NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
5
3
USA és a világ
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
a fal nem nagy gond, a kiálló dárdák már inkábbCsak nem tűnik fel nekik, hogy keresztben próbálnak hintázni egy másfél méter széles folyosón, ahol mindkét oldalt fal van már.Valaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.hintapalinta
New: Hungary says it will support an initiative by eight European Union leaders, who published an open letter overnight, to start membership talks with Ukraine. “I’d like to announce that Hungary supports this initiative," Foreign Minister Peter Szijjarto said in a video today.
— Natasha Bertrand (@NatashaBertrand) March 1, 2022
iktriad
régen is működött, ja nem
briareos
Tarsi
bár ott lehet hogy műbrék vannak ezért cuppanak rá ennyire
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Képzeld el szegény "újságírókat" a pesti srácoknál, hányadszor állnak neki átírni ugyan azokat a cikkeket 😀Lehet hogy már nem is egyeztetnek Viktorral hogy ki mit mondjon 😊Valaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.viszont nem az első eset, hogy Szijjártó nyal a nyugat felé
New: Hungary says it will support an initiative by eight European Union leaders, who published an open letter overnight, to start membership talks with Ukraine. “I’d like to announce that Hungary supports this initiative," Foreign Minister Peter Szijjarto said in a video today.
iktriad
NB2
bcsarli
Csak nem tűnik fel nekik, hogy keresztben próbálnak hintázni egy másfél méter széles folyosón, ahol mindkét oldalt fal van már.Valaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.hintapalinta
iktriad
briareos
Lehet hogy már nem is egyeztetnek Viktorral hogy ki mit mondjon 😊Valaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.viszont nem az első eset, hogy Szijjártó nyal a nyugat felé
iktriad
NB2
attól még belekarcolják késsel a sarló kalapácsot homlokábaValaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.viszont nem az első eset, hogy Szijjártó nyal a nyugat felé
iktriad
NB2
Valaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.viszont nem az első eset, hogy Szijjártó nyal a nyugat felé
iktriad

Odesszai operaház 1941-ben és most.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Mert fekete furgonnak volt álcázva 😀Maltan meg nem lattam Volgat.Nehogy érted is menjen egy fekete Volga 😊És legyünk őszinték: a nerről lehetett is aktát készíteni. ha egyszer ennek vége lesz, akkor nb. szempontból itt kurvára le kell majd vonni a konzekvenciákat.figy en argus szemekkel varom, hogy ha az ellenzek nyer akkor mi fog tortenni. ha csak en tudok par nagyon kemeny dolgot akkor mennyi lehet. es vajon mennyi kerul ki a nyilvanossag ele ...
Amadeus
csebi
warr_b
csebi
Leszarja a fonok. Ezek felaldozhato kellekek a sakkjatszmaban, szimpla parasztok. Nincsen szavuk, nincsen velemenyuk, ok senkik. Az eleje ota igy megy ez szemlatomast, ugyhogy szerintem nincs is a dologban semmi meglepo.Bizonyára az egekben lehet így a morál.Miutan szallingoznak a hirek, hogy a katonaknak fogalmuk sincs, hova kuldtek oket, meg a fele azt hiszi, felszabaditani megy es orommel fogadjak, a masik azt, hogy ez hadgyakorlat, hozzaadva, hogy a fonok megkattant mar es nagyon pipa, szerintem tokre siman konkretan harakirikent be lettek kuldve, leszarjak a vesztesegeket, menjen a tizcsilliard ember es fegyver, ha atjut a fele, mar jo a buli es kezdodhet a gyakas.Stinger says: hiDe b+ nincsenek rajtuk elhárító flare-ek (nem tudom magyarul mi a neve)??
More than a dozen Russian military helicopters over the town just north of Kyiv. A few were shot pic.twitter.com/taoFpNdTgp
— Nataliya Gumenyuk (@ngumenyuk) March 1, 2022
Hanni
Repülnek bele ész nélkül az elhárításba? Nóóómális?
Szerk.: jah, full képernyőre kitéve már látni hogy szórták derekasan...
