USA és a világ

32 feliratkozó

több mint 4 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 683 — Víí veeer dö cseempjönsz.
...
Klaci79
De úgyis inkább hackelnek mintsem lőnek. Ez már a 21.század.
Vagy te látod, ahogy ássák a lövészárkokat, lőnek a tankok, bombáznak a repülők?
Ha betámadják Ukrajnát, akkor nem tud visszalőni nagy orosz városokig? Szerintem simán.
Mindenki "jobban jár", ha maradnak a számítógépeknél.
Sobri Jóska
Nyilván a hackelés miatt van a Krím és Nyugat-Ukrajna orosz kézen.
ender1112
Kelet-Ukrajnat akartal irni gondolom.
Vrij6
Ja 😊
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
...
Klaci79
Vagy te látod, ahogy ássák a lövészárkokat, lőnek a tankok, bombáznak a repülők?
Ha betámadják Ukrajnát, akkor nem tud visszalőni nagy orosz városokig? Szerintem simán.
Sobri Jóska
ender1112
És egész Ukrajnában többségben van az orosz kisebbség?
Némileg ellentmondásos lenne.

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
...
Klaci79
Sobri Jóska
ender1112
Kelet-Ukrajnat akartal irni gondolom.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 683 — Víí veeer dö cseempjönsz.
...
Klaci79
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 899
...
Klaci79
Sobri Jóska
Nem-nem Jóska, egyetértek veled! Én sem várok közvetlen háborút, de ennek ellentmond, hogy azért csak százhuszonXezer katona már ott van Ukrajna határában. Szerintem ez inkább erős fenyegetés továbbra is, de nem tudok Putyin fejével gondolkodni.
több mint 4 éve
...
Klaci79

több mint 4 éve
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Bár továbbra sem gondolom, hogy Orosz. megtámadná Ukrajnát, de a jelek nem tetszenek. Nyugati országok ürítik a követségeiket Kijevben, ami szerint a közvéleménnyel megosztott információk jelentős része igaz lehet, ami aggasztó.
Eddig leginkább azt gondoltam, Putyinnak nagyon jó ez a helyzet, mert a magas gázárak miatt az orosz költségvetésből tudja fizetni a haverokat és jut ég az átlagembernek is, hogy ne foglalkozzon annyit az ott is pusztító inflációval.
De lassan ez már kezd nem vicces lenni.
Persze közben nem vagyok naív, a magas gázár az USA-nak is jó, mert annyi LNG-t exportálnak, illetve nyilván minden konfliktus Oroszország ellen, ami nem közvetlen érinti őket, politikailag és a hadiiparon keresztül gazdaságilag is hasznos számukra. Jobb volt, amíg csak a Kaukázusban vagy Ázsiában mentek ezek a harcok, főleg mert közben Kínát senki nem tudja féken tartani.
Klaci79
 index.hu/kulfold/2022/01/24/europai-haboru-megegyezes-orosz-ukran-konfliktus-belarusz-nato-amerika/
 index.hu/kulfold/2022/01/23/ukrajna-oroszorszag-hadsereg-offenziva-strategia/
NB2
1. Biden egy gyenge kezu elnok
2. USA egypolusu vilagrendje megszunt pont most (nem megszunoben van, mostanra szunt meg)
3. Vege a felivelo gazdasagi periodusnak, mindig jol jon egy kulso ellenseg

Ez a 3 elem veszelyes geopolitikai koktelt ad ki.

Btw: Pont most nezem netflixen a "2. vilaghaboru szinesben" cimu dokumentumsorozatot. Azon kivul, hogy erdekes es vizualisan is "szep", rendkivul sok hasonlosag van a felemelkedo aggresszor Hitler es Putyin kozott. Remeljuk Putyin megmarad a lokalis hibrid dolgainal.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 568 — The Mathematician
ez a sztori nekem teljesen kimaradt eddig

www.youtube.com/watch?v=gK-ghWvDR3s

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
Bár továbbra sem gondolom, hogy Orosz. megtámadná Ukrajnát, de a jelek nem tetszenek. Nyugati országok ürítik a követségeiket Kijevben, ami szerint a közvéleménnyel megosztott információk jelentős része igaz lehet, ami aggasztó.
Eddig leginkább azt gondoltam, Putyinnak nagyon jó ez a helyzet, mert a magas gázárak miatt az orosz költségvetésből tudja fizetni a haverokat és jut ég az átlagembernek is, hogy ne foglalkozzon annyit az ott is pusztító inflációval.
Persze közben nem vagyok naív, a magas gázár az USA-nak is jó, mert annyi LNG-t exportálnak, illetve nyilván minden konfliktus Oroszország ellen, ami nem közvetlen érinti őket, politikailag és a hadiiparon keresztül gazdaságilag is hasznos számukra. Jobb volt, amíg csak a Kaukázusban vagy Ázsiában mentek ezek a harcok, főleg mert közben Kínát senki nem tudja féken tartani.
Klaci79
 index.hu/kulfold/2022/01/24/europai-haboru-megegyezes-orosz-ukran-konfliktus-belarusz-nato-amerika/
 index.hu/kulfold/2022/01/23/ukrajna-oroszorszag-hadsereg-offenziva-strategia/
több mint 4 éve
több mint 4 éve
ez komoly?! ezen kell kiakadni?!

