NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
174
30
18:30-tól, ARENA4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 5 éve
ezt nem tudom hova rakni 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=4---UifY0E0A Smoke on the water a Tónival, az egyszerűen zseniális 😀
na jo vegem 😀
Borbinho
több mint 5 éve
twitter.com/DepressedDarth/status/1084222846665179136
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 896
Hoppá, valaki kiszivárogtatta McCarthy bemutatkozását a clevelandi interjún?
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=4---UifY0E0na jo vegem 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
coub.com/view/13uam6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A Factory of Sadness elkövetőjének, Mike Polk Jr-nak itt van az (első?) egyórás stand up-ja. www.youtube.com/watch?v=VWQylxPyGZg
Úgy tűnik nem csak akkor tud nagyon vicces lenni a pasas, ha a Brownsről beszél.
több mint 5 éve
www.facebook.com/1elekpeter/videos/280734332590737/az elejen azt hittem nem lesz jo, de kva jo 😀
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
twitter.com/NFLMemes4You/status/1082489727129796608?s=19Van ilyen, hogy az ember rossz emberbe köt bele, de azért a csaj is tisztában van a képességeivel, lehetett volna egy picit finomabban is.
Szakadok 😀 😀
Borbinho
több mint 5 éve
twitter.com/NFLMemes4You/status/1082489727129796608?s=19Szakadok 😀 😀
több mint 5 éve
twitter.com/devolverdigital/status/1082025432885723139
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én mondjuk azt sem tudtam, hogy hogyan jönnek a szövegek, de most már nagy nehezen összeállt a sorrend 😀Há’ nemtom Negri.nemtom melyikre gondolsz
Olyan fura humorod van...
#JC6
a manga vicces mer a csaj le akarja koptatni a srácot de nem sikerül klasszik gag
a csávó meg magassarkúban tolja azokat a flipeket amiket fighting game-kben látsz (pl mortal kombat) és egyszerre brutális és vicces
Negritis
Amúgy volt mostanában néhány wtf itt ja
több mint 5 éve
Bödőcs erősen zárja az évet.ez se lett rossz:
www.youtube.com/watch?v=mJBBz-UqAbQ
iktriad
www.facebook.com/dumaszinhaz/videos/1949256518714501/
bocsi ha már volt.