Hát akkor szopacs, lehet kevés volt betárazva 😊
warr_b
Stez
warr_b
Mint ahogyan abban sincs, hogy naprol napra jobban megy fel a pumpa a foniben, ezaltal meg egyre kegyetlenebb lesz a haboru orosz reszrol, egyre inkabb foglalkoznak majd a civilekkel.
Ettol fuggetlenul nyilvan a brutalis tulero nyerni fog, csunya lesz a vege, szerintem par napon belul. Persze a gyozelem feler majd egy vereseggel, amit kivaltanak es kivaltottak az egesszel. De ezzel ok az elso perctol kezdve nem foglalkoznak.
jó öreg Kállay kettős.Valaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.hintapalinta
iktriad
briareos
Valaki lát koncepciót a magyar diplomáciánál még? Én elvesztettem a fonalat.hintapalinta
iktriad
majd most deszantosok ledobnak egyetMaltan meg nem lattam Volgat.Nehogy érted is menjen egy fekete Volga 😊És legyünk őszinték: a nerről lehetett is aktát készíteni. ha egyszer ennek vége lesz, akkor nb. szempontból itt kurvára le kell majd vonni a konzekvenciákat.figy en argus szemekkel varom, hogy ha az ellenzek nyer akkor mi fog tortenni. ha csak en tudok par nagyon kemeny dolgot akkor mennyi lehet. es vajon mennyi kerul ki a nyilvanossag ele ...
Amadeus
csebi
warr_b
csebi
Maltan meg nem lattam Volgat.Nehogy érted is menjen egy fekete Volga 😊És legyünk őszinték: a nerről lehetett is aktát készíteni. ha egyszer ennek vége lesz, akkor nb. szempontból itt kurvára le kell majd vonni a konzekvenciákat.figy en argus szemekkel varom, hogy ha az ellenzek nyer akkor mi fog tortenni. ha csak en tudok par nagyon kemeny dolgot akkor mennyi lehet. es vajon mennyi kerul ki a nyilvanossag ele ...
Amadeus
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Az ukrajnai orosz „különleges művelet” legfontosabb célja Oroszország megvédése a Nyugat katonai fenyegetésétől – jelentette ki Szergej Sojgu, az orosz védelmi minisztérium vezetője egy keddi parancsnoki videokonferencián."Értetek lövünk rátok, nem ellenetek, hát miért nem értitek, ostobák?"
EEEEE, oké.
Amadeus
EEEEE, oké.
| Rohadjatok meg ti mocsadék gyilkosok. |
www.libri.hu/konyv/alex_goldfarb.a-titkos-ugynok-halala.htmlKönyv címe?Nem tudom. Annak idején meghatározó volt számomra a Litvinyenko gyilkosságról kiadott könyv a témában. (Kurva jó, érdemes elolvasni) Abban a könyvben több, még a karrierjét a KGB-ben kezdő orosz titkosszolga beszél arról, hogy hogyan működik az a világ. Érdekes, hogy Budapestre úgy hivatkoznak, mint kapura kelet és nyugat között, egy olyan helyre, ahol rendszeresen összefutnak a szolgálatok. Akkor - tizen X évvel ezelőtt - 10.000 felé tették azok számát, akik Pesten valamely ország szolgálatának dolgoztak, ami azért brutál szám.vagy megerkeztek a kutatasok eredmenyei.arra tudok gondolni, hogy nem csak Moszkvában van karton.Magyarország támogatja annak a nyolc uniós tagállamnak a kezdeményezését, mely sürgeti Ukrajna minél előbbi európai uniós csatlakozását – jelentette be Szijjártó Péter.Ezek teljesen skizofrének?
hoppá
Amadeus
Cowboykarcsi90
Amadeus
csebi
Ez alapján simán el tudom képzelni, hogy nem csak az van itt, amit Dezső írt a HVG-n, hogy beépült a GRU itthon, meg karton van Orbánékról, hanem bizony az NSA, MOSZAD, BND, MI-6, kínai szolgálatok (ld. fudan) is bőszen gyárthatták az aktákat. Aztán valaki szólhatott, hogy gyerekek április 3 közel van, úgyhogy kuss legyen.
