USA és a világ
32 feliratkozó
több mint 1 éve
jöjjenek azok a fantomképek!!!Trump vagy Kamalaa fenét
Kamala vagy Trump
az itt a kérdés
Shakespeare után szabadon
ThundersNFL a Paraszt
Majka vagy Szabolcs
Szabolcs vagy Majka
Buci után szabadon
zinedine5
több mint 1 éve
Trump vagy Kamalaa fenét
Kamala vagy Trump
az itt a kérdés
ThundersNFL a Paraszt
Majka vagy Szabolcs
Szabolcs vagy Majka
Buci után szabadon
több mint 1 éve
Trump vagy Kamala Kamala vagy Trump
az itt a kérdés
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Az a reklámpáros TÖKÉLETES. Egy kutatás szerint működik is, 33%-a a nőknek nem mondta meg otthon hogy valójában kire szavazatott, és nem nehéz összerakni a képet...Azon nagyot röhögtem én is 😊Holnap kiderül, hogy a macsó férfi energiák vagy a női energiák vannak-e előnyben a szavazók között az USA-ban, igazából erre egyszerűsödött le ez a választás.vagy a macso ferfi energiak, ahol a ferfiak titokban szavaznak Kamalara 😊 jol elsult az a reklam is. nekem tetszett.
Gyurma Pappa
csebi
MC12

több mint 1 éve
Holnap kiderül, hogy a macsó férfi energiák vagy a női energiák vannak-e előnyben a szavazók között az USA-ban, igazából erre egyszerűsödött le ez a választás.Kb mikortól várhatóak eredmények?
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Azon nagyot röhögtem én is 😊Holnap kiderül, hogy a macsó férfi energiák vagy a női energiák vannak-e előnyben a szavazók között az USA-ban, igazából erre egyszerűsödött le ez a választás.vagy a macso ferfi energiak, ahol a ferfiak titokban szavaznak Kamalara 😊 jol elsult az a reklam is. nekem tetszett.
Gyurma Pappa
csebi
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
majd a no fault divorce eltörlése után tudják a nők hogy hol a helyükHolnap kiderül, hogy a macsó férfi energiák vagy a női energiák vannak-e előnyben a szavazók között az USA-ban, igazából erre egyszerűsödött le ez a választás.Mivel mindannyiunk szereti, ha otthon szent a béke, simán nyer Kamala 😊
Gyurma Pappa
#papucs #effekt
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Holnap kiderül, hogy a macsó férfi energiák vagy a női energiák vannak-e előnyben a szavazók között az USA-ban, igazából erre egyszerűsödött le ez a választás.Mivel mindannyiunk szereti, ha otthon szent a béke, simán nyer Kamala 😊
Gyurma Pappa
#papucs #effekt
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Holnap kiderül, hogy a macsó férfi energiák vagy a női energiák vannak-e előnyben a szavazók között az USA-ban, igazából erre egyszerűsödött le ez a választás.vagy a macso ferfi energiak, ahol a ferfiak titokban szavaznak Kamalara 😊 jol elsult az a reklam is. nekem tetszett.
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Holnap kiderül, hogy a macsó férfi energiák vagy a női energiák vannak-e előnyben a szavazók között az USA-ban, igazából erre egyszerűsödött le ez a választás.

több mint 1 éve
Egyszer bejött neki, igaz sokra nem mentünk azzal seMondjuk abból, hogy Viktor szerint a "demokraták mennek, republikánusok jönnek, ismét Donald Trump lesz az elnök", sima Harris győzelmet tippelnék.Nyert a Commanders, úgyhogy Kamala az új elnök 😊én láttam az m1-en, hogy a 7 billegőből 5-ben Trump vezet 😊
Stoki
NB2
zinedine5
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
Mondjuk abból, hogy Viktor szerint a "demokraták mennek, republikánusok jönnek, ismét Donald Trump lesz az elnök", sima Harris győzelmet tippelnék.Nyert a Commanders, úgyhogy Kamala az új elnök 😊én láttam az m1-en, hogy a 7 billegőből 5-ben Trump vezet 😊
Stoki
NB2
több mint 1 éve
Nyert a Commanders, úgyhogy Kamala az új elnök 😊én láttam az m1-en, hogy a 7 billegőből 5-ben Trump vezet 😊
Stoki
több mint 1 éve
Alig várom hogy jövő héten már nézhető legyen az NBA és NFL mer a faszom a politikai hirdetésekbeNyugi, utána jön a black friday és a karácsony őrület
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nyert a Commanders, úgyhogy Kamala az új elnök 😊Miről maradtam le? 😊
Stoki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Nyert a Commanders, úgyhogy Kamala az új elnök 😊
több mint 1 éve
Alig várom hogy jövő héten már nézhető legyen az NBA és NFL mer a faszom a politikai hirdetésekbeTiszta Magyarország 2024 😊 Azóta van yt premiumom 😊
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Alig várom hogy jövő héten már nézhető legyen az NBA és NFL mer a faszom a politikai hirdetésekbeCanes meccsen is folyamatosan Trump és Harris jön szembe, nagyon uncsi.
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Alig várom hogy jövő héten már nézhető legyen az NBA és NFL mer a faszom a politikai hirdetésekbe
több mint 1 éve
szerintem nem fordul AlaskaEgyszer minden véget ér. 😁Sze'ntem:Alaszka 68 óta nem volt demokrata, de még 43% fölött sem voltak a kékek.
warr_b
Mit tudsz?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
de ez egy érdekes videó róla
youtu.be/0GHKK27JWr4?si=yLZvT4qpf4XTW5hv