Tenisz

16 feliratkozó

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Én ilyen szarul és gyengén nem láttam salakon játszani Nadalt. Totál off rotty testileg lelkileg.
Djoko meg totálisan jól játszott aztán ha önbizalma is lett god modeban letolta.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 293 — beers & Packers
Annyit tudok mondani, hogy hajrá, Cicipász!
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
A sport legnagyobb igazsaga lenne ha mindharman 20-nal megallnanak.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezt nem hiszem el. Nadal saját magát veri meg.
nagylaza
A 3. szett vegen szetesett mentalisan. Ranezesre mar nem is hitte el, hogy ezt behuzhatja. Annyit hibazik, hogy az mar durva.

több mint 3 éve
Ezt nem hiszem el. Nadal saját magát veri meg.
több mint 3 éve
Es csak elbassza Djoko 30-0rol.

több mint 3 éve
Remelem, nyer Djoko. Jo lenne mar, ha nem Nalad huzna be a Roland Garrost.
Stez
Pont fordítva gondolom. Djoko ellen húzza csak be. (Federer esetében mást mondanék.)
nagylaza
Ne huzza. 🙂
Kene az ujabb Grand Slam Djokonak, nagy fegyverteny lenne, ha ez a Garros lenne epp, Nadal felsegterulete.
Stez
Az a baj, hogy azt jósoltam: aki a harmadikat nyeri, az hozza a meccset. Néha szeretnék tévedni.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Asszem 30 éve nézek teniszt lassan, de ez az egyik legjobb szett volt, amit valaha láttam.

több mint 3 éve
Stez
Pont fordítva gondolom. Djoko ellen húzza csak be. (Federer esetében mást mondanék.)
nagylaza
Ne huzza. 🙂
Kene az ujabb Grand Slam Djokonak, nagy fegyverteny lenne, ha ez a Garros lenne epp, Nadal felsegterulete.

több mint 3 éve
Stez
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 176 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
De jó lesz majd egy halott stadionban a végjáték.
Cubehor
Kivételesen maradhatnak 😄
Nem akarták a zsandárok, hogy felgyújtják Párizs 😆

92 perces szett, bazmeg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Cubehor Los Angeles Rams 318
De jó lesz majd egy halott stadionban a végjáték.
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 641 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ennek a meccsnek nem lesz vége az Eb nyitómeccs kezdetére 😆
warr_b
Egyre valószínűbb 😊
bcsarli
Az hagyján, de a végére sem 😊
somoskovig
Sose lesz vége 😊
bcsarli
Mondjuk ezt azért bármeddig el is nézném, nem hiszem, hogy salakon ennél tökéletesebb teniszmeccset lehet játszani.
somoskovig
Én se foci eb-t nézek, hanem ezt

több mint 3 éve
warr_b
Egyre valószínűbb 😊
bcsarli
somoskovig
Sose lesz vége 😊
bcsarli
Mondjuk ezt azért bármeddig el is nézném, nem hiszem, hogy salakon ennél tökéletesebb teniszmeccset lehet játszani.

több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 641 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
warr_b
Egyre valószínűbb 😊
bcsarli
somoskovig
Sose lesz vége 😊

több mint 3 éve
warr_b
Egyre valószínűbb 😊
bcsarli

több mint 3 éve
warr_b
Egyre valószínűbb 😊

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 176 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 3 éve
Fú, ez a két női elődöntő... Maga volt a tragédia 😆
És a döntő is remeknek ígérkezik a két félrokkanttal 😄

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints 6 378
Marci elég hamar és elég simán kiesett Stuttgartban...
warr_b
Mentálisan nagy a gebasz nála ez nem kérdés a Garroson is teljesen egyértelmű volt. Csak ez meg nem friss dolog szóval nem egészen értem miért nem kezelik a kérdést.

