Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
Super Bowl meeting pic.twitter.com/FTj08xfpc8
— Annie Agar (@AnnieAgar) February 15, 2022
több mint 2 éve
Na jó. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Ja meg Hines Ward mint visszahordó... 😁acthually az kickoff után volt nem halftime 😛
steelwolf
briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
acthually az kickoff után volt nem halftime 😛
steelwolf
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Atya ég hány ellenpéldát tudok. De nekem is csitt, nem terjesztem. 😊Volt kollégám is élt kint.Nekem ne mondd, éltem ott 4 évet. A takarítónőnek is annyi volt a legnagyobb nyűgje hogy nem tudja most megvenni a legújabb iPhonet, várnia kell még egy hónapot hogy ki tudja fizetni...Itt Angliaban az emberek annyit keresnek, hogy mindegy az ar. Egy minimalberes (tehat akinek es parjanak van barmilyen munkaja!) is siman kifizet egy lakbert, szamlakat, minden nap hust eszik, Adidasban jar, kocsit vesz, es fogalma nincs, mennyi a tojas vagy a csirke ara. Megkerdeztem, fogalmuk se nincsen. A Kelet-Europaiak meg Pakik tuggyak, az angolok nem. "Beteszem a kosarba ami kell, fizetek, a kartya allja, szal kit erdekel mennyi." Igy nonek fel.interspar, Pellini no.42 őrölt kávé, 2x250g-os kiszerelés, 3500 Ft helyett most 2500 Ft.Tuti van jópár aki nem is hasonlítja össze. Nekem ebből a "kedvencem" az volt amikor a "gazdaságos"csomagolású 5 db-is túró rudi drágábbra jött ki mintha egyesével venném...
sarki kínai bolt, Pellini no.42 őrölt kávé, 4x250g-os kiszerelés: 3800 Ft.
hahahahahaha
slowmotion
davemayer
ulpianus
davemayer
Azt mondja elsőnek mikor venni akart autót, nézegette, hogy mennyit fogyaszt, meg kérdezgette, de nem értették miért kérdezi, mert mindenki csak tankolta az autót, nem foglalkoztak az árral.
Azt mondja utána ő is hozzászokott, mert keresett annyit, hogy ne kelljen ezzel foglalkoznia.
De csitt, ilyenek itthon ne terjessz, mert nem értik meg, hogy mit jelent az itthoni minimálbér meg a nyugati minimálbér fogalma 😉
Amúgy meg szerintem ez a mentalitás itthon is megvan, csak egy viszonylag szűkebb rétegnek, aki keres annyit, hogy ne ezeket nézegesse.
De amúgy én is figyelem az ár/érték arányt, minden egyes forintot meg kell spórolni 😛
Elég gáz, hogy ez így működik 😕
Solymi
több mint 2 éve
virágszál 😮kell egy ilyen feleség... az ellenségeimnek! 😀
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Volt kollégám is élt kint.Nekem ne mondd, éltem ott 4 évet. A takarítónőnek is annyi volt a legnagyobb nyűgje hogy nem tudja most megvenni a legújabb iPhonet, várnia kell még egy hónapot hogy ki tudja fizetni...Itt Angliaban az emberek annyit keresnek, hogy mindegy az ar. Egy minimalberes (tehat akinek es parjanak van barmilyen munkaja!) is siman kifizet egy lakbert, szamlakat, minden nap hust eszik, Adidasban jar, kocsit vesz, es fogalma nincs, mennyi a tojas vagy a csirke ara. Megkerdeztem, fogalmuk se nincsen. A Kelet-Europaiak meg Pakik tuggyak, az angolok nem. "Beteszem a kosarba ami kell, fizetek, a kartya allja, szal kit erdekel mennyi." Igy nonek fel.interspar, Pellini no.42 őrölt kávé, 2x250g-os kiszerelés, 3500 Ft helyett most 2500 Ft.Tuti van jópár aki nem is hasonlítja össze. Nekem ebből a "kedvencem" az volt amikor a "gazdaságos"csomagolású 5 db-is túró rudi drágábbra jött ki mintha egyesével venném...
hahahahahaha
slowmotion
davemayer
ulpianus
davemayer
Azt mondja elsőnek mikor venni akart autót, nézegette, hogy mennyit fogyaszt, meg kérdezgette, de nem értették miért kérdezi, mert mindenki csak tankolta az autót, nem foglalkoztak az árral.
