NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
525
57
18:30-tól, ARENA4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 2 éve
Mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?Valahol olvastam, hogy a nyílt összecsapásoknak nem sok értelme van, és nem értek a hadi kérdésekhez, de azt tippelem, hogy ezt ők is tudják.
pfefe8
több mint 2 éve
cartman023
826
Criptók -10 % körül. Az arany viszont nem száguldozik annyira (+1,6%), ellenben a gáz- és olajárak felrobbantak.A kripto is zuhan egyébként. Gondolom a jó öreg arany meg megint hasítA magyart nem kell. Az pech, hogy van egy-két cég (OTP, Richter) akiknek nagy az orosz / ukrán kitettsége. A többirészvény meg követi őket, mert esik a BUX és vonják kifele a tőkén KKE-ből.Közben a magyar tőzsde szakad. OTP -20%-nál kiakadt.. Kemény.Nem is értem miért nem zárják a tőzsdét...
cartman023
FLZOLI
cartman023
FLZOLI
Infláció goes brrrrrrrr.
több mint 2 éve
Lecsó
3 117
Hasít bizony.A kripto is zuhan egyébként. Gondolom a jó öreg arany meg megint hasítA magyart nem kell. Az pech, hogy van egy-két cég (OTP, Richter) akiknek nagy az orosz / ukrán kitettsége. A többirészvény meg követi őket, mert esik a BUX és vonják kifele a tőkén KKE-ből.Közben a magyar tőzsde szakad. OTP -20%-nál kiakadt.. Kemény.Nem is értem miért nem zárják a tőzsdét...
cartman023
FLZOLI
cartman023
FLZOLI
Egy hetes pozícióm lassan 100% nyerőben van.
Csak furdal a lelkiismeret, hogy mások nyomorán keresek...
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
Mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?
Steelers fan
több mint 2 éve
Ami érdekes, hogy teljesen megállt a Twitterem. Egy 40 perccel ezelőtti tweet az utolsó a BNO Newstól. Senki nem mer tweetelni semmi megszokottat, or what?USA nagy része alszik, rajtuk kívül meg ki használja?
Mikey
több mint 2 éve
A kripto is zuhan egyébként. Gondolom a jó öreg arany meg megint hasítA magyart nem kell. Az pech, hogy van egy-két cég (OTP, Richter) akiknek nagy az orosz / ukrán kitettsége. A többirészvény meg követi őket, mert esik a BUX és vonják kifele a tőkén KKE-ből.Közben a magyar tőzsde szakad. OTP -20%-nál kiakadt.. Kemény.Nem is értem miért nem zárják a tőzsdét...
cartman023
FLZOLI
cartman023
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Ami érdekes, hogy teljesen megállt a Twitterem. Egy 40 perccel ezelőtti tweet az utolsó a BNO Newstól. Senki nem mer tweetelni semmi megszokottat, or what?
több mint 2 éve
Mondjuk tegnapig visszaadhatta volna. Ha nem lenne egy utolso senkihazi f@sz.hvg.hu/itthon/20220224_szijjarto_peter_orosz_ukran_krizisMuszáj valamit mondani. Azt gondolom, hogy eljött a pillanat, amikor egyértelműen megüzenték OV-nak, hogy jobb ha kussban marad. Ennyit meg lehet mondani, pár Petike Barátság érdemérme nem mutat olyan jól most.
kozben vegre szemlezte vki, lehet en ertekelem tul, de ilyen kommunikaciot nem hallottunk az utobbi hetekben:
Magyarország kiáll Ukrajna területi integritása, szuverenitása mellett – hangsúlyozta a tárcavezető,
csebi
Gyurma Pappa
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20220224_szijjarto_peter_orosz_ukran_krizisMuszáj valamit mondani. Azt gondolom, hogy eljött a pillanat, amikor egyértelműen megüzenték OV-nak, hogy jobb ha kussban marad. Ennyit meg lehet mondani, pár Petike Barátság érdemérme nem mutat olyan jól most.
kozben vegre szemlezte vki, lehet en ertekelem tul, de ilyen kommunikaciot nem hallottunk az utobbi hetekben:
Magyarország kiáll Ukrajna területi integritása, szuverenitása mellett – hangsúlyozta a tárcavezető,
csebi
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Ma reggel vki nekem azzal nyitott hogy az amcsik a hibásak mert rakètákat telepítenek az orosz határra ès az oroszok csak ezèrt támadnak......Ismered apámat..? 😮
dande
több mint 2 éve
cartman023
826
A magyart nem kell. Az pech, hogy van egy-két cég (OTP, Richter) akiknek nagy az orosz / ukrán kitettsége. A többirészvény meg követi őket, mert esik a BUX és vonják kifele a tőkén KKE-ből.Közben a magyar tőzsde szakad. OTP -20%-nál kiakadt.. Kemény.Nem is értem miért nem zárják a tőzsdét...
