NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 886 — Lucas Scott
Északi áramlat AG kirakta összes dolgozóját

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 650 — The Mathematician
Valaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.

iktriad
hintapalinta
régen is működött, ja nem
briareos
Csak nem tűnik fel nekik, hogy keresztben próbálnak hintázni egy másfél méter széles folyosón, ahol mindkét oldalt fal van már.
Tarsi
a fal nem nagy gond, a kiálló dárdák már inkább
bár ott lehet hogy műbrék vannak ezért cuppanak rá ennyire

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 634

iktriad
viszont nem az első eset, hogy Szijjártó nyal a nyugat felé
NB2
Lehet hogy már nem is egyeztetnek Viktorral hogy ki mit mondjon 😊
bcsarli
Képzeld el szegény "újságírókat" a pesti srácoknál, hányadszor állnak neki átírni ugyan azokat a cikkeket 😀
több mint 3 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 634

iktriad
hintapalinta
briareos
Csak nem tűnik fel nekik, hogy keresztben próbálnak hintázni egy másfél méter széles folyosón, ahol mindkét oldalt fal van már.
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 268 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

iktriad
NB2
Lehet hogy már nem is egyeztetnek Viktorral hogy ki mit mondjon 😊

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

iktriad
NB2
attól még belekarcolják késsel a sarló kalapácsot homlokába

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 404 — nabege2@yahoo.com

iktriad
több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 945 — Слава Україні! Героям слава!

Odesszai operaház 1941-ben és most.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 268 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
És legyünk őszinték: a nerről lehetett is aktát készíteni. ha egyszer ennek vége lesz, akkor nb. szempontból itt kurvára le kell majd vonni a konzekvenciákat.
Amadeus
figy en argus szemekkel varom, hogy ha az ellenzek nyer akkor mi fog tortenni. ha csak en tudok par nagyon kemeny dolgot akkor mennyi lehet. es vajon mennyi kerul ki a nyilvanossag ele ...
csebi
Nehogy érted is menjen egy fekete Volga 😊
warr_b
Maltan meg nem lattam Volgat.
csebi
Mert fekete furgonnak volt álcázva 😀

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 46 726 — Whoops, looks like something went wrong.
Stinger says: hi

Hanni
De b+ nincsenek rajtuk elhárító flare-ek (nem tudom magyarul mi a neve)??

Repülnek bele ész nélkül az elhárításba? Nóóómális?

Szerk.: jah, full képernyőre kitéve már látni hogy szórták derekasan...
Hát akkor szopacs, lehet kevés volt betárazva 😊
warr_b
Miutan szallingoznak a hirek, hogy a katonaknak fogalmuk sincs, hova kuldtek oket, meg a fele azt hiszi, felszabaditani megy es orommel fogadjak, a masik azt, hogy ez hadgyakorlat, hozzaadva, hogy a fonok megkattant mar es nagyon pipa, szerintem tokre siman konkretan harakirikent be lettek kuldve, leszarjak a vesztesegeket, menjen a tizcsilliard ember es fegyver, ha atjut a fele, mar jo a buli es kezdodhet a gyakas.
Stez
Bizonyára az egekben lehet így a morál.
warr_b
Leszarja a fonok. Ezek felaldozhato kellekek a sakkjatszmaban, szimpla parasztok. Nincsen szavuk, nincsen velemenyuk, ok senkik. Az eleje ota igy megy ez szemlatomast, ugyhogy szerintem nincs is a dologban semmi meglepo.

Mint ahogyan abban sincs, hogy naprol napra jobban megy fel a pumpa a foniben, ezaltal meg egyre kegyetlenebb lesz a haboru orosz reszrol, egyre inkabb foglalkoznak majd a civilekkel.

Ettol fuggetlenul nyilvan a brutalis tulero nyerni fog, csunya lesz a vege, szerintem par napon belul. Persze a gyozelem feler majd egy vereseggel, amit kivaltanak es kivaltottak az egesszel. De ezzel ok az elso perctol kezdve nem foglalkoznak.

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 168

iktriad
hintapalinta
briareos
jó öreg Kállay kettős.
több mint 3 éve

iktriad
hintapalinta

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 319 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 3 éve
És legyünk őszinték: a nerről lehetett is aktát készíteni. ha egyszer ennek vége lesz, akkor nb. szempontból itt kurvára le kell majd vonni a konzekvenciákat.
Amadeus
figy en argus szemekkel varom, hogy ha az ellenzek nyer akkor mi fog tortenni. ha csak en tudok par nagyon kemeny dolgot akkor mennyi lehet. es vajon mennyi kerul ki a nyilvanossag ele ...
csebi
warr_b
csebi
majd most deszantosok ledobnak egyet

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 886 — Lucas Scott
Amadeus
csebi
warr_b

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
 24.hu/kulfold/2022/03/01/ukran-orosz-haboru-tudositas-video-kijev-jaszberenyi-sandor/

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
A nyugati gazdasági szankciók soha nem fogják Oroszországot arra késztetni, hogy megváltoztassa Ukrajnával kapcsolatos álláspontját – közölte kedden Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője. Bár Moszkva és Kijev között megkezdődtek a közvetlen tárgyalások, a két ország elnöke közötti megbeszélésekre továbbra sem lehet számítani – mondta.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 483 — Chiefs GM
Az ukrajnai orosz „különleges művelet” legfontosabb célja Oroszország megvédése a Nyugat katonai fenyegetésétől – jelentette ki Szergej Sojgu, az orosz védelmi minisztérium vezetője egy keddi parancsnoki videokonferencián.

