NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
New England Patriots - Buffalo Bills
64
19
19:00
RedZone week 15
45
10
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
43
12
New York Giants - Washington Commanders
30
9
Houston Texans - Arizona Cardinals
28
9
Chicago Bears - Cleveland Browns
26
5
Jacksonville Jaguars - New York Jets
25
6
Philadelphia Eagles - Las Vegas Raiders
15
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
7
7
Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Mit mond Hófehérke lefekvés előtt?Ez a hét is gyorsan elment!
több mint 3 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Volkswagen Italy, please never change your Instagram handle. pic.twitter.com/BD2efn63za
— Mick (@mikjcal) November 28, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 386
twitter.com/dggfthr/status/1596383431675478016?t=J9YnuCfhCmfv4PrHMSGTtg&s=19
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Az első Eagles@Redskins? 😄
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nem lehet kifogás. Ő az ember, aki 2006 óta 4 évente tűnik csak fel a képernyőn, minden VB-n kurvajó, de amúgy senki nem tudja hol játszik és más mezben még csak soha nem is látták 😀Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
RedFive
több mint 3 éve
hát fürtösnek éppen fürtös...Basszus én így félrészegen mondom, 'nem lisztes a kenyér'. Na jó.Én ezt úgy is kitaláltam, hogy nem ismerem az embert 😊O-cho-a mexikói csodakapus és csodabogár.Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
RedFive
Mostanában sajnos nem OCSÓ a kenyér.
Willie Parker
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Basszus én így félrészegen mondom, 'nem lisztes a kenyér'. Na jó.Én ezt úgy is kitaláltam, hogy nem ismerem az embert 😊O-cho-a mexikói csodakapus és csodabogár.Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
RedFive
Willie Parker
bcsarli, Udvari Főkóstoló
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Én ezt úgy is kitaláltam, hogy nem ismerem az embert 😊O-cho-a mexikói csodakapus és csodabogár.Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
RedFive
Willie Parker
több mint 3 éve
A szo behelyettesites soran ez (olcso a) jott ki nekem is, de mondom igy nem hivhatnak senkit, mondja meg mar vki. 😂 thxO-cho-a mexikói csodakapus és csodabogár.Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
RedFive
Willie Parker
több mint 3 éve
O-cho-a mexikói csodakapus és csodabogár.Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf
RedFive
több mint 3 éve
Sacc 15 eve a foci kozelebe se szagolok (egy ex futballfanatikus onvallomasa) ugyhogy kerek egy megfejtest. Ki ez az ember? 😅
steelwolf