NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
522
57
18:30-tól, ARENA4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
Kína: kerülik az invázió elismerését, de a nagykövetségük megkért mindenkit, hogy maradjon otthon.Ez jó teszt lesz nekik is, már abból a szempontból, hogy mit reagál a világ tajvanra egy hasonló esetben.
Magyarul: ők most ebből szeretnének nagyon kimaradni, mert holnap is indul egy iPhone szállítmány Moszkvába és USA-ba is.
Gyurma Pappa
Steelers fan
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
én Ukrajna helyében (már amennyire képesek) elkezdenék minél több mindent ami orosz pusztítani, hogy haljanak velük együtt, nyilvánvaló hogy nincs esélyükAz emberek nem hősök, a katonák se. Szépen majd leteszik a fegyvert, mert akkor túlélik…
Heisman
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Hát nem mondom, hogy meglepett ez a forgatókönyv, de teljesen megdöbbentett... Két félelmem van:Ugyanerre gondoltam, szó szerint…😢
- Kína megtámadja Taiwant.
- Az oroszok valami extra meglepit tartogatnak és mondjuk benéznek Moldáviába is...
Szokol
több mint 2 éve
én Ukrajna helyében (már amennyire képesek) elkezdenék minél több mindent ami orosz pusztítani, hogy haljanak velük együtt, nyilvánvaló hogy nincs esélyük
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kína: kerülik az invázió elismerését, de a nagykövetségük megkért mindenkit, hogy maradjon otthon. Magyarul: ők most ebből szeretnének nagyon kimaradni, mert holnap is indul egy iPhone szállítmány Moszkvába és USA-ba is.
több mint 2 éve
Hát nem mondom, hogy meglepett ez a forgatókönyv, de teljesen megdöbbentett... Két félelmem van:- Kína megtámadja Taiwant.
- Az oroszok valami extra meglepit tartogatnak és mondjuk benéznek Moldáviába is...
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Rakétaelhárító rendszer kell. Méreg drága és kevés ország teheti meg. Ha nincs, véged. Nem tudsz harcolni…persze, erőfölény meglepetés meg minden az oroszok oldalán van de ez akkor is gáz szerintem. de akkor is lehetne valamivel komolyabb ellenállás szerintem. mondjuk ne mértek hozzá. Az oroszok viszont komoly erőt demonstrálnak.Mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?A precíziós rakétákat a hatországból inditjak. Nem tehetsz ellene semmit, csak maximum te támadsz előbb. Ha már a gepeid nem tudnak felszállni, mert nincs reptér, győz a túlerő…sokkal, de sokkal erősebb hadsereg és itt nem hegyek vannak.
pfefe8
Klaci79
pfefe8
több mint 2 éve
jojo tudom, ez ovon aluli volt.Gonosz vagy...minden nem sikerülhet...közben a kijevi képek alapján a lengyelek készülhetnek 1-2 millió menekültre még maAljazeera-n folyamatosan mutatnak helyszíni képeketmondjuk sikerult nekik Veinnabol bejelentkezni nekem amugy Becsnek tunik de fene tudja, nem talalom Veinnat a terkepen.
Klaci79
csebi
Közben már Vienna...
Klaci79
hat igen: keszitem mar az asszonyt, hogy siman lehet, hogy Lengyelbe kell mennem. ha meg vmi veletlen folytan OV is segitseget kerne az EUtol a menekulthullam kezeleseben akkor meg 100%, hogy mennem kell ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
hvg.hu/vilag/20220224_Helyszini_tudositonk_elo_bejelentkezese_Kijevbol
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Lecsó
3 117
Hány ukrán katona halt meg eddig? Hány tank semmisült meg, hány harcképes repülőgép? Van számod? Nincs. Senkinek nincs.pár nap alatt porig rombolják a katonai erejüket, utána mi lesz?A tegnapi Telex cikkben is azt írták, hogy az ukránoknak túl kell élni az első pár napot, aztán elhúzni va háborút, mert Putyinnak az a legrosszabb. Nincs értelme kiállni a cirkálórakéták elé...Mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?Valahol olvastam, hogy a nyílt összecsapásoknak nem sok értelme van, és nem értek a hadi kérdésekhez, de azt tippelem, hogy ezt ők is tudják.
pfefe8
Gyurma Pappa
Lecsó
pfefe8
Pár nap után dől el, mennyire volt eredményes az első csapás. Az, hogy cirkálórakéták csapódnak be, meg lő a tüzérség, és eltalálod, amit akartál, az egy dolog, meg látványos, mehet a hírekbe. De még a kreml-ben is holnapra fogják kiértékelni a mai napot.
több mint 2 éve
alapvetoen ebben a 21. szazadi hadviselesben nagyon nehez a raketak, dronok ellen vedekezni ha nincs ugyanolyan fejlett technologiat ld tavaly az azeri konfliktus.de elvileg a hazájukat védik. Mindegy, nem török pálcát felettük mert ők vannak ott sajnosMondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?Az ukránok legnagyobb fegyvere most az áldozati szerep és a szimpátia keltés, nincs is értelme nagyon keménykedni. Remélhetőleg ezt az ottani vezetők is tudják.
pfefe8
FLZOLI
pfefe8
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Lecsó
3 117
Viccnek szántam.addig ne furdaljon ameddig nem kijevi vagy odesszai ingatlanokat vásárolsz fel...gondolom az oroszok most azt teszik majd..Hasít bizony.A kripto is zuhan egyébként. Gondolom a jó öreg arany meg megint hasítA magyart nem kell. Az pech, hogy van egy-két cég (OTP, Richter) akiknek nagy az orosz / ukrán kitettsége. A többirészvény meg követi őket, mert esik a BUX és vonják kifele a tőkén KKE-ből.Közben a magyar tőzsde szakad. OTP -20%-nál kiakadt.. Kemény.Nem is értem miért nem zárják a tőzsdét...
cartman023
FLZOLI
cartman023
FLZOLI
Egy hetes pozícióm lassan 100% nyerőben van.
