Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Remélem jó sokáig aktuális marad.Nem akarok "ünneprontó" lenni de ez azt is jelentené hogy annál többen halnának meg.
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Remélem jó sokáig aktuális marad. több mint 2 éve
Klaci79
22 221
több mint 2 éve
Papa és mama bemegy a gyerekük szobájába és az ágyon egy szado-mazo újságot találnak. Pár másodpercig döbbenten állnak, majd a papa megszólal:- Szerintem ne verjük meg.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ezt kb 15 éve láttam először annyira új. 🤣
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Itt a "kutya, fa, szán, nyakkendő"-s vicc 2022-es verziója brand nevekkel. 😊 több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 878
Ha ma forgatnak a Jobaratokat. 😄Dallasról nincs ilyen?
RedFive
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Sehol egy feka? 😯ebben a verzióban ránézésre csak transzneműek vannakHa ma forgatnak a Jobaratokat. 😄Biztos nem, lenne fekete, ázsiai, latino, indián, leszbikus és transznemű szereplő 😊
RedFive
somoskovig
briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Azok gyujtoszoval az influenszerek? 😅ebben a verzióban ránézésre csak transzneműek vannakHa ma forgatnak a Jobaratokat. 😄Biztos nem, lenne fekete, ázsiai, latino, indián, leszbikus és transznemű szereplő 😊
RedFive
somoskovig
briareos
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
magyar néplélek ≈ sváb néplélekLidl, Aldi? sztem ok nagyon is jol megertettek a magyar neplelket.Nekem ne mondd, éltem ott 4 évet. A takarítónőnek is annyi volt a legnagyobb nyűgje hogy nem tudja most megvenni a legújabb iPhonet, várnia kell még egy hónapot hogy ki tudja fizetni...Arra akartam celozni, miszerint a multi cegek nem is ertik a Magyar (Kelet-Europai) mentalitast. Mi mindent megxoktunk, kiszamolunk, per pieces, per liters. De ok ahhoz vannak szokva, hogy senki.
davemayer
Es innentol ez vicc topic, nekunk.
ulpianus
csebi
több mint 2 éve
Eli Apple was reportedly struck by a vehicle outside his Cincinnati residence this morning 😳🙏 pic.twitter.com/JwhsS1p91J
— NFL Memes (@NFL_Memes) February 15, 2022
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 878
"Jön a Saints ki kell verni."
Matthew99
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.