NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
8
6
USA és a világ
Hogy lepné meg Putlert egy századnyi csecsen, élesben, hátulról.My latest this am:
— Jim Sciutto (@jimsciutto) March 1, 2022
The US believes, following setbacks, Russia is resorting to heavier firepower & more devastating weapons. It will be more willing to cause “collateral damage” meaning more bombardment of civilian areas & deliberate attacks on non-military targets.
Tony Adams
Elkeserítő ez az egész.
hvg.hu/itthon/20220301_Pesti_sracok_ukrajna_hazaarulas?fbclid=IwAR3G3CjVzTLGjkUX4reuNtYqKsw59vF0FHCoUG4lH2m84ANa0wWsVsVhdDM

vs.
📷 Ukrainian Su-27 returns to Ukraine from Romania. The jet crossed into Romanian airspace on February 24, and was forced to land at Romanian airbase. #Ukraine #UkraineRussiaWar pic.twitter.com/48V3KXrv7L
— MilitaryLand.net (@Militarylandnet) March 1, 2022
Statement from Andriy Yermak from Zelensky’s office on the recent attack in Kyiv near the TV tower: “a powerful barrage is underway. A missile hit the place where Babyn Yar memorial complex is located! Once again, these barbarians are murdering the victims of Holocaust!”
— Shannon Vavra (@shanvav) March 1, 2022
My latest this am:
— Jim Sciutto (@jimsciutto) March 1, 2022
The US believes, following setbacks, Russia is resorting to heavier firepower & more devastating weapons. It will be more willing to cause “collateral damage” meaning more bombardment of civilian areas & deliberate attacks on non-military targets.
A Fidesz támogatta az EP-ben a Roszatom és a kémbank kiebrudalásátAz egésznek annyi a lényege, hogy kihúzzák a mai tüntetés méregfogát. "Hisz mi is megszavaztuk". EP állásfoglalás, piha, hol érdekelte az Viktort valaha komolyan.
„Az Ukrajna elleni agresszióról szóló Európai Parlamenti állásfoglalás módosító indítványairól és részleteiről szavaztak az elmúlt percekben az EP-képviselők, amely során a magyar szempontból is rendkívül fontos tételek szerepeltek” - írja friss Facebook-bejegyzésében Ujhelyi István európai parlamenti képviselő.
Ma délután szavaznak egy nagyobb csomagról az EP-ben, amiben további szankciókat követel a Parlament Oroszország ellen. Ahhoz, hogy ezekből valódi szankciók legyenek, még a Bizottságnak és a Tanácsnak is rá kell bólintaniuk.
Most többek közt három módosító befogadásáról szavaztak a képviselők, amelyek hazánkra nézve kiemelten fontosak. A mostani szavazás arról szólt, hogy a későbbi szavazáson miről szavazzanak.
Eszerint szavazni fognak egyrészt arról, hogy a sokszor „kémbankként” emlegetett, orosz ellenőrzés alatt álló Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) működését betiltsák-e az Európai Unióban. A bank budapesti központtal működik, és Oroszország után a második legnagyobb részvényese Magyarország.
Szavaznak arról is, hogy a tagállamok beszüntessék-e az üzletelést a Roszatommal és leányvállalataival, ami Paks 2 jövőjét nagyban befolyásolhatja. Lényegében ellehetetleníti."
Ezek nem ló-, hanem elefántfejet kaptak az ágyukba.
Amadeus
Láthatóan semmi sem érdekli őket április 3-án kívül. Semmi.
Mondjuk ha kamaszkoromban valaki azt mondja, hogy a szélsőjobbos ismerősök/arcok a kocsmákból hamarosan oroszbarátok lesznek kiröhögöm, az izraelbarátiság meg már az a kategória, hogy lassan úgy gondolom megélem, hogy LMBTQ bandákkal fognak heterokra vadászni. (A mindent vissza azért legalább stabil pont)ilyeneket én is láttam anno, 18-20 évesen még jó poénnak is tűnt, hál istennek az elmúlt két évtizedben ha nem is sokkal de egy kicsit több eszem lettHaveromnak anno volt egy olyan pólója, aminek az elejére az volt írva, hogy idősebb vagyok, mint Szlovákia, a hátuljára pedig az, hogy "és tovább is fogok élni". Viccnek nem volt rossz, fene gondolta, hogy igaz is lehet...nem értem miért csodálkozol, '91 előtt volt Moldova? márpedig putyin pajtás a '45-91 közötti rendszert szeretné visszaállítani 😕Facepalm.ahogy a tweet is írja, van egy kínos piros nyíl Moldova felé is.
