USA és a világ
32 feliratkozó
több mint 3 éve
Valszeg az orosz titkosszolgálat gőzerővel keresi őket.Anonymous reports that they hacked data from the Central Bank of #Russiareggel majd kiköptem a kávét mikor láttam twitteren. csak nehogy mi is benne legyünk vhol az annexben néhol ...
According to the report, in the next 48 hours the collective will publish more than 35,000 files of the bank, including those with secret contracts.
Amadeus
csebi
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 510
Nomac kommentje a legfontosabb itt nekunk..sajna.Nestlét mennyien támadják hogy nem vonul ki az orosz piacról. Én növényvédő szer, és vetőmag piacon dolgozom, és nem fest jól a helyzet a következő évre az élelemiszerpiacon ha elveszítjük a termőföld nagy részét az Ukránoknál. Covid miatt a commodity árak már így is az egekben, és ezt még csak tetőzni fogja a háború, nem elképzelhetetlen hogy a kenyérért az év vége felé, kétszer annyit fogunk fizetni mint most.de legalább nem vagyunk túlzottan sokan a Földön. oh wait...
Erről nem volt sok hír, de az EU előző héten jelentette be hogy az összes pihetett földet be kell vetni idén (ami egy ország teljes vetőterületének akár 15% lehet).
Az amit most látunk csak az előszele annak ami a következő betakarítási időszak után jön, reménykedjünk benne hogy az EU a plusz területekkel tud kompenzálni, és az ukrán farmerek a tankok helyett a földet fogják művelni.
Abba senki ne reménykedjen hogy ezt a háborút nem fogjuk megfizetni, ezt az egész világ fizetni fogja.
Nomac
slowmotion
Jot lehet twitterezni osztogatn ezt-azt,de nagy bazdmeg kozeleg ha nem lesz megoldas.
Logisztikus baratom is meselt...
több mint 3 éve
mekkorát pánikoltak a srácokJust unbelievable - to be played with sound on pic.twitter.com/jcwlG3L1of
— AlexandruC4 (@AlexandruC4) March 23, 2022
Vrij6
több mint 3 éve
Just unbelievable - to be played with sound on pic.twitter.com/jcwlG3L1of
— AlexandruC4 (@AlexandruC4) March 23, 2022
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Mariupolehhez értenek, máshoz nem nagyon.
pbs.twimg.com/media/FOnBRd6WUAkssj4?format=jpg&name=medium
pbs.twimg.com/media/FOnBV5aXEAYwoXd?format=jpg&name=medium
pbs.twimg.com/media/FOnBYpqXwAMQQfE?format=jpg&name=medium
pbs.twimg.com/media/FOnBTX8XsAo--nG?format=jpg&name=medium
| hol rettenetesen dühös vagyok, hol sírni tudnék. |
Vrij6
chemicals keep me under control
több mint 3 éve
Mariupol| hol rettenetesen dühös vagyok, hol sírni tudnék. |
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
In occupied Kherson, a Ukrainian flag was hung on the building of the city council.
több mint 3 éve
Úgy igazán könnyű a megfejtés!Mai napi ki mondta játék:Bocsi de ez már volt ma
„Az agresszornak mindig remek propagandája van, és meg tudja adni az okát annak, hogy miért kellett agresszorként viselkednie. 56-ban is végül ha az oroszokat hallgattuk, kiderült, hogy mi tehetünk arról, hogy arról, hogy ők kénytelenek szétlőni Budapestet és itt állomásozni Magyarországon. Ha most hallgatjuk őket, kiderül, hogy nekik azért kell Grúziában állomásoztatni katonai csapatokat meg szétlőni grúz városokat, mert a grúzok erre kényszerítik őket. Hát az agresszor mindig ilyen, ez az imperializmus.”
Amadeus
VvAlekosz
😀😀😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mai napi ki mondta játék:Bocsi de ez már volt ma
„Az agresszornak mindig remek propagandája van, és meg tudja adni az okát annak, hogy miért kellett agresszorként viselkednie. 56-ban is végül ha az oroszokat hallgattuk, kiderült, hogy mi tehetünk arról, hogy arról, hogy ők kénytelenek szétlőni Budapestet és itt állomásozni Magyarországon. Ha most hallgatjuk őket, kiderül, hogy nekik azért kell Grúziában állomásoztatni katonai csapatokat meg szétlőni grúz városokat, mert a grúzok erre kényszerítik őket. Hát az agresszor mindig ilyen, ez az imperializmus.”
