NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Texas 10%-nal Biden 240 ezerrel. Ezek elvileg tobbnyire level szavazatok. Erdemes figyelni, ha viszi Texast, termeszetesen Trumpnak annyi.
több mint 4 éve
Nem is baj, hogy sokféle módon számolnak, mert követhetetlen lenne, ha úgy ömlene 20 államból az adat, ahogy Florida-ból 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Floridat vinni fogja Trump. Ohiot bukja.Ez így veszteség 2016-hoz képest, viszont Virginiában egész komoly előnye van Donaldnak, bár még 20% alatti a feldolgozottság.
undisputedly
több mint 4 éve
Floridat vinni fogja Trump. Ohiot bukja.
több mint 4 éve
CNN jo dolgokat mutat, de nem a lenyegrol beszel - abszolut szamok helyett a kulonbsegre kene fokuszalni. Nyilvan nott a populacio, tobbet szerez Biden es igy is kitorolheti...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Azert megjegyzem, hogy a demorkatak 100 millio dollar pluszt ontottek be Cocaine Mitch ellen a melyvoros Kentuckyban, annyira ki akartak csinalni, de 2 szamjeggyel gyozott.Ohio-t be is irhatod Bidennek Igor.
több mint 4 éve
Holy moly, Ohio suburbok... Lake es Franklin jol nez ki Biden szempontbol.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Mar csak 3 ezer szavazat Biden elonye, es a fogoka megyek meg nem jottek be. Ez tenyleg Trumpe lesz.Ignorald,elszamoltam egy szazassal...Broward es Palm Beach jo, Tampa is es Jacksonville is... csak Miami szivas, a tobbiben javitott BidenRövidesen eljutunk oda, hogy már Bidennek jó, hogy Dade és a déli 2-3 nagy county még 80%-nál jár, mert ahogy nézem a sok pici county kezd 90% fölé jutni, a nagy megyék vannak hátra. Onnantól már Dade is plusz szavazat lehet Bidennek. De olyan szoros, hogy bármi lehet még.
Orange is... minden mas urban area javult - uhh meg a vegen tenyleg szoros lesz.
Igor
peterk2005
johet Ohio.
Igor
több mint 4 éve
Ignorald,elszamoltam egy szazassal...Broward es Palm Beach jo, Tampa is es Jacksonville is... csak Miami szivas, a tobbiben javitott BidenRövidesen eljutunk oda, hogy már Bidennek jó, hogy Dade és a déli 2-3 nagy county még 80%-nál jár, mert ahogy nézem a sok pici county kezd 90% fölé jutni, a nagy megyék vannak hátra. Onnantól már Dade is plusz szavazat lehet Bidennek. De olyan szoros, hogy bármi lehet még.
Orange is... minden mas urban area javult - uhh meg a vegen tenyleg szoros lesz.
Igor
peterk2005
johet Ohio.
több mint 4 éve
Georgiat is neyd, mert lehet, hogy bukja Trump.Siman Trumpe 100-150k lesz sztem a vegen.72 %-nál 180 ezer Bidennek. De még mindig messze nincs vége 😊MAr csak 60 ezer es a panhandle meg nem jott be. Szoros lesz, most mar inkabb picit Trumpnak kedvez.
peterk2005
undisputedly
Elkezdem Ohiot nezni.
Igor
több mint 4 éve
Én konkrétan a koronavírus világjárványra gondolok, nem világháborúra, 9/11-re, hasonlókra.Szerintem nyerhet.Akkor majd hozzáírom, hogy kivéve azon országok közül, amik nincsenek legalább 2000 km-re bármelyik másiktól. 😊Tőled is megkérdezem: szerinted nyerhet demokráciában regnáló kormányzat covid-járvány után/közben?Jacinda Ardern toronymagasan.
Sobri Jóska
Jakehomer
Sobri Jóska
Egy válságban nem szokatlan, hogy a lakosság beáll a kormány mögé, kivéve ha kifejezetten ők okozták a bajt.
A kovidnál nyilván ez nem értelmezhető, mert az mindenhol van.
Bushnak is 9/11 után volt talán a legnagyobb népszerűsége.