twitter.com/tancredipalmeri/status/1498678525645234179
Stez
Amadeus
Cuchulain82
somoskovig
Cuchulain82
Szerkesztette: andree
utoljára ilyen pólót a bogácsi papon láttam 😀ilyeneket én is láttam anno, 18-20 évesen még jó poénnak is tűnt, hál istennek az elmúlt két évtizedben ha nem is sokkal de egy kicsit több eszem lettHaveromnak anno volt egy olyan pólója, aminek az elejére az volt írva, hogy idősebb vagyok, mint Szlovákia, a hátuljára pedig az, hogy "és tovább is fogok élni". Viccnek nem volt rossz, fene gondolta, hogy igaz is lehet...nem értem miért csodálkozol, '91 előtt volt Moldova? márpedig putyin pajtás a '45-91 közötti rendszert szeretné visszaállítani 😕Facepalm.ahogy a tweet is írja, van egy kínos piros nyíl Moldova felé is.
Stez
Amadeus
Cuchulain82
somoskovig
Cuchulain82
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
ilyeneket én is láttam anno, 18-20 évesen még jó poénnak is tűnt, hál istennek az elmúlt két évtizedben ha nem is sokkal de egy kicsit több eszem lettHaveromnak anno volt egy olyan pólója, aminek az elejére az volt írva, hogy idősebb vagyok, mint Szlovákia, a hátuljára pedig az, hogy "és tovább is fogok élni". Viccnek nem volt rossz, fene gondolta, hogy igaz is lehet...nem értem miért csodálkozol, '91 előtt volt Moldova? márpedig putyin pajtás a '45-91 közötti rendszert szeretné visszaállítani 😕Facepalm.ahogy a tweet is írja, van egy kínos piros nyíl Moldova felé is.
Stez
Amadeus
Cuchulain82
somoskovig
Ez milyen TVben ment le?Kivancsi leszek, hogy erre Moldova mit es hogyan reagal peldaul.Ezt így a tévében tényleg? Nemár.Facepalm.ahogy a tweet is írja, van egy kínos piros nyíl Moldova felé is.
Stez
Amadeus
Mikey
Stez
Haveromnak anno volt egy olyan pólója, aminek az elejére az volt írva, hogy idősebb vagyok, mint Szlovákia, a hátuljára pedig az, hogy "és tovább is fogok élni". Viccnek nem volt rossz, fene gondolta, hogy igaz is lehet...nem értem miért csodálkozol, '91 előtt volt Moldova? márpedig putyin pajtás a '45-91 közötti rendszert szeretné visszaállítani 😕Facepalm.ahogy a tweet is írja, van egy kínos piros nyíl Moldova felé is.
Stez
Amadeus
Cuchulain82
nem értem miért csodálkozol, '91 előtt volt Moldova? márpedig putyin pajtás a '45-91 közötti rendszert szeretné visszaállítani 😕Facepalm.ahogy a tweet is írja, van egy kínos piros nyíl Moldova felé is.
Stez
Amadeus
Kivancsi leszek, hogy erre Moldova mit es hogyan reagal peldaul.Ezt így a tévében tényleg? Nemár.Facepalm.ahogy a tweet is írja, van egy kínos piros nyíl Moldova felé is.
Stez
Amadeus
Mikey
„Az Ukrajna elleni agresszióról szóló Európai Parlamenti állásfoglalás módosító indítványairól és részleteiről szavaztak az elmúlt percekben az EP-képviselők, amely során a magyar szempontból is rendkívül fontos tételek szerepeltek” - írja friss Facebook-bejegyzésében Ujhelyi István európai parlamenti képviselő.
Ma délután szavaznak egy nagyobb csomagról az EP-ben, amiben további szankciókat követel a Parlament Oroszország ellen. Ahhoz, hogy ezekből valódi szankciók legyenek, még a Bizottságnak és a Tanácsnak is rá kell bólintaniuk.
Most többek közt három módosító befogadásáról szavaztak a képviselők, amelyek hazánkra nézve kiemelten fontosak. A mostani szavazás arról szólt, hogy a későbbi szavazáson miről szavazzanak.
Eszerint szavazni fognak egyrészt arról, hogy a sokszor „kémbankként” emlegetett, orosz ellenőrzés alatt álló Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) működését betiltsák-e az Európai Unióban. A bank budapesti központtal működik, és Oroszország után a második legnagyobb részvényese Magyarország.
Szavaznak arról is, hogy a tagállamok beszüntessék-e az üzletelést a Roszatommal és leányvállalataival, ami Paks 2 jövőjét nagyban befolyásolhatja. Lényegében ellehetetleníti."
