bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Itt a szezon negyede, vonjunk mérleget- QB: when your QB starts the year with a 13/0 TD ratio and a 33.75 pt average, and is still only No 5 QB on the year... hmmm 😕
- RB: Kamara (pici szakadék), Jones/Cook (nagy szakadék) - Mostert meg kb 5 negyednyi játékkal TOP 10/15 közelében van még...
- WR/TE: Ridley a nullázása ellenére is még mindig No 1 WR, Tonyan meg No 1 TE lett ezzel a héttel, hehe.
- DL: not much to see, remélem azért nem Barrett lesz a No 1 DE év végén..
- LB-k: nagyrészt papírforma, bár Leo azért bekaphatja és Cunningham a No 1 LB, pffff... no comment. (Szerintem év végére Martinez lesz amúgy.)
És Goodsont eltradelni nem volt jó ötlet. 😕
- S: Chuck Clark egyelőre TOP 10 és 2.5 pontra van a TOP 5-től 😛
- CB: itt Hilton toronymagasan vezetne, de ez a 20+ átlag (meccsenként 1 sack vagy pick) az valszeg azért nem tartható. Diggs nagy király eddig.
Eddig jó a csapat, Rodgers bekezdett, RB-k erősek (ha épp nem sérültek..), Allen és Diggs dicsérhető még, Kittle remélhetőleg így folytatja.. a LB eddig hozta magát, de most jött el a pont, h lehet aggódni a sérülések/utóbbi hetek gyengébb teljesítménye miatt, a WR sor meg Diontae mögött katasztrófa.
Még így is harmadik legtöbb pont és két erős rivális csapatot már sikerült lenyomni (Sopron Sharks/Sanco) - alapvetően elégedett vagyok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Hát ez nagyon szűk egyelőre, az átszámolás még akár meg is fordíthatja.Valóban ez lenne az ideális... waiverben még így húzhatok előtted, aztán meg egyetlen veretlen csapat maradnék. Hol kell aláírni? 😊
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Burks-ot nem is igazán értettem (bár a 17 pont Raglandben sem volt benne..)Amikor 3 WR és 2 LB csinál 14 pontot, akkor nem lenne illendő nyerni... Kittle visszahozta a reményt, de még mindig 50-50.Ahhoz képest, hogy a forduló előtt kb 50 pontos győzelmet prognosztizált az espn a javadra, még akár nyerhettem is volna, ha nem hozom a FA/Waiverről Burkst és Burrist, és játszatom a Ragland-McLeod duót...
Még jó hogy beírtam nem rég... a TOP 10 pickemből mostmár csak ketten, a 5. körös Baker és a 7. körös Rodgers nem sérült meg - előbbinél lehet jobban járnék vele (nyilván nem volt jó matchup a SEA, de 3 pont???), utóbbi meg még játszik ma este, szóval...
PS: azért Mullensnek pont sikerült kijátszania magát a kezdőből week 5-re... tényleg ott álltam volna letolt gatyával. 😊
Vicc ez a szezon...
szerk: Ja, meg Clark is, na jó, akkor top 11-ből 3-an egészségesek. Így mindjárt más.
Igor
Sanco
Azért grat, erős csapatod van - Kirksey-vel/Buddával valszeg kikaptam volna.
