NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
5
3
USA és a világ
Az nemlehet, hogy Kakadu Szisziék már látják az oroszok gazdasági és/vagy katonai bukását?telex.hu/kulfold/2022/03/01/szijjarto-tamogatjuk-az-ukranok-eu-csatlakozasat
Mást el sem tudok képzelni, mert egyik napról a másikra nem lehet ekkorát fordulni.
Bazzani
most jutottam el oda, hogy atnezzem ezt a videot, hat egy minimalisan felkeszult hirszerzo csapat dorzsoli a kenyeret
ad1: nem tudom, hogy mirol beszeltek a zene alatt (ami egyszeruen komikus volt ...), de ha nem a honved siralmas szerepleserol, akkor azt gyonyoruen le lehet olvasni
ad2: az a papirlap, amit tologatnak ... ha bmi erdemi, picit is bizalmas info van rajta, azt mar kikockaztak, es elemzik szepen.
legalabb a Vargha Tamas ott volt, de azert Sztarayt es IH vezetot sem artott volna behivni ...
ui: Mate dragam, hogy meg ilyenkor sem tudsz egy nyakkendot felkotni, de komolyan ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
OFF!Hát ja, már az is Retro...vének vagyunk na 😀 (és az nekem is már fiatal felnőtt korom)
retro rádióban épp a Tatu szól 😊
NB2
Lehet eddig eltakarta egy miniFeri plakát.Az nemlehet, hogy Kakadu Szisziék már látják az oroszok gazdasági és/vagy katonai bukását?Az orosz gazdasági összeomlás kb. egy üstökös erejével jön. Nem lehet nem látni.
Mást el sem tudok képzelni, mert egyik napról a másikra nem lehet ekkorát fordulni.
Bazzani
Amadeus
Az nemlehet, hogy Kakadu Szisziék már látják az oroszok gazdasági és/vagy katonai bukását?Az orosz gazdasági összeomlás kb. egy üstökös erejével jön. Nem lehet nem látni.
Bazzani
telex.hu/kulfold/2022/03/01/moszkva-megtiltja-hogy-a-nyugati-cegek-eladjak-orosz-erdekeltsegeiketKözben a Raiffeisenről megindult a pletyka, hogy tokkal-vonóval kivonulhatnak Oroszországból.azert problema, mert allitolag a teljes profit 60%a ott termelodott. gondolom minimum abban fogom latni, hogy a szamlamhoz kapcsolodo mindenfele koltseg szepen megy majd fel ...
Amadeus
csebi
Oroszország időszakosan megtiltaná, hogy külföldi befektetők megszabaduljanak az orosz érdekeltségeiktől, jelentette be Mihail Misusztyin orosz miniszterelnök kedden a nyugati szankciókra válaszul.
Úgy látom 30 év nem volt elég a Szovjet Tervhivatalnak, hogy megértse hogyan működik a kapitalizmus.
honap elseje kiskedd van. ez lehet az egyetlen ok.Így-ígyNem érti, hogy miért nyilatkoztunk normálisan.Félreértések elkerülése érdekében, én támogatok egy ilyen politikai nyilatkozatot, most a logikát keresem a külügyben.???
vpi
csebi
Én sem egészen.
Amadeus
vpi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Közben a Raiffeisenről megindult a pletyka, hogy tokkal-vonóval kivonulhatnak Oroszországból.azert problema, mert allitolag a teljes profit 60%a ott termelodott. gondolom minimum abban fogom latni, hogy a szamlamhoz kapcsolodo mindenfele koltseg szepen megy majd fel ...
Amadeus
Így-ígyNem érti, hogy miért nyilatkoztunk normálisan.Félreértések elkerülése érdekében, én támogatok egy ilyen politikai nyilatkozatot, most a logikát keresem a külügyben.???
vpi
csebi
Én sem egészen.
Amadeus
"Az orosz bankok évi 69,99%-ra emelték a hitelek kamatát" (izvestija.ru)
A Post Bank sajtószolgálata azt mondta az Izvestia-nak, hogy megemelték a fogyasztói hitelek és hitelkártyák kamatlábát az Orosz Föderáció Központi Bankjának kulcskamatának (szerk: alapkamat, csak googlefordító) növekedése miatt.
"A nem elkülönített készpénzhitelek alapkamatát évi 29,5% -ra emelték - 100 ezer rubel összegben 6 millió rubelre" - mondta a sajtószolgálat.
Lyubov Toropitsyna, az Ural Újjáépítési és Fejlesztési Bank (UBRD) termékportfóliójának "hitelek" ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a bank továbbra is fogyasztói hiteleket bocsát ki. A refinanszírozási programot azonban egyelőre felfüggesztették ideiglenes irrelevánssága miatt - az Orosz Nemzeti Bank alapkamatának növekedése miatt.
"Március 1-jétől megemeltük a fogyasztási hitelek kamatát. A minimális arány évi 21%. És természetesen a kamatok növekedése negatívan befolyásolja a fogyasztói hitelezés volumenét" – hangsúlyozta."
"A Sberbank honlapja szerint a bank készen áll arra, hogy 2 millió rubel kölcsönt bocsásson ki öt évre, 21,9% -os áron. A VTB készen áll arra, hogy 2 millió rubel kölcsönt bocsásson ki 15,9% -kal, de hét évig.
Ugyanezen a napon korábban arról számoltak be, hogy a Sberbank március 1-jétől 7,3 százalékponttal emelte a kész és az építés alatt álló lakások jelzálogkamatát - évente 18,6% -ra.
