Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
Holland szépségkirálynő?Van Melle Boeveen

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Faas Van De Minek, egyenesen a kolostorbólja, meg a Hans Regenkurt
slowmotion
japány titkárnő az Icuka MagacukiOson a Foson, meg az úszónők, Csobban a Csöcs, meg a Kétcsöcse Kincsüng Odate Kincsünk
kínai taknéni a Siklika Pi Sin
slowmotion
Na jó befejeztem, mondjuk én szeretem a szar vicceket is.
Holland szépségkirálynő?a milliárdos meg a Stex van de Boewen
Van Melle Boeveen
zemanla
ja meg az arab bokszoló, Bassam Assad
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Faas Van De Minek, egyenesen a kolostorbólVan Faas de LooghHogy hívják a német ejtőernyőst?és a francia építészt?
ZuHans
iktriad
dö lá Plafón
eaglesmcnabb
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
japány titkárnő az Icuka Magacukinekem is pont ezek 😀Sose tudtam igazán eldönteni, hogy ez a kategória vicces vagy inkább kínosan feszengős, de az én két kedvencem:Ebben a műfajban Timár György a kedvenc, az Asterix és a Villám Will képregényekben nagy volt.Hogy hívják a német ejtőernyőst?és a francia építészt?
ZuHans
iktriad
dö lá Plafón
eaglesmcnabb
Görög vendéglátós: Kosztaz Fenerosz
Görög szállodás: Hamaremész Hamekszász
Fényképész: Fell Waytel
Kocsis: Osh Torosh
gyurczi
Japán evezős: Fakenuba Furamuki
Finn portás: Hallja Menjeninnen
somoskovig
meg a hogy hívják a japán tűzoltót?
-Telefonon
japán autóversenyző: takuma sato
eaglesmcnabb
kínai taknéni a Siklika Pi Sin
több mint 3 éve
nekem is pont ezek 😀Sose tudtam igazán eldönteni, hogy ez a kategória vicces vagy inkább kínosan feszengős, de az én két kedvencem:Ebben a műfajban Timár György a kedvenc, az Asterix és a Villám Will képregényekben nagy volt.Hogy hívják a német ejtőernyőst?és a francia építészt?
ZuHans
iktriad
dö lá Plafón
eaglesmcnabb
gyurczi
somoskovig
meg a hogy hívják a japán tűzoltót?
-Telefonon
japán autóversenyző: takuma sato
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Sose tudtam igazán eldönteni, hogy ez a kategória vicces vagy inkább kínosan feszengős, de az én két kedvencem:Ebben a műfajban Timár György a kedvenc, az Asterix és a Villám Will képregényekben nagy volt.Hogy hívják a német ejtőernyőst?és a francia építészt?
ZuHans
iktriad
dö lá Plafón
eaglesmcnabb
gyurczi
több mint 3 éve
Oké, ez a videó kivégzett 😀😀youtu.be/WQxUxaackvUHogy hívják a német ejtőernyőst?és a francia építészt?
ZuHans
iktriad
dö lá Plafón
eaglesmcnabb
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Ebben a műfajban Timár György a kedvenc, az Asterix és a Villám Will képregényekben nagy volt.Hogy hívják a német ejtőernyőst?és a francia építészt?
ZuHans
iktriad
dö lá Plafón
eaglesmcnabb
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Van Faas de LooghHogy hívják a német ejtőernyőst?és a francia építészt?
ZuHans
iktriad
dö lá Plafón
eaglesmcnabb

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 386
youtu.be/WQxUxaackvUHogy hívják a német ejtőernyőst?és a francia építészt?
ZuHans
iktriad
dö lá Plafón
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Hogy hívják a német ejtőernyőst?és a francia építészt?
ZuHans
iktriad
dö lá Plafón
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Viccek topic.Ne vegyük már ennyire komolyan.
(Lehet, Pep törölte?)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
de érted a reakciók maradnak, vagyis az eredeti is látszik, tényleg ennek így én sem látom értelmétMost komolyan törölve lett? 😀Pedig milyen régi...Hogyan kezdi a munkásságát a hóhér? GyerekfejjelBan!
Pep71
És vazzzz!
🥴
zemanla
Matthew99
warr_b
a vicc félig durva volt, félig humoros, de ha radír, akkor úgy illene, hogy a reakciók is mennek a levesbe
több mint 3 éve
Nem ez volt a cél!Most komolyan törölve lett? 😀Pedig milyen régi...Hogyan kezdi a munkásságát a hóhér? GyerekfejjelBan!
Pep71
És vazzzz!
🥴
zemanla
Matthew99
warr_b
lehet inkább 😀 kellett volna....de annyira lezsibbasztott. (ha régi is, még nem hallottam)
Szerkesztette: zemanla

több mint 3 éve
Most komolyan törölve lett? 😀Pedig milyen régi...Hogyan kezdi a munkásságát a hóhér? GyerekfejjelBan!
Pep71
És vazzzz!
🥴
zemanla
Matthew99

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Pedig milyen régi...Hogyan kezdi a munkásságát a hóhér? GyerekfejjelBan!
Pep71
És vazzzz!
🥴
zemanla

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Hogyan kezdi a munkásságát a hóhér? GyerekfejjelBan!
Pep71
És vazzzz!
🥴

több mint 3 éve
If your workplace requires password changes every 90 days...
— Dad Jokes (@Dadsaysjokes) October 25, 2022
...Just set it to the name of the current UK Prime minister and you should be fine.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tegnap egy hegymászó segítséget akart kérni tőlem. Először nem értettem mit akar, de aztán leesett!
több mint 3 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Fontos, hogy segítsük egymást a bajban! pic.twitter.com/2XOL5pa7lt
— Des™ (@DesolateHun) October 25, 2022
több mint 3 éve
- Anyu, az iskolában mindenki Rambonak hív...- Beszéljek az igazgatóval?
- Hagyd anya, ez az én harcom!
Gyerek sírva megy haza.
-Anya, anya, az iskolában mindenki Backstreet Boysnak hív!
-Ki hív így?
-Everybooodyyyyy
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Gyerek sírva megy haza. -Anya, anya, az iskolában mindenki Backstreet Boysnak hív!
-Ki hív így?
-Everybooodyyyyy
Szerkesztette: Tony Adams