több mint 4 éve
azért a secondary nem árt 😊Gigagyőzelem 😀 😀 😀 azt hiszem ez volt az utolsó a szezonban.....konkrétan nincs LB-m 😀 keressetek bátran,Gratula, Beckham extrája hozta a győzelmet neked. Minek védelem ha Mahomes van a csapatban 😊
Göbi
FLZOLI
több mint 4 éve
Gigagyőzelem 😀 😀 😀 azt hiszem ez volt az utolsó a szezonban.....konkrétan nincs LB-m 😀 keressetek bátran,Gratula, Beckham extrája hozta a győzelmet neked. Minek védelem ha Mahomes van a csapatban 😊
Göbi
több mint 4 éve
Elátkozott ez a csapat, úgyhogy ideje robbantani... Bárki vihető igazából, kell a fenének a sok inkonzisztens játékos 😊
több mint 4 éve
Gigagyőzelem 😀 😀 😀 azt hiszem ez volt az utolsó a szezonban.....konkrétan nincs LB-m 😀 keressetek bátran,
több mint 4 éve
Hát nyilván most csinál Mathieu pick6-et... Kriminálisan hitvány ez az idény
több mint 4 éve
3 pont előnyöm maradt, az átszámolás után nem tudom marad e. Mondjuk egyszer már kapott az ellenfelem 3 pontot hétfő hajnaltól reggelig, remélem, most felém billen majd....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Majdnem összejött... 😀Azt írja 7% esélyed van... ez sokkal jobb mint az Atlanta elleni comebackek... 😊Most miért mondod, ha mind a 4 visszalévő emberem csak megismétli, amit a szezonban legjobbként egyszer már hozott, akkor lesz 240 pontom és simán nyerek... 😀 Úgyis pont ilyen hetem van, hogy mindenki a legjobbját hozza éppen!Agholor hozta a garbage time TD-t (mondjuk így volt igazságos, mert egy hosszú TD-t bebukott korábban egy rossz felállás miatt), úgyhogy nem számított végül. Meg hát somosnak megint elég rossz hete van, Wentz a legjobb embere, ez mindent elmond 😀Remek érzékkel felveszem Gabriel Davist, és persze padon hagyom.Igaz másik liga, de szintén zenész 😊
Jakehomer
ThundersNFL
Jakehomer
somoskovig
Igor
Grat Jake, sok közöm nem volt ehhez a körhöz.
több mint 4 éve
Kösz, nagy meccs volt tényleg.. én amúgy éreztem, hogy nagyon necces lesz, bár őszintén szólva azt gondoltam Ridley hozza a pontokat Gurley helyett. Mondjuk a Watkins fumble is fájdalmas volt 😊Hát ez nagyon szűk egyelőre, az átszámolás még akár meg is fordíthatja. Azért az röhej, hogy Ridley az eddigiek után egy kibaszott elkapást nem tudott bemutatni egy ilyen meccsen amikor végig hátrányban voltak. Gurley viszont megmentett egyelőre.Nem hittem volna hogy ez a párharc az utolsó negyedben dől el, grat hozzá.
Szesze
Tony Adams
több mint 4 éve
Hát ez nagyon szűk egyelőre, az átszámolás még akár meg is fordíthatja. Azért az röhej, hogy Ridley az eddigiek után egy kibaszott elkapást nem tudott bemutatni egy ilyen meccsen amikor végig hátrányban voltak. Gurley viszont megmentett egyelőre.Nem hittem volna hogy ez a párharc az utolsó negyedben dől el, grat hozzá.
Szesze
több mint 4 éve
Hát ez nagyon szűk egyelőre, az átszámolás még akár meg is fordíthatja. Azért az röhej, hogy Ridley az eddigiek után egy kibaszott elkapást nem tudott bemutatni egy ilyen meccsen amikor végig hátrányban voltak. Gurley viszont megmentett egyelőre.
több mint 4 éve
Amikor 3 WR és 2 LB csinál 14 pontot, akkor nem lenne illendő nyerni... Kittle visszahozta a reményt, de még mindig 50-50.Ahhoz képest, hogy a forduló előtt kb 50 pontos győzelmet prognosztizált az espn a javadra, még akár nyerhettem is volna, ha nem hozom a FA/Waiverről Burkst és Burrist, és játszatom a Ragland-McLeod duót...
Még jó hogy beírtam nem rég... a TOP 10 pickemből mostmár csak ketten, a 5. körös Baker és a 7. körös Rodgers nem sérült meg - előbbinél lehet jobban járnék vele (nyilván nem volt jó matchup a SEA, de 3 pont???), utóbbi meg még játszik ma este, szóval...
PS: azért Mullensnek pont sikerült kijátszania magát a kezdőből week 5-re... tényleg ott álltam volna letolt gatyával. 😊
Vicc ez a szezon...
szerk: Ja, meg Clark is, na jó, akkor top 11-ből 3-an egészségesek. Így mindjárt más.