És legyünk őszinték: a nerről lehetett is aktát készíteni. ha egyszer ennek vége lesz, akkor nb. szempontból itt kurvára le kell majd vonni a konzekvenciákat.
Amadeus
bcsarli
Szepen le kellett volna huzni az ablakot és kiszolni hogy csak a pánszláv egységet állitjuk vissza testvérek.twitter.com/nexta_tv/status/1498602740188172293?s=21Na arra kellett volna molotovot dobni, miután elhajt
beszabehu
Amadeus
Solymi
Semmi hiba nem lett volna.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Könyv címe?Nem tudom. Annak idején meghatározó volt számomra a Litvinyenko gyilkosságról kiadott könyv a témában. (Kurva jó, érdemes elolvasni) Abban a könyvben több, még a karrierjét a KGB-ben kezdő orosz titkosszolga beszél arról, hogy hogyan működik az a világ. Érdekes, hogy Budapestre úgy hivatkoznak, mint kapura kelet és nyugat között, egy olyan helyre, ahol rendszeresen összefutnak a szolgálatok. Akkor - tizen X évvel ezelőtt - 10.000 felé tették azok számát, akik Pesten valamely ország szolgálatának dolgoztak, ami azért brutál szám.vagy megerkeztek a kutatasok eredmenyei.arra tudok gondolni, hogy nem csak Moszkvában van karton.Magyarország támogatja annak a nyolc uniós tagállamnak a kezdeményezését, mely sürgeti Ukrajna minél előbbi európai uniós csatlakozását – jelentette be Szijjártó Péter.Ezek teljesen skizofrének?
hoppá
Amadeus
Cowboykarcsi90
Amadeus
csebi
Ez alapján simán el tudom képzelni, hogy nem csak az van itt, amit Dezső írt a HVG-n, hogy beépült a GRU itthon, meg karton van Orbánékról, hanem bizony az NSA, MOSZAD, BND, MI-6, kínai szolgálatok (ld. fudan) is bőszen gyárthatták az aktákat. Aztán valaki szólhatott, hogy gyerekek április 3 közel van, úgyhogy kuss legyen.
És legyünk őszinték: a nerről lehetett is aktát készíteni. ha egyszer ennek vége lesz, akkor nb. szempontból itt kurvára le kell majd vonni a konzekvenciákat.
Amadeus
Bizonyára az egekben lehet így a morál.Miutan szallingoznak a hirek, hogy a katonaknak fogalmuk sincs, hova kuldtek oket, meg a fele azt hiszi, felszabaditani megy es orommel fogadjak, a masik azt, hogy ez hadgyakorlat, hozzaadva, hogy a fonok megkattant mar es nagyon pipa, szerintem tokre siman konkretan harakirikent be lettek kuldve, leszarjak a vesztesegeket, menjen a tizcsilliard ember es fegyver, ha atjut a fele, mar jo a buli es kezdodhet a gyakas.Stinger says: hiDe b+ nincsenek rajtuk elhárító flare-ek (nem tudom magyarul mi a neve)??
More than a dozen Russian military helicopters over the town just north of Kyiv. A few were shot pic.twitter.com/taoFpNdTgp
Hanni
warr_b
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Miutan szallingoznak a hirek, hogy a katonaknak fogalmuk sincs, hova kuldtek oket, meg a fele azt hiszi, felszabaditani megy es orommel fogadjak, a masik azt, hogy ez hadgyakorlat, hozzaadva, hogy a fonok megkattant mar es nagyon pipa, szerintem tokre siman konkretan harakirikent be lettek kuldve, leszarjak a vesztesegeket, menjen a tizcsilliard ember es fegyver, ha atjut a fele, mar jo a buli es kezdodhet a gyakas.Stinger says: hiDe b+ nincsenek rajtuk elhárító flare-ek (nem tudom magyarul mi a neve)??
Hanni
warr_b