bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Hír jön, de most is három embert csak vasárnap tudtam IR-re rakni. Na mindegy, ez most elhanyagolható amellett, hogy a Titans-Steelers meccs miatt kell keresnem egy futót 😀6-5 nyertél 😀Én 7-et számolok... 😊 de egyébkénta legtöbbnél azért jön ki csüt/pénteken majd hír, te is tudod 😉
Jakehomer
Igor
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
6-5 nyertél 😀Én 7-et számolok... 😊 de egyébkénta legtöbbnél azért jön ki csüt/pénteken majd hír, te is tudod 😉
Jakehomer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Nyilván láttam a kereted, de ez csak kiindulo ajánlat volt. Brees-el vagy Hendersonnal szerintem nekem nem érte volna meg. Előbbi már lejtmenet, utóbbi meg 2-3 fős futótandemben van, bármikor hátrébb szorulhatA razzball itt semmit sem er. Mint irtam durvan futohianyos a liga. Meg QB hianyos is... Brees nem eletbiztositas ba a heten jol hozott kb. Nem a jatekosok fantasy erteket kell nezni csak egy cserenel. Itt sem. 20 csapatos ligaban foleg nem. Es az en keretem is latnod kell, hogy mit veszitenek... Ha ezeket latod akkor ez tenyleg no brainer inkabb, mint nem.Burrow elado jo ellenertekert. Komoly ellenertekert. De hogy még a sztarfutom is adjam melle? Ne maar.Elfogadom a dolgot, de nem volt az olyan rossz csere szerintem:
Kájzerszóze
Jacobs LV RB + Burrow Cin QB <> Hill KC WR, Thomas DAL LB, Elliott BAL S
Ez is azt mondja én többet tettem bele
football.razzball.com/trade-analyzer-fantasy-football
Tényleg egyoldalú a történet szerintetek? 😊
FLZOLI
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Én attól vagyok különösen boldog, hogy van egy raklapnyi emberem Q-val, akik nagy része tuti nem fog játszani, de majd csak vasárnap tudok a helyükre felvenni valakit, amikor már még annyira sincs kit.
Dennardot meg persze benéztem szépen.
Jakehomer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Szerintem az LB poszt pont olyan, amelyről idén hullanak majd a játékosok. Nyilván jelenleg max resztlivel tudnám pótolni Thomast, de biztos vagyok benne, hogy a következő 1-2 hétben is megy IR-re top LB és megy majd a harc waiveren.Lásd Kirksey a GB-ből, elviekben következő héten már lesz, mégis a pótlékra mindenki rarepult 😊
De igen, az a baj, hogy tavaly meg idén se nagyon jönnek counter ajánlatok. Max visszadobja a másik, hogy White + Hopkins + Walker az ár és hello. Így bazi nehéz bármit is mozgolódni és ezért lesz ilyen merev a liga és kukazik mindenki két kézzel a waiveren 😊
több mint 4 éve
Én attól vagyok különösen boldog, hogy van egy raklapnyi emberem Q-val, akik nagy része tuti nem fog játszani, de majd csak vasárnap tudok a helyükre felvenni valakit, amikor már még annyira sincs kit.Dennardot meg persze benéztem szépen.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Most meg még a Titans-Steelers is bekavar, ezt a szezont...és ez még csak a kezdet..
(bár nekem a postpone speciel pont jó lenne..)
Igor
több mint 4 éve
Igor: Burrow tekinteteben mar az offer elott irtam FLZOLInak hogy lassan o lesz a kezdo nem Brees... Emiatt draga mert nem csak IRL hanem lassan nalam is kezdo lesz.Fair enough, bár gondolom Brees-szel se fogadtad volna el ugyanezt az offert... de ahogy írtam, szerintem lehet FLZOLI-nak is jobb, h nem ment át a dolog.
Kájzerszóze
Most meg még a Titans-Steelers is bekavar, ezt a szezont...
(bár nekem a postpone speciel pont jó lenne..)
több mint 4 éve
A razzball itt semmit sem er. Mint irtam durvan futohianyos a liga. Meg QB hianyos is... Brees nem eletbiztositas ba a heten jol hozott kb. Nem a jatekosok fantasy erteket kell nezni csak egy cserenel. Itt sem. 20 csapatos ligaban foleg nem. Es az en keretem is latnod kell, hogy mit veszitenek... Ha ezeket latod akkor ez tenyleg no brainer inkabb, mint nem.Burrow elado jo ellenertekert. Komoly ellenertekert. De hogy még a sztarfutom is adjam melle? Ne maar.Elfogadom a dolgot, de nem volt az olyan rossz csere szerintem:
Kájzerszóze
FLZOLI
több mint 4 éve
Igor: Burrow tekinteteben mar az offer elott irtam FLZOLInak hogy lassan o lesz a kezdo nem Brees... Emiatt draga mert nem csak IRL hanem lassan nalam is kezdo lesz.
több mint 4 éve
Tény hogy picit lowball offer, de szerintem nem tragikus első offernek.. nyilván kellett volna alkudni rajta, de láttam itt már rosszabbat is (kezdő LB-t csere QB-ért, wtf!!!)Én se mondtam, hogy tragikus, csak azt hogy én se fogadtam volna el Kájzer helyében.