EEEEE, oké.
Amadeus
"Értetek lövünk rátok, nem ellenetek, hát miért nem értitek, ostobák?"

több mint 3 éve
Az ukrajnai orosz „különleges művelet” legfontosabb célja Oroszország megvédése a Nyugat katonai fenyegetésétől – jelentette ki Szergej Sojgu, az orosz védelmi minisztérium vezetője egy keddi parancsnoki videokonferencián.

EEEEE, oké.
több mint 3 éve
 444.hu/2022/03/01/mielobb-harom-gyereket-lefektette-volna-a-lepcso-alatt-berendezett-hazi-ovohelyen-harkivban-az-ukran-kepviselono-a-vilaghoz-fordult

| Rohadjatok meg ti mocsadék gyilkosok. |

több mint 3 éve
Magyarország támogatja annak a nyolc uniós tagállamnak a kezdeményezését, mely sürgeti Ukrajna minél előbbi európai uniós csatlakozását – jelentette be Szijjártó Péter.

hoppá
Amadeus
Ezek teljesen skizofrének?
Cowboykarcsi90
arra tudok gondolni, hogy nem csak Moszkvában van karton.
Amadeus
vagy megerkeztek a kutatasok eredmenyei.
csebi
Nem tudom. Annak idején meghatározó volt számomra a Litvinyenko gyilkosságról kiadott könyv a témában. (Kurva jó, érdemes elolvasni) Abban a könyvben több, még a karrierjét a KGB-ben kezdő orosz titkosszolga beszél arról, hogy hogyan működik az a világ. Érdekes, hogy Budapestre úgy hivatkoznak, mint kapura kelet és nyugat között, egy olyan helyre, ahol rendszeresen összefutnak a szolgálatok. Akkor - tizen X évvel ezelőtt - 10.000 felé tették azok számát, akik Pesten valamely ország szolgálatának dolgoztak, ami azért brutál szám.

Ez alapján simán el tudom képzelni, hogy nem csak az van itt, amit Dezső írt a HVG-n, hogy beépült a GRU itthon, meg karton van Orbánékról, hanem bizony az NSA, MOSZAD, BND, MI-6, kínai szolgálatok (ld. fudan) is bőszen gyárthatták az aktákat. Aztán valaki szólhatott, hogy gyerekek április 3 közel van, úgyhogy kuss legyen.

Amadeus
Könyv címe?
bcsarli
 www.libri.hu/konyv/alex_goldfarb.a-titkos-ugynok-halala.html
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 460 — …not me…Im in my prime!
 twitter.com/nexta_tv/status/1498602740188172293?s=21

beszabehu
Amadeus
Na arra kellett volna molotovot dobni, miután elhajt
Solymi
Szepen le kellett volna huzni az ablakot és kiszolni hogy csak a pánszláv egységet állitjuk vissza testvérek.

Semmi hiba nem lett volna.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Magyarország támogatja annak a nyolc uniós tagállamnak a kezdeményezését, mely sürgeti Ukrajna minél előbbi európai uniós csatlakozását – jelentette be Szijjártó Péter.

hoppá
Amadeus
Ezek teljesen skizofrének?
Cowboykarcsi90
arra tudok gondolni, hogy nem csak Moszkvában van karton.
Amadeus
vagy megerkeztek a kutatasok eredmenyei.
csebi
Nem tudom. Annak idején meghatározó volt számomra a Litvinyenko gyilkosságról kiadott könyv a témában. (Kurva jó, érdemes elolvasni) Abban a könyvben több, még a karrierjét a KGB-ben kezdő orosz titkosszolga beszél arról, hogy hogyan működik az a világ. Érdekes, hogy Budapestre úgy hivatkoznak, mint kapura kelet és nyugat között, egy olyan helyre, ahol rendszeresen összefutnak a szolgálatok. Akkor - tizen X évvel ezelőtt - 10.000 felé tették azok számát, akik Pesten valamely ország szolgálatának dolgoztak, ami azért brutál szám.

Ez alapján simán el tudom képzelni, hogy nem csak az van itt, amit Dezső írt a HVG-n, hogy beépült a GRU itthon, meg karton van Orbánékról, hanem bizony az NSA, MOSZAD, BND, MI-6, kínai szolgálatok (ld. fudan) is bőszen gyárthatták az aktákat. Aztán valaki szólhatott, hogy gyerekek április 3 közel van, úgyhogy kuss legyen.

Amadeus
Könyv címe?

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 812 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hanni

warr_b
Miutan szallingoznak a hirek, hogy a katonaknak fogalmuk sincs, hova kuldtek oket, meg a fele azt hiszi, felszabaditani megy es orommel fogadjak, a masik azt, hogy ez hadgyakorlat, hozzaadva, hogy a fonok megkattant mar es nagyon pipa, szerintem tokre siman konkretan harakirikent be lettek kuldve, leszarjak a vesztesegeket, menjen a tizcsilliard ember es fegyver, ha atjut a fele, mar jo a buli es kezdodhet a gyakas.
Stez
Bizonyára az egekben lehet így a morál.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 46 726 — Whoops, looks like something went wrong.

Hanni

warr_b