NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
sajnos egyértelmű volt ahogy lassul az előrenyomulás és nő az ellenállás úgy lesz a háború egyre brutálisabb és vált át lényegében népírtásba /ami orosz-ukrán vonalon egyszer már megvolt ugyebár/
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 488 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

Tony Adams
Hogy lepné meg Putlert egy századnyi csecsen, élesben, hátulról.

Elkeserítő ez az egész.

több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 357 — Patriot
Lecserélte a Pesti Srácok a február eleji cikke címét, már nem hazaárulás Ukrajnát támogatni - A jobboldali szellemi és morális fölény...

hvg.hu/itthon/20220301_Pesti_sracok_ukrajna_hazaarulas?fbclid=IwAR3G3CjVzTLGjkUX4reuNtYqKsw59vF0FHCoUG4lH2m84ANa0wWsVsVhdDM

vs.

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 838 — Colts Fan
több mint 3 éve
több mint 3 éve
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 357 — Patriot
A Fidesz támogatta az EP-ben a Roszatom és a kémbank kiebrudalását

„Az Ukrajna elleni agresszióról szóló Európai Parlamenti állásfoglalás módosító indítványairól és részleteiről szavaztak az elmúlt percekben az EP-képviselők, amely során a magyar szempontból is rendkívül fontos tételek szerepeltek” - írja friss Facebook-bejegyzésében Ujhelyi István európai parlamenti képviselő.

Ma délután szavaznak egy nagyobb csomagról az EP-ben, amiben további szankciókat követel a Parlament Oroszország ellen. Ahhoz, hogy ezekből valódi szankciók legyenek, még a Bizottságnak és a Tanácsnak is rá kell bólintaniuk.

Most többek közt három módosító befogadásáról szavaztak a képviselők, amelyek hazánkra nézve kiemelten fontosak. A mostani szavazás arról szólt, hogy a későbbi szavazáson miről szavazzanak.

Eszerint szavazni fognak egyrészt arról, hogy a sokszor „kémbankként” emlegetett, orosz ellenőrzés alatt álló Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) működését betiltsák-e az Európai Unióban. A bank budapesti központtal működik, és Oroszország után a második legnagyobb részvényese Magyarország.

Szavaznak arról is, hogy a tagállamok beszüntessék-e az üzletelést a Roszatommal és leányvállalataival, ami Paks 2 jövőjét nagyban befolyásolhatja. Lényegében ellehetetleníti."

Ezek nem ló-, hanem elefántfejet kaptak az ágyukba.
Amadeus
Az egésznek annyi a lényege, hogy kihúzzák a mai tüntetés méregfogát. "Hisz mi is megszavaztuk". EP állásfoglalás, piha, hol érdekelte az Viktort valaha komolyan.

Láthatóan semmi sem érdekli őket április 3-án kívül. Semmi.
több mint 3 éve
andree Arizona Cardinals 1 774
Facepalm.

twitter.com/tancredipalmeri/status/1498678525645234179
Stez
ahogy a tweet is írja, van egy kínos piros nyíl Moldova felé is.
Amadeus
nem értem miért csodálkozol, '91 előtt volt Moldova? márpedig putyin pajtás a '45-91 közötti rendszert szeretné visszaállítani 😕
Cuchulain82
Haveromnak anno volt egy olyan pólója, aminek az elejére az volt írva, hogy idősebb vagyok, mint Szlovákia, a hátuljára pedig az, hogy "és tovább is fogok élni". Viccnek nem volt rossz, fene gondolta, hogy igaz is lehet...
somoskovig
ilyeneket én is láttam anno, 18-20 évesen még jó poénnak is tűnt, hál istennek az elmúlt két évtizedben ha nem is sokkal de egy kicsit több eszem lett
Cuchulain82
Mondjuk ha kamaszkoromban valaki azt mondja, hogy a szélsőjobbos ismerősök/arcok a kocsmákból hamarosan oroszbarátok lesznek kiröhögöm, az izraelbarátiság meg már az a kategória, hogy lassan úgy gondolom megélem, hogy LMBTQ bandákkal fognak heterokra vadászni. (A mindent vissza azért legalább stabil pont)

Szerkesztette: andree
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 663 — je suis poloska
Facepalm.

