NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
71
14
02:15, ARENA4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
nyilván, én hszem sem én véleményemet tolmácsoltadurva cinizmussal, noert akkor nem kar, ha mar szult 3 gyereket.pár közjószágért meg nőért nem kár nem?mi aldozatok aran is semlegesek maradunk.A stratégiai nyugalommal kísért drónon egy 120 kilós bomba volt.Nos. Nem értek hozzá, de a Magyar Honvédség és nemzetünk csodás vezetője felől pont ott ölhetett volna meg ez a bomba több tucat embert, ahol csak jól esett volna neki?
Amadeus
Vrij6
csebi
briareos
szerk.: marmint bizonyos logikat kovetve, nem sajat velemeny.
csebi
több mint 3 éve
durva cinizmussal, noert akkor nem kar, ha mar szult 3 gyereket.pár közjószágért meg nőért nem kár nem?mi aldozatok aran is semlegesek maradunk.A stratégiai nyugalommal kísért drónon egy 120 kilós bomba volt.Nos. Nem értek hozzá, de a Magyar Honvédség és nemzetünk csodás vezetője felől pont ott ölhetett volna meg ez a bomba több tucat embert, ahol csak jól esett volna neki?
Amadeus
Vrij6
csebi
briareos
szerk.: marmint bizonyos logikat kovetve, nem sajat velemeny.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
pár közjószágért meg nőért nem kár nem?mi aldozatok aran is semlegesek maradunk.A stratégiai nyugalommal kísért drónon egy 120 kilós bomba volt.Nos. Nem értek hozzá, de a Magyar Honvédség és nemzetünk csodás vezetője felől pont ott ölhetett volna meg ez a bomba több tucat embert, ahol csak jól esett volna neki?
Amadeus
Vrij6
csebi
több mint 3 éve
mi aldozatok aran is semlegesek maradunk.A stratégiai nyugalommal kísért drónon egy 120 kilós bomba volt.Nos. Nem értek hozzá, de a Magyar Honvédség és nemzetünk csodás vezetője felől pont ott ölhetett volna meg ez a bomba több tucat embert, ahol csak jól esett volna neki?
Amadeus
Vrij6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
A stratégiai nyugalommal kísért drónon egy 120 kilós bomba volt.Nos. Nem értek hozzá, de a Magyar Honvédség és nemzetünk csodás vezetője felől pont ott ölhetett volna meg ez a bomba több tucat embert, ahol csak jól esett volna neki?
Amadeus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ez amúgy mennyire lehet reális?Portfoliós címadás...
Vagy szintén egy kormányközeli szónokot hallottunk?
www.portfolio.hu/gazdasag/20220316/pozsar-zoltan-csunyan-labon-lotte-magat-a-nyugat-az-orosz-szankciokkal-es-fel-nem-fogom-ezt-hogy-nem-lattak-elore-533009?fbclid=IwAR0YkHnw8Z8Bsrq1InZBsKdkD5LDuINeLM7EBKGAsrYk9xA_ef0ojDW4eiA
Solymi
Dehogynem látta előre, de megmondta mindenki, olyan nincs, hogy csak Oroszországnak fájjon. Ezt pontosan tudja a Nyugat is.

több mint 3 éve
Ez amúgy mennyire lehet reális?A pénzügyekhez nem értek - majd egy hozzáértőbb is véleményezhetné -, de első olvasásra ez nem propaganda, tényekkel érvel. Az például, hogy kínálati krízis van, elég egyszerűen belátható tény. És azt is látjuk - elég a mi kis benzinárstopos sztorinkra gondolni -, hogy egy kínálati krízisben mindig fontos szerepe lehet a pániknak is. Úgyhogy adott esetben az se feltétlenül kell, hogy ne legyen gáz fűtésre, az is elég lehet, ha az emberek attól fosnak, hogy nem lesz gáz fűtésre, és máris krízis lehet belőle.