Igor
több mint 4 éve
QB poszton igen, de LB poszton idén sokkal durvább az összes edge player reclassolása miatt... szerintem az még tavaly sem volt ennyire durva.Tény hogy picit lowball offer, de szerintem nem tragikus első offernek.. nyilván kellett volna alkudni rajta, de láttam itt már rosszabbat is (kezdő LB-t csere QB-ért, wtf!!!)A 20 csapatos ligák "szépsége".
Joe Thomas >>> Christian Jones 8-10 pontos upgrade (még legalább 1 hónapig, és egyébként is elég jó LB handcuff, pláne ha Jaylonnal is történik valami)
Hill >>>> WR3 szintén legalább 5-10 pontos upgrade, és Hillben benne van hogy 1 hetet önmagában megnyer.
Elliott viszont valóban useless... ha egy 3. apró upgrade lett volna, szerintem teljesen valid trade lenne.
Jacobs nyilván a trade legértékesebb eleme (amig meg nem sérül), de Burrow értékén szvsz lehet vitatkozni... pl a már említett schedule miatt se, illetve megint benne van a pakliban egy Mixon resurgence is.
Úgy meg pláne, ha nincs töke a Borsodi Fogászoknak kezdetni őt "Mr 4 Yard ADOT*" helyett sem, egy jó matchupban sem. 😊
(ADOT=average depth of target)
Egyébként szerintem a szezon második felére / bye weekek idejére, bőven lesznek itt majd teljesen érhető és elfogadható offerek, amik lehúzásnak fognak tűnni 😊 amikor majd egyes csapatoknak kaparni kell, és mondjuk 0 db QB és LB van kint waiveren... ezért pl kíváncsi lettem volna, FLZOLI te pl kivel pótlod Joe Thomast, mert onnantól van 2 db LB-d.. na az se lett volna könnyű btw.
Igor
zavi27
Most 20-30%-os LB-kből van kint néhány a waiveren... tavaly legalább lehetett pass rushert kukázni, legrosszabb esetben is.
Pl a héten úgy voltam vele, ha Downs nem jön be vagy Phillipsre (látom somos te átnézted a waiver claim listát is, grat) vagy Reeder-re dobok egy waivert, hogy legalább handcuffoljam a saját emberem (IND-t már nem tudom, MIA meg franc tudja...)
Na, ez azért nem volt korábbi években.
PS: még mindig élvezetesebb ez, mint a 9 csapatos aukciós liga, ahol meg mindenki kint van FA-n, és minden héten elbenchelem magam 😛
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Tény hogy picit lowball offer, de szerintem nem tragikus első offernek.. nyilván kellett volna alkudni rajta, de láttam itt már rosszabbat is (kezdő LB-t csere QB-ért, wtf!!!)A 20 csapatos ligák "szépsége".
Joe Thomas >>> Christian Jones 8-10 pontos upgrade (még legalább 1 hónapig, és egyébként is elég jó LB handcuff, pláne ha Jaylonnal is történik valami)
Hill >>>> WR3 szintén legalább 5-10 pontos upgrade, és Hillben benne van hogy 1 hetet önmagában megnyer.
Elliott viszont valóban useless... ha egy 3. apró upgrade lett volna, szerintem teljesen valid trade lenne.
Jacobs nyilván a trade legértékesebb eleme (amig meg nem sérül), de Burrow értékén szvsz lehet vitatkozni... pl a már említett schedule miatt se, illetve megint benne van a pakliban egy Mixon resurgence is.
Úgy meg pláne, ha nincs töke a Borsodi Fogászoknak kezdetni őt "Mr 4 Yard ADOT*" helyett sem, egy jó matchupban sem. 😊
Egyébként szerintem a szezon második felére / bye weekek idejére, bőven lesznek itt majd teljesen érhető és elfogadható offerek, amik lehúzásnak fognak tűnni 😊 amikor majd egyes csapatoknak kaparni kell, és mondjuk 0 db QB és LB van kint waiveren... ezért pl kíváncsi lettem volna, FLZOLI te pl kivel pótlod Joe Thomast, mert onnantól van 2 db LB-d.. na az se lett volna könnyű btw.
