Tenisz
15 feliratkozó
több mint 14 éve
Fed out 2-0 ról nice...
több mint 14 éve
Megúszta egyelőre Djokovics 😛Tsonga mekkorát játszikHurkaRemélem behúzza ezt az Ali hasonmás. Nem örülnék, ha Djoko ebben a kétes formájában újra Federer ellen játszana.Schleck

több mint 14 éve
Tsonga mekkorát játszikHurkaRemélem behúzza ezt az Ali hasonmás. Nem örülnék, ha Djoko ebben a kétes formájában újra Federer ellen játszana.
több mint 14 éve
Tsonga mekkorát játszik
több mint 14 éve
Abszolút nem követtem figyelemmel eddig a pályafutását, mint ahogy lassan már senkiét a teniszben, de jóartznak tűnik ebből 😀Höhö, új ausztrál spíler a láthatáron 😀 Persze a régi jobb, de azért nem ügyetlen 😀WyattRemélem azért ennek a gyereknek nem lesz ennyi szurkolója. Egy nagyképű köcsög a srác, nagyon remélem, hogy ennél nagyobb eredménye soha nem lesz.
Itt egy kétéves cikk róla Szabó Gábortól: http://salakblog.hu/2009/04/14/arc/
Azóta sem változott semmit.Schleck

több mint 14 éve
Höhö, új ausztrál spíler a láthatáron 😀 Persze a régi jobb, de azért nem ügyetlen 😀WyattRemélem azért ennek a gyereknek nem lesz ennyi szurkolója. Egy nagyképű köcsög a srác, nagyon remélem, hogy ennél nagyobb eredménye soha nem lesz.
Itt egy kétéves cikk róla Szabó Gábortól: http://salakblog.hu/2009/04/14/arc/
Azóta sem változott semmit.
több mint 14 éve
Höhö, új ausztrál spíler a láthatáron 😀 Persze a régi jobb, de azért nem ügyetlen 😀

több mint 14 éve
Ez miii? Nem lehet egy csatorna annyira szánalmas, mint a sport tv. Istenem...A Eurosportos közvetítés mindenben jobb volt.
A sport1-en adják a Federer-Tsonga negyeddöntőt, de felváltva a Temesvári féle szar bemutatómérkőzéssel. Míg a sport2-n a Djokovic-Tomic negyeddöntő helyett valami fos pókerismétlés megy. Komolyan, ez már valami olyan szintű szánalom, hogy büntetni kéne.Schleck
Gyalázat amit a Sport TV csinál.
Póker ismétlés atyaisten...
több mint 14 éve
Ez miii? Nem lehet egy csatorna annyira szánalmas, mint a sport tv. Istenem...A sport1-en adják a Federer-Tsonga negyeddöntőt, de felváltva a Temesvári féle szar bemutatómérkőzéssel. Míg a sport2-n a Djokovic-Tomic negyeddöntő helyett valami fos pókerismétlés megy. Komolyan, ez már valami olyan szintű szánalom, hogy büntetni kéne.
több mint 14 éve
Djokovicnak szurkoltam, de Baghdatis mindig is a szívem csücske, mert szinte mindig így játszik. 😊Hihetetlen, hogy élvezi a játékot Baghdatis. 😊 Elképesztő, hogy labdamenet közben morajlik a közönség. 😊Szerintem inkább elképesztő tahóság az amit a közönség művel, de látszik, hogy nem egynek szurkolunk. 😉Schleck
Ááááááá, miket fut be Baghdatis, Nadal elbújhat... 😊 😂Vrijbloed
Így is lehet értelmezni, de egyiküket sem zavarta.
több mint 14 éve
Hihetetlen, hogy élvezi a játékot Baghdatis. 😊 Elképesztő, hogy labdamenet közben morajlik a közönség. 😊Szerintem inkább elképesztő tahóság az amit a közönség művel, de látszik, hogy nem egynek szurkolunk. 😉
Ááááááá, miket fut be Baghdatis, Nadal elbújhat... 😊 😂Vrijbloed
több mint 14 éve
Hihetetlen, hogy élvezi a játékot Baghdatis. 😊 Elképesztő, hogy labdamenet közben morajlik a közönség. 😊Ááááááá, miket fut be Baghdatis, Nadal elbújhat... 😊 😂
több mint 14 éve
Amióta 5 perce idekapcsoltam, folyamatosan bíróznak. Mi történt?EscaladeKettőt rontott az egyik alapvonal bíró egymás után, erzsike meg folyamatosan sajnálja őket.
több mint 14 éve
Amióta 5 perce idekapcsoltam, folyamatosan bíróznak. Mi történt?

