NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 886 — Lucas Scott
Az nemlehet, hogy Kakadu Szisziék már látják az oroszok gazdasági és/vagy katonai bukását?
Mást el sem tudok képzelni, mert egyik napról a másikra nem lehet ekkorát fordulni.
Bazzani
 telex.hu/kulfold/2022/03/01/szijjarto-tamogatjuk-az-ukranok-eu-csatlakozasat

most jutottam el oda, hogy atnezzem ezt a videot, hat egy minimalisan felkeszult hirszerzo csapat dorzsoli a kenyeret
ad1: nem tudom, hogy mirol beszeltek a zene alatt (ami egyszeruen komikus volt ...), de ha nem a honved siralmas szerepleserol, akkor azt gyonyoruen le lehet olvasni
ad2: az a papirlap, amit tologatnak ... ha bmi erdemi, picit is bizalmas info van rajta, azt mar kikockaztak, es elemzik szepen.

legalabb a Vargha Tamas ott volt, de azert Sztarayt es IH vezetot sem artott volna behivni ...

ui: Mate dragam, hogy meg ilyenkor sem tudsz egy nyakkendot felkotni, de komolyan ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 062 — Így remélem megfelelek nektek.....
OFF!

retro rádióban épp a Tatu szól 😊
NB2
Hát ja, már az is Retro...vének vagyunk na 😀 (és az nekem is már fiatal felnőtt korom)
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 404 — nabege2@yahoo.com
OFF!

retro rádióban épp a Tatu szól 😊
több mint 3 éve
Bozontron Denver Broncos 494

Ha valaki nem követné, egy szerintem remek "polgári" összefoglaló, amivel személy szerint nagyon egyet tudok érteni.

(szerk.: ha volt már, bocsi)

Szerkesztette: Bozontron
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 006 — Axel Foley
Az nemlehet, hogy Kakadu Szisziék már látják az oroszok gazdasági és/vagy katonai bukását?
Mást el sem tudok képzelni, mert egyik napról a másikra nem lehet ekkorát fordulni.
Bazzani
Az orosz gazdasági összeomlás kb. egy üstökös erejével jön. Nem lehet nem látni.
Amadeus
Lehet eddig eltakarta egy miniFeri plakát.

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 168
Bazzani
Az orosz gazdasági összeomlás kb. egy üstökös erejével jön. Nem lehet nem látni.
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 006 — Axel Foley

több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 357 — Patriot
Közben a Raiffeisenről megindult a pletyka, hogy tokkal-vonóval kivonulhatnak Oroszországból.
Amadeus
azert problema, mert allitolag a teljes profit 60%a ott termelodott. gondolom minimum abban fogom latni, hogy a szamlamhoz kapcsolodo mindenfele koltseg szepen megy majd fel ...
csebi
 telex.hu/kulfold/2022/03/01/moszkva-megtiltja-hogy-a-nyugati-cegek-eladjak-orosz-erdekeltsegeiket

Oroszország időszakosan megtiltaná, hogy külföldi befektetők megszabaduljanak az orosz érdekeltségeiktől, jelentette be Mihail Misusztyin orosz miniszterelnök kedden a nyugati szankciókra válaszul.

Úgy látom 30 év nem volt elég a Szovjet Tervhivatalnak, hogy megértse hogyan működik a kapitalizmus.
több mint 3 éve
Félreértések elkerülése érdekében, én támogatok egy ilyen politikai nyilatkozatot, most a logikát keresem a külügyben.
vpi
???
csebi
Nem érti, hogy miért nyilatkoztunk normálisan.

Én sem egészen.
Amadeus
Így-így
vpi
honap elseje kiskedd van. ez lehet az egyetlen ok.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Közben a Raiffeisenről megindult a pletyka, hogy tokkal-vonóval kivonulhatnak Oroszországból.
Amadeus
azert problema, mert allitolag a teljes profit 60%a ott termelodott. gondolom minimum abban fogom latni, hogy a szamlamhoz kapcsolodo mindenfele koltseg szepen megy majd fel ...

több mint 3 éve
Félreértések elkerülése érdekében, én támogatok egy ilyen politikai nyilatkozatot, most a logikát keresem a külügyben.
vpi
???
csebi

Én sem egészen.
Amadeus
Így-így
több mint 3 éve
Российские банки повысили ставки по кредитам до 69,99% годовых

"Az orosz bankok évi 69,99%-ra emelték a hitelek kamatát" (izvestija.ru)

A Post Bank sajtószolgálata azt mondta az Izvestia-nak, hogy megemelték a fogyasztói hitelek és hitelkártyák kamatlábát az Orosz Föderáció Központi Bankjának kulcskamatának (szerk: alapkamat, csak googlefordító) növekedése miatt.

"A nem elkülönített készpénzhitelek alapkamatát évi 29,5% -ra emelték - 100 ezer rubel összegben 6 millió rubelre" - mondta a sajtószolgálat.

Lyubov Toropitsyna, az Ural Újjáépítési és Fejlesztési Bank (UBRD) termékportfóliójának "hitelek" ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a bank továbbra is fogyasztói hiteleket bocsát ki. A refinanszírozási programot azonban egyelőre felfüggesztették ideiglenes irrelevánssága miatt - az Orosz Nemzeti Bank alapkamatának növekedése miatt.

