NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
261
27
23:00, MATCH4
Tenisz
15 feliratkozó
több mint 3 éve
Most kell megrakni Djokot. Tavaly Cicifasz ellen is bejött, hogy 2-0ról megfordítja, sztem most is.Remélem tetted a 2000 eurót!
Duff

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Lègy szíves Eagles meccsen kerüld az ilyen megnyilvánulásokat 🤪🤪🤪🤪Most kell megrakni Djokot. Tavaly Cicifasz ellen is bejött, hogy 2-0ról megfordítja, sztem most is.Szerintem ezt innen nem hozza vissza, túl jól játszik az olasz.
Duff
balintbaba
több mint 3 éve
Híres utolsó szavak…Most kell megrakni Djokot. Tavaly Cicifasz ellen is bejött, hogy 2-0ról megfordítja, sztem most is.Szerintem ezt innen nem hozza vissza, túl jól játszik az olasz.
Duff
balintbaba
több mint 3 éve
Most kell megrakni Djokot. Tavaly Cicifasz ellen is bejött, hogy 2-0ról megfordítja, sztem most is.Szerintem ezt innen nem hozza vissza, túl jól játszik az olasz.
Duff
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Most kell megrakni Djokot. Tavaly Cicifasz ellen is bejött, hogy 2-0ról megfordítja, sztem most is.
több mint 3 éve
Ha kiveri a gyíkot (😆), Sinner drukker leszek egy évig 😜😄

több mint 3 éve
Kezd meleg lenni Djokonak. Eurosprtnál meg rekedtnapot tartanak a kommentátorok 😛
több mint 3 éve
Sinner brutálisan jól nyomja.
több mint 3 éve
Hat nem csak o volt messze a legjobbjatol, Nadal sem 80%-ot hozott es igy az 5% eselye szepen 0-ra redukalodott a meccs elejen mar. Ettol a lenyege az volt hogy o lehetett volna az elso akinek ha fentiek mind osszejottek volna akkor lett volna egy pici eselye mert volt fegyvere ( ami ma besult ), a tobbieknek nem volt meg akkor sem eselye ha a fentiek osszejottek volna. Szerintem Nadalnak a donto itt elvaras, mert vagy tudasban vannak melyen alatta es/vagy fejben. Raadasul Nadal jol nyomja es ugy egy par jatekosnak van eselye akkor is ha van kiemelkedo fegyvere. NK lehet veszelyes, de 5 szettben fejben ott kellene lenni RN ellen es azt nem latom hiaba lenne a tenisze meg ( arra mindenkeppen hogy ne egyertelmuen legyen eltolodva az esely ).Nadal elso ellenfele akinek a legjobbjaval minden osszejove van eselye ( nem sok ).Hat messze volt a legjobbjatol.
no
Toca Őrgróf
Amugy akinek jo volt iden a fuves szezonja azok itt is nagyon jol teljesitettek, termeszetesen a ranglistas helyezesuket figyelembe veve, de egyik sem teljesitett alul. Egy Berrettini hianyzik nagyon, de Penniston, Draper, ez a holland bika.
Bar szerintem ertheto amit irok azert a biztonsag kedveert ideirom hogy ez nem Nadal ellen szol semmilyen formaban hanem forditva, hogy annyira jo hogy teljesen eselytelenek elleneben az ellenfeleik akiknek ellene nem volt fegyveruk.
több mint 3 éve
Nadal elso ellenfele akinek a legjobbjaval minden osszejove van eselye ( nem sok ).Hat messze volt a legjobbjatol.
no
több mint 3 éve
kettovel 😊Jah, én már eggyel előrébb jártam 😊Az hatalmas, bar itt en most Botic-ra gondoltam. Neki van fegyvere es nem remenytelen mint az eddigiek akiknek a legjobbjukkal a legjobb pillanatokban is keves lett volna Nadal ellen. ( neki se adok sokat, de legalabb pici van )Nadal elso ellenfele akinek a legjobbjaval minden osszejove van eselye ( nem sok ).Az a ‘19es Acapulco-i 500-as…mekkora meccs volt.
no
MC12
no
MC12
több mint 3 éve
Jah, én már eggyel előrébb jártam 😊Az hatalmas, bar itt en most Botic-ra gondoltam. Neki van fegyvere es nem remenytelen mint az eddigiek akiknek a legjobbjukkal a legjobb pillanatokban is keves lett volna Nadal ellen. ( neki se adok sokat, de legalabb pici van )Nadal elso ellenfele akinek a legjobbjaval minden osszejove van eselye ( nem sok ).Az a ‘19es Acapulco-i 500-as…mekkora meccs volt.
no
MC12
no
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Az hatalmas, bar itt en most Botic-ra gondoltam. Neki van fegyvere es nem remenytelen mint az eddigiek akiknek a legjobbjukkal a legjobb pillanatokban is keves lett volna Nadal ellen. ( neki se adok sokat, de legalabb pici van )Nadal elso ellenfele akinek a legjobbjaval minden osszejove van eselye ( nem sok ).Az a ‘19es Acapulco-i 500-as…mekkora meccs volt.
no
MC12
több mint 3 éve
Nadal elso ellenfele akinek a legjobbjaval minden osszejove van eselye ( nem sok ).Az a ‘19es Acapulco-i 500-as…mekkora meccs volt.
no
több mint 3 éve
Nadal elso ellenfele akinek a legjobbjaval minden osszejove van eselye ( nem sok ).
több mint 3 éve
Azért csak megizzadt Nakashima ellen 😊 mégha igazán szoros nem is volt.
több mint 3 éve
Igen térjünk rá vissza ha nem 2.füves versenye kb életében.1.36/3.20 volt az odds, az eddigi két meccsüket a spanyol nyerte.Spanyol csodagyerek is ment a levesbe egy Sinner ellen...Mi az hogy egy Sinner ellen? Egyrészt brutál teniszt játszott Sinner, másrészt 20 éves korára a harmadik GS negyeddöntőjében lesz.
warr_b
Jughead
Jól játszott az olasz, nyilván, de majd pár év múlva térjünk erre vissza és nézzük meg, melyik hol tart 😉
warr_b
több mint 3 éve
1.36/3.20 volt az odds, az eddigi két meccsüket a spanyol nyerte.Spanyol csodagyerek is ment a levesbe egy Sinner ellen...Mi az hogy egy Sinner ellen? Egyrészt brutál teniszt játszott Sinner, másrészt 20 éves korára a harmadik GS negyeddöntőjében lesz.
warr_b
Jughead
Jól játszott az olasz, nyilván, de majd pár év múlva térjünk erre vissza és nézzük meg, melyik hol tart 😉

