USA és a világ
32 feliratkozó
több mint 4 éve
www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volga/31029/volga_31029_teljes_koruen_felujitott-17827910Persze.
? 😎
Bár gondolom régebbit keresel.
warr_b

több mint 4 éve
www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volga/31029/volga_31029_teljes_koruen_felujitott-17827910Nagyon régen akarok venni egy fekete Volgát, de csak nagyon szarokat találtam vagy nagyon drágát. Jöjjenek, megveszem, úgyis kell majd a pénz, amikor jövőre beborul az olajárÓvatosan, vigyazzá', mert érted jön a fekete Volga 😄Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
? 😎
Bár gondolom régebbit keresel.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nagyon régen akarok venni egy fekete Volgát, de csak nagyon szarokat találtam vagy nagyon drágát. Jöjjenek, megveszem, úgyis kell majd a pénz, amikor jövőre beborul az olajárÓvatosan, vigyazzá', mert érted jön a fekete Volga 😄Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
warr_b

több mint 4 éve
de a nyugdijat meg indexalta, az inflacio merteke alatt 😊Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Óvatosan, vigyazzá', mert érted jön a fekete Volga 😄Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b

több mint 4 éve
Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa

több mint 4 éve
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
engem nem lepett meg mer egy puhány kis lófaszjóska aki próbál mindig arra evezni amerre jóted cruz az igazság kimondásával bukta is a választásokat már most 😀Engem az lepett meg, hogy mennyire befeküdt Tuckernek. Azt hittem kettejük közül Cruz az erősebb, ha ki kell tenni a lapokat. Úgy néz ki, hogy nagyon nem.
Negritis
A repik meg beléptek a post-gyurcsányi fázisba. Vele nem tudnak nyerni, és kitakarítani is képtelenek. És ez a helyzet kemény belső harcokhoz vezet.
peterk2005
mint mikor elmenekült texasból a fagy idején utána is vicces volt a vergődését nézni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ted cruz az igazság kimondásával bukta is a választásokat már most 😀Engem az lepett meg, hogy mennyire befeküdt Tuckernek. Azt hittem kettejük közül Cruz az erősebb, ha ki kell tenni a lapokat. Úgy néz ki, hogy nagyon nem.
Negritis
A repik meg beléptek a post-gyurcsányi fázisba. Trumppal nem tudnak nyerni, de kitakarítani is képtelenek. És ez a helyzet kemény belső harcokhoz vezet.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 509
talan ide. egy erdekes doku a 70-es evekrol, hogy bronx milyen lecsuszott volt es milyen badak tanyaztak ottwww.youtube.com/watch?v=wwFb5-mygJg
több mint 4 éve
ted cruz az igazság kimondásával bukta is a választásokat már most 😀
több mint 4 éve
Sok helyre írhatnám, de legyen mondjuk itt megemlítve, hogy a New York Times veszi meg a The Athleticet több mint félmilliárd dollárértitt a válasz arra a kérdésre, amit az alapítónak tettek fel - ti. hogy van-e jövője a fizetős sportújságírásnak?
r.baggio
hát van, illetve eddig volt, innentől meg neki már mindegy, mert élete végéig jól fog élni.
több mint 4 éve
Sok helyre írhatnám, de legyen mondjuk itt megemlítve, hogy a New York Times veszi meg a The Athleticet több mint félmilliárd dollárért

