bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Könnyű annak, aki stratégiával készült. Sajnos hamar kiderült, hogy nem jó az időpont, így próbáltam a posztokat pickenként beállítva menteni a helyzetet. Sajnos az általam kedvelt safety posztra csak kettőt húztam, ezt leszámítva jól működött (maguk a posztok). Amikor megláttam a csapatomat, azért elhúztam a számat……Sztem egész jó lett ez. Nálam CEH nem számít lutrinak, teljesen jó húzás 1/10-re, a WR sor és Murray is rendben van/lesz, egyedül a TE poszt lyukas ami azért orvosolható simán.
Tehát a csapatom by autodraft:
QB:
Kyler Murray (4/71), Jalen Hurst (20/391): Murray jó lehet, nem hoz űrszámokat, egy megbízható átlaggal elpötyöghetne, a csere tán nem is lát majd pályát. Ha Murray hozza magát, jó lesz ez.
RB:
Clyde Edwards-Helarie (1/10), Kareem Hunt (6/110), Jordan Howard (9/170), Alexander Mattison (12/231). Hát….. CEH lutri, azért bízom benne, én nem hiszem, hogy őt húztam volna 10.-ként. A többiek Hunt és Howard már nem is kezdők, Mattison pedig tényleg csere. Nem tudom…..
WR:
Chris Goodwin (2/31), Devante Parker (8/151), Brandon Aiyuk (18/351), Alshon Jeffery (22/431), Russel Gage (29/570). Azért második választásként már nincs igazi kezdő WR1 a piacon, az megdöbbentett egy kicsit. Goodwinban Brady miatt bízom azért, amíg Evanst kettőzik majd a védők, ők majd eljátszogatnak, Parker nagy kérdés, Aiyuk sötét ló. Jeffery már nem az, aki volt, Gage érdekes, 29. körben draftolva mindössze 60 ponttal kevesebbet jósolnak neki, mint a 2. körös Goodwinnek…..
Nem vagyok elájulva, ráadásul egy safety kellett volna egyik helyén húzni.
TE:
Irv Smith (24/471) Egy 2 számú TE jutott. Pár pontra azért számtok tőle.
DT:
Kawann Short (14/271), Larry Ogunjobi (17/330) Korrekt egység, ezzel nincsen bajom
DE:
Whitney Mercilus (13/250), Markus Golden (15/290), K’Lavon Chaisson (23/450) Szerintem pontgazdag egységet hoztam össze.
LB:
Demario Davis (3/50), Avery Williamson (7/130), Willy Gay jr (11/210), Kamu-Grugier Hill (21/410), Davion Taylor (25/490).
Nincs igazi szuper tackle királyom, de az első kettő remélhetőleg a (felső) középértéket hozzák majd, a harmadikat addig megtalálom. Ide kicsit többet vártam.
CB:
Marlon Humphrey (10/191), Pierre Desir (16/311). Jónak gondolom őket, cserém nincs, de erre a posztra könnyű találni.
S
Landon Collins (5/90), Andrew Sendejo (19/370) Egy elit és egy gyengébb pick. Valamiért úgy emlékeztem, hogy állítottam egy korábbi safety picket is, de nem, így cserém sincs, itt nagyobb gond, mint a cb posztnál.
K:
Matt Gay ő már FA IRl is, így nálam is.
P: Branden Mann, HC: Seahawks
Összességében hegyek vajúdtak és egereket szültek. A D oldalon elégedettebb vagyok, kíváncsi lennék szakértői véleményre….
csi77
A védelem sem rossz, az LB sor kicsit gyenge (Davis jó LB1, de Williamson sztem LB2-höz kicsit vékony lesz, bár ez a Jets LB kérdés még nagyon bizonytalan és sztem kicsit az LB3 poszt is gyengébb a kelleténél)
Ezen kívül Sendejo az aki sztem nem használható érdemben S2-ként, a többiek rendben vannak. Autodraftként sztem nem lehetsz elégedetlen.
több mint 4 éve
Magyarázzuk a bizonyítványt. 😊Nem örülök, hogy veled kezdek 😊
QB: Jackson, Fitzpatrick Első ránézésre nem tűnik rossznak az egység, tsőt talán átlag feletti, de ha hozzá teszem, hogy Lamar helyett Mahomes-t szerettem volna, akkor máris árnyaltabb a kép. 😊 Összességében ha a tavalyi pontok jönnek, akkor elégedett leszek.
RB: Cohen, Scott, Jamal Williams A csapat talán leggyengébb egysége, úgy is mondhatnánk, hogy cserék a kezdőben, akkor dobhatnak nagyot, ha sérülések lesznek.
WR: Marvin Jones Jr., Marquise Brown, Mecole Hardman. DeSean Jackson, Steven Sims Jr. Vannak lehetőségek ebben a brigádban, ahhoz képest, hogy nem túl elől lettek húzva sokat várok tőlük, ez szerintem jól sikerült.
TE: Higbee JÓ lenne, ha a tavalyi szezonjának a végét hozná, akkor nem lesz panasz, egyébként auto pick volt
DT: Seldon Richardson, Akiem Hicks,, Zach Allen, Allen-től fejlődést várok, szerintem sokat fog játszani, ha meg nem sérül, a két kezdő pedig adott, Richardsonban benne lehet akár egy nagy év is.
DE: T.J. Watt, Melvin Ingram III, John Simon, Talán a csapat legerősebb egysége. Egy origi DE a cserepadon, a kezdőben viszont két OLB- poszton játszó, vagy legalábbis tavaly ott játszó sack, tackle gyáros játékos. Remélem bejön a számításom, és átlag felett hoznak majd.
LB: Joe Schobert, Cory Littleton, Matt Milano,Sean Lee, Nem tűnik rossznak, bár nem túl nagy playmaker csapat, Milano ráadásul sérülékeny, és amúgy is auto pick. Sajnos alighogy kihúztam Lee-t IR-re került. Mindenesetre ól indul a szezon. Összességében elég közepes az egység.
CB: Logan Ryan, Roby, Jalen Ramsey Egy tackle gyár playmaker, aki ráadásul valószínűleg safety lesz majd, és 2 stabil kezdő, ha nem lesz sérülés, akkor jó lesz ez az egység.
S: Jimmie Ward,Vaccaro, Hát mit mondjak, az utolsó pillanatra hagytam ezt a posztot, pedig Baker volt a cél, de lemaradtam róla. Ez meg is látszik az egységen sajnos.
K: Luts, remélem a Saints támadók a tavalyi formájukat hozzák majd a tavalyi lesz majd.
P: Joseph Charlton Car. : Szerintem sokat fog szerepelni.
HC: Arizona : Bízok a csapatban
Leon78
A QB, DE, LB sorod jobb, remélem a többi poszton esetleg tudok annyit fogni, hogy szoros meccs legyen belőle.
Ryan tavaly nálam karcolt, remélem idén csak később kerül formába...
több mint 4 éve
Dunakanyar Dwarf Rabbits értékelés:Sajnos az utolsó napok eseményei nem engedtek túl sok szabadidőt, így felkészülés híján igyekeztem rutinból lehozni. Egy GM ligának köszönhetően azért nagyjából képben vagyok az aktualitásokkal, de ide azért más infó is kellett volna. Na lássuk...
QB: Josh Allen (8/147), Justin Herbert (19/374)
Az orrom előtt vitték el Rivers-t, ráadásul a vészpick Vonn Bell is kiment. Kicsit pánick pick, de jó lesz idén a Bills O oldala is 😉
A bye-re Herbert már kezdő lesz...