Stez
Amadeus
nem értem miért csodálkozol, '91 előtt volt Moldova? márpedig putyin pajtás a '45-91 közötti rendszert szeretné visszaállítani 😕
Cuchulain82
Haveromnak anno volt egy olyan pólója, aminek az elejére az volt írva, hogy idősebb vagyok, mint Szlovákia, a hátuljára pedig az, hogy "és tovább is fogok élni". Viccnek nem volt rossz, fene gondolta, hogy igaz is lehet...
somoskovig
ilyeneket én is láttam anno, 18-20 évesen még jó poénnak is tűnt, hál istennek az elmúlt két évtizedben ha nem is sokkal de egy kicsit több eszem lett
Cuchulain82
utoljára ilyen pólót a bogácsi papon láttam 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Facepalm.

Stez
Amadeus
Cuchulain82
somoskovig
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 006 — Axel Foley
Facepalm.

Stez
Amadeus
Ezt így a tévében tényleg? Nemár.
Mikey
Kivancsi leszek, hogy erre Moldova mit es hogyan reagal peldaul.
Stez
Ez milyen TVben ment le?

több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 483 — Chiefs GM
Facepalm.

Stez
Amadeus
Cuchulain82

több mint 3 éve
Facepalm.

Stez
Amadeus
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 46 726 — Whoops, looks like something went wrong.
Facepalm.

Stez
Amadeus
Mikey
Kivancsi leszek, hogy erre Moldova mit es hogyan reagal peldaul.

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 168
A Fidesz támogatta az EP-ben a Roszatom és a kémbank kiebrudalását

„Az Ukrajna elleni agresszióról szóló Európai Parlamenti állásfoglalás módosító indítványairól és részleteiről szavaztak az elmúlt percekben az EP-képviselők, amely során a magyar szempontból is rendkívül fontos tételek szerepeltek” - írja friss Facebook-bejegyzésében Ujhelyi István európai parlamenti képviselő.

Ma délután szavaznak egy nagyobb csomagról az EP-ben, amiben további szankciókat követel a Parlament Oroszország ellen. Ahhoz, hogy ezekből valódi szankciók legyenek, még a Bizottságnak és a Tanácsnak is rá kell bólintaniuk.

Most többek közt három módosító befogadásáról szavaztak a képviselők, amelyek hazánkra nézve kiemelten fontosak. A mostani szavazás arról szólt, hogy a későbbi szavazáson miről szavazzanak.

Eszerint szavazni fognak egyrészt arról, hogy a sokszor „kémbankként” emlegetett, orosz ellenőrzés alatt álló Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) működését betiltsák-e az Európai Unióban. A bank budapesti központtal működik, és Oroszország után a második legnagyobb részvényese Magyarország.

Szavaznak arról is, hogy a tagállamok beszüntessék-e az üzletelést a Roszatommal és leányvállalataival, ami Paks 2 jövőjét nagyban befolyásolhatja. Lényegében ellehetetleníti."

Ezek nem ló-, hanem elefántfejet kaptak az ágyukba.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Facepalm.

Stez
Amadeus

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 168
Facepalm.

Stez
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 812 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/kulfold/2022/03/01/oroszorszag-ukrajna-orosz-ukran-haboru-konfliktus-vlagyimir-putyin-volodimir-zelenszkij-tamadas/legi-csataban-meghalt-ukrajna-legjobb-vadaszpilotaja/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Bozontron Denver Broncos 494
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 292 — zászló zászló szív
Egyébként utánanéztem, a külföldi tulajdonban lévő, lakossági ügyfelekkel foglalkozó, itthin jelenlévő bankok közúl csak az Erste és a K&H az, ahol nincs az anyacégnek orosz leánybankja.
empty taxi
Obernek sem látok, vagy nem jó helyen nézem?

