bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Látom 1 hét késessel mindenkinek leesett a Patterson RB bug... 😊A Cohen sérülés jelenthet némi upliftet nála, örülök, hogy be tudtam húzni. Ward meg Jeffery várható visszatérésével nem biztos, hogy ekkora király heteket fog hozni.
Az mondjuk picit meglep h Ward senki másnak nem kellett - bár úgy látom a 2 nagy néven kivül másért nem is nagyon verekedett senki, 1-1 dobás Millerre, Isabellara és Wilsonra még.
Igor
több mint 4 éve
Látom 1 hét késessel mindenkinek leesett a Patterson RB bug... 😊Az mondjuk picit meglep h Ward senki másnak nem kellett - bár úgy látom a 2 nagy néven kivül másért nem is nagyon verekedett senki, 1-1 dobás Millerre, Isabellara és Wilsonra még.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Dobtam, viheted őket 😛 (nem tudtam időben berakni a waivereket mert tele voltam meetingekkel 😊)csere WR-nek tökéletes, dobhatnál 1-2 RBt isMár megszoktam, h annyira erős a csapatom, h akárkit kidobok, egyből mindenkit felvesztek tőlem... de Watkins pont olyan WR, akitől a hajam tépném, szóval sok sikert, remélem majd a legfontosabb héten hagy cserben 😛De valahogy igy is meglesz a W... és szerencsére sikerült Szesze mögött maradni / előtte maradni waiveren. 😛Ez egész évre biztosítva lesz, ne aggódj 😛
Igor
(bár amíg Watkinsokat tudok felszedni tőled FA-n (+ Rajnától majdnem egy Murray-t, én ezt azóta se értem..) addig tökmind1 hol waiverezek 😛)
Szesze
Igor
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Juhu, 3 hét alatt sikerült elérni több mint egy tucat sérülést.Az első 10 pickemből már 6-an sérültek, incluzíve mindhárom futó... na ezért szoktam zéró RB-t játszani... 😕
A 3-0 / harmadik legtöbb pont ellenére is inkább csak abban reménykedek, h sikerül annyi pontot/W-t összekaparni, h valahogy elkerüljük a veszélyzónát.. és nem tudom kinek mit kell áldozni, de mindent megteszek, h végre megálljon ez a sérüléshullám, még egy hasonló hét, és tényleg szarban leszek...
több mint 4 éve
Sajnos 8 pontos vereség volt most, RB-k semmit nem tettek hozzá, így nem lehet. És most is egy 3-0-ás ellenfél jön (Cyclon), sok jóra nem számítok. Kezdő LB-t keresnék, vannak eladó CB, S, WR embereim esetleg.
több mint 4 éve
DT-t keresek, Emmanuel Sanders és / vagy Chris Thompson mehetne cserébe.
több mint 4 éve
Én Brown (és Kirk) helyére néztem Pascalt és Isabellát, nekem is sikerült mellényúlni 😊 Nyilván nem lesz neki még egy ilyen meccse.Na végre.Gondolkodtam amikor kiderült, hoy JJ out ki legyen helyette Carr (15 pont) a Steelers D ellen, Isabella (16) vagy Moore a Seattleből (-1). Szuper döntés.
somoskovig
zinedine5
Nálunk végre hozta magát a két futó és Gallup is most először megvillant, ráadásul nem volt nullázás (nem sok hiányzott mondjuk 😀), úgyhogy most összejött egy egész jó pontszám.
Felkészül: somos 😊
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Meg is van a 0-3-as kezdés 😊 Pedig a szerzett pontok alapján 1 győzelem csak becsúszhatott vola...
Hárman vagyunk még nyeretlenek. Következő fordulóban Mahomes jön szembe....