RB: Nick Chubb (1/14), Devin Singletary (3/54), Justin Jackson (18/347), Ty Montgomery (22/427)
Erős sor lehet. Chubb és Sing elsőszámú futók, bár biztos lesz csapatuknál is labdamegosztás.
Jackson-nak biztos vagyok benne, hogy elegendő backup szerep jut Ekeler mögött.
Ty homer sleeper 😉 Akar még egy RB/Slot WR hibrid szerepet is betölthet, jelentős játékidővel.
WR: Mike Evans (2/27), T.Y. Hilton (4/67), Will Fuller V (7/134), CeeDee Lamb (13/254)
Sintén tetszetős sor, szintén magas húzásokkal. Evans kiváló elkapó, Brady szeretni fogja.
Hiltonnak ismét irányító fog dobálni. Szerintem jó éve lehet.
7. kör közepén No1 WR már nem rossz érték. Remélem idén több meccs lesz benne.
13. körben az egyik top rookie szintén nem rossz vásár.
TE: Jared Cook (12/227), Hayden Hurst (14/267)
Gyors egymásutánban két remek TE. Cook év végére megtalálta az összhangot Brees-vel. Hurst pedig végre 1. számú lehet egy olyan O-ban ahol nem vetik meg a TE játékot.
DT: Quinnen Williams (23/454), Sheldon Rankins (26/507)
Soha nem foglalkozom a DT húzással, így mindig nagy a forgás év közben. Quinnen második éve akár még jó is lehet, Rankins pedig a nyár alapján 2 évvel ezelőtti formában
DE: Markus Devenport (15/294), Shaq Lawson (16/307)
Szintén sokáig húztam, meg is lett a gyenge középszer...A plafon ellenben magas Davenport tud állat is lenni, Lawson pedig végre kezdő lesz.
LB: Benardick McKinney (5/94), Kenneth Murray (6/107), Antony Hitchens (10/187), Alex Anzalone (17/334), Zack Baun (25/494)
Egyszerűen nem bírom megszokni, hogy az 5. körre már csak a zavarosban halászás marad 😮 Látszik is az eredmény 😕
Ennek ellenére kb. aszarból várat, és elég mély is a poszt. 5 kezdő, és a legtöbben benne van a 3down potenciál
CB: CJ Gardner-Johnson (20/387), AJ Bouye (24/467)
A leginkább matchupfüggő posztnak tartom. Így is kezeltem...
CJ homer sleper pick. S/NCB hibrid poszt néz ki neki, és rengeteget lesz a pályán. Sokat várok tőle. AJ csak úgy jött
S: Johnathan Abram (9/174), Jeremy Chinn (11/214), Marcus Williams (21/414)
Az S run-ba is bealudtam egy kicsit, de itt kevésbé bántam.
Abram egy állat lesz! Chinn-nek meg szimplán sok munkája lesz a CAR LB sor mögött...Williams homer backup
P: Corey Bojorquez (28/547)
Nem tökmindegy?
K: Tyler Bass (27/534)
Bills rookie rúgója. Jó a neve, én bízom benne 😉
Summa summarum egy erősen közepszerű csapat jött össze szerintem a Dunakanyarba, akik szerencsés körülmények mellet talán harcban lehetnek az utolsó PO helyek egyikéért, de ott 1 and done.
Elsődleges cél a bentmaradás!
több mint 4 éve
Könnyű annak, aki stratégiával készült. Sajnos hamar kiderült, hogy nem jó az időpont, így próbáltam a posztokat pickenként beállítva menteni a helyzetet. Sajnos az általam kedvelt safety posztra csak kettőt húztam, ezt leszámítva jól működött (maguk a posztok). Amikor megláttam a csapatomat, azért elhúztam a számat……Tehát a csapatom by autodraft:
QB:
Kyler Murray (4/71), Jalen Hurst (20/391): Murray jó lehet, nem hoz űrszámokat, egy megbízható átlaggal elpötyöghetne, a csere tán nem is lát majd pályát. Ha Murray hozza magát, jó lesz ez.
RB:
Clyde Edwards-Helarie (1/10), Kareem Hunt (6/110), Jordan Howard (9/170), Alexander Mattison (12/231). Hát….. CEH lutri, azért bízom benne, én nem hiszem, hogy őt húztam volna 10.-ként. A többiek Hunt és Howard már nem is kezdők, Mattison pedig tényleg csere. Nem tudom…..
WR:
Chris Goodwin (2/31), Devante Parker (8/151), Brandon Aiyuk (18/351), Alshon Jeffery (22/431), Russel Gage (29/570). Azért második választásként már nincs igazi kezdő WR1 a piacon, az megdöbbentett egy kicsit. Goodwinban Brady miatt bízom azért, amíg Evanst kettőzik majd a védők, ők majd eljátszogatnak, Parker nagy kérdés, Aiyuk sötét ló. Jeffery már nem az, aki volt, Gage érdekes, 29. körben draftolva mindössze 60 ponttal kevesebbet jósolnak neki, mint a 2. körös Goodwinnek…..
Nem vagyok elájulva, ráadásul egy safety kellett volna egyik helyén húzni.
TE:
Irv Smith (24/471) Egy 2 számú TE jutott. Pár pontra azért számtok tőle.
DT:
Kawann Short (14/271), Larry Ogunjobi (17/330) Korrekt egység, ezzel nincsen bajom
DE:
Whitney Mercilus (13/250), Markus Golden (15/290), K’Lavon Chaisson (23/450) Szerintem pontgazdag egységet hoztam össze.
LB:
Demario Davis (3/50), Avery Williamson (7/130), Willy Gay jr (11/210), Kamu-Grugier Hill (21/410), Davion Taylor (25/490).
Nincs igazi szuper tackle királyom, de az első kettő remélhetőleg a (felső) középértéket hozzák majd, a harmadikat addig megtalálom. Ide kicsit többet vártam.
CB:
Marlon Humphrey (10/191), Pierre Desir (16/311). Jónak gondolom őket, cserém nincs, de erre a posztra könnyű találni.
S
Landon Collins (5/90), Andrew Sendejo (19/370) Egy elit és egy gyengébb pick. Valamiért úgy emlékeztem, hogy állítottam egy korábbi safety picket is, de nem, így cserém sincs, itt nagyobb gond, mint a cb posztnál.
K:
Matt Gay ő már FA IRl is, így nálam is.
P: Branden Mann, HC: Seahawks
Összességében hegyek vajúdtak és egereket szültek. A D oldalon elégedettebb vagyok, kíváncsi lennék szakértői véleményre….
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Érdekes mobilon ez az IBM watsonos trade ajánló 😊 Nagyon meg akar szabadítani Jeudytól 😊
több mint 4 éve
Na picit én is értékelek:A támadó egység erős, bár az RB poszt azért kicsit halvány, mert Mack mellé/elé közben behúzták Taylort ugyebár, de a QB/WR nagyon jó.
QB: Mahomes, Haskins - Előzetesen pont ezt akartam a 6. helyen, hogy hátha a Lamar/Mahomes leesik hozzám és akkor nem kell gondolkodnom, szerencsére így lett, Haskins pedig a cseresorba elvegetál majd
RB: Marlon Mack, J.K. Dobbins - Előbbi tavaly is nálam volt, és ha egészséges akkor tökéletesen jó nekem erre a posztra, Dobbinsban pedig nagyon bízom, hogy a run-heavy Ravensben neki is jut majd szerep
WR: AJ Green, Odell Beckham Jr., Cooper Kupp - bombasornak tartom, Green örök kedvencem és nagyon bízom benne, hogy Burrow-val egymásra találnak, OBJ sötét ló, de ha idén kihozza a benne lakó állatot, akkor jó lehet, Kupp amikor még bent volt az 5. körben, úgy éreztem nem lehet ott hagyni
TE: TJ. Hockenson, - tavaly tipikus újonc éve volt, ha szintet lép akkor betörhet az elit közelébe..csere: Greg Olsen ott lesz a padon és ki tudja, ha egészséges...