www.mediaite.com/tv/tucker-carlson-mocks-woke-mms-characters-as-deeply-unappealing-and-totally-androgynous/

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 951
Mit gondoltok arról, hogy az USA is, és a baltiak is fegyvereket küldenek Ukrajnába? El fog valamelyik oldalnál szakadni végül a cérna és lesz a jelenleginél komolyabb háború Ukrajnában, vagy megmarad a jelenlegi szinten?
Mikey
Ez kb olyan mintha a tévészékház elfoglalóit másnap felfegyvereznéd és utána meglepődve figyeled, hogy már nemcsak dobálják a rendőröket, hanem lőnek is rájuk, majd miután visszalőnek, lehet kiabálni hogy agresszor. Ezek Banderát éltetik, ez kb olyan mintha itt szálasi fanoknak küldenének aknavetőket. Mellesleg Lembergtől lefelé nekik a magyar az a cigány szinonimája, bár ezt a szót vlsz nem ismerik. Lenézve gyűlölik honfitársainkat.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Mit gondoltok arról, hogy az USA is, és a baltiak is fegyvereket küldenek Ukrajnába? El fog valamelyik oldalnál szakadni végül a cérna és lesz a jelenleginél komolyabb háború Ukrajnában, vagy megmarad a jelenlegi szinten?
Mikey
Szerintem megmarad a jelenlegi szinten, vagy alig nő csak valamit. El tudom képzelni, hogy az oroszok szeretnének még területeket Ukrajnából, de azt nem, hogy lokális konfliktusoknál többet is bevállaljanak. Túl sok lenne a halott és azt már nehezen magyarázná el otthon.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 094

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
 www.thejc.com/news/world/exclusive-texas-synagogue-terrorist-ranted-about-f-ing-jews-in-last-call-to-family-made-during-siege-2Y5rmNYVAwKPfoV3fMv8i6

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 526 — zászló zászló szív
A 444 mióta lett fizetős?
Cowboykarcsi90
Mióta rájöttek, hogy a modell működik. 😊

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 685 — Lucas Scott
Cowboykarcsi90
csak bizonyos reszei azok, csak a Kor fer hozza. en ugy latom, hogy eleve olyan cikk keves van, altalaban mikor kijonnek vmivel akkor egy ideig teljesen nyilvanos aztan par oraval kesobb kerul be fizetosnek.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 515 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26
 444.hu/2022/01/18/mar-az-atomfegyverekkel-fenyegetozesig-jutott-oroszorszag-es-az-usa-konfliktusa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 515 — …not me…Im in my prime!
New Jersey. A lovely place to live in.

youtu.be/e_lgCx_Nwrc

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
 www.thedailybeast.com/16-year-old-wendys-employee-in-phoenix-shot-in-the-head-over-drive-thru-order

több mint 4 éve
Csak úgy itt hagyom:

Gyurma Pappa
Ez a Putyko nagy mágus 😄
warr_b
Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀
Gyurma Pappa
Óvatosan, vigyazzá', mert érted jön a fekete Volga 😄
warr_b
Nagyon régen akarok venni egy fekete Volgát, de csak nagyon szarokat találtam vagy nagyon drágát. Jöjjenek, megveszem, úgyis kell majd a pénz, amikor jövőre beborul az olajár
Gyurma Pappa
 www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volga/31029/volga_31029_teljes_koruen_felujitott-17827910
? 😎
Bár gondolom régebbit keresel.
warr_b
64 ezret futott. Azért ez is mesélhetne már szerintem, hogy kiket hova szállított (be) 😊
peterk2005
97 az autó
Szerintem akikre te gondolsz olyanokat ő már nem szállított.
(Bár igaz nem tudom Horn kormány idején milyen autókat használtak a politikusok)
VvAlekosz
Horn Saabot.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Csak úgy itt hagyom:

Gyurma Pappa
Ez a Putyko nagy mágus 😄
warr_b
Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀
Gyurma Pappa
warr_b
Nagyon régen akarok venni egy fekete Volgát, de csak nagyon szarokat találtam vagy nagyon drágát. Jöjjenek, megveszem, úgyis kell majd a pénz, amikor jövőre beborul az olajár
Gyurma Pappa
 www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volga/31029/volga_31029_teljes_koruen_felujitott-17827910
? 😎
warr_b
64 ezret futott. Azért ez is mesélhetne már szerintem, hogy kiket hova szállított (be) 😊
peterk2005
97 az autó
Szerintem akikre te gondolsz olyanokat ő már nem szállított.
(Bár igaz nem tudom Horn kormány idején milyen autókat használtak a politikusok)
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Csak úgy itt hagyom:

Gyurma Pappa
Ez a Putyko nagy mágus 😄
warr_b
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
? 😎
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)