NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
New England Patriots - Buffalo Bills
55
19
RedZone week 15
45
10
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
43
12
Houston Texans - Arizona Cardinals
28
9
New York Giants - Washington Commanders
27
9
Chicago Bears - Cleveland Browns
26
5
Jacksonville Jaguars - New York Jets
23
6
Philadelphia Eagles - Las Vegas Raiders
14
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
7
7
Viccek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
NFL meeting week 11 pic.twitter.com/MA49azYV3W
— Annie Agar (@AnnieAgar) November 22, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Cukik, de engem inkább felbasznak az ilyen videók, a gyerekek tudnak cukik lenni ilyen lájkvadász staged dolgok nélkül is. Abszolút nem természetes ahogy a csávó matat a tálban, kiscsajon is látszik, hogy nem lepi meg, hogy az ő tányérjába kerül a cucc, sokkal inkább ezt várja. Arról nem beszélve, hogy ha lesz sajátom biztos nyakonvágom ha evés közben fel sem tud nézni a telefonjából, nem hogy levideózom hogy milyen jóarc.feel good mosoly jött| kiccsávónak már úgysincs rá szüksége | cuuukiiii!
My heart melted! 💞❤️ pic.twitter.com/85KPjr0owy
— Figen (@TheFigen_) November 21, 2022
Negritis, a vajda
slowmotion
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
feel good mosoly jött| kiccsávónak már úgysincs rá szüksége | cuuukiiii!
Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
- Na jó, hát, nem kellene veszíteni, azt hiszem, kellene egy kicsit erősíteni. Igazoljuk le Messit!
- Az a baj, Szentatyám, hogy a megállapodás szerint csak egyházi személyek játszhatnak a csapatokban.
- De hiszen én vagyok a pápa, vagy nem? Majd én felszentelem, a meccs napjára már bíboros lesz!
A meccs után jelentik a pápának:
- Szentatyám! Sajnos kikaptunk.
- Hogyhogy?! Hát Messi bíboros úr őexcellenciája nem játszott olyan jól mint vártuk?
- Dehogynem, sőt, nagyon is jól játszott! Csak sajnos Mbappé főrabbi úr fiatalabb és gyorsabb is nála.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ukraine meeting her friends, good friends and BEST FRIENDS 😃pic.twitter.com/Cgke2toO48
— Jędrzej Tomczak (@JedrzejTomczak) November 22, 2022
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Mármint elfogatta magát? 😀legalább elfoglalta magátBrazilian prisoner spent 5 years digging a tunnel that ended up in the guard room. pic.twitter.com/qvukt8r4oq
— jim rose circus (@jimrosecircus1) November 18, 2022
Kösz Ik
zacknorb
🤘gaben🤘
legalább elfoglalta magátBrazilian prisoner spent 5 years digging a tunnel that ended up in the guard room. pic.twitter.com/qvukt8r4oq
Kösz Ik
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
jahogy, most esett le 😀HUGE bizony, több vele szolgáló nő is tudja bizonyítani 😀😀😀i.imgur.com/Dvt4NJv.jpgÓ, az ezerarcú Johnny. Nem is tudtam hogy az orvoslás, vízvezeték szerelés mellett hivatásos katona is volt 😀
deyell
Fontos_Vidra
Matthew99
HUGE bizony, több vele szolgáló nő is tudja bizonyítani 😀😀😀i.imgur.com/Dvt4NJv.jpgÓ, az ezerarcú Johnny. Nem is tudtam hogy az orvoslás, vízvezeték szerelés mellett hivatásos katona is volt 😀
deyell
Fontos_Vidra

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
i.imgur.com/Dvt4NJv.jpgÓ, az ezerarcú Johnny. Nem is tudtam hogy az orvoslás, vízvezeték szerelés mellett hivatásos katona is volt 😀
deyell
Hát nem egy Andy Dufresne 😀Brazilian prisoner spent 5 years digging a tunnel that ended up in the guard room. pic.twitter.com/qvukt8r4oq
Kösz Ik
zacknorb
Brazilian prisoner spent 5 years digging a tunnel that ended up in the guard room. pic.twitter.com/qvukt8r4oq
Kösz Ik
Poloska vagyok.