DT: Stephon Tuitt, Geno Atkin - általában hanyagolom ezt a posztot, ehhez képest szerintem két egész jó név került ide
DE: Bosa-testvérek, pályafutásom során először invesztáltam magasabb pickeket erre a posztra és nagyon elégedett vagyok, sokat várok tőlük
LB: Cole Holecomb, Josh Bynes, Jacob Phillips - erre az egységre ment rá a támadósor és a DE poszt megerősítése, próbáltam potenciális kezdő tackle-gyárokat húzni, meglátjuk
CB: Kendall Fuller, Malcolom Butler - nem tudom mit várjak, gyorsan kiderül majd
S: Mathiue, Byard - nagyon erősnek érzem ezt a duót, előbbi örök kedvenc
Vélemények?
Göbi
A védelem is erős lenne (DE+secondary nagyon jó), de ez az LB sor nagyon lerontja az összképet, konkrétan nincs igazi kezdő szintű játékos köztük, ezzel sokat fogsz szívni vélhetően.
több mint 4 éve
Nekem sem nagyon sikerült készülnöm, vagy tervet készíteni körről körre, de úgy voltam vele, hogy majd a húzások közötti időt kihasználom.Ez a csapat kifejezetten jól néz ki tényleg.
Szerintem a körülményekhez képest pofás lett a csapat.
QB: D.Watson (2/17)
Itt egy picit vakon voltam, ugyanis az első húzásom után kidobott a rendszer és csak közvetlen a második elött tudtam visszalépni. Fogalmam sem volt arról, hogy milyen posztról és kik mentek ki. Deshaun volt az első akit megláttam és már nyomtam is a draft gombot. Bízom benne, hogy alkotni fog Hopkins nélkül is.
RB: D.Henry (1/4), A.Gibson (8/17), C.Edmonds (18/17)
Ha Henry hozza a tavalyi szezon második felében nyújtott teljesítményét és Gibson tényleg kezdő lesz, akkor ez az egység nagyon tetszetős.
WR: J.Brown (6/17), K.Allen (7/4), J.Crowder (11/4), J.Reagor (20/17), E.St.Brown (25/4)
A Wr sor is tetszik. Brown-nak segíthet Diggs érkezése, Allennek meg össze kéne szokni az új QB-vel, bárki is lesz az. Minden esetre, a szerződéshosszabbítása azt jelzi, hogy kiemelt szerepe lesz továbbra is. Szerintem a helyükön jöttek és (az első három bizonyosan) fognak is kapni labdát rendesen.
TE: E.Ebron (12/17), T.Eifert (27/4)
Bőség zavara! 😊 Ebronba már most szerelmesek Pittsburghben. Csakúgy, mint Eifertbe Floridában. Nincsenek nagy elvárásaim a poszttal kapcsolatban: 6-10 pont/játéknap már bőven megfelelne.
DT: Godchaux (17/4), J.Phillips (24/17)
Általában a végére hagyom ezt a posztot, de Godchaux és Phillips is hozhat fordulónként 8-10 pontot.
DE: Za'Darius Smith (9/4), H.Landry the third (13/4),
Talán még sohasem húztam ennyire elöl DE-t, mint most, de hála az ESPN-nek, idén átértékelődött ez a poszt és az adott ponton nem hagyhattam bent egyik LB-t sem. 😉
LB: T.Edmunds (3/4), C.Kirksey (5/4), D.Tranquill (14/17), L.Wilson (19/4), O.Burks (26/17)
A nagyágyúk kimentek, mire Edmundsot húztam, de ő és Kirksey is (ha egészséges marad), vagy a tavalyi szezon végéből kiindulva Tranquill is szép számokat hozhat. Sőt, ha beépül Wilson is. Burks biztosíték Kirksey miatt, akit annak idején épp a hatalmas hatótávolsága miatt draftoltak, bár valószínűbb, hogy az első waivereken elhagyja a csapatom.
CB: CJ Henderson (15/4), T.Hill (16/17), D.Trufant (28/17)
Ahogy többen is írtátok ez az a poszt, ahol nagyon kiegyenlített a mezőny és nincsenek igazán kiugró számokat produkáló játékosok. Hendersont első évében hátha tesztelni fogják, Hill meg Ramsey párjaként szintén kiemelt figyelmet kaphat.
S: B.Baker (4/17), K.Joseph (10/17), R.McLeod (21/4),
Mindig is vágytam egy jó Buddára, most megadatott. 😊 Joseph és McLeod akár be is jöhet.
P: J.Heker (22/17)
A bye-ig valószínű marad, aztán meglátjuk.
K: M.Crosby (23/4)
HC: Rams (29/4)
A bye-ig sem marad.
Elsődleges cél a bentmaradás, de én úgy érzem, hogy ezzel a kerettel a PO is elérhető lehet.
Sanco
több mint 4 éve
Na picit én is értékelek:QB: Mahomes, Haskins - Előzetesen pont ezt akartam a 6. helyen, hogy hátha a Lamar/Mahomes leesik hozzám és akkor nem kell gondolkodnom, szerencsére így lett, Haskins pedig a cseresorba elvegetál majd
RB: Marlon Mack, J.K. Dobbins - Előbbi tavaly is nálam volt, és ha egészséges akkor tökéletesen jó nekem erre a posztra, Dobbinsban pedig nagyon bízom, hogy a run-heavy Ravensben neki is jut majd szerep
WR: AJ Green, Odell Beckham Jr., Cooper Kupp - bombasornak tartom, Green örök kedvencem és nagyon bízom benne, hogy Burrow-val egymásra találnak, OBJ sötét ló, de ha idén kihozza a benne lakó állatot, akkor jó lehet, Kupp amikor még bent volt az 5. körben, úgy éreztem nem lehet ott hagyni
TE: TJ. Hockenson, - tavaly tipikus újonc éve volt, ha szintet lép akkor betörhet az elit közelébe..csere: Greg Olsen ott lesz a padon és ki tudja, ha egészséges...
DT: Stephon Tuitt, Geno Atkin - általában hanyagolom ezt a posztot, ehhez képest szerintem két egész jó név került ide
DE: Bosa-testvérek, pályafutásom során először invesztáltam magasabb pickeket erre a posztra és nagyon elégedett vagyok, sokat várok tőlük
LB: Cole Holecomb, Josh Bynes, Jacob Phillips - erre az egységre ment rá a támadósor és a DE poszt megerősítése, próbáltam potenciális kezdő tackle-gyárokat húzni, meglátjuk
CB: Kendall Fuller, Malcolom Butler - nem tudom mit várjak, gyorsan kiderül majd
S: Mathiue, Byard - nagyon erősnek érzem ezt a duót, előbbi örök kedvenc
Vélemények?
több mint 4 éve
Nekem sem nagyon sikerült készülnöm, vagy tervet készíteni körről körre, de úgy voltam vele, hogy majd a húzások közötti időt kihasználom.Szerintem a körülményekhez képest pofás lett a csapat.
QB: D.Watson (2/17)
Itt egy picit vakon voltam, ugyanis az első húzásom után kidobott a rendszer és csak közvetlen a második elött tudtam visszalépni. Fogalmam sem volt arról, hogy milyen posztról és kik mentek ki. Deshaun volt az első akit megláttam és már nyomtam is a draft gombot. Bízom benne, hogy alkotni fog Hopkins nélkül is.