Vagy szintén egy kormányközeli szónokot hallottunk?
www.portfolio.hu/gazdasag/20220316/pozsar-zoltan-csunyan-labon-lotte-magat-a-nyugat-az-orosz-szankciokkal-es-fel-nem-fogom-ezt-hogy-nem-lattak-elore-533009?fbclid=IwAR0YkHnw8Z8Bsrq1InZBsKdkD5LDuINeLM7EBKGAsrYk9xA_ef0ojDW4eiA
Solymi
Persze az elemzőkkel érdemes vigyázni - elég emlékezni 2008-ra -, mert szeretnek prófétaként fogalmazni. Úgyhogy jobb minél többnek a véleményét megismerni. Egy pesszimista előrejelzésnek nálam ez elmegy. De elolvasnám olyanok véleményét akik benne vannak a pénzügyekben. Vannak itt a fórumon többen is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ha a non-stop szívást ennek hívod, igen. Plusz tavasszal megkeresett egy volt főnököm h lenne egy EU-s projekt, amin szerinte tudnánk újra együttdolgozni, ennél jobb kilépőm meg úgy voltam vele h nem nagyon fog adódni egyhamar.Meguntad a varázslatos paradicsomot?oooo ezt nem tudtam. anno Kairoban a nagykovetseg maga szerezte be az uj mercit meg.1. November óta én sem vagyok KKM-es, szal én sem vagyok már teljesen naprakész.
meg a szallittassal is megeri barhova onnan rendelni?
csebi
empty taxi
Amadeus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Jenőre visszatérve: tudtommal még hatályban van az a biztonsági szabálya a külügynek h olyan helyen kell laknia a kiküldöttnek h vészhelyzet esetén 20 percen belül be tudjon érni a nagykövetségre.azert ezt nem csak csokosoknak neztek el, hanem pl en tudok olyan hegyi emberrol, akinel ez nem volt szempont.
empty taxi
több mint 3 éve
Meguntad a varázslatos paradicsomot?oooo ezt nem tudtam. anno Kairoban a nagykovetseg maga szerezte be az uj mercit meg.1. November óta én sem vagyok KKM-es, szal én sem vagyok már teljesen naprakész.
csebi
empty taxi
több mint 3 éve
oooo ezt nem tudtam. anno Kairoban a nagykovetseg maga szerezte be az uj mercit meg.1. November óta én sem vagyok KKM-es, szal én sem vagyok már teljesen naprakész.
csebi
2. Azt tudom h pl. Jordániába így intézték az új szolgálati kisbusz beszerzést néhány éve, szal valszeg igen.
3. Mikor Szöulban voltam ott pl. helyben vettünk egy Kia Carnivalt az újonnan nyílt kultúrintézetnek mint szolgálati autót, úgyh van még ilyenre is példa.
Jenőre visszatérve: tudtommal még hatályban van az a biztonsági szabálya a külügynek h olyan helyen kell laknia a kiküldöttnek h vészhelyzet esetén 20 percen belül be tudjon érni a nagykövetségre.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
Nem személyeskedés akart lenni, ha úgy vetted elnézést érte, de azért hópihéskedni sem kell, ha már mi itt többen megkaptuk ezt a jelzőt 😉.Te még sosem kaptad meg ezt a jelzőt, mivel én osztogatom, szóval ne is reménykedj.
MC12
youtu.be/VTL6PA2UE7I?t=270

több mint 3 éve
A stratégiai nyugalommal kísért drónon egy 120 kilós bomba volt.Biztos nagyon megnyugodtak most pl az El Alnál, hogy hiába költenek iszonyat pénzeket az izraeli repülőjárataik védelmére, a magyar légvédelem simán beenged egy ilyen tárgyat egy polgári repülőtér légterébe is akár...
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Hogy jön ide a totális semlegesség? Egyáltalán nem erről beszéltem, de szépen félrevitted 😉A helyzetelemzésben már bajnokok vagyunk. Tudjuk, hogy meddig ér a takaró, tudjuk, hogy függünk attól, hogy hogyan döntenek rólunk Washingtonban / Párizsban / Berlinben.
Nem, nem hülyeség, csak te bele vagy szerelmesedve a nyugatba és amit ott van az minden csodálatos 😊 . Miért áldozta volna fel az USA most ezt a régiót, amikor erősebb mint az oroszok? Nem áll érdekében, fel sem merül. Ha az USA úgy dönt, hogy itt marad a régióban, akkor lehetsz te akármekkora Putyin-imádó, akkor is azt fogod csinálni amit az USA akar. Ha pedig úgy dönt, hogy kivonul, akkor lehetsz te akármekkora USA-imádó, orosz, német felügyelet alá kerülsz.