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 648
Volt ukrán televíziós: 😀
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Facepalm.

Stez
nehogy tarkón lőjje magát párszor

több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 084 — balazs.t85@gmail.com
Több ukrán fegyveres erőkhöz köthető közösségi fiókon is megjelent egy táblázat, amely tartalmazza, mit jelentenek pontosan azok a betűkhöz hasonló jelzések, melyek az Ukrajnát támadó orosz harcjárműveken szerepelnek.

a „Z” a keleti orosz fegyveres erőket jelölő szimbólum, akik a Donyec térsége felőli műveletekben vesznek részt,
a négyzetbe vagy körbe írt „Z” a Krím felől érkező orosz járműveket azonosítja,
a kör vagy "O" a Fehéroroszország felől érkező járműveket azonosítja – egyes értelmezés szerint ezek belarusz járművek, de ez nem megerősített információ,
a „V” a tengerészgyalogosok és / vagy a deszantosok jelképe – más értelmezések szerint a Belarusz Breszt régiójából érkező fegyveres erők jelölése,
az „X” jelképet a csecsenek használják,
az „A” a különleges műveletisek (szpecnaz) szimbóluma.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 46 726 — Whoops, looks like something went wrong.
Facepalm.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
Российские банки повысили ставки по кредитам до 69,99% годовых

"Az orosz bankok évi 69,99%-ra emelték a hitelek kamatát" (izvestija.ru)

A Post Bank sajtószolgálata azt mondta az Izvestia-nak, hogy megemelték a fogyasztói hitelek és hitelkártyák kamatlábát az Orosz Föderáció Központi Bankjának kulcskamatának (szerk: alapkamat, csak googlefordító) növekedése miatt.

"A nem elkülönített készpénzhitelek alapkamatát évi 29,5% -ra emelték - 100 ezer rubel összegben 6 millió rubelre" - mondta a sajtószolgálat.

Lyubov Toropitsyna, az Ural Újjáépítési és Fejlesztési Bank (UBRD) termékportfóliójának "hitelek" ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a bank továbbra is fogyasztói hiteleket bocsát ki. A refinanszírozási programot azonban egyelőre felfüggesztették ideiglenes irrelevánssága miatt - az Orosz Nemzeti Bank alapkamatának növekedése miatt.

"Március 1-jétől megemeltük a fogyasztási hitelek kamatát. A minimális arány évi 21%. És természetesen a kamatok növekedése negatívan befolyásolja a fogyasztói hitelezés volumenét" – hangsúlyozta."

"A Sberbank honlapja szerint a bank készen áll arra, hogy 2 millió rubel kölcsönt bocsásson ki öt évre, 21,9% -os áron. A VTB készen áll arra, hogy 2 millió rubel kölcsönt bocsásson ki 15,9% -kal, de hét évig.

Ugyanezen a napon korábban arról számoltak be, hogy a Sberbank március 1-jétől 7,3 százalékponttal emelte a kész és az építés alatt álló lakások jelzálogkamatát - évente 18,6% -ra.

Az "Izvestia" előestéjén arról számoltak be, hogy a Gazprombank, a Sovcombank, a Raiffeisenbank, az "Otkritie" és a VTB ideiglenesen leállította a hitelek kibocsátását. Ez egy ideiglenes felfüggesztés volt további értesítésig."

Nem tudom mi finomabb, hogy közel 22%-os kölcsön, vagy a 18,6%-os jelzáloghitel.

Közben a Raiffeisenről megindult a pletyka, hogy tokkal-vonóval kivonulhatnak Oroszországból.
Amadeus
Egyébként utánanéztem, a külföldi tulajdonban lévő, lakossági ügyfelekkel foglalkozó, itthin jelenlévő bankok közúl csak az Erste és a K&H az, ahol nincs az anyacégnek orosz leánybankja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...