RB: D.Henry (1/4), A.Gibson (8/17), C.Edmonds (18/17)
Ha Henry hozza a tavalyi szezon második felében nyújtott teljesítményét és Gibson tényleg kezdő lesz, akkor ez az egység nagyon tetszetős.
WR: J.Brown (6/17), K.Allen (7/4), J.Crowder (11/4), J.Reagor (20/17), E.St.Brown (25/4)
A Wr sor is tetszik. Brown-nak segíthet Diggs érkezése, Allennek meg össze kéne szokni az új QB-vel, bárki is lesz az. Minden esetre, a szerződéshosszabbítása azt jelzi, hogy kiemelt szerepe lesz továbbra is. Szerintem a helyükön jöttek és (az első három bizonyosan) fognak is kapni labdát rendesen.
TE: E.Ebron (12/17), T.Eifert (27/4)
Bőség zavara! 😊 Ebronba már most szerelmesek Pittsburghben. Csakúgy, mint Eifertbe Floridában. Nincsenek nagy elvárásaim a poszttal kapcsolatban: 6-10 pont/játéknap már bőven megfelelne.
DT: Godchaux (17/4), J.Phillips (24/17)
Általában a végére hagyom ezt a posztot, de Godchaux és Phillips is hozhat fordulónként 8-10 pontot.
DE: Za'Darius Smith (9/4), H.Landry the third (13/4),
Talán még sohasem húztam ennyire elöl DE-t, mint most, de hála az ESPN-nek, idén átértékelődött ez a poszt és az adott ponton nem hagyhattam bent egyik LB-t sem. 😉
LB: T.Edmunds (3/4), C.Kirksey (5/4), D.Tranquill (14/17), L.Wilson (19/4), O.Burks (26/17)
A nagyágyúk kimentek, mire Edmundsot húztam, de ő és Kirksey is (ha egészséges marad), vagy a tavalyi szezon végéből kiindulva Tranquill is szép számokat hozhat. Sőt, ha beépül Wilson is. Burks biztosíték Kirksey miatt, akit annak idején épp a hatalmas hatótávolsága miatt draftoltak, bár valószínűbb, hogy az első waivereken elhagyja a csapatom.
CB: CJ Henderson (15/4), T.Hill (16/17), D.Trufant (28/17)
Ahogy többen is írtátok ez az a poszt, ahol nagyon kiegyenlített a mezőny és nincsenek igazán kiugró számokat produkáló játékosok. Hendersont első évében hátha tesztelni fogják, Hill meg Ramsey párjaként szintén kiemelt figyelmet kaphat.
S: B.Baker (4/17), K.Joseph (10/17), R.McLeod (21/4),
Mindig is vágytam egy jó Buddára, most megadatott. 😊 Joseph és McLeod akár be is jöhet.
P: J.Heker (22/17)
K: M.Crosby (23/4)
HC: Rams (29/4)
A bye-ig sem marad.
Elsődleges cél a bentmaradás, de én úgy érzem, hogy ezzel a kerettel a PO is elérhető lehet.
több mint 4 éve
Végigfutottam az eddigi rostereket, én is okoskodok egy kicsit, hadd örüljetekIgen, ez a 10. körös backup QB húzás nekem se tetszik alapból, főleg hogy ott még baromi jó játékosokat lehetett volna húzni szinte minden posztra, de tavaly annyira megégtem QB fronton (harmadik fordulóra mindhárom(!!) QB-m out lett), hogy nem mertem bevállalni pusztán BB-t és fostam, h nem lesz későbbi körökben backup. Régebben simán végigtoltam a szezont 1 QB-val, de az utóbbi években a CB helyett az irányító poszt lett a nemezisem, részben ezért is vetettem el az első körös QB húzást, mert úgyis egyből megsérült volna akármelyiket húzom 😀
SzeszeJa hát ha valaki készül, úgy könnyű 😀 Látszik a kereten, hogy ezt nem a szél hordta össze, nem nagyon lehet belekötni. Az lb sor nem világverő, de pont elég erős, és magas a padlója (szerintem Cunningham kis reach, de meglátjuk). Barkley esése kis mák, ennyi járt a tavalyi szopóroller után. Ami érdekes lesz, hogy az első tíz húzásból a két qb milyen mértékben lesz elpocsékolt draft tőke (mivel ugye egyszerre csak egy játszhat, ezért egy kicsit szerintem mindenképp), de ha Big Ben hoz egy nagy évet, akkor megérte.
Jakehomer
szerk: Cunningham viszont szerintem nagyon jó lesz.
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Végigfutottam az eddigi rostereket, én is okoskodok egy kicsit, hadd örüljetekFLZOLINagyon Broncos heavy az offense, ergo kuka 😛 Bombaerős a WR sor, de az ritkán szokott döntő faktor lenni, de kell is tőlük az extra, mert a futó poszt vékonyka. A DE-t leszámítva (és most azt sokkal könnyebb felturbózni, most is vannak FA-n kimondottan jó opciók) a Defense nagyon tetszik, bár Tracynek közel nem lesz szerintem olyan éve, mint tavaly, a vége felé már kezdett lefelé trendálni.
RajnaAz újonc futókkal szerintem nincs nagy gond, azok, ha megkapják a carryket, jók szoktak lenni (tavaly Jacobs nálam nagyon bejött). Igazából ez egy jó kiegyensúlyozott csapat, nincs igazán kiemelkedő húzónév (illetve Kelcenek kéne annak lennie, amit én nem merten volna bevállalni), de sok megbízható pontgyárossal nem nagyon lehet beégni.
SzeszeJa hát ha valaki készül, úgy könnyű 😀 Látszik a kereten, hogy ezt nem a szél hordta össze, nem nagyon lehet belekötni. Az lb sor nem világverő, de pont elég erős, és magas a padlója (szerintem Cunningham kis reach, de meglátjuk). Barkley esése kis mák, ennyi járt a tavalyi szopóroller után. Ami érdekes lesz, hogy az első tíz húzásból a két qb milyen mértékben lesz elpocsékolt draft tőke (mivel ugye egyszerre csak egy játszhat, ezért egy kicsit szerintem mindenképp), de ha Big Ben hoz egy nagy évet, akkor megérte.
Leon78Még szép, hogy LJ-vel elégedett leszel, ha a tavalyi pontokat hozza 😀 De ha csak a 80 százalékát, már akkor is... Nagyon fontos általában a futó poszt, az sajnos nem néz ki valami fényesen, és nem annyira erős az elkapó/TE szekció, hogy ezt kárpótolja, szóval az O összességében nagyon LJ-n fog múlni. A LB sor pipa, az nagyon rendben van, a DLine szintén, viszont a S poszton bukóban leszel a legtöbb csapattal szemben szerintem, és az még elég fontos szokott lenni.