Igor
több mint 4 éve
Kivancsi vagyok mi lesz. Ez orosz rulett lassan... Ha kicsi a tét a kedvem sötét
több mint 4 éve
Ekeler és Sony M is IR-en, pazar hét. 😭
több mint 4 éve
Én benne vagyok, hogy neutralizáljuk a szezont 😊Igen, regnáló bajnokként ez pitiáner, de kapálózni kell, hogy el ne süllyedjek egy ilyen peches szezonban 😊
több mint 4 éve
Ugyanazt mint én.😊 Meg most megnézve, hogy esetleg itt kicsit irreális a QB pontozás nekem. 😊MNF előtt 237,5 - 169,5 szívásra állsz.... Ellenfélnél már nincs játékos.... Neked van hátra egy Qb Mahomes és safety Chuck... 68 pontos hátrányba vagy....Lehet, de azért enyhén dühítő volt +37-ről elbukni, akárki szerezte akárki ellen is.😊A Ravens Def amúgy szerintem nem jó, csak azért tűnik annak mert legtöbbször előnyben vannak és pontszerzesi kenyszerben van az ellen.Nekem múlt héten másik ligában volt 37 pont előnyöm, mikor már csak Mahomes volt hátra ellenfelemnek...Ravens def ellen.Hiába vezetek most éppen pár ponttal, nálad még hátra van Mahomes...Resztli Bowl 😊Beckham eddig csinált 20 pontot, nyilván most fut és kapdos össze 36 pontot 😊Ebből giga meccset hozunk ki🤣🤣🤣
FLZOLI
Göbi
FLZOLI
Nem szeretek ilyet mondani, de Pats D# in we trust. Hogy utálom őket 😊 de most hátha Belichick kifundál valamit
Ui.: Ha már muszáj villogjon a srác, legalább Hill-nek adja a lasztikat... 😊
FLZOLI
zavi27
FLZOLI
zavi27
Kb 40 pontra számoltam, hogy annyit összehoznak tisztes vereség lesz... Erre Chuck nyom 1 extrát 22 ponttal OK de, hogy az a nem normálials Mahomes 52! pontot talicskázik össze és nyerek 6 ponttal... Hát bazdmeg nem hittem a szememnek...Ezt híjják Ordas nagy MÁKNAK
Szerinted itt mit érzett a másik tulaj? 68 pontos előnyről nagyon ritkán kapnak ki....
ThundersNFL
több mint 4 éve
MNF előtt 237,5 - 169,5 szívásra állsz.... Ellenfélnél már nincs játékos.... Neked van hátra egy Qb Mahomes és safety Chuck... 68 pontos hátrányba vagy....Lehet, de azért enyhén dühítő volt +37-ről elbukni, akárki szerezte akárki ellen is.😊A Ravens Def amúgy szerintem nem jó, csak azért tűnik annak mert legtöbbször előnyben vannak és pontszerzesi kenyszerben van az ellen.Nekem múlt héten másik ligában volt 37 pont előnyöm, mikor már csak Mahomes volt hátra ellenfelemnek...Ravens def ellen.Hiába vezetek most éppen pár ponttal, nálad még hátra van Mahomes...Resztli Bowl 😊Beckham eddig csinált 20 pontot, nyilván most fut és kapdos össze 36 pontot 😊Ebből giga meccset hozunk ki🤣🤣🤣
FLZOLI
Göbi
FLZOLI
Nem szeretek ilyet mondani, de Pats D# in we trust. Hogy utálom őket 😊 de most hátha Belichick kifundál valamit
FLZOLI
zavi27
FLZOLI
zavi27
Kb 40 pontra számoltam, hogy annyit összehoznak tisztes vereség lesz... Erre Chuck nyom 1 extrát 22 ponttal OK de, hogy az a nem normálials Mahomes 52! pontot talicskázik össze és nyerek 6 ponttal... Hát bazdmeg nem hittem a szememnek...Ezt híjják Ordas nagy MÁKNAK
Szerinted itt mit érzett a másik tulaj? 68 pontos előnyről nagyon ritkán kapnak ki....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Szerintem még az NFL vezetői se tudják...és ha most sem lesz Titans meccs akkor mi lesz ?Akkor a láma kérdés: Tanehill majd lesz amikor dupla pontot szerez ? vagy ez volt a by week a titansnek ?Titans/Steelers bye week volt, nem lesz dupla hete.