Emlékeztetnélek a lengyeleknek adott angol és francia garanciákra, ami a területi integritás garanciáját és katonai védelmet jelentett VOLNA a 2. vh előtt, majd ugye ez kuka - a lengyelek teljesen biztosak voltak abban, hogy az angol-francia kettős megtámadja a szerződésük értelmében a németeket vagy jelentős katonai kontingenst küld Lengyelországba, aztán semmi nem lett ebből, ezt csak azoknak akik 100%-ban elhiszik, hogy ami a papírra van írva az meg fog történni - , de a londoni emigráns lengyel kormány még a szovjetekkel is megállapodott a független Lengyelországról amit szavatolt a UK és az USA. Na hát pont annyit is ért. Bántás nélkül mondom, hogy a magadfajta volt akkor is a lengyel oldalon, aki ütötte az asztalt azokkal szemben, akik azt mondták, hogy tán nem kéne a szovjetektől komolyan venni amit ígérnek a Molotov/Ribbentrop paktum után - amire az volt a mondás, "de az USA szavatolja", aztán az USA érdeke más lett és már nem szavatolta. Sikorski meg így járt.
Történelmileg egyszerűen nem tudod alátámasztani, hogy ez a régió + a Balkán ne lett volna egy harmadrangú, szabadon ide-oda dobálható, felosztható terület, ahol bizony az adott ország akarata, lehet ez lengyel, cseh vagy magyar, kurvára senkit nem érdekelt. Éppen ezért most se érdekel senkit, hogy idehaza mit mond egy kampánygyűlésen OV amíg megszavaz mindent - és most megszavaz. Mert nem tehet mást, erről szól, hogy mi egy 132. kishatalom vagyunk USA meg szuperhatalom. Maximum OV-t az eddiginél is kevésbé veszik komolyan, de ez nagyhatalmi szempontból lényegtelen és nem befolyásol semmit. Nem ezért menne ki innen bárki és nem is ezért marad itt.
MC12
A kérdés az, hogy erre miért jó válasz az, hogy trójai falovat játszunk? Mit nyerünk azzal, hogy ide engedjük az orosz titkosszolgálatot? Vagy azzal, hogy méretes nagy orosz hitelt veszünk fel és közben ötven évre függővé tesszük az elektromos energiatermelésünket az oroszoktól? Vagy azzal, hogy a kínaiak a mi pénzünkön, lényegében a beleszólásunk nélkül építenek maguknak európai kirakodó állomáshoz vasúti szállítási útvonalat? És mit nyerünk azzal, hogy közben folyton Brüsszelezünk?
Ha már csináljuk ezeket, akkor azért kéne csinálni, mert megérni, nem? Hol érik meg ezek?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
oooo ezt nem tudtam. anno Kairoban a nagykovetseg maga szerezte be az uj mercit meg.Jóideje közvetlenül a stuttgarti gyárból tud rendelni a KKM, így kvázi a kereskedelmi felárat nem kell kifizetni, szal ez még nem is lenne hülyeség, a gond azzal van h nem kérnek be az állomáshelyről egy nyavalyás Scriptát a helyi közlekedéssel kapcsolatos sajátosságokról.mondjuk nagykoveti autonak miert nem kint szereztek be gepet, azt nem ertem.Nekem a kedvenc sztorim az mikor kiküldtek nagyköveti autónak egy biturbo Mergát, amibe a biturbo miatt csak 98-ast lehet tankolni, nos az adott országban összesen van 3 olyan benzinkút, ahol kapni 98-ast, így a külképviselet veszi orrba-szájba az adalékanyagot...vmit emlitett multkor gazd felelos haverom, hogy sziv ezzel elkepesztoenNyilván, ez különösen szar 2020-tól mióta minden leltárköteles eszköz beszerzésére külön központi engedély kell, egy nyavalyás kanapét nem vehet úgy a külképviselet a szolgálati lakásba, hogy előtte nem küld fel 3 árajánlatot a Központba h ez van, ezek közül ezt szeretnénk megvenni, adjatok rá előirányzatot.2017 aug. óta ugye az átlag diplomata kap az illetményébe laktámot azt olyan lakást bérel, amilyet akar, ezzel kvázi levetette magáról a Központ ezt a korábbi (nem ritkán jogos) hiszti gócpontot.okja. kiveve ha a nagykovi biztosit szallast. es hat az, hogy mit biztosit a nagykovi/kkm az tud nagyon szornyu lenni.