Azt mondja utána ő is hozzászokott, mert keresett annyit, hogy ne kelljen ezzel foglalkoznia.
De csitt, ilyenek itthon ne terjessz, mert nem értik meg, hogy mit jelent az itthoni minimálbér meg a nyugati minimálbér fogalma 😉
Amúgy meg szerintem ez a mentalitás itthon is megvan, csak egy viszonylag szűkebb rétegnek, aki keres annyit, hogy ne ezeket nézegesse.
De amúgy én is figyelem az ár/érték arányt, minden egyes forintot meg kell spórolni 😛
Elég gáz, hogy ez így működik 😕
több mint 2 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
no
7 289
Miert van olyan erzesem, hogy az asszony ott ul melletted?miert az nem igaz?Ez kb pont olyan allitas, mint hogy a magyar nok a legszebbek.OffNekem ne mondd, éltem ott 4 évet. A takarítónőnek is annyi volt a legnagyobb nyűgje hogy nem tudja most megvenni a legújabb iPhonet, várnia kell még egy hónapot hogy ki tudja fizetni...Arra akartam celozni, miszerint a multi cegek nem is ertik a Magyar (Kelet-Europai) mentalitast. Mi mindent megxoktunk, kiszamolunk, per pieces, per liters. De ok ahhoz vannak szokva, hogy senki.
davemayer
Es innentol ez vicc topic, nekunk.
ulpianus
Sőt, átlagban azt vettem észre hogy a probléma megoldó képességük is (problémàk nélkül ugye) sokkal fejletlenebb mint a kelet-európaiaknak. Érdekes volt látni amikor erre valaki angol őszintén rácsodálkozott, de persze a többség fel sem fogta vagy gőgösen végigmért. Ezzel együtt nagyon szerettem azt a vidéki Angliát, de a maiba már nem mennék vissza lakni.
On
davemayer
no
csebi
több mint 2 éve
miert az nem igaz?Ez kb pont olyan allitas, mint hogy a magyar nok a legszebbek.OffNekem ne mondd, éltem ott 4 évet. A takarítónőnek is annyi volt a legnagyobb nyűgje hogy nem tudja most megvenni a legújabb iPhonet, várnia kell még egy hónapot hogy ki tudja fizetni...Arra akartam celozni, miszerint a multi cegek nem is ertik a Magyar (Kelet-Europai) mentalitast. Mi mindent megxoktunk, kiszamolunk, per pieces, per liters. De ok ahhoz vannak szokva, hogy senki.
davemayer
ulpianus
Sőt, átlagban azt vettem észre hogy a probléma megoldó képességük is (problémàk nélkül ugye) sokkal fejletlenebb mint a kelet-európaiaknak. Érdekes volt látni amikor erre valaki angol őszintén rácsodálkozott, de persze a többség fel sem fogta vagy gőgösen végigmért. Ezzel együtt nagyon szerettem azt a vidéki Angliát, de a maiba már nem mennék vissza lakni.
On
davemayer
no
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
no
7 289
Ez kb pont olyan allitas, mint hogy a magyar nok a legszebbek.OffNekem ne mondd, éltem ott 4 évet. A takarítónőnek is annyi volt a legnagyobb nyűgje hogy nem tudja most megvenni a legújabb iPhonet, várnia kell még egy hónapot hogy ki tudja fizetni...Arra akartam celozni, miszerint a multi cegek nem is ertik a Magyar (Kelet-Europai) mentalitast. Mi mindent megxoktunk, kiszamolunk, per pieces, per liters. De ok ahhoz vannak szokva, hogy senki.
davemayer
ulpianus
On
davemayer
több mint 2 éve
Lidl, Aldi? sztem ok nagyon is jol megertettek a magyar neplelket.Nekem ne mondd, éltem ott 4 évet. A takarítónőnek is annyi volt a legnagyobb nyűgje hogy nem tudja most megvenni a legújabb iPhonet, várnia kell még egy hónapot hogy ki tudja fizetni...Arra akartam celozni, miszerint a multi cegek nem is ertik a Magyar (Kelet-Europai) mentalitast. Mi mindent megxoktunk, kiszamolunk, per pieces, per liters. De ok ahhoz vannak szokva, hogy senki.