Kampman
több mint 4 éve
Siman Trumpe 100-150k lesz sztem a vegen.72 %-nál 180 ezer Bidennek. De még mindig messze nincs vége 😊MAr csak 60 ezer es a panhandle meg nem jott be. Szoros lesz, most mar inkabb picit Trumpnak kedvez.
peterk2005
undisputedly
Elkezdem Ohiot nezni.
több mint 4 éve
Broward es Palm Beach jo, Tampa is es Jacksonville is... csak Miami szivas, a tobbiben javitott BidenRövidesen eljutunk oda, hogy már Bidennek jó, hogy Dade és a déli 2-3 nagy county még 80%-nál jár, mert ahogy nézem a sok pici county kezd 90% fölé jutni, a nagy megyék vannak hátra. Onnantól már Dade is plusz szavazat lehet Bidennek. De olyan szoros, hogy bármi lehet még.
Igor
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Elvileg azok jonnek eloszor. Most mar Floridabol csak foleg Republikanus megyek vannak hatra.A levélszavazatokat előbb, utóbb, vagy egyszerre számolják az urnás voksokkal? "Beleöntik?"72 %-nál 180 ezer Bidennek. De még mindig messze nincs vége 😊MAr csak 60 ezer es a panhandle meg nem jott be. Szoros lesz, most mar inkabb picit Trumpnak kedvez.
peterk2005
undisputedly
Sobri Jóska
több mint 4 éve
A levélszavazatokat előbb, utóbb, vagy egyszerre számolják az urnás voksokkal? "Beleöntik?"72 %-nál 180 ezer Bidennek. De még mindig messze nincs vége 😊MAr csak 60 ezer es a panhandle meg nem jott be. Szoros lesz, most mar inkabb picit Trumpnak kedvez.
peterk2005
undisputedly
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Szerintem nyerhet.Akkor majd hozzáírom, hogy kivéve azon országok közül, amik nincsenek legalább 2000 km-re bármelyik másiktól. 😊Tőled is megkérdezem: szerinted nyerhet demokráciában regnáló kormányzat covid-járvány után/közben?Jacinda Ardern toronymagasan.
Sobri Jóska
Jakehomer
Sobri Jóska
Egy válságban nem szokatlan, hogy a lakosság beáll a kormány mögé, kivéve ha kifejezetten ők okozták a bajt.
A kovidnál nyilván ez nem értelmezhető, mert az mindenhol van.
Bushnak is 9/11 után volt talán a legnagyobb népszerűsége.
több mint 4 éve
Megnéztem most pár nagyobb élő közvetítésből pár percet. Nekem messze a CNNes tűnik a leginformatívabbnak. Jól magyaráz a pali, klasszak az ábrák és kevesebb az üres mellébeszélés.
több mint 4 éve
72 %-nál 180 ezer Bidennek. De még mindig messze nincs vége 😊MAr csak 60 ezer es a panhandle meg nem jott be. Szoros lesz, most mar inkabb picit Trumpnak kedvez.
peterk2005
több mint 4 éve
Akkor majd hozzáírom, hogy kivéve azon országok közül, amik nincsenek legalább 2000 km-re bármelyik másiktól. 😊Tőled is megkérdezem: szerinted nyerhet demokráciában regnáló kormányzat covid-járvány után/közben?Jacinda Ardern toronymagasan.
Sobri Jóska
Jakehomer
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Cocaine Mitch megnyerte a szenatori valasztast.Ilyen névvel komoly gangsta lehet.
undisputedly
több mint 4 éve
Cocaine Mitch megnyerte a szenatori valasztast.
több mint 4 éve
Tőled is megkérdezem: szerinted nyerhet demokráciában regnáló kormányzat covid-járvány után/közben?Jacinda Ardern toronymagasan.
Sobri Jóska
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
72 %-nál 180 ezer Bidennek. De még mindig messze nincs vége 😊Panhandle full red volt 2016-ban es abbol az 5-6 megyebol meg nem jott adat, mert meg 16 percuk van ott szavazni.
peterk2005
több mint 4 éve
Rendesek az oroszok, hogy szóltak előre ne is vesződjenek ott a számolással mert X+1 lesz úgyis8%-os feldolgozátságon miért adják Virginiát Bidennek?West Virginia 0 vote-al Trumpnak adva
FLZOLI
Wester
több mint 4 éve
Google-n néztem de a nytimes.com-on is ez van8%-os feldolgozátságon miért adják Virginiát Bidennek?Szerintem valamit félreérthettél.
FLZOLI
peterk2005