bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Ez az a pont, ahol irreálissá, értelmetlenné válik a szezon, a fantasy mindenképp, de lassan a valós is.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
A hét elején volt 3 QB-mSzep kis.meccsunk lesz...
Daniel Jonest elcseréltem, Darnold csütörtökön csinált 26 pontot, de a padon volt, most Cam koronás lett. Ilyet a világ nem baszott....
gabokocka
több mint 4 éve
A hét elején volt 3 QB-mDaniel Jonest elcseréltem, Darnold csütörtökön csinált 26 pontot, de a padon volt, most Cam koronás lett. Ilyet a világ nem baszott....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Kezdődik. remélem,időben megfogják ezt a tendenciát, mert szar lesz az egész....Jah, hát sajnos ez simán tönkre vághatja a fantasyt (is) idén.
csi77
több mint 4 éve
Kezdődik. remélem,időben megfogják ezt a tendenciát, mert szar lesz az egész....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Már beteltek az IR helyek és még Hopkins és Jerrett is maródi, simán kihagyhatják a meccseiket...Jó lesz ez 😊
több mint 4 éve
Úgy néz ki nekem sem lesz túl örömteli ez a forduló. A fél csapat out, IR, vagy az elmaradt meccs miatt bye. Ráadásul Vaccaro, TJ Watt, Hillton stabil pontszerzők. Egész héten mehetett a kukázás, és ahogy ez nekem sikerülni szokott az nem sok jót sejtet erre a hétre. Egyetlen reményem, hogy LJ. összehoz egy 40-50 pontos meccset.
több mint 4 éve
Nyilván nem azt mondom, hogy eldőlt bármi is, de már az éjszakai meccs előtt az volt az érzésem, hogy ez a forduló most szarul fog alakulni és ált ezek a megérzéseim be szoktak jönni. Ráadásul gondolkodtam, hogy kit hagyjak bent a Jets-ből, pont Hewitt lett kirakva aki egyedül hozta magát, illetve Poole-t lecseréltem Griffin-re, ez se tűnik túl jó ötletnek így utólag. Gondolkodtam még egy McDougald - Mills cserén is, de végül is ő annyira nem volt rossz. Maye alap volt, hogy marad, ő mindenképp csalódás volt ezen a meccsen.. Meglátjuk hogy alakul, de sztem ez most bukó lesz részemről.Hát ez nem az én fordulóm lesz, ez már most látszik.Én még nem vagyok nyugodt, nem reális a projected pont nálam.
Szesze
Tony Adams
több mint 4 éve
A QB-m nem ment mínuszba, sőt 10+ pontot csinált, ez jó kezdet 😊
több mint 4 éve
Ok, az tény, hogy nem tőle vártam az extra teljesítményt, de nem is baj, itt lenne az ideje valami pontzuhatagnak, mert a 200-at is csak egyszer értem el....Nyilván, hogy nálam végre akad egy extra teljesítmény, most a túloldalon is megvadul valaki.... 😊Azért sztem még így is jobban jöttél ki, egy 36 pontos CB nagyobb WTF, mint Jewelltől a 30.5 😊
csi77
Kemény párbaj lesz.
Igor
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Hát ez nem az én fordulóm lesz, ez már most látszik.Én még nem vagyok nyugodt, nem reális a projected pont nálam.
Szesze
több mint 4 éve
Nyilván, hogy nálam végre akad egy extra teljesítmény, most a túloldalon is megvadul valaki.... 😊Azért sztem még így is jobban jöttél ki, egy 36 pontos CB nagyobb WTF, mint Jewelltől a 30.5 😊
csi77
Kemény párbaj lesz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Muhaha, mindkét rúgó 18 pont a Broncos/Jets meccsen.. 😀Picit filóztam a 2. legjobb nevű Mr. Ficken-en (németül tudók előnyben), de aztán úgy voltam McManus biztosabb/hátha rúgatnak vele 50+ost is.. bejött.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Nyilván, hogy nálam végre akad egy extra teljesítmény, most a túloldalon is megvadul valaki.... 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Hát ez nem az én fordulóm lesz, ez már most látszik.
több mint 4 éve
Remélem a helycsinálás miatt néhányan rászorulnak, hogy pár értékesebb játékost kidobjanak...#DögkeselyűkonFire 😊
több mint 4 éve
Nem kapnak pontot a két csapat játékosai, eldőlt azzal, hogy máskor pótolják a meccset.Nekem PP-t ir ki.erre mi a megoldás ? nem lesz eredmény csak ha lejátszák majd ?Egyelőre úgy tűnik, hogy bye weeknek kezelik.
Janek
somoskovig
Janek
több mint 4 éve
Nekem PP-t ir ki.erre mi a megoldás ? nem lesz eredmény csak ha lejátszák majd ?Egyelőre úgy tűnik, hogy bye weeknek kezelik.
Janek
somoskovig
több mint 4 éve
erre mi a megoldás ? nem lesz eredmény csak ha lejátszák majd ?Egyelőre úgy tűnik, hogy bye weeknek kezelik.
Janek
több mint 4 éve
erre mi a megoldás ? nem lesz eredmény csak ha lejátszák majd ?
több mint 4 éve
a "Sohasem húzok Pats RB-t és Chargers LB-t!!!" alapszabály nálam is alapvetés, egy Denzell Perymannel "átmulatott" IDPs szezon miatt, de persze idén felrúgtam mindkét elvemet, meg is lesz a büntetésem. 😀"Sőt akár még Patriots RB-t is megérné a padon tartani"Jetsnel volt 2-3 éve egy WR akit megérte pár meccsre a kezdőbe tenni.
NO!
Az embernek legyen már némi minimális igényszintje és önbecsülése.
No Pats RBs, no Jets WRs, no Chargers LB. Vannak bizonyos csapatok és posztok, amik nem.
Also - lehet verekedni a maradék FA-kért..
"Steelers-Titans game will not be played in Week Four"
Igor
Illetve idén a Chargersnél úgy néz ki hogy végre Kyzir White is beérik.
schuldid
több mint 4 éve
"Sőt akár még Patriots RB-t is megérné a padon tartani"A Jets WR-ek egész jó tackle számokat hoznak 😀
NO!
No Pats RBs, no Jets WRs, no Chargers LB. Vannak bizonyos csapatok és posztok, amik nem.
Igor
Nyilvánvaló volt, hogy ezt a meccset nem lehet a héten lejátszani...
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
caminoi
225
NO!Áhá, hogy ezért vagyok tök utolsó? 😊 bár (Lions a RB-k nem tudom javítanak vagy rontanak).
Igor
... tele vagyok sérülttel és még LB-ből is csak egy van😀Segítek ahol tudok, sok sikert a 2 új kezdő LB-vel 😊
Göbi
Hogy a témához is szóljak, én továbbra is díjaznám a Fexbe rakható TE-t is, idén még nem mondtam, essünk túl rajta
Szerkesztette: caminoi
több mint 4 éve
"Sőt akár még Patriots RB-t is megérné a padon tartani"Jetsnel volt 2-3 éve egy WR akit megérte pár meccsre a kezdőbe tenni.
NO!
Igor
Illetve idén a Chargersnél úgy néz ki hogy végre Kyzir White is beérik.