Amadeus
több mint 3 éve
Mai napi ki mondta játék:„Az agresszornak mindig remek propagandája van, és meg tudja adni az okát annak, hogy miért kellett agresszorként viselkednie. 56-ban is végül ha az oroszokat hallgattuk, kiderült, hogy mi tehetünk arról, hogy arról, hogy ők kénytelenek szétlőni Budapestet és itt állomásozni Magyarországon. Ha most hallgatjuk őket, kiderül, hogy nekik azért kell Grúziában állomásoztatni katonai csapatokat meg szétlőni grúz városokat, mert a grúzok erre kényszerítik őket. Hát az agresszor mindig ilyen, ez az imperializmus.”
több mint 3 éve
Ki tudja. Szerintem az oroszok nem finnyásak, ha valamit a monetáris rendszeren kelül kell fél illegálban megfinanszírozni. Én azért nem lennék nyugodt most a kolostorban.az a központi bankos dolgokban talán nem annyira fajsúlyos.inkább diplomáciai vonalon lehet nagy pofon.nem csak az. hanem, hogy milyen feltételekkel mennek a hivatalos orosz bizniszek akár Paks, akár a vonat, akár a gáz szerződések.Mire gondolsz?Anonymous reports that they hacked data from the Central Bank of #Russiareggel majd kiköptem a kávét mikor láttam twitteren. csak nehogy mi is benne legyünk vhol az annexben néhol ...
According to the report, in the next 48 hours the collective will publish more than 35,000 files of the bank, including those with secret contracts.
Amadeus
csebi
Hogy esetleg politikusainknak van orosz biznyice suttyomban?
Bazzani
csebi
Nehogy kiderüljön valami susmus itt a háború előtti 5 órásról.
Amadeus
csebi
több mint 3 éve
az a központi bankos dolgokban talán nem annyira fajsúlyos.inkább diplomáciai vonalon lehet nagy pofon.nem csak az. hanem, hogy milyen feltételekkel mennek a hivatalos orosz bizniszek akár Paks, akár a vonat, akár a gáz szerződések.Mire gondolsz?Anonymous reports that they hacked data from the Central Bank of #Russiareggel majd kiköptem a kávét mikor láttam twitteren. csak nehogy mi is benne legyünk vhol az annexben néhol ...
Amadeus
csebi
Bazzani
csebi
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
inkább diplomáciai vonalon lehet nagy pofon.nem csak az. hanem, hogy milyen feltételekkel mennek a hivatalos orosz bizniszek akár Paks, akár a vonat, akár a gáz szerződések.Mire gondolsz?Anonymous reports that they hacked data from the Central Bank of #Russiareggel majd kiköptem a kávét mikor láttam twitteren. csak nehogy mi is benne legyünk vhol az annexben néhol ...
Amadeus
csebi
Bazzani
csebi
több mint 3 éve
sztem azt nagyon nehéz kommunikálni vidéken, ráadásul nem üti át az ingerküszöböt sem. ez azért más lehet. csak azért 10 nap alatt késő ezt felépíteni, mire átmennek 35ezer file-n, nem lesz rövid idő ...Akik a Pegasus ügyet így megúszták azok bármi ilyet megfognak.lesz még itt fake newsozás a fideszes médiába.Anonymous reports that they hacked data from the Central Bank of #Russiareggel majd kiköptem a kávét mikor láttam twitteren. csak nehogy mi is benne legyünk vhol az annexben néhol ...
Amadeus
csebi
Amadeus
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
nem csak az. hanem, hogy milyen feltételekkel mennek a hivatalos orosz bizniszek akár Paks, akár a vonat, akár a gáz szerződések.Mire gondolsz?Anonymous reports that they hacked data from the Central Bank of #Russiareggel majd kiköptem a kávét mikor láttam twitteren. csak nehogy mi is benne legyünk vhol az annexben néhol ...