Az "Izvestia" előestéjén arról számoltak be, hogy a Gazprombank, a Sovcombank, a Raiffeisenbank, az "Otkritie" és a VTB ideiglenesen leállította a hitelek kibocsátását. Ez egy ideiglenes felfüggesztés volt további értesítésig."
Nem tudom mi finomabb, hogy közel 22%-os kölcsön, vagy a 18,6%-os jelzáloghitel.
Közben a Raiffeisenről megindult a pletyka, hogy tokkal-vonóval kivonulhatnak Oroszországból.
Szerkesztette: resistance is futile
Nem érti, hogy miért nyilatkoztunk normálisan.Félreértések elkerülése érdekében, én támogatok egy ilyen politikai nyilatkozatot, most a logikát keresem a külügyben.???
vpi
csebi
Én sem egészen.
Félreértések elkerülése érdekében, én támogatok egy ilyen politikai nyilatkozatot, most a logikát keresem a külügyben.???
vpi
Ebben kb szerintem annyi a logika, hogy az esti tüntetésen ha ezt követelik, mondhatják, hogy megelőztük benne aValaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.viszont nem az első eset, hogy Szijjártó nyal a nyugat felé
New: Hungary says it will support an initiative by eight European Union leaders, who published an open letter overnight, to start membership talks with Ukraine. “I’d like to announce that Hungary supports this initiative," Foreign Minister Peter Szijjarto said in a video today.
— Natasha Bertrand (@NatashaBertrand) March 1, 2022
iktriad
NB2
Szerintem semmilyen külpolitikai akcióterv nincs, minden a választásoknak van alárendelve. Ha holnap azt mutatják a számok, hgoy támadjunk, akkor támadni akarunk.
Utánam a vízözön... mintha már hallottam volna a világtörténelemben.
Félreértések elkerülése érdekében, én támogatok egy ilyen politikai nyilatkozatot, most a logikát keresem a külügyben.
Ha már Goldsteinből Sorost csináltak, ki lehet pipálni még egy 1984-es toposzt."Óceánia Keletázsia ellen visel háborút; Óceánia mindig is Keletázsia ellen viselt háborút."Képzeld el szegény "újságírókat" a pesti srácoknál, hányadszor állnak neki átírni ugyan azokat a cikkeket 😀Lehet hogy már nem is egyeztetnek Viktorral hogy ki mit mondjon 😊Valaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.viszont nem az első eset, hogy Szijjártó nyal a nyugat felé
New: Hungary says it will support an initiative by eight European Union leaders, who published an open letter overnight, to start membership talks with Ukraine. “I’d like to announce that Hungary supports this initiative," Foreign Minister Peter Szijjarto said in a video today.
iktriad
NB2
bcsarli
Tarsi
Bálesz
Korlátozzák az oroszországi külföldi befektetők tőkekivitelétValamit kommunikálni kell hazafelé.
"Ezt Mihail Misusztyin miniszterelnök jelentette be az orosz gazdaság szankciók közbeni állapotáról szóló konferencián. „A jelenlegi helyzetben a külföldi befektetők a döntéseiket nem a gazdasági szempontok mentén, hanem politikai nyomás alatt kénytelenek meghozni” – mondta Misusztyin. Szerinte a korlátozás segíteni fog abban, hogy az üzleti élet szereplői a továbbiakban megfontoltabban dönthessenek. Úgy vélte, az Oroszországra gyakorolt szankciós nyomás rövidesen alábbhagy, és ennek azok a külföldi vállalatok lesznek a győztesei, amelyek most nem hagynak fel a tevékenységükkel."
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem megy át a memó látom.
Amadeus
Vagy készítik elő az einstandolást, kínai példára.
"Ezt Mihail Misusztyin miniszterelnök jelentette be az orosz gazdaság szankciók közbeni állapotáról szóló konferencián. „A jelenlegi helyzetben a külföldi befektetők a döntéseiket nem a gazdasági szempontok mentén, hanem politikai nyomás alatt kénytelenek meghozni” – mondta Misusztyin. Szerinte a korlátozás segíteni fog abban, hogy az üzleti élet szereplői a továbbiakban megfontoltabban dönthessenek. Úgy vélte, az Oroszországra gyakorolt szankciós nyomás rövidesen alábbhagy, és ennek azok a külföldi vállalatok lesznek a győztesei, amelyek most nem hagynak fel a tevékenységükkel."
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem megy át a memó látom.
"Óceánia Keletázsia ellen visel háborút; Óceánia mindig is Keletázsia ellen viselt háborút."Képzeld el szegény "újságírókat" a pesti srácoknál, hányadszor állnak neki átírni ugyan azokat a cikkeket 😀Lehet hogy már nem is egyeztetnek Viktorral hogy ki mit mondjon 😊Valaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.viszont nem az első eset, hogy Szijjártó nyal a nyugat felé
iktriad
NB2
bcsarli
Tarsi

www.youtube.com/watch?v=Q8ZUbN5eHcQ
Szerkesztette: iktriad
empty amikor olvasta a fentitattól még belekarcolják késsel a sarló kalapácsot homlokábaValaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.viszont nem az első eset, hogy Szijjártó nyal a nyugat felé
iktriad
NB2
briareos
empty taxi
attól még belekarcolják késsel a sarló kalapácsot homlokábaValaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.viszont nem az első eset, hogy Szijjártó nyal a nyugat felé
iktriad
NB2
briareos
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
attól még belekarcolják késsel a sarló kalapácsot homlokábaValaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.viszont nem az első eset, hogy Szijjártó nyal a nyugat felé
iktriad
NB2
briareos

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...