davemayer
ulpianus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
OffNekem ne mondd, éltem ott 4 évet. A takarítónőnek is annyi volt a legnagyobb nyűgje hogy nem tudja most megvenni a legújabb iPhonet, várnia kell még egy hónapot hogy ki tudja fizetni...Arra akartam celozni, miszerint a multi cegek nem is ertik a Magyar (Kelet-Europai) mentalitast. Mi mindent megxoktunk, kiszamolunk, per pieces, per liters. De ok ahhoz vannak szokva, hogy senki.
davemayer
ulpianus
On
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nekem ne mondd, éltem ott 4 évet. A takarítónőnek is annyi volt a legnagyobb nyűgje hogy nem tudja most megvenni a legújabb iPhonet, várnia kell még egy hónapot hogy ki tudja fizetni...Arra akartam celozni, miszerint a multi cegek nem is ertik a Magyar (Kelet-Europai) mentalitast. Mi mindent megxoktunk, kiszamolunk, per pieces, per liters. De ok ahhoz vannak szokva, hogy senki.
davemayer
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Nekem ne mondd, éltem ott 4 évet. A takarítónőnek is annyi volt a legnagyobb nyűgje hogy nem tudja most megvenni a legújabb iPhonet, várnia kell még egy hónapot hogy ki tudja fizetni...Itt Angliaban az emberek annyit keresnek, hogy mindegy az ar. Egy minimalberes (tehat akinek es parjanak van barmilyen munkaja!) is siman kifizet egy lakbert, szamlakat, minden nap hust eszik, Adidasban jar, kocsit vesz, es fogalma nincs, mennyi a tojas vagy a csirke ara. Megkerdeztem, fogalmuk se nincsen. A Kelet-Europaiak meg Pakik tuggyak, az angolok nem. "Beteszem a kosarba ami kell, fizetek, a kartya allja, szal kit erdekel mennyi." Igy nonek fel.interspar, Pellini no.42 őrölt kávé, 2x250g-os kiszerelés, 3500 Ft helyett most 2500 Ft.Tuti van jópár aki nem is hasonlítja össze. Nekem ebből a "kedvencem" az volt amikor a "gazdaságos"csomagolású 5 db-is túró rudi drágábbra jött ki mintha egyesével venném...
hahahahahaha
slowmotion
davemayer
ulpianus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Itt Angliaban az emberek annyit keresnek, hogy mindegy az ar. Egy minimalberes (tehat akinek es parjanak van barmilyen munkaja!) is siman kifizet egy lakbert, szamlakat, minden nap hust eszik, Adidasban jar, kocsit vesz, es fogalma nincs, mennyi a tojas vagy a csirke ara. Megkerdeztem, fogalmuk se nincsen. A Kelet-Europaiak meg Pakik tuggyak, az angolok nem. "Beteszem a kosarba ami kell, fizetek, a kartya allja, szal kit erdekel mennyi." Igy nonek fel.interspar, Pellini no.42 őrölt kávé, 2x250g-os kiszerelés, 3500 Ft helyett most 2500 Ft.Tuti van jópár aki nem is hasonlítja össze. Nekem ebből a "kedvencem" az volt amikor a "gazdaságos"csomagolású 5 db-is túró rudi drágábbra jött ki mintha egyesével venném...
hahahahahaha
slowmotion
davemayer
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
interspar, Pellini no.42 őrölt kávé, 2x250g-os kiszerelés, 3500 Ft helyett most 2500 Ft.Tuti van jópár aki nem is hasonlítja össze. Nekem ebből a "kedvencem" az volt amikor a "gazdaságos"csomagolású 5 db-is túró rudi drágábbra jött ki mintha egyesével venném...
hahahahahaha
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
interspar, Pellini no.42 őrölt kávé, 2x250g-os kiszerelés, 3500 Ft helyett most 2500 Ft.sarki kínai bolt, Pellini no.42 őrölt kávé, 4x250g-os kiszerelés: 3800 Ft.
hahahahahaha
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!