NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
9
7
USA és a világ
Inkább optikanak, aminek a lencséje is lehet megcsillant.addig nem is lődözött rá, amíg ki nem nézett a kamerázó egyed.Hát bakker én biztos nem maradtam volna egy épületben, amire épp egy tank lődöz...A tank fires in the direction of a cameraman during street battles in Borodianka pic.twitter.com/QCIgTR7pln
— marqs (@MarQs__) March 1, 2022
Tony Adams
warr_b
aztán gondolom valami fegyvertorkolatnak nézte a kamera elejét.
slowmotion
De igen, abszolút logikus felvetés.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
Akkor viszont elég jó kukkeruk lehet...addig nem is lődözött rá, amíg ki nem nézett a kamerázó egyed.Hát bakker én biztos nem maradtam volna egy épületben, amire épp egy tank lődöz...A tank fires in the direction of a cameraman during street battles in Borodianka pic.twitter.com/QCIgTR7pln
Tony Adams
warr_b
slowmotion
Mondjuk asszem hőkamera meg lézeres iranyzék is van benne.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Biztos, hogy ez nem fake videó?
I did a full translation of this video here, in case helpful: https://t.co/iWO87adI7A
— Dmitry Grozoubinski (@DmitryOpines) March 1, 2022
It's insane. He thinks there were missiles in Ukraine targeted at Belarus and due to launch within 6 hours.
És miért gondolja bárki, hogy ez így (mármint a prezentáció minősége és módja) jó 2022-ben?lenyűgöző nézni az emberek arcát.Én nem tudom, hogy életemben láttam-e ennyire szürreális videót. 😀😀
At today's security council meeting, Lukashenko showed what looks like an actual invasion map. It shows Ukraine military facilities destroyed by missiles from Belarus, attacks directions (everything agrees except Odessa-Transnistria). Also, Ukraine is divided into 4 sectors. pic.twitter.com/ueqBIFUbyM
— Tadeusz Giczan 🇺🇦 (@TadeuszGiczan) March 1, 2022
Tony Adams
Egyszerűen képtelen vagyok felfogni hogy ez így kikerüljön a netre.
Mikey
Ilyennel max kiröhögteti magát valaki.
Szerkesztette: zinedine5
addig nem is lődözött rá, amíg ki nem nézett a kamerázó egyed.Hát bakker én biztos nem maradtam volna egy épületben, amire épp egy tank lődöz...A tank fires in the direction of a cameraman during street battles in Borodianka pic.twitter.com/QCIgTR7pln
Tony Adams
warr_b
remélem lesz névreszóló golyójalenyűgöző nézni az emberek arcát.Én nem tudom, hogy életemben láttam-e ennyire szürreális videót. 😀😀
At today's security council meeting, Lukashenko showed what looks like an actual invasion map. It shows Ukraine military facilities destroyed by missiles from Belarus, attacks directions (everything agrees except Odessa-Transnistria). Also, Ukraine is divided into 4 sectors. pic.twitter.com/ueqBIFUbyM
Tony Adams
Mikey

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Én nem tudom, hogy életemben láttam-e ennyire szürreális videót. 😀😀Én leginkább azon röhögök, hogy áltiban csináltunk ilyen "prezentációkat" a csoportos feladatokhoz, Pritt rúzskinyomós papírragasztóval, meg színes tintapatronos nyomtatóval.
Mikey
Ezt Milos Zemannak címezték és úgy vélik, hogy elnöki tevékenységével Zeman az alapjaiban tagadta meg a cseh állam alkotmányos demokratikus és humanitárius elveit.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
lenyűgöző nézni az emberek arcát.Hú de lelkesek bakker...
Tony Adams

Sojgu megismételte, hogy az orosz erők nem megszállókként érkeztek Ukrajnába és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megkíméljék a békés lakosság életét. Azt mondta, hogy csapásokat az oroszok „csakis katonai objektumokra és kizárólag nagypontosságú fegyverekkel” mérnek.Naiv vagyok, de egyszerűen nem értem, hogy 2022ben erre mi szükség van, amikor napi szinten x darab videó bizonyítja az ellenkezőjét annak, amit ez a fasz a száján kisz*r. Ez a mérhetetlen cinizmus legmagasabbik foka, amikor ezek embereket ölnek, majd a tök nyilvánvalót jéghideg cinizmussal letagadja. Szemétláda.
A polgári lakosság élő pajzsként történő felhasználásával vádolta meg az ukrán hadsereget, ami szerinte szociális intézmények és lakóházak közelében helyez el nehézfegyverzetet. - 444
Apád faszát.