empty taxi
csebi
empty taxi
legjobb az volt mikor kikuldtek a kozpontbol a nyomtatokat aztan kiderult, hogy az allomashelyen nem lehet hozza tonert beszerezni 😊
csebi
empty taxi
csebi
empty taxi
amugy Apukamra visszaterve: hat igen, a 60 km nem okoz gondot, hogy beerjen minden reggel 8ra. csak szerencsetlen sofort sajnalom, aki mindennap tehet meg 120 kmt emiatt.
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
"Az ukrán vezérkar szerdára virradóra arról adott hírt, hogy az Ukrajnába behatolt orosz egységek 40 százaléka már jelentős veszteségeket szenvedett vagy teljesen megsemmisült. Független forrásból erre vonatkozóan sem érkezett megerősítés."24.hu
több mint 3 éve
Jóideje közvetlenül a stuttgarti gyárból tud rendelni a KKM, így kvázi a kereskedelmi felárat nem kell kifizetni, szal ez még nem is lenne hülyeség, a gond azzal van h nem kérnek be az állomáshelyről egy nyavalyás Scriptát a helyi közlekedéssel kapcsolatos sajátosságokról.mondjuk nagykoveti autonak miert nem kint szereztek be gepet, azt nem ertem.Nekem a kedvenc sztorim az mikor kiküldtek nagyköveti autónak egy biturbo Mergát, amibe a biturbo miatt csak 98-ast lehet tankolni, nos az adott országban összesen van 3 olyan benzinkút, ahol kapni 98-ast, így a külképviselet veszi orrba-szájba az adalékanyagot...vmit emlitett multkor gazd felelos haverom, hogy sziv ezzel elkepesztoenNyilván, ez különösen szar 2020-tól mióta minden leltárköteles eszköz beszerzésére külön központi engedély kell, egy nyavalyás kanapét nem vehet úgy a külképviselet a szolgálati lakásba, hogy előtte nem küld fel 3 árajánlatot a Központba h ez van, ezek közül ezt szeretnénk megvenni, adjatok rá előirányzatot.2017 aug. óta ugye az átlag diplomata kap az illetményébe laktámot azt olyan lakást bérel, amilyet akar, ezzel kvázi levetette magáról a Központ ezt a korábbi (nem ritkán jogos) hiszti gócpontot.okja. kiveve ha a nagykovi biztosit szallast. es hat az, hogy mit biztosit a nagykovi/kkm az tud nagyon szornyu lenni.
empty taxi
csebi
empty taxi
legjobb az volt mikor kikuldtek a kozpontbol a nyomtatokat aztan kiderult, hogy az allomashelyen nem lehet hozza tonert beszerezni 😊
csebi
empty taxi
csebi

Madden hates me.
több mint 3 éve
mondjuk nagykoveti autonak miert nem kint szereztek be gepet, azt nem ertem.Nekem a kedvenc sztorim az mikor kiküldtek nagyköveti autónak egy biturbo Mergát, amibe a biturbo miatt csak 98-ast lehet tankolni, nos az adott országban összesen van 3 olyan benzinkút, ahol kapni 98-ast, így a külképviselet veszi orrba-szájba az adalékanyagot...vmit emlitett multkor gazd felelos haverom, hogy sziv ezzel elkepesztoenNyilván, ez különösen szar 2020-tól mióta minden leltárköteles eszköz beszerzésére külön központi engedély kell, egy nyavalyás kanapét nem vehet úgy a külképviselet a szolgálati lakásba, hogy előtte nem küld fel 3 árajánlatot a Központba h ez van, ezek közül ezt szeretnénk megvenni, adjatok rá előirányzatot.2017 aug. óta ugye az átlag diplomata kap az illetményébe laktámot azt olyan lakást bérel, amilyet akar, ezzel kvázi levetette magáról a Központ ezt a korábbi (nem ritkán jogos) hiszti gócpontot.okja. kiveve ha a nagykovi biztosit szallast. es hat az, hogy mit biztosit a nagykovi/kkm az tud nagyon szornyu lenni.