több mint 14 éve
De egyszerűen jobb játékos, mint Baghda. Ha nem kattan be Djokovic, akkor nem kaphat ki szerintem. Egyszerűen azt a játékot, ami kellene ellene, szerintem ez a Baghda nem tudja végigjátszani egy egész meccsen keresztül.😂 Milyen labdamenetek vannak, jó ég. 😊Baghdatis nagyon elemében van. 😂 😂 Jó meccs. 😊 5 szettet remélek. 😛 😂VrijbloedErzsike nyalja is a seggét rendesen...
Nem lesz könnyű, de úgy érzem, hogy be fogja azért húzni Nole. 😊Schleck
Nole egyelőre olyan szenvedős, még nem talált igazán fogást a ciprusin.Vrijbloed
De remélem nem én vagyok túlzottan optimista. 😀
több mint 14 éve
😂 Milyen labdamenetek vannak, jó ég. 😊Baghdatis nagyon elemében van. 😂 😂 Jó meccs. 😊 5 szettet remélek. 😛 😂VrijbloedErzsike nyalja is a seggét rendesen...
Nem lesz könnyű, de úgy érzem, hogy be fogja azért húzni Nole. 😊Schleck
Nole egyelőre olyan szenvedős, még nem talált igazán fogást a ciprusin.
több mint 14 éve
Baghdatis nagyon elemében van. 😂 😂 Jó meccs. 😊 5 szettet remélek. 😛 😂VrijbloedErzsike nyalja is a seggét rendesen...
Nem lesz könnyű, de úgy érzem, hogy be fogja azért húzni Nole. 😊
több mint 14 éve
Baghdatis nagyon elemében van. 😂 😂 Jó meccs. 😊 5 szettet remélek. 😛 😂
több mint 14 éve
Basszus, ha Ljubicic kicsit jobban koncentrált volna, akkor szerintem simán lett volna esélye Murray ellen. Nagyon nem szimpatikus az angol, de valahogy mindig megússza.SchleckNekem meg pont szimpi. 😉
Faszom amúgy az időjárásukba,hogy állandóan esőszünet van. Lehetne még pár fedett pálya.
Remélem ma Monfils behúzza Kubot ellen.
több mint 14 éve
Basszus, ha Ljubicic kicsit jobban koncentrált volna, akkor szerintem simán lett volna esélye Murray ellen. Nagyon nem szimpatikus az angol, de valahogy mindig megússza.
több mint 14 éve
Ez a Tsonga-Dimitrov meccs kurva jó volt tegnap. Ebből a gyerekből élmezőnyös lesz pár éven belül sztem, főleg ha sikerül fejlődnie szerválásban.
több mint 14 éve
és Czink újabb meccset nyert, ezúttal Yakimova ellen 😊
több mint 14 éve
Bazeg Roddick második szervaként üt ászokat. Nagyon bírom a csávót 😀DuffVan, akinek ez a sportélmény 😀
Viszont Hewitt 2:0-ról visszaengedte a meccsbe Söderlinget sajna 😕

több mint 14 éve
És lassan sikerül elkezdenie a sport tv-nek a teniszközvetítést. Nagy gratuláció...
több mint 14 éve
Bazeg Roddick második szervaként üt ászokat. Nagyon bírom a csávót 😀