Csak furdal a lelkiismeret, hogy mások nyomorán keresek...
Lecsó
gordon
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
pár nap alatt porig rombolják a katonai erejüket, utána mi lesz?A tegnapi Telex cikkben is azt írták, hogy az ukránoknak túl kell élni az első pár napot, aztán elhúzni va háborút, mert Putyinnak az a legrosszabb. Nincs értelme kiállni a cirkálórakéták elé...Mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?Valahol olvastam, hogy a nyílt összecsapásoknak nem sok értelme van, és nem értek a hadi kérdésekhez, de azt tippelem, hogy ezt ők is tudják.
pfefe8
Gyurma Pappa
Lecsó
Steelers fan
több mint 2 éve
addig ne furdaljon ameddig nem kijevi vagy odesszai ingatlanokat vásárolsz fel...gondolom az oroszok most azt teszik majd..Hasít bizony.A kripto is zuhan egyébként. Gondolom a jó öreg arany meg megint hasítA magyart nem kell. Az pech, hogy van egy-két cég (OTP, Richter) akiknek nagy az orosz / ukrán kitettsége. A többirészvény meg követi őket, mert esik a BUX és vonják kifele a tőkén KKE-ből.Közben a magyar tőzsde szakad. OTP -20%-nál kiakadt.. Kemény.Nem is értem miért nem zárják a tőzsdét...
cartman023
FLZOLI
cartman023
FLZOLI
Lecsó
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
de elvileg a hazájukat védik. Mindegy, nem török pálcát felettük mert ők vannak ott sajnosMondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?Az ukránok legnagyobb fegyvere most az áldozati szerep és a szimpátia keltés, nincs is értelme nagyon keménykedni. Remélhetőleg ezt az ottani vezetők is tudják.
pfefe8
FLZOLI
Steelers fan
több mint 2 éve
Szerencsétlen fórum sem bírja a terhelést...ide érzem, hogy a fórummotor imádkozik egy unalmas, playoff meccsért 😊
warr_b
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
persze, erőfölény meglepetés meg minden az oroszok oldalán van de ez akkor is gáz szerintem. de akkor is lehetne valamivel komolyabb ellenállás szerintem. mondjuk ne mértek hozzá. Az oroszok viszont komoly erőt demonstrálnak.Mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?A precíziós rakétákat a hatországból inditjak. Nem tehetsz ellene semmit, csak maximum te támadsz előbb. Ha már a gepeid nem tudnak felszállni, mert nincs reptér, győz a túlerő…sokkal, de sokkal erősebb hadsereg és itt nem hegyek vannak.
pfefe8
Klaci79
Steelers fan
több mint 2 éve
Szerencsétlen fórum sem bírja a terhelést...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
OTP is -14%kozben azert eszrevettetek az EUR-HUF arfolyamot?Reggel óta ezt nézem. 380-ig emg sem állunk
csebi
Gyurma Pappa
szerk. latom mar irtak h 20% ...
Szerkesztette: csebi
több mint 2 éve
Lecsó
3 117
A tegnapi Telex cikkben is azt írták, hogy az ukránoknak túl kell élni az első pár napot, aztán elhúzni va háborút, mert Putyinnak az a legrosszabb. Nincs értelme kiállni a cirkálórakéták elé...Mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?Valahol olvastam, hogy a nyílt összecsapásoknak nem sok értelme van, és nem értek a hadi kérdésekhez, de azt tippelem, hogy ezt ők is tudják.
pfefe8
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?Az ukránok legnagyobb fegyvere most az áldozati szerep és a szimpátia keltés, nincs is értelme nagyon keménykedni. Remélhetőleg ezt az ottani vezetők is tudják.
pfefe8
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?A precíziós rakétákat a hatországból inditjak. Nem tehetsz ellene semmit, csak maximum te támadsz előbb. Ha már a gepeid nem tudnak felszállni, mert nincs reptér, győz a túlerő…sokkal, de sokkal erősebb hadsereg és itt nem hegyek vannak.
pfefe8
több mint 2 éve
Isten hozott a való világban...Hasít bizony.A kripto is zuhan egyébként. Gondolom a jó öreg arany meg megint hasítA magyart nem kell. Az pech, hogy van egy-két cég (OTP, Richter) akiknek nagy az orosz / ukrán kitettsége. A többirészvény meg követi őket, mert esik a BUX és vonják kifele a tőkén KKE-ből.Közben a magyar tőzsde szakad. OTP -20%-nál kiakadt.. Kemény.Nem is értem miért nem zárják a tőzsdét...
cartman023
FLZOLI
cartman023
FLZOLI
Lecsó