NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
551
58
18:30-tól, ARENA4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 2 éve
Azért azt érdemes megfontolni, hogy az álmoskönyvek szerint is egy invázióhoz, és egy megszálláshoz legalább 2, de nem baj, ha 3-szoros túlerőben van a megszálló fél, mert különben hosszú szopás lesz. Na most ez nincs meg az oroszoknál, csak akkor ha minden katonát ukrajnába vezényelnek, de az álmoskönyvek másik fejezete szerint az meg nagyon nem egészséges, ha nem marad otthon senki. Ukrajna baszott nagy, ott fenntartani a rendet kurva sok ember kell, stabilan. Ezért nem értem ezt a megszállás dolgot. Most először hiszek Putyinnak, és szerintem nem maradnak sokáig.Épp ezért (is) merült fel bennem, hogy Kínával van valami paktum, az pl magyarázat lehetne erre is.
Lecsó
több mint 2 éve
kozben Lukasenka orosz-ukran talalkozot javasol Minszkben. van humora az oregnek.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Lecsó
3 117
Azért azt érdemes megfontolni, hogy az álmoskönyvek szerint is egy invázióhoz, és egy megszálláshoz legalább 2, de nem baj, ha 3-szoros túlerőben van a megszálló fél, mert különben hosszú szopás lesz. Na most ez nincs meg az oroszoknál, csak akkor ha minden katonát ukrajnába vezényelnek, de az álmoskönyvek másik fejezete szerint az meg nagyon nem egészséges, ha nem marad otthon senki. Ukrajna baszott nagy, ott fenntartani a rendet kurva sok ember kell, stabilan. Ezért nem értem ezt a megszállás dolgot. Most először hiszek Putyinnak, és szerintem nem maradnak sokáig.
több mint 2 éve
Ezt én nem is mondtam.Addig azért ne jussunk el, hogy nem tehet semmit. Addig eljuthatunk, hogy gyáva hozzá, hogy megtegye, például egy kurva látványos hadiflotta összevonással a Baltikumban, ahonnan Moszkva is látszik.Pedig ez az 1 millió dolláros kérdés, btw.Szerintem hagyjuk ezt most már, hogy az oroszok mit mernek vagy mit nem mernek megtenni...A legnagyobb szopás az, hogyha elérik a lövegek a Dnyepr-torkolatot, akkor bármikor irányzott rakétatámadást indíthatnak kb bármelyik európai nagyváros ellen egy elborult pillanatban. vagy légibázisok, vagy hadikikötők vagy radarállomások ellen.Ezt így azért nem igaz, már csak a logisztikát se tudnák megoldani ilyen hosszú frontvonalnál.ezt odatették azért rendesen az oroszok bassza meg...hatalmas előny a támadó országnak, hogy otthonról a fotelből rakétázzák szét a katonai infrastruktúrát...nem is lehetett mást várni, mindenki tudja, hogy ha akarnának Németországig jutnának 2-3 nap alatt. Jelen pillanatban csak az amerikai hadsereg lenne erősebb, de nyilván a saját földrészükön.
komoly erődemonstráció zajlik!tegnapi telex cikkben a szakértő kb szószerint ezt jósolta ! a legjobb talán az lenne ha a katonai cselekmények valóban pikk-pakk lemennének ,semmi értelme itt ellenállni (akár gerillaharcot folytatni)
ez a dolog elment...
nekünk mint szomszédnak is ez lenne leginkább érdekünk ha már így alakult a gazdasági szankciók is neccesek lesznek
megy majd huza-vona meg faszméregetés de szerintem előbb-utóbb elengedik!
ezzel újraalakult a Szovjetúnió kb!
remélem annyi eszük van hogy itt viszont megállnak hosszútávon is ....
yooker
Klaci79
Plussz eleve hülyeség 1az1 elleni csatát vízionálni egy steril laboratóriumban
FLZOLI
Én azt nem értem a NATO részéről, hogy miért jó nekik, ha elérik az oroszok ezt a demarkációs vonalat, hiszen számítani lehetett rá, hogy nem állnak meg a két megyénél. Nem merik megtenni az oroszok, hogy hatástalanná tesznek egy balti bázist (most nem feltétlenül kilövik, hanem mondjuk kibertámadással blokkolják).
Willie Parker
warr_b
Most eddig azért volt hülye a NATO, mert hogy hisztéria keltés, most hogy támadnak azért hülye a NATO, mert hogy nem figyeltek eléggé, most nem értem.