Igor
több mint 4 éve
Tény hogy picit lowball offer, de szerintem nem tragikus első offernek.. nyilván kellett volna alkudni rajta, de láttam itt már rosszabbat is (kezdő LB-t csere QB-ért, wtf!!!)Joe Thomas >>> Christian Jones 8-10 pontos upgrade (még legalább 1 hónapig, és egyébként is elég jó LB handcuff, pláne ha Jaylonnal is történik valami)
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Hát mindenesetre én sem fogadtam volna el.. Először is Jacobs akkora lyukat ütne Kájzer RB során amit sosem tudna befoltozni többet, másrészt Burrow is elég értékes. Másik oldalról Hill jó, ez oké, de Thomas kb csak Esch visszatéréséig használható, Elliott meg absz használhatatan Kájzer számára.Burrow elado jo ellenertekert. Komoly ellenertekert. De hogy még a sztarfutom is adjam melle? Ne maar.Elfogadom a dolgot, de nem volt az olyan rossz csere szerintem:
Kájzerszóze
FLZOLI
több mint 4 éve
Azt értem, de Burrow-nak csalóka a pontja jelenleg.A qb-rol volt szo. S nem kell nekem. LB talan. Egy jo futom van. Ebben a ligaban aranyat er.Burrow elado jo ellenertekert. Komoly ellenertekert. De hogy még a sztarfutom is adjam melle? Ne maar.Elfogadom a dolgot, de nem volt az olyan rossz csere szerintem:
Kájzerszóze
FLZOLI
Kájzerszóze
+ Schedule alapján még hátravan 2x Bal, 2x Pit, 1x Ind ami kb a Chargers meccsre fog hajazni szerintem
több mint 4 éve
A qb-rol volt szo. S nem kell nekem. LB talan. Egy jo futom van. Ebben a ligaban aranyat er.Burrow elado jo ellenertekert. Komoly ellenertekert. De hogy még a sztarfutom is adjam melle? Ne maar.Elfogadom a dolgot, de nem volt az olyan rossz csere szerintem:
Kájzerszóze
FLZOLI
több mint 4 éve
Burrow elado jo ellenertekert. Komoly ellenertekert. De hogy még a sztarfutom is adjam melle? Ne maar.Elfogadom a dolgot, de nem volt az olyan rossz csere szerintem:
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Burrow elado jo ellenertekert. Komoly ellenertekert. De hogy még a sztarfutom is adjam melle? Ne maar.
több mint 4 éve
Justin Herbert vihető, miközben erősen érdeklődnék használható LB iránt!
több mint 4 éve
dejo, hogy egy ertelmes waiver LB volt a placcon, elso helyre raktam, majdnem utolso vagyok megse hozzam kerult.
több mint 4 éve
Juhu, 3 hét alatt sikerült elérni több mint egy tucat sérülést.Szerintem Rodgers vagy valamelyik top RB/LB feláldozása tuti levenné rólad az átkot... 😊
Az első 10 pickemből már 6-an sérültek, incluzíve mindhárom futó... na ezért szoktam zéró RB-t játszani... 😕
A 3-0 / harmadik legtöbb pont ellenére is inkább csak abban reménykedek, h sikerül annyi pontot/W-t összekaparni, h valahogy elkerüljük a veszélyzónát.. és nem tudom kinek mit kell áldozni, de mindent megteszek, h végre megálljon ez a sérüléshullám, még egy hasonló hét, és tényleg szarban leszek...
Igor
több mint 4 éve
Inkább az hogy Goedert IR, Reagor várható IR - lesz ott sztem 6-8 target neki meccsenként következő 2-3 hétre, ráadásul sokat lesznek hátrányban is ránézésre h kik jönnek a schedule-ban... meglátjuk.Látom 1 hét késessel mindenkinek leesett a Patterson RB bug... 😊A Cohen sérülés jelenthet némi upliftet nála, örülök, hogy be tudtam húzni. Ward meg Jeffery várható visszatérésével nem biztos, hogy ekkora király heteket fog hozni.
Az mondjuk picit meglep h Ward senki másnak nem kellett - bár úgy látom a 2 nagy néven kivül másért nem is nagyon verekedett senki, 1-1 dobás Millerre, Isabellara és Wilsonra még.
Igor
somoskovig
több mint 4 éve
Látom 1 hét késessel mindenkinek leesett a Patterson RB bug... 😊A Cohen sérülés jelenthet némi upliftet nála, örülök, hogy be tudtam húzni. Ward meg Jeffery várható visszatérésével nem biztos, hogy ekkora király heteket fog hozni.
Az mondjuk picit meglep h Ward senki másnak nem kellett - bár úgy látom a 2 nagy néven kivül másért nem is nagyon verekedett senki, 1-1 dobás Millerre, Isabellara és Wilsonra még.
Igor