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
HmTogether we can end gun violence.#InspireChange
— Philadelphia Eagles (@Eagles) January 4, 2022
több mint 4 éve
amerika jól működik ...www.bbc.com/news/business-59856063
több mint 4 éve
Breaking: the New York attorney general has subpoenaed former US president Donald Trump and his two eldest children in a probe of the family’s business
— Jim Pickard (@PickardJE) January 3, 2022
több mint 4 éve
telex.hu/kulfold/2021/12/30/kina-betiltja-a-tetovalast-a-focistakonKádár jól megszívta
Ezt inkább ide mint a foci topikba, mert általános probléma. Hát ez mi már. A tetoválás mint a nyugati kultúra káros terméke. 😀😀😀
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
telex.hu/kulfold/2021/12/30/kina-betiltja-a-tetovalast-a-focistakonEzt inkább ide mint a foci topikba, mert általános probléma. Hát ez mi már. A tetoválás mint a nyugati kultúra káros terméke. 😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
98-ban tehát jóval 9.11. előtt hét magyar furikázott (egy bérelt Chevy Caravannal) L.A. külvárosában és egy rendőr motoros kiszúrta, hogy index nélkül kanyarodtunk ki a motel parkolójából... Lemeszelt minket. A sofőr srác nem értett " külföldiül "!! Az első instrukciót amit kapott nem hajtotta végre, onnantól már úgy kommunikált Vele a Jard, hogy elővette a magnumot és a bal első ajtóra irányította!!! Aztán mi mondtuk neki mit csináljon, mit üvölt a rendőr...Később persze megnyugodott a helyzet, mikor kiderült, hogy honnan jöttünk, kik vagyunk és a Csávó még Pesten is járt anno, u.h. elengedett minket egy hungry/hungary poénnal, de soha nem fogom elfelejteni mennyire féltem, ott-akkor.
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Vagy a jó öreg gumibot, az pont ilyen helyzetekre való, mint ez a verekedős őrült. De nem, menjünk előre az ar -ral meg a shotgunnal, és azonnal lőjük le, helyzetfelmérés nélkül, egy vásárlóközpontban.Pff bazmeg, konkretan semmi nem indokolta, hogy lelojek az elkovetot. 5 meterre volt a rendoroktol, latszik a bicikli zar a kezeben, es nem is lep a rendorok fele.Most tették ki a videót a los angelesi 14 éves lány véletlen lelövéséről. Természetesen az automata fegyveres rendőr lőtt a tucatnyi másik közül, és abban a pillanatban, amikor meglátta a gyanúsítottat, aki persze pont ott és akkor semmilyen veszélyt nem jelentett senkire. Szóval de, a hülye amcsi rendőröknek viszket az ujjuk a ravaszon.Arról “vitatkozunk”, vagy inkább úgy mondanám, hogy azzal van bajom, amikor egy csomó embernek az a fő konklúzió ezekkel kapcsolatban, hogy má’ megin’ a hülye amerikai rendőrök, a viszkető ujjukkal a ravaszon.És én hol állítottam olyat, hogy ez így van rendjén vagy hogy ezen nem lehetne javítani?Akkor miről is vitatkozunk? 😊
Cowboykarcsi90
peterk2005
Holott nyilván való, hogy közel sem ennyire egyszerű a dolog.
Cowboykarcsi90
ender1112
De nyilvan az AR-os rendor lovi le.
Onnantol h megerkeztek a rendorok az adott emeletre ahol az eset volt, kb 25 masodperc telt el addig, hogy lottek.
1x szoltak ez ido alatt, hogy a serultek jojjenek elo. Plusz elmondja vmeik rendor, hogy az oltozo fulkeknel van az elkoveto.
Eselyt sem adtak szegeny kislanynak :/
Mi a fasznak van szukseg SWATra meg hasonlokra ha a sima rendorok is ilyenek?
Egy tasert is hasznalhattak volna, vagy egy sima pisztolyt es labon vagy karon loni.