Szarul néz ki minden, de kizárt, hogy most on-the-fly találják majd ki hogy mi legyen
Gyurma Pappa
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Addig azért ne jussunk el, hogy nem tehet semmit. Addig eljuthatunk, hogy gyáva hozzá, hogy megtegye, például egy kurva látványos hadiflotta összevonással a Baltikumban, ahonnan Moszkva is látszik.Pedig ez az 1 millió dolláros kérdés, btw.Szerintem hagyjuk ezt most már, hogy az oroszok mit mernek vagy mit nem mernek megtenni...A legnagyobb szopás az, hogyha elérik a lövegek a Dnyepr-torkolatot, akkor bármikor irányzott rakétatámadást indíthatnak kb bármelyik európai nagyváros ellen egy elborult pillanatban. vagy légibázisok, vagy hadikikötők vagy radarállomások ellen.Ezt így azért nem igaz, már csak a logisztikát se tudnák megoldani ilyen hosszú frontvonalnál.ezt odatették azért rendesen az oroszok bassza meg...hatalmas előny a támadó országnak, hogy otthonról a fotelből rakétázzák szét a katonai infrastruktúrát...nem is lehetett mást várni, mindenki tudja, hogy ha akarnának Németországig jutnának 2-3 nap alatt. Jelen pillanatban csak az amerikai hadsereg lenne erősebb, de nyilván a saját földrészükön.
komoly erődemonstráció zajlik!tegnapi telex cikkben a szakértő kb szószerint ezt jósolta ! a legjobb talán az lenne ha a katonai cselekmények valóban pikk-pakk lemennének ,semmi értelme itt ellenállni (akár gerillaharcot folytatni)
ez a dolog elment...
nekünk mint szomszédnak is ez lenne leginkább érdekünk ha már így alakult a gazdasági szankciók is neccesek lesznek
yooker
Klaci79
FLZOLI
Én azt nem értem a NATO részéről, hogy miért jó nekik, ha elérik az oroszok ezt a demarkációs vonalat, hiszen számítani lehetett rá, hogy nem állnak meg a két megyénél. Nem merik megtenni az oroszok, hogy hatástalanná tesznek egy balti bázist (most nem feltétlenül kilövik, hanem mondjuk kibertámadással blokkolják).
Willie Parker
warr_b
Most eddig azért volt hülye a NATO, mert hogy hisztéria keltés, most hogy támadnak azért hülye a NATO, mert hogy nem figyeltek eléggé, most nem értem.
Szarul néz ki minden, de kizárt, hogy most on-the-fly találják majd ki hogy mi legyen
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
bezzeg nalunk mit mondott a honvedelmi miniszter nem is olyan regen:Nem nagyon figyeltek a Natonál...Ja az lemaradt, hogy a NATO szerint az oroszok nem merik megtenni. Kérdőjellel.Szerintem hagyjuk ezt most már, hogy az oroszok mit mernek vagy mit nem mernek megtenni...A legnagyobb szopás az, hogyha elérik a lövegek a Dnyepr-torkolatot, akkor bármikor irányzott rakétatámadást indíthatnak kb bármelyik európai nagyváros ellen egy elborult pillanatban. vagy légibázisok, vagy hadikikötők vagy radarállomások ellen.Ezt így azért nem igaz, már csak a logisztikát se tudnák megoldani ilyen hosszú frontvonalnál.ezt odatették azért rendesen az oroszok bassza meg...hatalmas előny a támadó országnak, hogy otthonról a fotelből rakétázzák szét a katonai infrastruktúrát...nem is lehetett mást várni, mindenki tudja, hogy ha akarnának Németországig jutnának 2-3 nap alatt. Jelen pillanatban csak az amerikai hadsereg lenne erősebb, de nyilván a saját földrészükön.
ez a dolog elment...
yooker
Klaci79
FLZOLI
Willie Parker
warr_b
Willie Parker
warr_b
'a honvédség értékelése szerint az ukrán határ menti orosz haderőátcsoportosítások nem utalnak arra, hogy Oroszország le akarná rohanni Ukrajnát.'
megnyugtato, hogy ilyen felkeszult, szakmailag hiteles vezetoink vannak.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
444.hu/2022/02/24/dobbenetes-az-orosz-hadsereg-erofolenyeEz elég gyengusz, Akirály mióta lett keleti biztonság-politikai szakértő?