"Március 1-jétől megemeltük a fogyasztási hitelek kamatát. A minimális arány évi 21%. És természetesen a kamatok növekedése negatívan befolyásolja a fogyasztói hitelezés volumenét" – hangsúlyozta."

"A Sberbank honlapja szerint a bank készen áll arra, hogy 2 millió rubel kölcsönt bocsásson ki öt évre, 21,9% -os áron. A VTB készen áll arra, hogy 2 millió rubel kölcsönt bocsásson ki 15,9% -kal, de hét évig.

Ugyanezen a napon korábban arról számoltak be, hogy a Sberbank március 1-jétől 7,3 százalékponttal emelte a kész és az építés alatt álló lakások jelzálogkamatát - évente 18,6% -ra.

Az "Izvestia" előestéjén arról számoltak be, hogy a Gazprombank, a Sovcombank, a Raiffeisenbank, az "Otkritie" és a VTB ideiglenesen leállította a hitelek kibocsátását. Ez egy ideiglenes felfüggesztés volt további értesítésig."

Nem tudom mi finomabb, hogy közel 22%-os kölcsön, vagy a 18,6%-os jelzáloghitel.

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 3 éve
vpi
???
csebi

Én sem egészen.
több mint 3 éve
vpi
???

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 859
Mentik a vagyont a férgek.

több mint 3 éve
Valaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.

iktriad
viszont nem az első eset, hogy Szijjártó nyal a nyugat felé
NB2
Ebben kb szerintem annyi a logika, hogy az esti tüntetésen ha ezt követelik, mondhatják, hogy megelőztük benne a Márk-Zayt Gyurcsányt.
Szerintem semmilyen külpolitikai akcióterv nincs, minden a választásoknak van alárendelve. Ha holnap azt mutatják a számok, hgoy támadjunk, akkor támadni akarunk.
Utánam a vízözön... mintha már hallottam volna a világtörténelemben.

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 319 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
NB2
Lehet hogy már nem is egyeztetnek Viktorral hogy ki mit mondjon 😊
bcsarli
Képzeld el szegény "újságírókat" a pesti srácoknál, hányadszor állnak neki átírni ugyan azokat a cikkeket 😀
Tarsi
"Óceánia Keletázsia ellen visel háborút; Óceánia mindig is Keletázsia ellen viselt háborút."
Bálesz
Ha már Goldsteinből Sorost csináltak, ki lehet pipálni még egy 1984-es toposzt.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 859
Korlátozzák az oroszországi külföldi befektetők tőkekivitelét

"Ezt Mihail Misusztyin miniszterelnök jelentette be az orosz gazdaság szankciók közbeni állapotáról szóló konferencián. „A jelenlegi helyzetben a külföldi befektetők a döntéseiket nem a gazdasági szempontok mentén, hanem politikai nyomás alatt kénytelenek meghozni” – mondta Misusztyin. Szerinte a korlátozás segíteni fog abban, hogy az üzleti élet szereplői a továbbiakban megfontoltabban dönthessenek. Úgy vélte, az Oroszországra gyakorolt szankciós nyomás rövidesen alábbhagy, és ennek azok a külföldi vállalatok lesznek a győztesei, amelyek most nem hagynak fel a tevékenységükkel."

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem megy át a memó látom.
Amadeus
Valamit kommunikálni kell hazafelé.
Vagy készítik elő az einstandolást, kínai példára.
több mint 3 éve
Korlátozzák az oroszországi külföldi befektetők tőkekivitelét

"Ezt Mihail Misusztyin miniszterelnök jelentette be az orosz gazdaság szankciók közbeni állapotáról szóló konferencián. „A jelenlegi helyzetben a külföldi befektetők a döntéseiket nem a gazdasági szempontok mentén, hanem politikai nyomás alatt kénytelenek meghozni” – mondta Misusztyin. Szerinte a korlátozás segíteni fog abban, hogy az üzleti élet szereplői a továbbiakban megfontoltabban dönthessenek. Úgy vélte, az Oroszországra gyakorolt szankciós nyomás rövidesen alábbhagy, és ennek azok a külföldi vállalatok lesznek a győztesei, amelyek most nem hagynak fel a tevékenységükkel."

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem megy át a memó látom.
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló

iktriad
NB2
Lehet hogy már nem is egyeztetnek Viktorral hogy ki mit mondjon 😊
bcsarli
Képzeld el szegény "újságírókat" a pesti srácoknál, hányadszor állnak neki átírni ugyan azokat a cikkeket 😀
Tarsi
"Óceánia Keletázsia ellen visel háborút; Óceánia mindig is Keletázsia ellen viselt háborút."

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 319 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Már vártam mikor fogják valahogy így kommentálni a Swift-es szankciókat.
 www.youtube.com/watch?v=Q8ZUbN5eHcQ

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
 www.youtube.com/watch?v=4oULSBdQb-U
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

iktriad
NB2
attól még belekarcolják késsel a sarló kalapácsot homlokába
briareos

empty taxi
empty amikor olvasta a fentit

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 650 — The Mathematician

iktriad
NB2
briareos

empty taxi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!

iktriad
NB2
briareos

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...