És hát ilyenkor azért azt a nagy arcot se értem, hogy amikor itthon van konkrétan nem áll szóba nemhogy földi halandókkal de egy Valkusszal vagy Marozsánnal se.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Marci elég hamar és elég simán kiesett Stuttgartban...

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints 6 378
Ha akartok jó meccset látni, nézzetek bele a Djokovic-Musetti meccsbe, elképesztő teniszt játszik ez az olasz srác.
somoskovig
Munkaidőben azért nehéz, de hajrá Musetti! 😀
alatriste
Home office 😉
somoskovig
Úgy látom 3.szettre kicsit visszaesett.
Toca
Nem is lehet folyamatosan azon a szinten teniszezni. 😊 Meg azért most Djokovic rápakolt.
somoskovig
Mennyire tipikus már, hogy a gyík ellenfele feladja. Anélkül is nyilván nyert volna, de azért a fasz kíván már az állandó mocskos mázlijával 🤬😆
Rozséval se kell játszania.
warr_b
A plusz 8-12 perc a baj?
RF ellen sokkal szivesebben jatszott volna a meggyotort testevel, mint a + pihenonapot kapottal.
De ha Djoko ellen drukkolsz akkor drukkolj Medvedev-nek mert letaszithatja a tronrol. Es kizarasos alapon maradt szivedcsucskenek Nadal aki szinte biztosan nyerni fogja a RG-t es segithet lelokni Djokot a NR1 helyrol.
no
Gyokovics ellen bárkinek drukkolok 😆
Nyilván nem ez a mostani 2 game és 10 perc zavar, hanem hogy neki ez rendszeresen jön.
Amúgy meg azt hogy világelső, leszarom. Tornákat ne nyerjen 😁
warr_b
ookkkeee. En egy nagyon realis celt irtam amiert drukkolhatsz, de vissza ne fogjam a lelkesedesedet.
no
Nem tudsz megingatni 😆😉
Ha Djokovics kikap, én örülök 😄
Mint tegnap is, amikor egyszerre kiesett Szerénke és Azarenka 🤪
warr_b
Dehogy akarlak megingatni, es iden mar vagy 3 alkalommal orulhettel es itt jon a 4. ami viszont dupla orom is lehet akar.
tollaslabdat nem nezek
no
+1

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 302
Ha akartok jó meccset látni, nézzetek bele a Djokovic-Musetti meccsbe, elképesztő teniszt játszik ez az olasz srác.
somoskovig
alatriste
Home office 😉
somoskovig
Toca
Nem is lehet folyamatosan azon a szinten teniszezni. 😊 Meg azért most Djokovic rápakolt.
somoskovig
Mennyire tipikus már, hogy a gyík ellenfele feladja. Anélkül is nyilván nyert volna, de azért a fasz kíván már az állandó mocskos mázlijával 🤬😆
warr_b
A plusz 8-12 perc a baj?
RF ellen sokkal szivesebben jatszott volna a meggyotort testevel, mint a + pihenonapot kapottal.
De ha Djoko ellen drukkolsz akkor drukkolj Medvedev-nek mert letaszithatja a tronrol. Es kizarasos alapon maradt szivedcsucskenek Nadal aki szinte biztosan nyerni fogja a RG-t es segithet lelokni Djokot a NR1 helyrol.
no
Nyilván nem ez a mostani 2 game és 10 perc zavar, hanem hogy neki ez rendszeresen jön.
warr_b
ookkkeee. En egy nagyon realis celt irtam amiert drukkolhatsz, de vissza ne fogjam a lelkesedesedet.
no
Nem tudsz megingatni 😆😉
warr_b
Dehogy akarlak megingatni, es iden mar vagy 3 alkalommal orulhettel es itt jon a 4. ami viszont dupla orom is lehet akar.
tollaslabdat nem nezek
több mint 3 éve
somoskovig
alatriste
Home office 😉
somoskovig
Toca
somoskovig
warr_b
A plusz 8-12 perc a baj?
no
warr_b
no
Nem tudsz megingatni 😆😉