empty taxi
A vöröshadsereg szemefénye a flotta- ugye annyit tudni, hogy az állomány több mint fele ott koncentrálódik, namost ha ekkora erőket nyomott Ukrajnára, az nagyon 21re lap. Ami Vladimir nagyfejedelem részől reckír, mert mindent arra rak fel, hogy nem lesz válasz csapás, vagy csakis Ukrajna felőli csapás lehetséges. Elkondolkaztató lenne a Minszk leválasztása Vladimir nagyfejedelemről, hogy fenn tudja-e tartani ezt a fokú koncentrációt, mer mihelyst többfele kell sakkoznia elveszíti a bliztkrieg részt, azt baszhattya.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Pedig ez az 1 millió dolláros kérdés, btw.Szerintem hagyjuk ezt most már, hogy az oroszok mit mernek vagy mit nem mernek megtenni...A legnagyobb szopás az, hogyha elérik a lövegek a Dnyepr-torkolatot, akkor bármikor irányzott rakétatámadást indíthatnak kb bármelyik európai nagyváros ellen egy elborult pillanatban. vagy légibázisok, vagy hadikikötők vagy radarállomások ellen.Ezt így azért nem igaz, már csak a logisztikát se tudnák megoldani ilyen hosszú frontvonalnál.ezt odatették azért rendesen az oroszok bassza meg...hatalmas előny a támadó országnak, hogy otthonról a fotelből rakétázzák szét a katonai infrastruktúrát...nem is lehetett mást várni, mindenki tudja, hogy ha akarnának Németországig jutnának 2-3 nap alatt. Jelen pillanatban csak az amerikai hadsereg lenne erősebb, de nyilván a saját földrészükön.
ez a dolog elment...
yooker
Klaci79
FLZOLI
Willie Parker
warr_b
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Nem nagyon figyeltek a Natonál...Ja az lemaradt, hogy a NATO szerint az oroszok nem merik megtenni. Kérdőjellel.Szerintem hagyjuk ezt most már, hogy az oroszok mit mernek vagy mit nem mernek megtenni...A legnagyobb szopás az, hogyha elérik a lövegek a Dnyepr-torkolatot, akkor bármikor irányzott rakétatámadást indíthatnak kb bármelyik európai nagyváros ellen egy elborult pillanatban. vagy légibázisok, vagy hadikikötők vagy radarállomások ellen.Ezt így azért nem igaz, már csak a logisztikát se tudnák megoldani ilyen hosszú frontvonalnál.ezt odatették azért rendesen az oroszok bassza meg...hatalmas előny a támadó országnak, hogy otthonról a fotelből rakétázzák szét a katonai infrastruktúrát...nem is lehetett mást várni, mindenki tudja, hogy ha akarnának Németországig jutnának 2-3 nap alatt. Jelen pillanatban csak az amerikai hadsereg lenne erősebb, de nyilván a saját földrészükön.
ez a dolog elment...
yooker
Klaci79
FLZOLI
Willie Parker
warr_b
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Ja az lemaradt, hogy a NATO szerint az oroszok nem merik megtenni. Kérdőjellel.Szerintem hagyjuk ezt most már, hogy az oroszok mit mernek vagy mit nem mernek megtenni...A legnagyobb szopás az, hogyha elérik a lövegek a Dnyepr-torkolatot, akkor bármikor irányzott rakétatámadást indíthatnak kb bármelyik európai nagyváros ellen egy elborult pillanatban. vagy légibázisok, vagy hadikikötők vagy radarállomások ellen.Ezt így azért nem igaz, már csak a logisztikát se tudnák megoldani ilyen hosszú frontvonalnál.ezt odatették azért rendesen az oroszok bassza meg...hatalmas előny a támadó országnak, hogy otthonról a fotelből rakétázzák szét a katonai infrastruktúrát...nem is lehetett mást várni, mindenki tudja, hogy ha akarnának Németországig jutnának 2-3 nap alatt. Jelen pillanatban csak az amerikai hadsereg lenne erősebb, de nyilván a saját földrészükön.
ez a dolog elment...
yooker
Klaci79
FLZOLI
Willie Parker
warr_b
több mint 2 éve
Lengyelország kéri a NATO 4. cikk elindítását.Az csak annyi, hogy a tagállamok tanácskoznak egymással, azzal sokra nem mennek. Az 5.cikkel inkább
"bármelyikük területi épségét, politikai függetlenségét vagy biztonságát veszély fenyegeti"
Klaci79
több mint 2 éve
Lecsó
3 117
igazad van...4.Lengyelország kéri a NATO 4. cikk elindítását.5. cikk...
"bármelyikük területi épségét, politikai függetlenségét vagy biztonságát veszély fenyegeti"
Klaci79
Lecsó
az 5. akkor lépne életbe, ha NATO tagországot támadnak meg...