Ezek nem ló-, hanem elefántfejet kaptak az ágyukba.
Ezt így a tévében tényleg? Nemár.Facepalm.ahogy a tweet is írja, van egy kínos piros nyíl Moldova felé is.
Stez
Amadeus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Facepalm.ahogy a tweet is írja, van egy kínos piros nyíl Moldova felé is.
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
⚡️Russia strikes at TV tower in Kyiv.
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) March 1, 2022
Ukrainian TV channels stopped broadcasting several minutes ago.
Photo: Ukraine NOW/Telegram pic.twitter.com/bdNW2EcyJ7
Egyébként utánanéztem, a külföldi tulajdonban lévő, lakossági ügyfelekkel foglalkozó, itthin jelenlévő bankok közúl csak az Erste és a K&H az, ahol nincs az anyacégnek orosz leánybankja.Obernek sem látok, vagy nem jó helyen nézem?
empty taxi

The President of Ukraine Not Too Long Ago
— The NPC Show ( Gettr | Rumble | Odysee ) (@TheNPCShow) March 1, 2022
( from @Amaralee23 ) pic.twitter.com/xrat4bscgY
Facepalm.nehogy tarkón lőjje magát párszor
Stez
a „Z” a keleti orosz fegyveres erőket jelölő szimbólum, akik a Donyec térsége felőli műveletekben vesznek részt,
a négyzetbe vagy körbe írt „Z” a Krím felől érkező orosz járműveket azonosítja,
a kör vagy "O" a Fehéroroszország felől érkező járműveket azonosítja – egyes értelmezés szerint ezek belarusz járművek, de ez nem megerősített információ,
a „V” a tengerészgyalogosok és / vagy a deszantosok jelképe – más értelmezések szerint a Belarusz Breszt régiójából érkező fegyveres erők jelölése,
az „X” jelképet a csecsenek használják,
az „A” a különleges műveletisek (szpecnaz) szimbóluma.
Российские банки повысили ставки по кредитам до 69,99% годовыхEgyébként utánanéztem, a külföldi tulajdonban lévő, lakossági ügyfelekkel foglalkozó, itthin jelenlévő bankok közúl csak az Erste és a K&H az, ahol nincs az anyacégnek orosz leánybankja.
"Az orosz bankok évi 69,99%-ra emelték a hitelek kamatát" (izvestija.ru)
A Post Bank sajtószolgálata azt mondta az Izvestia-nak, hogy megemelték a fogyasztói hitelek és hitelkártyák kamatlábát az Orosz Föderáció Központi Bankjának kulcskamatának (szerk: alapkamat, csak googlefordító) növekedése miatt.
"A nem elkülönített készpénzhitelek alapkamatát évi 29,5% -ra emelték - 100 ezer rubel összegben 6 millió rubelre" - mondta a sajtószolgálat.
Lyubov Toropitsyna, az Ural Újjáépítési és Fejlesztési Bank (UBRD) termékportfóliójának "hitelek" ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a bank továbbra is fogyasztói hiteleket bocsát ki. A refinanszírozási programot azonban egyelőre felfüggesztették ideiglenes irrelevánssága miatt - az Orosz Nemzeti Bank alapkamatának növekedése miatt.
"Március 1-jétől megemeltük a fogyasztási hitelek kamatát. A minimális arány évi 21%. És természetesen a kamatok növekedése negatívan befolyásolja a fogyasztói hitelezés volumenét" – hangsúlyozta."
"A Sberbank honlapja szerint a bank készen áll arra, hogy 2 millió rubel kölcsönt bocsásson ki öt évre, 21,9% -os áron. A VTB készen áll arra, hogy 2 millió rubel kölcsönt bocsásson ki 15,9% -kal, de hét évig.
Ugyanezen a napon korábban arról számoltak be, hogy a Sberbank március 1-jétől 7,3 százalékponttal emelte a kész és az építés alatt álló lakások jelzálogkamatát - évente 18,6% -ra.
Az "Izvestia" előestéjén arról számoltak be, hogy a Gazprombank, a Sovcombank, a Raiffeisenbank, az "Otkritie" és a VTB ideiglenesen leállította a hitelek kibocsátását. Ez egy ideiglenes felfüggesztés volt további értesítésig."
Nem tudom mi finomabb, hogy közel 22%-os kölcsön, vagy a 18,6%-os jelzáloghitel.
Közben a Raiffeisenről megindult a pletyka, hogy tokkal-vonóval kivonulhatnak Oroszországból.
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...