somosAz lb sornak kell a hátán vinnie a csapatot, mert szerintem több más poszton is eléggé egyemberes vagy, a futóknál különösen szembetűnő ez. Wentztől én fázni szoktam, de az bejöhet, főleg, ha Ertznek mennek a labdák a RZ-ban. Tua meg lehet, hogy a playoffban aranyat fog érni, mondjuk oda nem biztos, hogy bejutsz 😊
Tony AdamsVitatkoznék azzal, hogy kell a két jó qb, de az egyiket talán el tudod majd cserélni legalább 😊 Ekelertől én idén minden drafton távol maradtam, mert bár kimondottan bírom a srácot, óriási bust esélyt látok benne, és ha ő nem hoz jó számokat, akkor az offense elég vékonynak tűnik. A védelem nem rossz, de kiemelkedőnek sem látom.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Ja nálam van AP sose húztam őt most persze berakta a gép hozzám
több mint 4 éve
Jah, sztem se buksz vele sokat amúgy, tényleg a 7. körös húzás a fájdalmas (bár Peppers persze nem rossz safety, sőt), mert azzal pont megoldható lett volna a QB vagy az LB3 kérdés..Ne érts félre, értékelem a feedbacket. Roquan biztos jó lesz, most hogy más vitte 😀 Abban bízom, hogy Kendricks elég stabil lesz, még ha nincs is az egekben a plafonja, talán nem bukok vele sokat, míg Peppers miatt nagyon valószínű, hogy igen.Igen, szerintem mindegyik jobb lesz nála (sőt Roquan is jó lesz sztem 😊 ). Csak azért jegyeztem meg ezt amúgy, mert nálam meg pont Kendricks volt az aki sztem túl van értékelve és kicsit meglepődtem, h pont őt hoztad ezek közül.Igen, a 7. kör a legnagyobb regret. A 3. körben néztem nagyon sok lb-t, Warnert nem mertem, mert nem tudom, hogy mi lesz vele egészségileg, Roquan tavaly nekem kimondottan negatív élmény volt, szóval maradt Demario Davis, Alexander Johnson, Devin Bush meg Deion Jones, akiken agyaltam. Lehet, hogy igazad lesz, és ezek mind jobbak lettek volna, csak azt remélem, hogy nem sokkal 😊JakehomerNem lett volna ez rossz sztem annyira, de a 7. körös Peppers húzás baromi nagy luxus volt, helyette jöhetett volna egy normális QB és akkor az offense-ed egész baba lett volna, mert az RB/WR sor sztem kifejezetten jó.
Az LB sort sztem(!!) szintén benézted kicsit, 3/47-en sokkal jobbat is tudtál volna húzni, mint Kendricks. Brown LB2-nek sztem tök jó, viszont Campbell szintén gyenge lesz LB3-nak.
Szesze
Jakehomer
Szesze
Jakehomer
több mint 4 éve
Ne érts félre, értékelem a feedbacket. Roquan biztos jó lesz, most hogy más vitte 😀 Abban bízom, hogy Kendricks elég stabil lesz, még ha nincs is az egekben a plafonja, talán nem bukok vele sokat, míg Peppers miatt nagyon valószínű, hogy igen.Igen, szerintem mindegyik jobb lesz nála (sőt Roquan is jó lesz sztem 😊 ). Csak azért jegyeztem meg ezt amúgy, mert nálam meg pont Kendricks volt az aki sztem túl van értékelve és kicsit meglepődtem, h pont őt hoztad ezek közül.Igen, a 7. kör a legnagyobb regret. A 3. körben néztem nagyon sok lb-t, Warnert nem mertem, mert nem tudom, hogy mi lesz vele egészségileg, Roquan tavaly nekem kimondottan negatív élmény volt, szóval maradt Demario Davis, Alexander Johnson, Devin Bush meg Deion Jones, akiken agyaltam. Lehet, hogy igazad lesz, és ezek mind jobbak lettek volna, csak azt remélem, hogy nem sokkal 😊JakehomerNem lett volna ez rossz sztem annyira, de a 7. körös Peppers húzás baromi nagy luxus volt, helyette jöhetett volna egy normális QB és akkor az offense-ed egész baba lett volna, mert az RB/WR sor sztem kifejezetten jó.
Az LB sort sztem(!!) szintén benézted kicsit, 3/47-en sokkal jobbat is tudtál volna húzni, mint Kendricks. Brown LB2-nek sztem tök jó, viszont Campbell szintén gyenge lesz LB3-nak.
Szesze
Jakehomer
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Igen, szerintem mindegyik jobb lesz nála (sőt Roquan is jó lesz sztem 😊 ). Csak azért jegyeztem meg ezt amúgy, mert nálam meg pont Kendricks volt az aki sztem túl van értékelve és kicsit meglepődtem, h pont őt hoztad ezek közül.Igen, a 7. kör a legnagyobb regret. A 3. körben néztem nagyon sok lb-t, Warnert nem mertem, mert nem tudom, hogy mi lesz vele egészségileg, Roquan tavaly nekem kimondottan negatív élmény volt, szóval maradt Demario Davis, Alexander Johnson, Devin Bush meg Deion Jones, akiken agyaltam. Lehet, hogy igazad lesz, és ezek mind jobbak lettek volna, csak azt remélem, hogy nem sokkal 😊JakehomerNem lett volna ez rossz sztem annyira, de a 7. körös Peppers húzás baromi nagy luxus volt, helyette jöhetett volna egy normális QB és akkor az offense-ed egész baba lett volna, mert az RB/WR sor sztem kifejezetten jó.
Szesze
Jakehomer
több mint 4 éve
Idén abból fözök amit a gép húzott. Összességében a roster szar de ennél is rosszabbra számítottam.
több mint 4 éve
Igen, a 7. kör a legnagyobb regret. A 3. körben néztem nagyon sok lb-t, Warnert nem mertem, mert nem tudom, hogy mi lesz vele egészségileg, Roquan tavaly nekem kimondottan negatív élmény volt, szóval maradt Demario Davis, Alexander Johnson, Devin Bush meg Deion Jones, akiken agyaltam. Lehet, hogy igazad lesz, és ezek mind jobbak lettek volna, csak azt remélem, hogy nem sokkal 😊JakehomerNem lett volna ez rossz sztem annyira, de a 7. körös Peppers húzás baromi nagy luxus volt, helyette jöhetett volna egy normális QB és akkor az offense-ed egész baba lett volna, mert az RB/WR sor sztem kifejezetten jó.
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Lássuk, mit sikerült összehozni:Az offense-ről nehéz megítélni mire lesz képes. Eleve Wentz nekem nagyon kérdéses játékos, elsősorban a sérülékenysége miatt, szerintem nagy kockázat volt pusztán rá építeni QB poszton, mindenképp húztam volna mellé valami épkézláb backupot. (nálam is hasonló volt a helyzet ugyebár). Ha ő végig tudja tolni a szezont akkor persze jó lehet, szóval ez egy sarkalatos pont lesz sztem nálad (is).
Előzetesen nem volt tervem. Sőt, boardom sem, meg semmi egyéb, full felkészületlen voltam, sajnos semmi időm nem volt foglalkozni a dologgal most azon kívül, hogy a híreket követtem, meg próbáltam az elmúlt évek jó és rossz tapasztalataira építkezni. Emellett a 12.hely kezdésnek erős közepes, azt tudtam, hogy top tier futó már nehezen fog jutni, azért reménykedtem.
QB: Carson Wentz (7.kör), Tua (15.kör)
Az elején Mahomes-ot és Jacksont nyilván vittem volna, de esély nem volt, hogy lejöjjenek, onnantól meg kapkodni nem akartam. Wentz top 10 környéki QB, ott már muszáj volt kihúzni, ő és Rodgers volt ott a pickemnél, benne jobban hittem. Tua a 9.hétre kell a tervek szerint, addigra kezdő lesz remélem, több benne a lehetőség, mint az ott még elérhető Teddy, Trubisky, Foles és hasonló arcokban.