Mikey
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Na ha most kellene tipszmikszen megtenni, hogy mi fog (talán, egyszer) kiderülni ennek az egésznek a katonaszakmai hátteréről az orosz oldalról, házat/autót/asszonyt rátennék, hogy a legfőbb ok, hogy a csilliárdnyi hadseregfejlesztésesdire költött rubeleket az elmúlt évtized(ek)ben úgy ellopták, mint a Rejtő regényben az a bizonyos cirkálót...Azt gondolom, hogy mindezek mellett megint fontos szelekciós kritérium a hadsereg vezetésében a
Amilyen tények derülnek ki az utóbbi napokban, azok már nemigen magyarázhatóak azzal, hogy "azt hittük majd felszabadítóként fogadnak" meg hogy "elbasztuk a tervezést" és "szar a logisztika"...
Ilyen a mennyiségű, kvázi harc nélkül elhagyott technika (és nem csak a szar, 20 éves teherautókra gondolok itt, hanem az értékes és modern cuccokra is) egyszerűen nem magyarázható mással, hogy relatíve hulladék állapotban van a hadseregük, motiválatlan és kiképzetlen emberanyaggal megszórva.
Mindehhez jön még olyan is, hogy 5-10 éve lejárt ellátmány a frontvonalbeli harcoló egységeknél, ami szintén nem a morált emeli.
Fel nem tudom fogni.
Csak ne lenne ott a kurvanagy piros gomb a Putyin asztalánál...
tomz
lenyűgöző nézni az emberek arcát.Én nem tudom, hogy életemben láttam-e ennyire szürreális videót. 😀😀
Tony Adams
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Russian Military Shortwave Frequencies and HF communications are still a crucial part of military communications. Here are some frequencies worth monitoring as tensions rise in Ukraine. (1/8)
— MelvinB📡 (@MelvinBGlobal) March 1, 2022
Sojgu megismételte, hogy az orosz erők nem megszállókként érkeztek Ukrajnába és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megkíméljék a békés lakosság életét. Azt mondta, hogy csapásokat az oroszok „csakis katonai objektumokra és kizárólag nagypontosságú fegyverekkel” mérnek.
A polgári lakosság élő pajzsként történő felhasználásával vádolta meg az ukrán hadsereget, ami szerinte szociális intézmények és lakóházak közelében helyez el nehézfegyverzetet. - 444
Apád faszát.
Mikey
📽️ Today's shelling of #Kharkiv #Ukraine #UkraineRussiaWar pic.twitter.com/xypDIYxBZi
— MilitaryLand.net (@Militarylandnet) March 1, 2022
A rossz közérzet és az üzemanyag- meg élelmiszerhiány miatt Ukrajnában több orosz katona is megadta magát, vagy a saját járműveit szabotálta, hogy elkerülje a harcokat – írja a New York Times a Pentagon egyik magas rangú tisztviselőjére hivatkozva.
A tisztviselő szerint teljes orosz egységek harc nélkül letették a fegyvert, miután meglepően merev ukrán védelemmel találkoztak. Az orosz katonák jelentős része fiatal sorkatona, akit rosszul képeztek ki és rosszul van felkészülve egy ekkora támadásra. Egyes esetekben az orosz csapatok szándékosan kilyukasztották a járműveik benzintartályát, feltehetően azért, hogy elkerüljék a harcot – mondta a tisztviselő.
A forrás azt nem volt hajlandó elárulni, hogy a Pentagon hogyan készítette el ezeket az értékeléseket (de vélhetően elfogott orosz katonák nyilatkozatai és a lehallgatott kommunikáció alapján), vagy hogy ezek a kudarcok mennyire elterjedtek a szerteágazó háborúban. De amerikai tisztviselők szerint ezek a tényezők segíthetnek megmagyarázni, miért halad olyan lassan Kijev felé a hatalmas orosz hadoszlop. A Pentagon illetékese szerint ezzel együtt is nagy hadereje van Oroszországnak, az ukrajnai határokhoz rendelt több mint 150 ezer orosz katona 80 százaléka csatlakozott a harchoz.
Amilyen tények derülnek ki az utóbbi napokban, azok már nemigen magyarázhatóak azzal, hogy "azt hittük majd felszabadítóként fogadnak" meg hogy "elbasztuk a tervezést" és "szar a logisztika"...