több mint 3 éve
Biztos olasz csodagyereket akart inni! 😄Spanyol csodagyerek is ment a levesbe egy Sinner ellen...Mi az hogy egy Sinner ellen? Egyrészt brutál teniszt játszott Sinner, másrészt 20 éves korára a harmadik GS negyeddöntőjében lesz.
warr_b
Jughead
több mint 3 éve
Spanyol csodagyerek is ment a levesbe egy Sinner ellen...Mi az hogy egy Sinner ellen? Egyrészt brutál teniszt játszott Sinner, másrészt 20 éves korára a harmadik GS negyeddöntőjében lesz.
warr_b
több mint 3 éve
ostapenko baszki, ott a jó sorsolás, erre sikerül kikapni egy noname ellen. Hiába a világ legjobja 1-1 meccsen, ha még a női mezőnyhöz képest is ingadozó a játéka. Kár hogy idegbeteg, a legjobb lehetne 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Spanyol csodagyerek is ment a levesbe egy Sinner ellen...Nádas nem kapott még ki 😛
warr_b
több mint 3 éve
Spanyol csodagyerek is ment a levesbe egy Sinner ellen...

több mint 3 éve
NK tehetsegben a legjobbak kozott lenne a helye, de nem elhivatott es szorakoztat es szorakozik sajat maga is. Jol keres igy is es nem hajt a GOAT cimre meg maga sem. Az biztos hogy a legemberibb reakcioi neki vannak, de az hogy nem steril gepkent mukodik nem is tud igazan eredmenyes lenni. A paros gyozelmevel viszont az ethoszanak egy kulso megerositese volt es ezert itt LHewitt szerint nagyon akar ( kibujni mar nem fog tudni a borebol ) es jelen helyzetben a jelen allas szerint az egyik legjobb jatekos maradt a fuvon. Neki a legnehezebb a sorsolasa ami visszauthet, de ennyi merkozes alatt mar maskor ket tornarol kiesett volna, szoval van pozitivum is amit ki lehet nala olvasni.
Nadal ellen nem lehet nem minden pontra 100%-san koncentralni es Tsi ellen belefert hogy game kozott jogaszkodott, stb.