RB: Aaron Jones (1/12), Devine Ozigbo (14.kör), Darrell Williams (17.kör)
Jones jutott végül, nyilván 19 TD-t nem fog idén felpakolni, de fut is, elkap is, viszonylag sok TD-t is szerez, nagyjából értékén volt ott. A későbbi körökben reachelni nem akartam valami közepes futóért, meg mindig volt fontosabb poszt, így elég későn jött még két RB. Ozigbo teljes kérdőjel, ha valóban kezdő lesz, akkor a draft egyik legnagyobb stealje lehet, Williams meg fog kapni azért lehetőséget, nem hiszem, hogy egy újonc futót használna 100%-ban a Chiefs. Mindenesetre nem ezzel a poszttal fogok meccseket nyerni...
WR: Robert Woods (4.kör), DK Metcalf (5.kör), Deebo Samuel (10.kör), Denzel Mims (24.kör)
Ez viszont jó lehet, Cooks távozása után Woods és Kupp maradt értelmes opióként, ráadásul Woods a totál megbízható, top 15 WR volt az elmúlt szezonokban, rengeteg target, jó catch rate, meglesz a volumen. Metcalf kicsit a másik véglet, bár jöttek a yardok is viszonylag tavaly, de 19 endzone targetje volt tavaly, ami a legtöbb a ligában, és voltak nagyon homály meccsei, ha hoz egy kicsit jobb átlagot és 10 TD-t, akkor nagyon boldog leszek. Deebo-nak nagyon örültem, tavaly a szezon 2.felére találta meg a helyét, hozott is 8 meccs alatt 700 yardot 4 TD-vel, ennek a duplájával idén kiegyezünk a 16 meccsre. Mims sötét ló, majd meglátjuk. Ebből lehet ligaszinten is nagyon erős WR-sor.
TE: Zach Ertz (8.kör)
Baromi sokáig bent volt, nem szoktam top TE-et húzni, de addigra az LB sor megvolt, DE poszt telített idén, volt QB, 2 jó WR, gondoltam, bepróbálkozom. Főleg úgy, hogy előtte körben vittem Wentzet is, így minden TD duplán fog számítani... 😊
DT: Jeffery Simmons (20.kör), Derrick Brown (22.kör)
Jól érezte Szesze, Donald lett volna a pick 7.körben, vagy ha nekem nem, szerintem Igornak mögöttem mindenképpen. Miután ő kiment, már nem foglalkoztam különösebben a poszttal, mindig volt lényegesebb. Simmons egyébként 3-4 DE posztról lehet azért jobb, mint a drafthelye jósolná, Brown meg majd kiderül, ide úgyis jönni fog waiver.
DE: Sam Hubbard (9.kör), Dante Fowler (12.kör), Montez Sweat (23.kör)
Hubbard nagy kedvencem, az a DE, akinek nincs betli meccse, mert viszonylag sok tackle-t csinál. Fowler a másik véglet, meglátjuk, mi lesz belőle idén. Sweat erős átlagos, 23.körben belefért cserének.
LB: Leighton Vander Esch (2.kör), Alexander Johnson (3.kör), Nathan Gerry (6.kör), Ryan Connelly (21.kör), Brandon Copeland (26.kör)
Ide ment bőven drafttőke, ahogy terveztem is, ahogy hiszek is benne, hogy 3 jó LB nélkül ebben a ligában csak sz*pni lehet. 😊 LVDE és Johnson top 10 környéki LB-k, remélem, Vander Esch bibírja egészségesen a szezont... Gerry idén kezdő MLB és zöld pöttyös lesz Philly-ben, olyan LB-k mentek ki előtte, hogy csak néztem (Kwiatkowski, Jamie Collins, Trevathan, KJ Wright, stb.), ezeknél mind jobb lesz szerintem. Sajnos Connelly FA lett a 21.kör és a 26.kör között IRL, ezt nem értem, utcahosszal a legjobb Giants LB volt a sérüléséig tavaly, mindegy, majd can't cover Martinez biztos fasza lesz... Copeland jött a végén biztosítéknak, fene se tudja a NE LB felállását most, de tavalyhoz képest nincs Collins, Van Noy, Roberts, Hightower (meg Chung), hátha elcsíp egy kezdő posztot. Ha a top 3 rendben lesz, akkor úgyis mindegy, 3 bye weeket kell kibírnom.
CB: Byron Murphy (18.kör), Carlton Davis (19.kör), Isaiah Oliver (28.kör)
Évek óta egyre jobban figyel az ESPN, hogy ne legyenek safety-t játszó emberek CB posztra rakva, ezzel párhuzamosan az érdeklődésem is erősen lecsökkent a CB-k iránt a draft elején/közepén. Az egyik legjobban waiverezhető poszt, szinte minden szezonban jött eddig olyan ember év közben, aki tudott stabilan átlag feletti lenni. Ettől függetlenül Murphy és Davis is lehetnek átlag felettiek, mindkettő viszonylag stabilan tudta tavaly a 10 pont körüli meccseket kevés betlivel, ettől a poszttól nem kell sokkal több. Ráadásul idénre mindkettő csapata javult annyit, hogy többet legyenek előnyben, vagyis többet fog talán passzolni az ellenfél. Oliver utolsó előtti körben a tök mindegy kategória.
S: Adrian Phillips (11.kör), Desmond King (13.kör), Mycah Hyde (16.kör)
Ide szerettem volna korábban húzni, de Ertz a 8. körben vagy Hubbard a 9.-ben nekem jobb értéket képviselt. Phillips nekem nagy kedvencem, LB/S hibrid plusz elit spec.teamer, és rá is igaz, hogy a felforgatott NE back sevenben lesz bőven játékideje, tőle sokat várok. King sokáig a CB kedvencem volt, safety poszton nem akkora találat, de lesz játékideje bőven, nincs James, Teamer eltiltva, és mellette ha megtartja a returner feladatait is, akkor abból is jöhet pár pont meccsenként. Hyde egy picit átlag feletti safety, de sok függ a labdaszerzésektől nála, ha abból jó éve lesz, akkor nem lesz vele bajom.
K: Myers (SEA), P: Huber (CIN), HC: Texans - mindegy nagyjából, a top 3 kicker kiment korán, a többi nagyon egy szinten van. Huber sokat fog rugdosni, HC-t meg nem használok soha szinte.
Szerintem nem lett rossz a dolog, PO-ra esélyesnek érzem a keretet így elsőre.
Ami miatt jó lehet:
Wentz + Ertz
WR-sor
3 top LB
1-1 top 10-es futó, DE
Ami miatt nem:
RB depth nincs
átlagos secondary
LVDE megsérül
somoskovig
Jones 1/12-n teljesen értéken jött, viszont mivel az első 6 körben 3 LB-t + 2 WR-t húztál így nem jutott mögé senki érdemleges, szóval ez így vékony lesz.. én személy szerint húztam volna még egy RB-t valamikor a 2-6.kör között, de nyilván ebben is van logika. Főleg hogy a WR sor szerintem kifejezetten jó, mindegyik rajta volt az én listámon is azok közül akiket húztál, Woods-ot pl pont előttem vitted ki, helyette lett nálam Ridley.
Ertz nyilván jó lesz, ráadásul 8. körben jött, az nagyon fasza húzás volt.
A védelemed ugye az LB sorra lett kihegyezve, Esch és Johnson nyilván jók lesznek (bár előbbi nálam kissé hátrébb volt rangsorolva az átlagnál az injury veszély miatt), Gerry is jó LB3-nak, nálam is az egyik fő sleeper volt, viszont sztem a 6. kör egy picit korai érte, bár lehet nem lett volna bent később, ezt nem tudom (de sztem igen), itt azért lehetett volna egy nagyot fejleszteni pl az RB poszton. Nagyobb gond itt, hogy nincs használható LB4-ed, szóval így a nagy beruházás ellenére vékonynak érzem kicsit a posztot.