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
4.Lengyelország kéri a NATO 4. cikk elindítását.5. cikk...
Klaci79
Lecsó
az 5. akkor lépne életbe, ha NATO tagországot támadnak meg...
több mint 2 éve
Szerintem hagyjuk ezt most már, hogy az oroszok mit mernek vagy mit nem mernek megtenni...A legnagyobb szopás az, hogyha elérik a lövegek a Dnyepr-torkolatot, akkor bármikor irányzott rakétatámadást indíthatnak kb bármelyik európai nagyváros ellen egy elborult pillanatban. vagy légibázisok, vagy hadikikötők vagy radarállomások ellen.Ezt így azért nem igaz, már csak a logisztikát se tudnák megoldani ilyen hosszú frontvonalnál.ezt odatették azért rendesen az oroszok bassza meg...hatalmas előny a támadó országnak, hogy otthonról a fotelből rakétázzák szét a katonai infrastruktúrát...nem is lehetett mást várni, mindenki tudja, hogy ha akarnának Németországig jutnának 2-3 nap alatt. Jelen pillanatban csak az amerikai hadsereg lenne erősebb, de nyilván a saját földrészükön.
ez a dolog elment...
yooker
Klaci79
FLZOLI
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
444.hu/2022/02/24/vlagyimir-putyin-ma-hajnali-haborus-beszedet-mar-harom-napja-felvettek-a-tamadast-eredetileg-22-ere-terveztekEzt írta a korábban linkelt tweetben a csaj, hogy a két azonos nyakkendős felvétel egy napon történt.
Klaci79
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
A legnagyobb szopás az, hogyha elérik a lövegek a Dnyepr-torkolatot, akkor bármikor irányzott rakétatámadást indíthatnak kb bármelyik európai nagyváros ellen egy elborult pillanatban. vagy légibázisok, vagy hadikikötők vagy radarállomások ellen.Ezt így azért nem igaz, már csak a logisztikát se tudnák megoldani ilyen hosszú frontvonalnál.ezt odatették azért rendesen az oroszok bassza meg...hatalmas előny a támadó országnak, hogy otthonról a fotelből rakétázzák szét a katonai infrastruktúrát...nem is lehetett mást várni, mindenki tudja, hogy ha akarnának Németországig jutnának 2-3 nap alatt. Jelen pillanatban csak az amerikai hadsereg lenne erősebb, de nyilván a saját földrészükön.
ez a dolog elment...
yooker
Klaci79
FLZOLI
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Lengyelország kéri a NATO 4. cikk elindítását."bármelyikük területi épségét, politikai függetlenségét vagy biztonságát veszély fenyegeti"
több mint 2 éve
deyell
11 702
régi videó egy 109 követővel rendelkező account által postolva.🇺🇦⚡️Possible Russian Jet shot down by Ukrainian SAM. Возможно, российский самолет был сбит украинским ЗРК. #Ukraine pic.twitter.com/xP8StbKsdT
— UKRAINE SHILL (@ukraineSHILL) February 24, 2022
Nomac
choose life
több mint 2 éve
Tsyrkuny near Kharkiv, russian equipment in fire. https://t.co/5y53R9jgwz
— Gregor Martin (@Guderian_Xaba) February 24, 2022
Az Ukránok nem sok mindent tudtak eddig tenni, de azért itt lesz bőven vesztesége az oroszoknak a földön. Kaptak ehhez megfelelő fegyvereket.
több mint 2 éve
444.hu/2022/02/24/dobbenetes-az-orosz-hadsereg-erofolenye
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
🇺🇦⚡️Possible Russian Jet shot down by Ukrainian SAM. Возможно, российский самолет был сбит украинским ЗРК. #Ukraine pic.twitter.com/xP8StbKsdT
— UKRAINE SHILL (@ukraineSHILL) February 24, 2022
több mint 2 éve
vagy ott is elindul a call of dutybol ismert jelenet ...Milyen lehet a hangulat a nemzetközi űrállomáson?"- Fogalmam sincs John, de ha lenne, akkor se mondhatnám meg."
2 orosz, 1 német, 4 amerikai...
"- Te, Anton! mi a f@sz van odalent?"
zemanla
peterk2005
több mint 2 éve
Milyen lehet a hangulat a nemzetközi űrállomáson?"- Fogalmam sincs John, de ha lenne, akkor se mondhatnám meg."
2 orosz, 1 német, 4 amerikai...
"- Te, Anton! mi a f@sz van odalent?"
zemanla
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)