Ilyen a mennyiségű, kvázi harc nélkül elhagyott technika (és nem csak a szar, 20 éves teherautókra gondolok itt, hanem az értékes és modern cuccokra is) egyszerűen nem magyarázható mással, hogy relatíve hulladék állapotban van a hadseregük, motiválatlan és kiképzetlen emberanyaggal megszórva.
Mindehhez jön még olyan is, hogy 5-10 éve lejárt ellátmány a frontvonalbeli harcoló egységeknél, ami szintén nem a morált emeli.
Fel nem tudom fogni.
Csak ne lenne ott a kurvanagy piros gomb a Putyin asztalánál...
Hát bakker én biztos nem maradtam volna egy épületben, amire épp egy tank lődöz...A tank fires in the direction of a cameraman during street battles in Borodianka pic.twitter.com/QCIgTR7pln
Tony Adams

nagyon be vannak szarva a social mediatól.hvg.hu/vilag/20220301_ukrajna_orosz_konvoj_brit_elemzes?fbclid=IwAR0OALAWj1IxcGqgVIcQlLIpFDeuA34NNcfmeKx7B5b5VFUr12Oy5xlbPj8Mondjuk azt, hogy ez jó hír.
Klaci79
Solymi
Na ez a kemény, nem a kád széle. Kb. mintha a hangosbeszélőn hívná a play-eket Belichick.Az ember még a végén elkezdi szánni őket, mennyire szervezetlen, már-már amatőr módon csinálják.
If I didn’t have this account, or if I had 48 hours in a day, I would be glued to radio intercepts, because there are a huge number of unencrypted, completely open communications being made by the Russians.
— OSINTtechnical (@Osinttechnical) March 1, 2022
I’m talking about brigade and battalion level stuff. https://t.co/9rGqFiL2BX
tomz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
I’m not one to usually identify common threads in a conflict, but one aspect you could definitely focus on is the aspect of group/volunteer involvement. https://t.co/fkmuaRLpwJ
Abból a szerződésből jól már nem jövünk ki se így se úgy.Nagyon remélem, hogy így lesz, de azért én tartok attól a sok titkosított feltételtől, amiről semmit nem tudunk. Lehet, hogy nagyon sokba fog nekünk kerülni még az a kislisszanás. 😕szerintem több ennél.A Fidesz támogatta az EP-ben a Roszatom és a kémbank kiebrudalásátAz egésznek annyi a lényege, hogy kihúzzák a mai tüntetés méregfogát. "Hisz mi is megszavaztuk". EP állásfoglalás, piha, hol érdekelte az Viktort valaha komolyan.
„Az Ukrajna elleni agresszióról szóló Európai Parlamenti állásfoglalás módosító indítványairól és részleteiről szavaztak az elmúlt percekben az EP-képviselők, amely során a magyar szempontból is rendkívül fontos tételek szerepeltek” - írja friss Facebook-bejegyzésében Ujhelyi István európai parlamenti képviselő.
Ma délután szavaznak egy nagyobb csomagról az EP-ben, amiben további szankciókat követel a Parlament Oroszország ellen. Ahhoz, hogy ezekből valódi szankciók legyenek, még a Bizottságnak és a Tanácsnak is rá kell bólintaniuk.
Most többek közt három módosító befogadásáról szavaztak a képviselők, amelyek hazánkra nézve kiemelten fontosak. A mostani szavazás arról szólt, hogy a későbbi szavazáson miről szavazzanak.
Eszerint szavazni fognak egyrészt arról, hogy a sokszor „kémbankként” emlegetett, orosz ellenőrzés alatt álló Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) működését betiltsák-e az Európai Unióban. A bank budapesti központtal működik, és Oroszország után a második legnagyobb részvényese Magyarország.
Szavaznak arról is, hogy a tagállamok beszüntessék-e az üzletelést a Roszatommal és leányvállalataival, ami Paks 2 jövőjét nagyban befolyásolhatja. Lényegében ellehetetleníti."
Ezek nem ló-, hanem elefántfejet kaptak az ágyukba.
Amadeus
Láthatóan semmi sem érdekli őket április 3-án kívül. Semmi.
vpi
Most kurva könnyen ki tudunk slisszolni egy amúgy valszeg botrányosan szar szerződésből.
Amadeus
peterk2005
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
If I didn’t have this account, or if I had 48 hours in a day, I would be glued to radio intercepts, because there are a huge number of unencrypted, completely open communications being made by the Russians.
I’m talking about brigade and battalion level stuff. https://t.co/9rGqFiL2BX