Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
"Annyira drága az áram, hogy a rendőrség sokkoló helyett már csalánt használ!"

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Olaj want for Christmas!
több mint 3 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
2 haver elmegy kocsmázni, bebasznak!Másnap kérdezi A B-től h mi volt este! Hát tudod berúgtunk, aztán megtörtént az...
1-0 nekem!
1 hét múlva megint elmennek bebaszni!
Másnap kérdezi B A-tól h mi volt este! Hát tudod berúgtunk, aztán megtörtént az...
1-1! De haver én csak vicceltem.
Ja akkor csak 1-0! 😆
több mint 3 éve
Ik moest lachen. pic.twitter.com/BxDDk1BBTM
— Karin Jansen (Space Karen) (@Lasomaplda) November 29, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Must have been a killer night pic.twitter.com/4MAmtY0wKw
— NFL Memes (@NFL_Memes) December 3, 2022
több mint 3 éve
több mint 3 éve
és Greta Thunbergcsak vigyáz mer ott van mögötte chuck norris
empty taxi
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
csak vigyáz mer ott van mögötte chuck norris
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
-Mondj egy szomorú szuperhőst!-Búthor
több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
assets.telex.hu/images/20221129/1669716436-temp-DFiccI_cikktorzs.jpg
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!