A DL nem tűnik rossznak, de azért nem is kiemelkedő. Hubbard sztem is nagyon jó lesz és Fowler is jó pick a 10. körben. Viszont sztem Sweat helyett lehetett volna hozni egy jobb játékost, nagyon jó nevek voltak még a hátsó körökben is ezen a poszton.
Simmonst és Brown-t is vittem volna én is éppen utánad, szóval egyrészt kapd be, másrészt azért valószínű nem ők fogják nyerni a meccseket. (Jobban zavar így utólag, h Jake meg Suh-t vitte el előlem, most meg látom hogy akkor nála már ott volt a Campbell-Reed páros, szóval ő meg pláne kapja be 😊 )
Safety poszt szintén kicsit megosztó nálam: Phillips jó lesz (én is vinni akartam), viszont én Hyde-tól egyáltalán nem várok sokat, King pedig CB-ként volt igazán értékes, én igazság szerint draft közben vettem észre, h ő safetyként van már jegyezve, de így pl nem húztam be, találtam oda (sztem) jobbat.
CB-k sztem jók lesznek, legalább is nálam is egész elől volt a listán Murphy és Davis is.
Összességében, mint az elején írtam kissé nehéz belőni mire lesz ez elég idén, mondjuk ez mindenkinek a csapatára igaz persze, csak a tiédre talán hatványozottan.
több mint 4 éve
Őszintén szólva nem igazán követtem az eseményeket az elmúlt hónapokban, néhány játékosnál meglepett, hogy nem a megszokott csapat van a neve mellett 😀 Szóval nagy rákészülés nem volt, követtem a szokásos stratégiát, RB és LB heavy korai körök, annyiban módosulva, hogy most becsúszott egy (remélhetőleg) elit WR az elején.Nem lett volna ez rossz sztem annyira, de a 7. körös Peppers húzás baromi nagy luxus volt, helyette jöhetett volna egy normális QB és akkor az offense-ed egész baba lett volna, mert az RB/WR sor sztem kifejezetten jó.
QB Carr 15/287
Hm, hát ez elég vékonyka 😀 A két top qb-t vittem volna a 7. helyen, nyilván egyik se volt bent, aztán meg valahogy sose éreztem elég value-t az aktuálisan kinézett irányítóban, inkább húztam védőket. Úgy a 9-10. kör környékén végignéztem a csapatokat, és láttam, hogy rajtam kívül már mindenki húzott ide, szóval akkor meg azért nem erőltettem 😊 Viszont a 15.-ben már muszáj volt Carrt elvinni, mint kb az utolsó stabil kezdő qb, a többiek akkor már a 2-3. qb-t húzogatták 😀
RB Cook 1/7, Conner 2/34, Snell 22/434, Penny 26/514
A megszokott stratgéia, húzz két RB-t korán, de nem akartam duplázni az elején, csak 34-nél már minden top tier LB kiment, Conner meg bár nem tartom olyan hatalmas spílernek rengeteg labdát kaphat. Nyilván a sérülés mindkettőnél benne van a pakliban, de melyik RB-nél nem... Harmadik RB-t korábban akartam, persze mindig kimentek a kiszemeltek előttem egy-két pickkel, Mattesont sajnálom, Snellt így kvázi muszájnak éreztem. Pennynél már mindegy volt olyan gyenge felhozatalból lehetett választani, csak azért vittem őt, mert a Hawksban az utóbbi években nem volt olyan, hogy egy RB végigvitte volna a featured back szerepet egész szezonban, szóval egy-két meccsre jó lehet, ennél többet nem várok tőle.
WR AJ Brown 4/74, Gallup 6/114, Kirk 12/234, Mike Williams 16/314
Kb sose volt ilyen jó WR sorom, úgyhogy Brown tuti korán lehal, a többi meg betlizik 😊 Brown igencsak top WR volt tavaly Tannehill-lel, bár LB-t akartam húzni a 4. körben, tőle elcsábultam, rajta sok fog múlni. Gallupot bírom, elég megbízható, a Cowboys O-ban fontos láncszem, helyén húztam szerintem. Kirk nyilván Hopkins miatt nem lesz olyan prominens, és simán lehet, hogy full benéztem, mivel mint írtam, a felkészülésem finoman szólva sem volt alapos 😊, de 12. körben már nem tudtam otthagyni. Mike Williams nyilván a Chargers offense kiszámíthatatlansága miatt sötét ló, de potenciális steal lehet.
TE Henry 13/247
Ezt egy kicsit elcsesztem, többször is lett volna lehetőségem megbízhatóbb TE-re, de ahogy a qb-nál is, itt is a védelmet mindig fontosabbnak éreztem. Nem mintha oda mindig jókat húztam volna 😊
DT Campbell 11/207, Reed 17/327, Suh 20/394
Erős DT sort is könnyebb volt idén összerakni, Reedet érzem nagyon jó picknek a 17. körben, Campbell kiszabadult a Jaxból, remélhetőleg jó hatással lesz rá. Suh low risk high reward vagy nem, ott már dark horse keresés ment csak.
DE Lawrence 8/154, Ngakoue 9/167, Floyd 23/447
Attól tartok, hogy ezt a posztot elmenedzseltem kicsit, a nevek tetszenek, de így utólag úgy érzem, hogy kevesebb draft tőke feláldozásával is össze lehetett volna rakni egy ilyen erősségű sort. Floydra kíváncsi leszek, hogy Donald jelenlétéből mennyit fog profitálni, a másik kettőt nem kell magyarázni.
LB Kendricks 3/47, Jayon Brown 5/87, Campbell 10/174, Klein 19/374
Hááááát nem tudom. Tavaly nagyon magabiztos voltam a Roquan-Brown duómmal aztán elég nagy csalódást okoztak ilyen-olyan okokból, félek, hogy ez is ilyen lesz. Kendricks még sose volt nálam, de ellenem mindig sok pontot hoz... 😊 Mivel az első két pick futó volt, a harmadikban már nem lehetett halogatni, és bár rengeteg opcióm volt, olyan nagyon egyik se tetszett, Kendricksre beszéltem rá magam végül. Mivel a negyedik kört ellőttem elkapóra, az ötödikben muszáj volt megint LB-t vinni, itt már lényegesen szerényebb felhozatalból lehetett választani, Brown tavaly rengeteg apró sérüléssel küzdött, ami a legrosszabb, mert nem hagyott ki ugyan sok meccset, csak folyton lesérült az első félidő felénél... Na de majd idén, a potenciál ott van. Campbell valszeg szar pick, kicsit pánik húzás volt, mert olyan tempóban fogytak az LB-k. Kleint szereti a szmöre, úgyhogy negyedik LB-nek az nem rossz szerintem, más kérdés, mennyit lesz pályán 😊
CB Bradberry 18/354, Hughes 21/407, Donte 24/474
Ignoráltam a posztot, még azt is megbántam, hogy Bradberryt ilyen "magasan" húztam 😊 DJ homer pick, de biztos lesz pár meccs, amikor rájátszanak majd az ellenfelek, és akkor termelhet szépen. De mindegy, simán lehet, hogy október közepén már egy teljesen új corner sor lesz a keretben.
