NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
— No Context Clips (@NoContextClips_) December 15, 2021
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
"Szívom a hátsó teraszon a cigit, és látom, hogy a kutyám a szomszéd kerítése alól bújik át valami fehér állatkával a szájában.Büszkén, hűségesen odahozta nekem, majd letette elém, a szomszéd hófehér, díjnyertes mittudomén milyen német családból származó nyulát, amit versenyekre/kiállításokra hordott. (Közel 500 ezer Ft-os nyúlról van itt szó kérem szépen)
A nyúl ki volt nyúlva, a kutya nyálaban tocsogott, és iszonyat retkes volt...
Hát a kutya "nevelése" után visszamentem a nyúlhoz, aztán beugrott egy kép az agyamba.
Beraktam a mosdóba szépen, lemostam róla a földet, a kutyanyállal együtt, majd beszárítottam Édesanyám hajszárítójával.
Ezt követően atmentem a szomszéd hátsó udvarán, és szépen megágyaztam neki szalmából, betettem, majd rázártam a nyúlketrec ajtaját.
Délután jön haza a szomszéd a munkából... 5 perc múlva hallom, a káromkodást miegymást, és a hívószóra, mint a jó szomszéd ott termettem, hogy "mégis mi történt?!
Állunk ketten a nyúlketrec előtt, és a következő párbeszéd folyt le:
-Nézd meg BAZDMEG!
-Mi történt, megdöglött?
-IGY VAN BAZDMEG! MEGDÖGLÖTT BAZDMEG, DE VAGY KÉT NAPJA ÁSTAM EL A KERTBEN ÉS MEGINT ITT VAN BAZDMEG!"
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
youtube.com/shorts/vOm_dPD2tuU?feature=share
empty taxi
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Madden hates me.
több mint 2 éve
sőt nem is minden balázsnem minden somogyi szar hélótekintve hogy somogyi szar nem csodálom 😀youtu.be/ZjA5F6-W8_0Ez eleg gyenge lett.
steelwolf
Toca
Negritis
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
- JC6
6 988
nem minden somogyi szar hélótekintve hogy somogyi szar nem csodálom 😀youtu.be/ZjA5F6-W8_0Ez eleg gyenge lett.
steelwolf
Toca
Negritis
több mint 2 éve
tekintve hogy somogyi szar nem csodálom 😀youtu.be/ZjA5F6-W8_0Ez eleg gyenge lett.
steelwolf
Toca
több mint 2 éve
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
több mint 2 éve
m.youtube.com/watch?v=jtfBcDV7etAijenekre keressde hát őket nem foglalták el a ruszkik, vagy rosszul tudom?asszem nem küldöm el kollégáimnak 😀
Vrij6
Negritis
viszont ÉN nem küldöm el a húgomnak, mert ő viszont orosz cégnél dolgozik (még ha nem is itt, hanem dojcsban) 😀
slowmotion
Manilian laukaukset
Talvisota
végülis 40k km² az picsafüst
sutianap
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
ijenekre keressde hát őket nem foglalták el a ruszkik, vagy rosszul tudom?asszem nem küldöm el kollégáimnak 😀
Vrij6
Negritis
viszont ÉN nem küldöm el a húgomnak, mert ő viszont orosz cégnél dolgozik (még ha nem is itt, hanem dojcsban) 😀
slowmotion
Manilian laukaukset
Talvisota
végülis 40k km² az picsafüst
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Dehonnem, még 1809-ben. Igaz akkor még Svédország része volt, de aztán jött a cár atyuska.de hát őket nem foglalták el a ruszkik, vagy rosszul tudom?asszem nem küldöm el kollégáimnak 😀
Vrij6
Negritis
slowmotion
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
de hát őket nem foglalták el a ruszkik, vagy rosszul tudom?asszem nem küldöm el kollégáimnak 😀
Vrij6
Negritis
több mint 2 éve
Jezsov elvtárs, én nagyon elégedetlen vagyok. Azt hallottam, ön úgy sanyargatja a népet, mint egy végrehajtó. - De Sztálin elvtárs, hiszen ön utasított rá!
- És ha én azt mondom, Jezsov elvtárs, hogy ugorjon a kútba, akkor ön beleugrik?!
- Bele, Sztálin elvtárs!
- Na, akkor ugorjon!
több mint 2 éve
asszem nem küldöm el kollégáimnak 😀
Vrij6
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Így a németek elleni kézimeccs alatt különösen aktuális:Madden hates me.