bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Néhány éven Somostól kaptam ki egy többször átszámolt meccsen 246-245-re, de az már kiesés szakasz volt, az mondjuk fájdalmas volt. (főleg hogy utána simán lettem volna bajnok abban az évben). (most néztem utána 2016-ban volt, ugyanabban az évben a helyosztón meg 255-252-re kaptam ki Rajnától 😀)Az csodálatos volt, már ment az elődöntő neked és a helyosztó nekem, amikor átszámolták, és helyet cserélt a két csapat....
Szesze
több mint 4 éve
Az már most vicces, hogy a puntered több pontot szerzett, kint az elkapóm. Kamut meg most vettem ki a kezdőből, mert műlt héten 3 pontot hozott, Morrow meg 20+.Hát puntertől a 7 pont kb egy fix átlag, WR-nél nyilván sokkal nagyobb lehet a szórás, de a 6 pont annyira nem vészes, főleg hogy Parker sérüléssel küzd, húzta is a lábát végig.
Most 20 a padon, remélem a másikak is hoznak ennyit,.....😊
csi77
A Kamu-Morrow csere teljesen logikus volt, Kamu kb 30%-ot volt pályán eddig, Morrow meg ugye Kwiatkoski kiesése óta 100%-ban tolja, kérdés, hogy Kwia tud-e játszani a NE ellen (sztem nem fog). Ha Morrow every down lesz ott akkor simán 20+ körül lesz ő is sztem.
több mint 4 éve
Az már most vicces, hogy a puntered több pontot szerzett, kint az elkapóm. Kamut meg most vettem ki a kezdőből, mert műlt héten 3 pontot hozott, Morrow meg 20+. Most 20 a padon, remélem a másikak is hoznak ennyit,.....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Még jó hogy nem lett szorosabb a clbass elleni meccsem, mert most nézem, hogy átszámolás után kapott még 5 pontot. Ezzel 253 pontos vereség lett neki belőle, hát ilyen is 5 évente 1x fordul elő kb.. sorry.Néhány éven Somostól kaptam ki egy többször átszámolt meccsen 246-245-re, de az már kiesés szakasz volt, az mondjuk fájdalmas volt. (főleg hogy utána simán lettem volna bajnok abban az évben). (most néztem utána 2016-ban volt, ugyanabban az évben a helyosztón meg 255-252-re kaptam ki Rajnától 😀)
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
azért rajtad kívül is bealudtak páran 😊Az kemény, hogy Murray eljutott Igorig..Kapkodtam, de erre akkor sincs mentségem. 😕
Szesze
caminoi
több mint 4 éve
caminoi
225
Az kemény, hogy Murray eljutott Igorig..Kapkodtam, de erre akkor sincs mentségem. 😕
Szesze
több mint 4 éve
Az kemény, hogy Murray eljutott Igorig..
több mint 4 éve
Grat Jakehomer!Kösz, múlt héten az én srácaim dobták le a vasmacskát annyira, mint most a tieid, fel a fejjel 😊
Nincs semmi gond, csak másfél óra volt mire összeraktam a holnapi waiveremet. 😀
Tony Adams
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Grat Jakehomer!Nincs semmi gond, csak másfél óra volt mire összeraktam a holnapi waiveremet. 😀
több mint 4 éve
Pierre Louis-t jò èrzèkkel raktam ki 😊Jah, hát ez szép találat volt az biztos 😊
Jakehomer
ugyanitt remek LB3 játékosok LB1 upside-dal eladók 😀
több mint 4 éve
Nem tudom idén mi van, de ahogy átfutottam a kereteket, alig találok olyan csapatot, ahol bármelyik poszton "felesleg" lenne (vagy legalább is elég erős poszt) és lehetne cserélni 😊Nálam van négy relatíve jó safety, sajnálom bármelyiket is kidobni. De ja, mondjuk nehéz is stackelni egy pozíciót, hacsak nem törekszik valaki rá kimondottan a drafton.
FLZOLI
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Nem tudom idén mi van, de ahogy átfutottam a kereteket, alig találok olyan csapatot, ahol bármelyik poszton "felesleg" lenne (vagy legalább is elég erős poszt) és lehetne cserélni 😊
több mint 4 éve
Sikerült 60 pontot javulni, olyan nettò 40 mèg padon is maradt, ràadàsul a flex posztot fel is adtam annyira fostam, hogy Conner megint lehal meccs közben. Pierre Louis-t jò èrzèkkel raktam ki 😊
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Azt tudom. Csak én sosem jartam itt POban azt hiszem.Playoff, ne mond már, hogy ezt így még nem láttad rövidítve 😊Mi az a PO?Jobbnak nem jobb, de majd a PO-ban visszavágok-3 pont a QB posztról, amikor a túloldalt egy Tannehill 34 ponttal repeszt... 😊Jobb ez így. ugye ?