több mint 4 éve
csere WR-nek tökéletes, dobhatnál 1-2 RBt isMár megszoktam, h annyira erős a csapatom, h akárkit kidobok, egyből mindenkit felvesztek tőlem... de Watkins pont olyan WR, akitől a hajam tépném, szóval sok sikert, remélem majd a legfontosabb héten hagy cserben 😛De valahogy igy is meglesz a W... és szerencsére sikerült Szesze mögött maradni / előtte maradni waiveren. 😛Ez egész évre biztosítva lesz, ne aggódj 😛
Igor
(bár amíg Watkinsokat tudok felszedni tőled FA-n (+ Rajnától majdnem egy Murray-t, én ezt azóta se értem..) addig tökmind1 hol waiverezek 😛)
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Már megszoktam, h annyira erős a csapatom, h akárkit kidobok, egyből mindenkit felvesztek tőlem... de Watkins pont olyan WR, akitől a hajam tépném, szóval sok sikert, remélem majd a legfontosabb héten hagy cserben 😛De valahogy igy is meglesz a W... és szerencsére sikerült Szesze mögött maradni / előtte maradni waiveren. 😛Ez egész évre biztosítva lesz, ne aggódj 😛
Igor
Szesze
több mint 4 éve
Benne van (bár ezzel épp ütöd az előző állításod..), viszont az meg pláne benne van, hogy nem lesz jobb és amúgy is mi értelme lett volna nekem éppen LB-ért cserélnem, amikor az LB3-5 trióm várakozáson felül tolja.Jó, nem tudtam hogy ez egy ilyen egész pályás letámadás volt, én csak csodálkoztam, hogy mi a francnak akarsz nekem egy 6.LB-t adni.Mondjuk azért az benne van, hogy Goodson jobb lesz mint az LB3-5 triód (Hewitt/Olokoun/KPL) 😛
Szesze
3 forced fumble / 18 snap mondjuk kb a klasszikus Bettis line óta (5 carry, 1 yard, 3 TD) az egyik legdurvább fantasy stat amit valaha hallottam 😀
Igor
több mint 4 éve
Jó, nem tudtam hogy ez egy ilyen egész pályás letámadás volt, én csak csodálkoztam, hogy mi a francnak akarsz nekem egy 6.LB-t adni.Mondjuk azért az benne van, hogy Goodson jobb lesz mint az LB3-5 triód (Hewitt/Olokoun/KPL) 😛
Szesze
3 forced fumble / 18 snap mondjuk kb a klasszikus Bettis line óta (5 carry, 1 yard, 3 TD) az egyik legdurvább fantasy stat amit valaha hallottam 😀
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
De valahogy igy is meglesz a W... és szerencsére sikerült Szesze mögött maradni / előtte maradni waiveren. 😛Ez egész évre biztosítva lesz, ne aggódj 😛
Igor
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Igor: szerintem félreértetted amit írtam, nem keresek LB-t, hanem kínálok 😊Mint irtam lentebb, megpróbáltam csere QB-t szerezni csak, azt éppen nem néztem te mit irtál, sry 😊
Szesze
Igor
Jó, nem tudtam hogy ez egy ilyen egész pályás letámadás volt, én csak csodálkoztam, hogy mi a francnak akarsz nekem egy 6.LB-t adni.Igor: szerintem félreértetted amit írtam, nem keresek LB-t, hanem kínálok 😊Mint irtam lentebb, megpróbáltam csere QB-t szerezni csak, azt éppen nem néztem te mit irtál, sry 😊
Szesze
Igor
több mint 4 éve
Elég pocsék ez az idény. Lassan pánik trade üzemmódra kell kapcsolni mert kiesek... Főleg ha folytatódik, hogy minden mocsing játékos az ellen csapatában pont ellenem villant nagyot 😊
Szóval aki érzi, hogy bizsereg az ujja írjon. QB, RB, DE jöhetne
több mint 4 éve
Ja, muszáj lesz, de sajnos eddig eléggé bejön, amit a draft elemzésekben írtatok...Grat Igor, lesznek bajok sajnos... Az főleg nem fog beleférni, hogy 50 pontot hagyok a padon.Köszi.. látom elkezdtél végre kaparni, mert különben nem lesz PO.
somoskovig
Igor
több mint 4 éve
Igor: szerintem félreértetted amit írtam, nem keresek LB-t, hanem kínálok 😊Mint irtam lentebb, megpróbáltam csere QB-t szerezni csak, azt éppen nem néztem te mit irtál, sry 😊
Szesze
több mint 4 éve
Ezt a tradet meg ennyien nem értik, ez valahol szomorú, h ezt ennyi év után, div 1-ben magyarázni kell... 😕ad 1 - jó lenne, ha azt is néznék az emberek ki milyen injury státuszban van... jelenleg az esély rá, h Week5 is Mullens kezd, elég pici... ez folyamatosan alakult a héten, amikor még waivereztem érte bizonytalanabb volt a dolog, aztán kijöttek hirek h nem feltétlen multi-week injury. De sajnos ez egy fölöslegesen ellőtt waiver volt... és mivel elég hátul vagyok, úgy döntöttem nem akarom a waivereimet backup QB-ra lövöldözni innentől, pláne h 2 esélyem volt már csak és sanszos rá az esély, h nem csúszik le senki értékelhető -> úgy döntöttem tradelek egyet..