S Peppers 7/127, J Reid 14/274, Diggs 25/487
Joey Bosa pont Peppers előtt ment ki, gondolatban már le is draftoltam, erre ott álltam letolt gatyával, hogy húzni kéne valakit. Hogy miért Peppers lett, nem igazán tudnám megmondani 😊 Itt kellett volna a 3. LB-t behúzni, de ha már S, akkor is voltak jobbak. Reid ott jó érték szerintem, Diggsnek nem tudom, milyen szerepe lesz most a Hawks D-ben, félő, hogy nem nagy, úgyhogy mindenképp hozni akarok ide még játékost.
ST Gost 27/527, Martin 28/554, Packers HC
Ezeket a legvégére hagytam, mert az autopickek nagyon gyorsan elkezdték kivinni a jobbakat, annyit meg nem ér egyik se, a végén is lehet normális embereket hozni, első ránézésre sikerült, aztán majd kiderül.
Nem kizárt, hogy pár hét múlva QB-ért jelentkezem valakinél 😊
Jakehomer
több mint 4 éve
Jövök én is pár szóban:QB: Stafford, Rivers
-20 csapatos liga, kell a 2 jó QB ha nem akarok kiesni.
RB: Ekeler, Melv Gordon, S. Michel, C. Thompson
-Nem túl szexi névsor, de stabilitást várok tőlük.
WR: E Sanders, L Fitzgerald, Stills
-A WR sorba nem szoktam invesztálni, de főleg Sanders még tetszik is
TE: Herndon, Taysom Hill
-Herndon nagy kedvencem, remélem egészséges marad,T Hill meg egy lövést megér, remélem használják is,ha már 21 millát kicsengettek neki. | Utóirat: Szopj le Josh Hill |
DT: J. Casey, Autry
- Autryt remélem DE ként is tudom majd használni.
DE: JJ Watt, Kerrigan
-Wattot nem tudtam bent hagyni, ha már lecsúszott, Kerrigan sohasem hagyott cserben, ha draftoltam.
LB: Pat Queen, M Jack, Pratt, Reeder, Cashman
-Itt nincs nagy sztár,de remélem korrektül hozzák majd a szereléseket.
S: John Jonson III, Tartt, Darian Thompson
-Fú ez nem tetszik, tavaly ennél sokkal erősebb egységem volt.
CB: Slay, Byron Jones
-Két szimpatikus gyerek, corner mindig van FA-n is szarásig
K: Succop
Nagyon nehéz draft volt,nagyon nehéz felkészüléssel, mivel nem láttuk a pályán a csapatokat, de a cél mint mindig, most is a bennmaradás, remélem nem ér utol a rettegett:
Sophomore Slump
több mint 4 éve
Őszintén szólva nem igazán követtem az eseményeket az elmúlt hónapokban, néhány játékosnál meglepett, hogy nem a megszokott csapat van a neve mellett 😀 Szóval nagy rákészülés nem volt, követtem a szokásos stratégiát, RB és LB heavy korai körök, annyiban módosulva, hogy most becsúszott egy (remélhetőleg) elit WR az elején.QB Carr 15/287
Hm, hát ez elég vékonyka 😀 A két top qb-t vittem volna a 7. helyen, nyilván egyik se volt bent, aztán meg valahogy sose éreztem elég value-t az aktuálisan kinézett irányítóban, inkább húztam védőket. Úgy a 9-10. kör környékén végignéztem a csapatokat, és láttam, hogy rajtam kívül már mindenki húzott ide, szóval akkor meg azért nem erőltettem 😊 Viszont a 15.-ben már muszáj volt Carrt elvinni, mint kb az utolsó stabil kezdő qb, a többiek akkor már a 2-3. qb-t húzogatták 😀
RB Cook 1/7, Conner 2/34, Snell 22/434, Penny 26/514
A megszokott stratgéia, húzz két RB-t korán, de nem akartam duplázni az elején, csak 34-nél már minden top tier LB kiment, Conner meg bár nem tartom olyan hatalmas spílernek rengeteg labdát kaphat. Nyilván a sérülés mindkettőnél benne van a pakliban, de melyik RB-nél nem... Harmadik RB-t korábban akartam, persze mindig kimentek a kiszemeltek előttem egy-két pickkel, Mattesont sajnálom, Snellt így kvázi muszájnak éreztem. Pennynél már mindegy volt olyan gyenge felhozatalból lehetett választani, csak azért vittem őt, mert a Hawksban az utóbbi években nem volt olyan, hogy egy RB végigvitte volna a featured back szerepet egész szezonban, szóval egy-két meccsre jó lehet, ennél többet nem várok tőle.
WR AJ Brown 4/74, Gallup 6/114, Kirk 12/234, Mike Williams 16/314
Kb sose volt ilyen jó WR sorom, úgyhogy Brown tuti korán lehal, a többi meg betlizik 😊 Brown igencsak top WR volt tavaly Tannehill-lel, bár LB-t akartam húzni a 4. körben, tőle elcsábultam, rajta sok fog múlni. Gallupot bírom, elég megbízható, a Cowboys O-ban fontos láncszem, helyén húztam szerintem. Kirk nyilván Hopkins miatt nem lesz olyan prominens, és simán lehet, hogy full benéztem, mivel mint írtam, a felkészülésem finoman szólva sem volt alapos 😊, de 12. körben már nem tudtam otthagyni. Mike Williams nyilván a Chargers offense kiszámíthatatlansága miatt sötét ló, de potenciális steal lehet.
TE Henry 13/247
Ezt egy kicsit elcsesztem, többször is lett volna lehetőségem megbízhatóbb TE-re, de ahogy a qb-nál is, itt is a védelmet mindig fontosabbnak éreztem. Nem mintha oda mindig jókat húztam volna 😊
DT Campbell 11/207, Reed 17/327, Suh 20/394
Erős DT sort is könnyebb volt idén összerakni, Reedet érzem nagyon jó picknek a 17. körben, Campbell kiszabadult a Jaxból, remélhetőleg jó hatással lesz rá. Suh low risk high reward vagy nem, ott már dark horse keresés ment csak.
DE Lawrence 8/154, Ngakoue 9/167, Floyd 23/447
Attól tartok, hogy ezt a posztot elmenedzseltem kicsit, a nevek tetszenek, de így utólag úgy érzem, hogy kevesebb draft tőke feláldozásával is össze lehetett volna rakni egy ilyen erősségű sort. Floydra kíváncsi leszek, hogy Donald jelenlétéből mennyit fog profitálni, a másik kettőt nem kell magyarázni.
LB Kendricks 3/47, Jayon Brown 5/87, Campbell 10/174, Klein 19/374
Hááááát nem tudom. Tavaly nagyon magabiztos voltam a Roquan-Brown duómmal aztán elég nagy csalódást okoztak ilyen-olyan okokból, félek, hogy ez is ilyen lesz. Kendricks még sose volt nálam, de ellenem mindig sok pontot hoz... 😊 Mivel az első két pick futó volt, a harmadikban már nem lehetett halogatni, és bár rengeteg opcióm volt, olyan nagyon egyik se tetszett, Kendricksre beszéltem rá magam végül. Mivel a negyedik kört ellőttem elkapóra, az ötödikben muszáj volt megint LB-t vinni, itt már lényegesen szerényebb felhozatalból lehetett választani, Brown tavaly rengeteg apró sérüléssel küzdött, ami a legrosszabb, mert nem hagyott ki ugyan sok meccset, csak folyton lesérült az első félidő felénél... Na de majd idén, a potenciál ott van. Campbell valszeg szar pick, kicsit pánik húzás volt, mert olyan tempóban fogytak az LB-k. Kleint szereti a szmöre, úgyhogy negyedik LB-nek az nem rossz szerintem, más kérdés, mennyit lesz pályán 😊
CB Bradberry 18/354, Hughes 21/407, