bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Gyakorlatilag bárkit tudok pótolni a keretben, kivéve Barkley-t, nyilván kiesik a második fordulóban. Sajnos ez nagyon rá fogja nyomni a szezonra a bélyegét, ráadásul vszínű ezt a fordulót is bukom.Erről beszélek már évek óta, hogy ezért hülyeség ez a 20 fős hatalmas ligák itt. Bejön 1-2 ilyen sérülés és kb. nézheted végig az egész szezonod hogy elmegy és nem tudsz semmit tenni ellene.
Szesze
több mint 4 éve
Épp az előbb néztem, ha az offense-ed normális napot fog ki (Goodwin is visszajön gondolom), akkor simán ki tudsz végezni velük, Barkley nélkül tőlem nem reális ennyi pont. Amúgy te eddig kissé alulteljesítettél én meg túl, de mégis könnyen lehet, h csak te fogsz 2-0-al állni a meccs előtt.Jövő héten velem játszol, megnyugodhatsz.......😊Mondjuk a Barkley sérülés jobban aggaszt, mintha kikapnék, de a kettő együtt különösen nagy geciség lenne.Az azért lényegesen idegesítőbb.gratulálok pálcaMondjuk ez tényleg elég nagy leolvadás volt tőled a múlt heti után, de sztem elég jó a csapatod, ez most egy szar hét volt.
Azzal nincs mit kezdeni amikor a három futód 60 pontot csinál, a QB-k között meg van 35 pont. (Az O-d 86 ponttal verte el az enyémet.)
zinedine5
Nálunk meg 250/260+al fog bukni valaki.
Szesze
zinedine5
Szesze
csi77
több mint 4 éve
Jövő héten velem játszol, megnyugodhatsz.......😊Mondjuk a Barkley sérülés jobban aggaszt, mintha kikapnék, de a kettő együtt különösen nagy geciség lenne.Az azért lényegesen idegesítőbb.gratulálok pálcaMondjuk ez tényleg elég nagy leolvadás volt tőled a múlt heti után, de sztem elég jó a csapatod, ez most egy szar hét volt.
Azzal nincs mit kezdeni amikor a három futód 60 pontot csinál, a QB-k között meg van 35 pont. (Az O-d 86 ponttal verte el az enyémet.)
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Mondjuk a Barkley sérülés jobban aggaszt, mintha kikapnék, de a kettő együtt különösen nagy geciség lenne.Az azért lényegesen idegesítőbb.gratulálok pálcaMondjuk ez tényleg elég nagy leolvadás volt tőled a múlt heti után, de sztem elég jó a csapatod, ez most egy szar hét volt.
zinedine5
Szesze
zinedine5
több mint 4 éve
Az azért lényegesen idegesítőbb.gratulálok pálcaMondjuk ez tényleg elég nagy leolvadás volt tőled a múlt heti után, de sztem elég jó a csapatod, ez most egy szar hét volt.
zinedine5
Szesze
több mint 4 éve
-3 pont a QB posztról, amikor a túloldalt egy Tannehill 34 ponttal repeszt... 😊A vicc az, hogy kicsit mákosabb kezdőkkel (Winfield Jr. <> Kazee cserén és Okudah kezdetésén sokáig gondolkodtam) még esélyem is lenne, hogy a végén egy Kamara-Waller deathmatchben kikapjak 😊
több mint 4 éve
gratulálok pálcaMondjuk ez tényleg elég nagy leolvadás volt tőled a múlt heti után, de sztem elég jó a csapatod, ez most egy szar hét volt.
zinedine5
több mint 4 éve
gratulálok pálcaAzzal nincs mit kezdeni amikor a három futód 60 pontot csinál, a QB-k között meg van 35 pont. (Az O-d 86 ponttal verte el az enyémet.)
több mint 4 éve
Grat Igor, lesznek bajok sajnos... Az főleg nem fog beleférni, hogy 50 pontot hagyok a padon.
több mint 4 éve
Az igen Gabó, álmomban sem gondoltam volna hogy a Newton-Edelman páros 50 pontot hoz neked🤣
több mint 4 éve
Oké idén is benéztem a QB kérdést 😊Daniel Jones/Sam Darnold
Szóval akinek van eladó vagy esetleg valami épkézláb RB szóljon 😊
FLZOLI
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Gyakorlatilag bárkit tudok pótolni a keretben, kivéve Barkley-t, nyilván kiesik a második fordulóban. Sajnos ez nagyon rá fogja nyomni a szezonra a bélyegét, ráadásul vszínű ezt a fordulót is bukom.
több mint 4 éve
Oké idén is benéztem a QB kérdést 😊Egy Haskinsem van esetleg 😉
Szóval akinek van eladó vagy esetleg valami épkézláb RB szóljon 😊
FLZOLI
több mint 4 éve
Oké idén is benéztem a QB kérdést 😊 Szóval akinek van eladó vagy esetleg valami épkézláb RB szóljon 😊
több mint 4 éve
Hát az első héten sima zakó volt, volt pár alulteljesítés, meg Szesze-vel amúgy se tudtam lépést tartani. Bár ez a 191 pont nem is volt olyan kevés nézve több párharcot végülis.Igen, ezúttal végig kézben tartottam a meccset, szerencsére tényleg csak 1-2 kivételtől eltekintve az egész csapat szépen hozta magát és ami még nagyon pozitív, hogy a cserepadom is nagyon jól teljesített. (azért Maye kihagyása fájdalmas volt, főleg hogy az utolsó percig gondolkodtam, hogy berakjam-e, de végül nem mertem a kisebb sérülése miatt.. szerencsére ez most belefért).
zavi27
Szerintem a te teljesítményed se volt rossz, főleg hogy 3 fontos ember se tudta végül vállalni nálad a játékot, velük simán meglett volna a 200+ pont ami mindig egy elfogadható eredmény.
több mint 4 éve
Hát az első héten sima zakó volt, volt pár alulteljesítés, meg Szesze-vel amúgy se tudtam lépést tartani. Bár ez a 191 pont nem is volt olyan kevés nézve több párharcot végülis.
több mint 4 éve
Bekezdtünk, de hát its not how you start its how you finish 😊Három nullázó a csapatban, szép. DJax utolsó pillanatos csere volt, lesérült rögtön a meccs elején. Viszont a megkérdőjelezett linebackereim tök jól nyomták 😊 Josh Jones meg 22 ponttal padon. Csak a szokásosMegnyertem a roncsderbit. Még egyszer ilyen mákom nem lesz........
Jakehomer
Utánanéztem, 178 szerzett ponttal még kikapni is ciki, nemhogy nyerni....😊
csi77
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
3,14csába...Néztem reggel a meccs végét, az utolsó két Henry-futással fordult át... Az egyiknél igazán csinálhatta volna A.Johnson a tackle-t. 😀
És nyilván a sok szerzett pont miatt hiába a vereség, legalább jó szar helyről waiverezhetek.
Szerkesztette: somoskovig
több mint 4 éve
Voltak jó teljesítmények, de igazából senkit se érdekel és megvan a szezon első veresége 😊 Kár, hogy Jackson ellen pont akkor játszottam amikor a fogalmatlan Browns az ellenfél... Az egy elég erős alapot adott, grat Leon 😊
több mint 4 éve
Három nullázó a csapatban, szép. DJax utolsó pillanatos csere volt, lesérült rögtön a meccs elején. Viszont a megkérdőjelezett linebackereim tök jól nyomták 😊 Josh Jones meg 22 ponttal padon. Csak a szokásosMegnyertem a roncsderbit. Még egyszer ilyen mákom nem lesz........
Jakehomer
Utánanéztem, 178 szerzett ponttal még kikapni is ciki, nemhogy nyerni....😊
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Na megvan a W, a terv miszerint a DE sor és a secondary ellensúlyozza az LB-ket bejött, viszont a Mack elvesztése komoly érvágás lehet hosszú távon, ezért RB-T keresek...ha van valakinek eladó RB-je jelezze, WR, S (Eddie Jackson), TE (Olsen) mozdítható az ügyben
több mint 4 éve
Gratula zinedine5, első te túl nagy falat voltál. 😊Van foltozni való a csapatomon, de összességében tetszik amit látok.
több mint 4 éve
caminoi
225
Nálam Jarwin. 😕