Lehet h az injury updateket csak a Gerappa owner meg én figyeltük, de akkor meg tessék tartózkodni az hangzatos szövegektől, h van backupom... amikor baromira nincs.
ad 2 - Goodson ideális sell high, mielőtt Wilson visszajön, az pedig h a Browns még mindig nickelben erőlteti hatalmas vicc (2 hét után legrosszabb cover gradeje volt LB-k között? és pályafutása során még jobb napjain is, mindig is 2 down run stuffer volt) - nyilván a Browns edzői stábtól logikus döntést elvárni lehet naivitás, de az a véleményem, h Goodson az év folyamán előbb v utóbb el fogja veszteni a 3 down státuszát....
Lehet h ebben tévedek, de ha igazam lesz 3-4 hét múlva, úgyse fog rá senki emlékezni, max gabo fog szidni 😛 Amúgy meg az LB-knél a bye weekjeim W7, W9 és W11, szóval ott több időm van / többen vannak waiveren.
Nyilván az eddigi kb 10 sérülés mellé, ha beesik egy LB injury is, akkor kaparni kellett volna... de szerencsém volt és ehelyett csak egy No 1 WR/S esett ki a héten nullazva 😛
De valahogy igy is meglesz a W... és szerencsére sikerült Szesze mögött maradni / előtte maradni waiveren. 😛
PS: ha annyira kapós lett volna Goodson, akkor a 7 kiküldött trade offert más is elfogadta volna, nem csak Gabó...
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Grat Igor, lesznek bajok sajnos... Az főleg nem fog beleférni, hogy 50 pontot hagyok a padon.Köszi.. látom elkezdtél végre kaparni, mert különben nem lesz PO.
somoskovig
több mint 4 éve
nah így már érdekesebbUgy is lesz meg atmatekolás.A Kájzer - Janek meccs elég mókásan néz ki, jelenleg 247,5-247,5 az állás, Janeknak van még egy Baltimore HC vissza, ez azért nem könnyű kérdés, hogy bent hagyja-e vagy sem. 😀Jaja, főleg hogy a KC az ellenfél 😊
somoskovig
Mondjuk így, h X-re áll, így annyira nincs min gondolkodni sztem, 1-2 pontos előnynél lenne érdekesebb.
Szesze
Edit maris volt most 2 pont ide.
Janek
(mondjuk így én már kivenném vszínű)
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
És az átszámolás? 😊A Kájzer - Janek meccs elég mókásan néz ki, jelenleg 247,5-247,5 az állás, Janeknak van még egy Baltimore HC vissza, ez azért nem könnyű kérdés, hogy bent hagyja-e vagy sem. 😀Jaja, főleg hogy a KC az ellenfél 😊
somoskovig
Mondjuk így, h X-re áll, így annyira nincs min gondolkodni sztem, 1-2 pontos előnynél lenne érdekesebb.
Szesze
Illetve az X még mindig jobb, mint a vereség.
somoskovig
pont az átszámolás miatt, az teljesen lutri. Nyilván meg lehet szívni vele, de te kivennéd ennél az állásnál?És az átszámolás? 😊A Kájzer - Janek meccs elég mókásan néz ki, jelenleg 247,5-247,5 az állás, Janeknak van még egy Baltimore HC vissza, ez azért nem könnyű kérdés, hogy bent hagyja-e vagy sem. 😀Jaja, főleg hogy a KC az ellenfél 😊
somoskovig
Szesze
somoskovig
több mint 4 éve
Ugy is lesz meg atmatekolás.A Kájzer - Janek meccs elég mókásan néz ki, jelenleg 247,5-247,5 az állás, Janeknak van még egy Baltimore HC vissza, ez azért nem könnyű kérdés, hogy bent hagyja-e vagy sem. 😀Jaja, főleg hogy a KC az ellenfél 😊
somoskovig
Szesze
Edit maris volt most 2 pont ide.
több mint 4 éve
És az átszámolás? 😊A Kájzer - Janek meccs elég mókásan néz ki, jelenleg 247,5-247,5 az állás, Janeknak van még egy Baltimore HC vissza, ez azért nem könnyű kérdés, hogy bent hagyja-e vagy sem. 😀Jaja, főleg hogy a KC az ellenfél 😊
somoskovig
Szesze
több mint 4 éve
A Kájzer - Janek meccs elég mókásan néz ki, jelenleg 247,5-247,5 az állás, Janeknak van még egy Baltimore HC vissza, ez azért nem könnyű kérdés, hogy bent hagyja-e vagy sem. 😀Jaja, főleg hogy a KC az ellenfél 😊
somoskovig
több mint 4 éve
A Kájzer - Janek meccs elég mókásan néz ki, jelenleg 247,5-247,5 az állás, Janeknak van még egy Baltimore HC vissza, ez azért nem könnyű kérdés, hogy bent hagyja-e vagy sem. 😀