cartman023
FLZOLI
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Valamikor ki kell nyitni...és ugye a veszteségen is lehet nyerni.Közben a magyar tőzsde szakad. OTP -20%-nál kiakadt.. Kemény.Nem is értem miért nem zárják a tőzsdét...
cartman023
FLZOLI
Aki nem hitt a hadgyakorlat dumában az eladásra játszott és most kaszál. Az OTP is közben fel-felpattan pár százalékot. Iszonyat a volatilitás.
több mint 2 éve
Ma reggel vki nekem azzal nyitott hogy az amcsik a hibásak mert rakètákat telepítenek az orosz határra ès az oroszok csak ezèrt támadnak......Ezt Lóminit......(lomnici kisbetűvel) is el kellene már süllyeszteni
több mint 2 éve
Kína reagált már bármit is?India kiállt az oroszok mellett, de van egy csavar a történetben: 20.000 indiai cserediák van jelenleg Ukrajnában. India ma reggel is indított egy kereskedelmi (!) járatot Kijevbe, hogy odaért-e azt nem tudom.
Indiáról azt mondták, hogy nagyon óvatosan kommunikál, nem nagyon ítéli el az oroszokat. Japánról is beszéltek, de azt nem figyeltem, gondolom ők tuti nyugati vonalon mozognak
FLZOLI
több mint 2 éve
Akkor mostmar nem kell torlesztenem a Sberbanknak?Próbát megér.
rokaur
több mint 2 éve
cartman023
826
Akkor mostmar nem kell torlesztenem a Sberbanknak?Úgy tudom változás lesz : nem egy behajtó cégnek adják el a követeléseiket, ha nem fizetsz hanem jön egy orosz ejtőernyős és elbeszélget veled.
rokaur
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Amikor az oroszok bevetik a "precíziós" fegyvereiket...Ráesett Kijevre, precíz találat.
Photos from Kyiv this morning show the aftermath of Russian shelling after the Russian military began a large-scale attack on Ukraine. pic.twitter.com/5pxu1jJSh9
— Radio Free Europe/Radio Liberty (@RFERL) February 24, 2022
Tony Adams
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
Nem gondoltam volna hogy ez lesz és bevallom tévedtem. Viszont ha a nato tenni akar valamit ténylegesen azt 2, 3 napon belül meg kell tenni mert utána, csak óriási áldozatok árán lehetne bármi eredményt elérni. Az oroszok viszont nem szaroznak és újra és újra bebizonyosodik, hoyg nem szabad lebecsülni őket. A szankciók pedig fájni fognak nekünk is sajnos, nem csak a ruszkiknak. Tajvan felkészül?
Steelers fan
több mint 2 éve
Közben a magyar tőzsde szakad. OTP -20%-nál kiakadt.. Kemény.Nem is értem miért nem zárják a tőzsdét...
cartman023
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Közben a magyar tőzsde szakad. OTP -20%-nál kiakadt.. Kemény.Az osztrák Rafi az elmúlt napokban már 17-et zuhant...ma az is kiakad.
cartman023
Óriási az orosz kitettség és nagy az ukrán is.
több mint 2 éve
rokaur
869
Akkor mostmar nem kell torlesztenem a Sberbanknak?
több mint 2 éve
Kína reagált már bármit is? Indiáról azt mondták, hogy nagyon óvatosan kommunikál, nem nagyon ítéli el az oroszokat. Japánról is beszéltek, de azt nem figyeltem, gondolom ők tuti nyugati vonalon mozognak
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Emmegy márkizajozik. Várom Ferit.
több mint 2 éve
cartman023
826
Közben a magyar tőzsde szakad. OTP -20%-nál kiakadt.. Kemény.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Gonosz vagy...minden nem sikerülhet...közben a kijevi képek alapján a lengyelek készülhetnek 1-2 millió menekültre még maAljazeera-n folyamatosan mutatnak helyszíni képeketmondjuk sikerult nekik Veinnabol bejelentkezni nekem amugy Becsnek tunik de fene tudja, nem talalom Veinnat a terkepen.
Klaci79
csebi
Közben már Vienna...
Szerkesztette: Klaci79