Amadeus
csebi
Bazzani
több mint 3 éve
Akik a Pegasus ügyet így megúszták azok bármi ilyet megfognak.lesz még itt fake newsozás a fideszes médiába.Anonymous reports that they hacked data from the Central Bank of #Russiareggel majd kiköptem a kávét mikor láttam twitteren. csak nehogy mi is benne legyünk vhol az annexben néhol ...
Amadeus
csebi
Amadeus
több mint 3 éve
nyilván meg majd jön h Gyurcsány MZPvel közösen fegyvert tartott OV feje mellé mikor aláírta ezeket.lesz még itt fake newsozás a fideszes médiába.Anonymous reports that they hacked data from the Central Bank of #Russiareggel majd kiköptem a kávét mikor láttam twitteren. csak nehogy mi is benne legyünk vhol az annexben néhol ...
Amadeus
csebi
Amadeus
több mint 3 éve
Mire gondolsz?Anonymous reports that they hacked data from the Central Bank of #Russiareggel majd kiköptem a kávét mikor láttam twitteren. csak nehogy mi is benne legyünk vhol az annexben néhol ...
Amadeus
csebi
több mint 3 éve
lesz még itt fake newsozás a fideszes médiába.Anonymous reports that they hacked data from the Central Bank of #Russiareggel majd kiköptem a kávét mikor láttam twitteren. csak nehogy mi is benne legyünk vhol az annexben néhol ...
Amadeus
csebi
több mint 3 éve
davemayerwelcome back. jó, hogy nem vesztettünk el!
több mint 3 éve
Anonymous reports that they hacked data from the Central Bank of #Russiareggel majd kiköptem a kávét mikor láttam twitteren. csak nehogy mi is benne legyünk vhol az annexben néhol ...
Amadeus
több mint 3 éve
Anonymous reports that they hacked data from the Central Bank of #RussiaAccording to the report, in the next 48 hours the collective will publish more than 35,000 files of the bank, including those with secret contracts.
több mint 3 éve
ORSK - csapatszállító, partaszálló, 1968as - elpusztult ( 450 ember és 20 páncélozott jármű szállítására, landolására alkalmas )***BREAKING***
— H I Sutton (@CovertShores) March 24, 2022
Now beyond any reasonable doubt that a #Russian Navy Alligator Class landing ship exploded in #Berdiansk, Ukraine
Reportedly a Ukrainian ballistic missile strike. Two Ropucha Class ships also present, observed sailing away as fire raged pic.twitter.com/eg8kXp6jfy
Nomac
Project1171 Tapir-class
maradt még 3 - abból 1 Vlagyivosztokba van..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
30-35 dollár?Ez a 17 dollár nem releváns. Mire ideér, annak is piaci ára lesz. Azért az amerikai barátaink sem a jótékonyságukról híresek 😀az lng a kiszámíthatóbb, mivel piaci alapon árazzák. a gázt a gazprom rángatja. 17 usd volt a gáz texasban, mikor itt 180. do the math.Mióta a gázárát felpumpálta a gazprom Európában azóta kb. egál a kettő, de volt, hogy az lng olcsóbb volt.errről mondjuk egy komolyabb kimutatás érdekelne hogy azonos mennyiség kell a kettőből?
Amadeus
rövid-hosszú-középtávon milyen árváltozás várható az LNG-nél?
Negritis
Amadeus
Lecsó
több mint 3 éve
Ez a 17 dollár nem releváns. Mire ideér, annak is piaci ára lesz. Azért az amerikai barátaink sem a jótékonyságukról híresek 😀az lng a kiszámíthatóbb, mivel piaci alapon árazzák. a gázt a gazprom rángatja. 17 usd volt a gáz texasban, mikor itt 180. do the math.Mióta a gázárát felpumpálta a gazprom Európában azóta kb. egál a kettő, de volt, hogy az lng olcsóbb volt.errről mondjuk egy komolyabb kimutatás érdekelne hogy azonos mennyiség kell a kettőből?
Amadeus
rövid-hosszú-középtávon milyen árváltozás várható az LNG-nél?
Negritis
Amadeus