empty taxi
csebi
empty taxi
csebi
empty taxi
több mint 3 éve
Nekem a kedvenc sztorim az mikor kiküldtek nagyköveti autónak egy biturbo Mergát, amibe a biturbo miatt csak 98-ast lehet tankolni, nos az adott országban összesen van 3 olyan benzinkút, ahol kapni 98-ast, így a külképviselet veszi orrba-szájba az adalékanyagot...vmit emlitett multkor gazd felelos haverom, hogy sziv ezzel elkepesztoenNyilván, ez különösen szar 2020-tól mióta minden leltárköteles eszköz beszerzésére külön központi engedély kell, egy nyavalyás kanapét nem vehet úgy a külképviselet a szolgálati lakásba, hogy előtte nem küld fel 3 árajánlatot a Központba h ez van, ezek közül ezt szeretnénk megvenni, adjatok rá előirányzatot.2017 aug. óta ugye az átlag diplomata kap az illetményébe laktámot azt olyan lakást bérel, amilyet akar, ezzel kvázi levetette magáról a Központ ezt a korábbi (nem ritkán jogos) hiszti gócpontot.okja. kiveve ha a nagykovi biztosit szallast. es hat az, hogy mit biztosit a nagykovi/kkm az tud nagyon szornyu lenni.
empty taxi
csebi
empty taxi
csebi

Madden hates me.
több mint 3 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
vmit emlitett multkor gazd felelos haverom, hogy sziv ezzel elkepesztoenNyilván, ez különösen szar 2020-tól mióta minden leltárköteles eszköz beszerzésére külön központi engedély kell, egy nyavalyás kanapét nem vehet úgy a külképviselet a szolgálati lakásba, hogy előtte nem küld fel 3 árajánlatot a Központba h ez van, ezek közül ezt szeretnénk megvenni, adjatok rá előirányzatot.2017 aug. óta ugye az átlag diplomata kap az illetményébe laktámot azt olyan lakást bérel, amilyet akar, ezzel kvázi levetette magáról a Központ ezt a korábbi (nem ritkán jogos) hiszti gócpontot.okja. kiveve ha a nagykovi biztosit szallast. es hat az, hogy mit biztosit a nagykovi/kkm az tud nagyon szornyu lenni.
empty taxi
csebi
empty taxi
több mint 3 éve
Nyilván, ez különösen szar 2020-tól mióta minden leltárköteles eszköz beszerzésére külön központi engedély kell, egy nyavalyás kanapét nem vehet úgy a külképviselet a szolgálati lakásba, hogy előtte nem küld fel 3 árajánlatot a Központba h ez van, ezek közül ezt szeretnénk megvenni, adjatok rá előirányzatot, amit vagy kapsz vagy nem.2017 aug. óta ugye az átlag diplomata kap az illetményébe laktámot azt olyan lakást bérel, amilyet akar, ezzel kvázi levetette magáról a Központ ezt a korábbi (nem ritkán jogos) hiszti gócpontot.okja. kiveve ha a nagykovi biztosit szallast. es hat az, hogy mit biztosit a nagykovi/kkm az tud nagyon szornyu lenni.
empty taxi
csebi
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
A stratégiai nyugalommal kísért drónon egy 120 kilós bomba volt.
több mint 3 éve
2017 aug. óta ugye az átlag diplomata kap az illetményébe laktámot azt olyan lakást bérel, amilyet akar, ezzel kvázi levetette magáról a Központ ezt a korábbi (nem ritkán jogos) hiszti gócpontot.okja. kiveve ha a nagykovi biztosit szallast. es hat az, hogy mit biztosit a nagykovi/kkm az tud nagyon szornyu lenni.
empty taxi