NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
9
7
2:15, ARENA4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerecsenmosdatás againEz meg a magyar valóság.Valamiért ez más országokban gyorsabban ment....Ne légy naív: csütörtökön tört ki a háború, eszükbe sem jutott. Péntek az ilyen intézményekben instant kuka, hétfőn "Katika, mikor is van értekezlet? Holnap? Akkor jó." , kedden meg összeültek hogy mi a franc legyen ezzel. Ha láttál már állami szervet/közintézményt belülről ez nem újdonság.mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
Cuchulain82
davemayer
gabokocka
davemayer
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
twitter.com/phildstewart/status/1498866224125648898?s=21Mondjuk ha nindzsa lenne a fele, azokat lehetne egyből Moszkva fele irányítani.
Solymi
több mint 3 éve
Nem, ez a fidesz valosag.Ez meg a magyar valóság.Valamiért ez más országokban gyorsabban ment....Ne légy naív: csütörtökön tört ki a háború, eszükbe sem jutott. Péntek az ilyen intézményekben instant kuka, hétfőn "Katika, mikor is van értekezlet? Holnap? Akkor jó." , kedden meg összeültek hogy mi a franc legyen ezzel. Ha láttál már állami szervet/közintézményt belülről ez nem újdonság.mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
Cuchulain82
davemayer
gabokocka
davemayer
Megvarjuk mig bejonnek a kozvelemenykutatas eredmenyek.
Most epp kinek a segget kell nyaljuk.
Hogy reagalnak ra a valasztok, mit kene mondani.
Ha mzp mond vmi faszsagot - az utobbi idoben nem kicsi a minta - egy oran belul mar minden azt harsogja, akkor vhogy gyorsabban megy a kozponti ugyintezes.
Hiába a szerecsenmosdatas, putyin vallalhatatlan lett a vilagban, csak ez a fidesznek a derekig szaros orbannal az elen nagyon keson esett le.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
áá, soros meg gyurcsány meg Brüsszel esetleg elmúlt 8 év /vagy ez már nem aktuális?/Ez is biztos az ellenzék miatt lehet.Ez meg a magyar valóság.Valamiért ez más országokban gyorsabban ment....Ne légy naív: csütörtökön tört ki a háború, eszükbe sem jutott. Péntek az ilyen intézményekben instant kuka, hétfőn "Katika, mikor is van értekezlet? Holnap? Akkor jó." , kedden meg összeültek hogy mi a franc legyen ezzel. Ha láttál már állami szervet/közintézményt belülről ez nem újdonság.mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
Cuchulain82
davemayer
gabokocka
davemayer
somoskovig
több mint 3 éve
Ez is biztos az ellenzék miatt lehet.Ez meg a magyar valóság.Valamiért ez más országokban gyorsabban ment....Ne légy naív: csütörtökön tört ki a háború, eszükbe sem jutott. Péntek az ilyen intézményekben instant kuka, hétfőn "Katika, mikor is van értekezlet? Holnap? Akkor jó." , kedden meg összeültek hogy mi a franc legyen ezzel. Ha láttál már állami szervet/közintézményt belülről ez nem újdonság.mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
Cuchulain82
davemayer
gabokocka
davemayer
több mint 3 éve
Ez meg a magyar valóság.Valamiért ez más országokban gyorsabban ment....Ne légy naív: csütörtökön tört ki a háború, eszükbe sem jutott. Péntek az ilyen intézményekben instant kuka, hétfőn "Katika, mikor is van értekezlet? Holnap? Akkor jó." , kedden meg összeültek hogy mi a franc legyen ezzel. Ha láttál már állami szervet/közintézményt belülről ez nem újdonság.mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
Cuchulain82
davemayer
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Valamiért ez más országokban gyorsabban ment....Ne légy naív: csütörtökön tört ki a háború, eszükbe sem jutott. Péntek az ilyen intézményekben instant kuka, hétfőn "Katika, mikor is van értekezlet? Holnap? Akkor jó." , kedden meg összeültek hogy mi a franc legyen ezzel. Ha láttál már állami szervet/közintézményt belülről ez nem újdonság.mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
Cuchulain82
davemayer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
gondolom úgy hogy volt olyan pontja az elmúlt éveknek amikor jó ötletnek tűnt egy diktátor seggét nyalni, abban mi magyarok egyébként is jók vagyunk😕Hogy lett egyáltalán az?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
#JC6
több mint 3 éve
Na ne már... 🤣Hogy lett egyáltalán az?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lavrov:"Petikém, pörkölt szaftos a zakód... Mindjárt letöltöm!"

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Ne légy naív: csütörtökön tört ki a háború, eszükbe sem jutott. Péntek az ilyen intézményekben instant kuka, hétfőn "Katika, mikor is van értekezlet? Holnap? Akkor jó." , kedden meg összeültek hogy mi a franc legyen ezzel. Ha láttál már állami szervet/közintézményt belülről ez nem újdonság.mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
Cuchulain82
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mondjuk ez a magyarázkodás mindennek az alja legalább vállalnák fel hogy faszok voltak, de nem, majd megmagyarázzuk hogy az igazából nem is úgy volt, édes istenemJah.Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
m.hvg.hu/itthon/20220302_Debreceni_Egyetem_Putyin_nem_diszpolgar
zemanla
több mint 3 éve
És Peti bohóc sem volt soha a barátjuk!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Hogy lett egyáltalán az?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
több mint 3 éve
Ja értem, szóval nemcsak hogy elvették, de ki sem adták 🤣Jah.Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
zemanla
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mert ezt aztán jól át kell gondolni: vajon jó ötlet ha meghagyjuk egy háborús bűnös díszpolgári címét?Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer
nehéz döntés lehetett
több mint 3 éve
Jah.Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
davemayer

több mint 3 éve
Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreNa erről is beszéltünk itt úgy 2-3 napja, mondtam hogy csak kis időt kell nekik adni.
BELFÖLD
2022
Amadeus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Debreceni Egyetem: Vlagyimir Putyin nem jogosult a díszpolgári cím viseléséreBELFÖLD
2022
több mint 3 éve
De most tényleg 10 éves naiv gyerekek vagytok???? Háborúról hol fogtok szép képeket kapni???Hát volt pár napja az a két csaj a kalasnyikovval...😉
NB2
több mint 3 éve
De most tényleg 10 éves naiv gyerekek vagytok???? Háborúról hol fogtok szép képeket kapni???