A vicc az, hogy kicsit mákosabb kezdőkkel (Winfield Jr. <> Kazee cserén és Okudah kezdetésén sokáig gondolkodtam) még esélyem is lenne, hogy a végén egy Kamara-Waller deathmatchben kikapjak 😊
FLZOLI
Janek
Csak ki ne essek addigra.... 😊
FLZOLI
Janek
FLZOLI
több mint 4 éve
Ritka nagy meccset toltunk clbass-al a héten, még ez az éjszakai meccs is nagyon fordulatos volt, amikor Abram mindjárt az első driveban összeszedett 7-8 pontot eléggé beszartam, aztán ráadásul jött a Cook TD is, szóval voltak meleg pillanatok. Arnette szerencsére baromi jó meccset tolt, így végül a második félidőre azért már eldőlt a dolog. A csapatom eddig szinte minden poszton nagyon jól szerepelt, a waiver/FA húzásaim is nagyon bejöttek eddig, megint volt a padon is 90 pont (Cousins -5 ellenére), szóval tényleg csak ez a Barkley sérülés aggasztó.
több mint 4 éve
Playoff, ne mond már, hogy ezt így még nem láttad rövidítve 😊Mi az a PO?Jobbnak nem jobb, de majd a PO-ban visszavágok-3 pont a QB posztról, amikor a túloldalt egy Tannehill 34 ponttal repeszt... 😊Jobb ez így. ugye ?
A vicc az, hogy kicsit mákosabb kezdőkkel (Winfield Jr. <> Kazee cserén és Okudah kezdetésén sokáig gondolkodtam) még esélyem is lenne, hogy a végén egy Kamara-Waller deathmatchben kikapjak 😊
FLZOLI
Janek
FLZOLI
Janek
több mint 4 éve
Mi az a PO?Jobbnak nem jobb, de majd a PO-ban visszavágok-3 pont a QB posztról, amikor a túloldalt egy Tannehill 34 ponttal repeszt... 😊Jobb ez így. ugye ?
FLZOLI
Janek
FLZOLI
több mint 4 éve
Grat Leon78!!! Oltari verest kaptamKöszönöm a gratulációt, de iszonyat mákom volt egy két játékosommal, szerintem többen is egyéni csúcs közelében hoztak.
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Az igen Gabó, álmomban sem gondoltam volna hogy a Newton-Edelman páros 50 pontot hoz neked🤣Köszi, legalább vmi, eddig elég szánalmasan alakulnak a dolgok...
Göbi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Huh, nem hittem volna, hogy sikerül megfordítani Rajna nagyon ment sokáig,de Prescott 44 pontja megsegített, meg persze Seattle punter is, a nagy győzelmünk mellé.😊 Remélem még Renfrow is hoz ma kicsit, és akkor akár stat correction-el is hozom a hetet.
Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
Jobbnak nem jobb, de majd a PO-ban visszavágok-3 pont a QB posztról, amikor a túloldalt egy Tannehill 34 ponttal repeszt... 😊Jobb ez így. ugye ?
FLZOLI
Janek
több mint 4 éve
-3 pont a QB posztról, amikor a túloldalt egy Tannehill 34 ponttal repeszt... 😊Jobb ez így. ugye ?
FLZOLI
több mint 4 éve
Szerintem bőven nem, de tudom sokan szeretik ezt a 20 főset, elfogadom. Lefutottam ezeket a köröket itt már párszor.😊Nekem meg a 16 fős liga nem tetszik. Ott mindenkit tudsz pótolni. nem vagyunk egyformákGyakorlatilag bárkit tudok pótolni a keretben, kivéve Barkley-t, nyilván kiesik a második fordulóban. Sajnos ez nagyon rá fogja nyomni a szezonra a bélyegét, ráadásul vszínű ezt a fordulót is bukom.Erről beszélek már évek óta, hogy ezért hülyeség ez a 20 fős hatalmas ligák itt. Bejön 1-2 ilyen sérülés és kb. nézheted végig az egész szezonod hogy elmegy és nem tudsz semmit tenni ellene.
Szesze
zavi27
csi77
több mint 4 éve
Nekem meg a 16 fős liga nem tetszik. Ott mindenkit tudsz pótolni. nem vagyunk egyformákGyakorlatilag bárkit tudok pótolni a keretben, kivéve Barkley-t, nyilván kiesik a második fordulóban. Sajnos ez nagyon rá fogja nyomni a szezonra a bélyegét, ráadásul vszínű ezt a fordulót is bukom.Erről beszélek már évek óta, hogy ezért hülyeség ez a 20 fős hatalmas ligák itt. Bejön 1-2 ilyen sérülés és kb. nézheted végig az egész szezonod hogy elmegy és nem tudsz semmit tenni ellene.
Szesze
zavi27
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png