."😊
Kell a fej is azért ehhez a szinthez.
Toca
több mint 3 éve
Nem először nem bír végig fejben Cicipasz sajna 3 szettes valamelyik nagy ellen.Kell a fej is azért ehhez a szinthez.
több mint 3 éve
MC12
6 378
Nem. Megfogadtam hogy csak NFL- re fogadok 😆Megtetted?Kezdem elhinni, hogy Cicipász megnyeri.Csak a szokásos. 2:0-a az ellennek, harmadik szett - korai brék aztán sima. A vége pedig 3:2 Djoko-nak. Most kell
nagylaza
Megpakolni amíg 3-as odds van rajta.
MC12
nagylaza
több mint 3 éve
Megtetted?Kezdem elhinni, hogy Cicipász megnyeri.Csak a szokásos. 2:0-a az ellennek, harmadik szett - korai brék aztán sima. A vége pedig 3:2 Djoko-nak. Most kell
nagylaza
MC12
több mint 3 éve
Mondtam már, hogy nem mondok semmit?
több mint 3 éve
Innen csoda lenne ha Cicipasz megnyerné....
Draft
több mint 3 éve
Micsoda meglepetés. Ja, nem...ezen a szinten már nem csak fizikai és technikai küzdelem folyik a pályán, hanem pszichológiai is.
warr_b
csak mondjuk Djokovic ellen ritkán nyernek pszichológiailag.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Micsoda meglepetés. Ja, nem...Kimentem valamiért, rosszul hallottam a másik szobából. Cicipász kért ápolást.
warr_b
több mint 3 éve
Micsoda meglepetés. Ja, nem...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Benéztem.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Nem örülök.
több mint 3 éve
Jughead
5 215
Az Eusportos kommentátorok nem értem miért Djoko fizikumán tanakodnak... Mikor volt ennek az embernek problémája a fizikumával mióta a csúcsra ért? Sose.Ha valakiért aggódni kéne ilyen téren, akkor az épp a görög. 11 év ide, 11 év oda.
több mint 3 éve
dawyd728
3 851
Stan azon a napon, de kb az egész torna alatt bárkit megvert volna.A múltkori méltatás után azt is hozzá kell tenni, hogyha megint elveszít egy döntőt big 3-on kívüli játékos ellen, akkor azért az is elég csúnya lesz.Mondjuk azt azert hozzatennem, hogy Murray a serulese elott azert mas szint volt, mint Potro vagy Wav. Sot, nalam a prime Murray egy szinten van a top3al. (Tudom, elfogult vagyok)
Federer 1-et veszített Del Potro ellen, Nadal 1-et Wawrinka ellen, Djoko meg már eddig is 4-et (2 Murray és 2 Waw ellen).
Jughead
Mindazonaltal hajra Cicifasz!
Duff
több mint 3 éve
Jughead
5 215
Hát azért a big 3 ellen ő is rendre kevés volt, Wawban szerintem sokkal inkább benne volt az a faktor, hogy elkapja őket, lásd pl. az a bizonyos RG döntő, amin lemosta a pályáról Djokovicot.A múltkori méltatás után azt is hozzá kell tenni, hogyha megint elveszít egy döntőt big 3-on kívüli játékos ellen, akkor azért az is elég csúnya lesz.Mondjuk azt azert hozzatennem, hogy Murray a serulese elott azert mas szint volt, mint Potro vagy Wav. Sot, nalam a prime Murray egy szinten van a top3al. (Tudom, elfogult vagyok)
Federer 1-et veszített Del Potro ellen, Nadal 1-et Wawrinka ellen, Djoko meg már eddig is 4-et (2 Murray és 2 Waw ellen).
Jughead
Mindazonaltal hajra Cicifasz!
Duff
több mint 3 éve
MC12
6 378
Kezdem elhinni, hogy Cicipász megnyeri.Csak a szokásos. 2:0-a az ellennek, harmadik szett - korai brék aztán sima. A vége pedig 3:2 Djoko-nak. Most kell
nagylaza
több mint 3 éve
Trükkös dolog ez a regeneráció...Hányszor, de hányszor láttam már úgy meccset nyerni Djokót, hogy előtte "lépni se tudott a fáradtságtól"...
somoskovig