Alapbol az egeszen hihetetlen, hogy egy kozuti ellenorzes soran az eletuket feltik az emberek, es elmondjak a turistaknak, hasonloan mint Mexikoban pl h vigyazz a kartellel, ugy az USAban h vigyazz a rendorokkel.
Veletlen rossz a hallasod v nem beszeled tokeletesen a nyelvet, es csak benyulsz a forgalmiert a kesztyutartoba, a kovetkezo dolog amit latsz Szent Peter erdeklodo arca, hogy te hogy kerultel a Mennybe?...
Borbinho
több mint 4 éve
Pff bazmeg, konkretan semmi nem indokolta, hogy lelojek az elkovetot. 5 meterre volt a rendoroktol, latszik a bicikli zar a kezeben, es nem is lep a rendorok fele.Most tették ki a videót a los angelesi 14 éves lány véletlen lelövéséről. Természetesen az automata fegyveres rendőr lőtt a tucatnyi másik közül, és abban a pillanatban, amikor meglátta a gyanúsítottat, aki persze pont ott és akkor semmilyen veszélyt nem jelentett senkire. Szóval de, a hülye amcsi rendőröknek viszket az ujjuk a ravaszon.Arról “vitatkozunk”, vagy inkább úgy mondanám, hogy azzal van bajom, amikor egy csomó embernek az a fő konklúzió ezekkel kapcsolatban, hogy má’ megin’ a hülye amerikai rendőrök, a viszkető ujjukkal a ravaszon.És én hol állítottam olyat, hogy ez így van rendjén vagy hogy ezen nem lehetne javítani?Akkor miről is vitatkozunk? 😊
Cowboykarcsi90
peterk2005
Cowboykarcsi90
ender1112
De nyilvan az AR-os rendor lovi le.
Onnantol h megerkeztek a rendorok az adott emeletre ahol az eset volt, kb 25 masodperc telt el addig, hogy lottek.
1x szoltak ez ido alatt, hogy a serultek jojjenek elo. Plusz elmondja vmeik rendor, hogy az oltozo fulkeknel van az elkoveto.
Eselyt sem adtak szegeny kislanynak :/
Mi a fasznak van szukseg SWATra meg hasonlokra ha a sima rendorok is ilyenek?
Egy tasert is hasznalhattak volna, vagy egy sima pisztolyt es labon vagy karon loni.
Alapbol az egeszen hihetetlen, hogy egy kozuti ellenorzes soran az eletuket feltik az emberek, es elmondjak a turistaknak, hasonloan mint Mexikoban pl h vigyazz a kartellel, ugy az USAban h vigyazz a rendorokkel.
Veletlen rossz a hallasod v nem beszeled tokeletesen a nyelvet, es csak benyulsz a forgalmiert a kesztyutartoba, a kovetkezo dolog amit latsz Szent Peter erdeklodo arca, hogy te hogy kerultel a Mennybe?...
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Most tették ki a videót a los angelesi 14 éves lány véletlen lelövéséről. Természetesen az automata fegyveres rendőr lőtt a tucatnyi másik közül, és abban a pillanatban, amikor meglátta a gyanúsítottat, aki persze pont ott és akkor semmilyen veszélyt nem jelentett senkire. Szóval de, a hülye amcsi rendőröknek viszket az ujjuk a ravaszon.Arról “vitatkozunk”, vagy inkább úgy mondanám, hogy azzal van bajom, amikor egy csomó embernek az a fő konklúzió ezekkel kapcsolatban, hogy má’ megin’ a hülye amerikai rendőrök, a viszkető ujjukkal a ravaszon.És én hol állítottam olyat, hogy ez így van rendjén vagy hogy ezen nem lehetne javítani?Akkor miről is vitatkozunk? 😊
Cowboykarcsi90
peterk2005
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
pedig ha megnézel egy csomó ilyen esetet akkor kiszáll az autóból és fél percen belül a fél tárat beleengedte a gyanúsítottba, akkor is ha annál semmi nincs már akkorArról “vitatkozunk”, vagy inkább úgy mondanám, hogy azzal van bajom, amikor egy csomó embernek az a fő konklúzió ezekkel kapcsolatban, hogy má’ megin’ a hülye amerikai rendőrök, a viszkető ujjukkal a ravaszon.És én hol állítottam olyat, hogy ez így van rendjén vagy hogy ezen nem lehetne javítani?Akkor miről is vitatkozunk? 😊
Cowboykarcsi90
peterk2005
Cowboykarcsi90