Janek
Igor
Janek
A legvalószínűbb szerintem a szezon kitolása/meghosszabbítása lesz amúgy -> Week 18/19, mert nem nagyon hiszem, hogy elengednék a dolgot (törölnék a szezont), talán csak egészen durva számok felbukkanásakor / több tömeges gócpont kitörésekor tudom elképzelni (legalább 3-4 csapatnál 20-30 eset)
De ez mind csak az én véleményem.. de akkora pénzről van szó, h biztos megpróbálják lenyomni a szezont. A hosszán most már nem lehet rövidíteni... max kitolni lehet.
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Ennél szerintem sokkal nagyobb problémák lesznek hamarosan IRL és fantasy szezon szempontból is.és ha most sem lesz Titans meccs akkor mi lesz ?Akkor a láma kérdés: Tanehill majd lesz amikor dupla pontot szerez ? vagy ez volt a by week a titansnek ?Titans/Steelers bye week volt, nem lesz dupla hete.
Janek
Igor
Janek
több mint 4 éve
és ha most sem lesz Titans meccs akkor mi lesz ?Akkor a láma kérdés: Tanehill majd lesz amikor dupla pontot szerez ? vagy ez volt a by week a titansnek ?Titans/Steelers bye week volt, nem lesz dupla hete.
Janek
Igor
több mint 4 éve
Azt írja 7% esélyed van... ez sokkal jobb mint az Atlanta elleni comebackek... 😊Most miért mondod, ha mind a 4 visszalévő emberem csak megismétli, amit a szezonban legjobbként egyszer már hozott, akkor lesz 240 pontom és simán nyerek... 😀 Úgyis pont ilyen hetem van, hogy mindenki a legjobbját hozza éppen!Agholor hozta a garbage time TD-t (mondjuk így volt igazságos, mert egy hosszú TD-t bebukott korábban egy rossz felállás miatt), úgyhogy nem számított végül. Meg hát somosnak megint elég rossz hete van, Wentz a legjobb embere, ez mindent elmond 😀Remek érzékkel felveszem Gabriel Davist, és persze padon hagyom.Igaz másik liga, de szintén zenész 😊
Jakehomer
ThundersNFL
Jakehomer
somoskovig
több mint 4 éve
Lehet, de azért enyhén dühítő volt +37-ről elbukni, akárki szerezte akárki ellen is.😊A Ravens Def amúgy szerintem nem jó, csak azért tűnik annak mert legtöbbször előnyben vannak és pontszerzesi kenyszerben van az ellen.Nekem múlt héten másik ligában volt 37 pont előnyöm, mikor már csak Mahomes volt hátra ellenfelemnek...Ravens def ellen.Hiába vezetek most éppen pár ponttal, nálad még hátra van Mahomes...Resztli Bowl 😊Beckham eddig csinált 20 pontot, nyilván most fut és kapdos össze 36 pontot 😊Ebből giga meccset hozunk ki🤣🤣🤣
FLZOLI
Göbi
FLZOLI
FLZOLI
zavi27
FLZOLI
több mint 4 éve
Igen, a közepétől behúztad a féket, én nagyjából azt hoztam amire számítottam is. Izgalmas lesz a vége, papíron nekem áll a zászló, de sokkal nyugodtabb lennék, ha legalább egy védő lenne a hátralévő 3 játékosból, így még simán bukhatok is.Na ahogy vártam, meccs lett belőle.Hát ez nem az én fordulóm lesz, ez már most látszik.Én még nem vagyok nyugodt, nem reális a projected pont nálam.
Szesze
Tony Adams
Tony Adams
Kicsit bosszant, hogy bár félig megéreztem, hogy Dunlapet ki kéne cserélnem Houstonnal (meg is léptem kezdés előtt, de aztán mégis visszacseréltem), azzal most sokkal kedvezőbb helyzetben lennék. Donaldtól meg minimum 15 pontot vártam ez ellen a Giants OL ellen, sajnos pont nem rá jöttek ki a sackek..