NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
4
2
2:15, Arena4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
A gyontatofulkeben egy oregember azt mondja a papnak:- 92 eves vagyok. Csodas felesegem van, aki 70 éves. Gyerekeim, unokaim, dedunokaim vannak. Erre tegnap felvettem harom stoppos tinedzserlanyt az autommal, majd megalltunk egy motelnel es en mind a harommal kozosultem.
- Es megbantad ezt a bunt, fiam?
- Mifele bunt?
- Ejnye hat milyen katolikus vagy te?
- Zsido vagyok.
- Akkor miert mondtad ezt el nekem?
- Elmondom EN MINDENKINEK!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
átérzemNFL meeting week 15 pic.twitter.com/JUcpU3rngC
— Annie Agar (@AnnieAgar) December 22, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
pcworld.hu/pcwlite/elvileg-az-5g-karos-hatasai-ellen-adtak-vedelmet-kozben-kiderult-hogy-radioaktivak-303808.html
több mint 2 éve
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
több mint 2 éve
több mint 2 éve
több mint 2 éve
több mint 2 éve
legyünk pontosakNekem ez:Errol egy regi hulye vicc jut eszembe:
Vrij6
-Doki, szar a terdem, nem tudok menni.
-Ide is eljott valahogy.
-Ja, jonni azt tudok, csak menni...
ulpianus
-Doki, hogy is hívják az a német urat, aki mindig eldugja a gyogyszereimet?
- Alzheimer, Pista bácsi, Alzheimer!
somoskovig
- Kisfiam, ki az a német orvos aki minden reggel átrendezi a lakást?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Nekem ez:Errol egy regi hulye vicc jut eszembe:
Vrij6
-Doki, szar a terdem, nem tudok menni.
-Ide is eljott valahogy.
-Ja, jonni azt tudok, csak menni...
ulpianus
-Doki, hogy is hívják az a német urat, aki mindig eldugja a gyogyszereimet?
- Alzheimer, Pista bácsi, Alzheimer!
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv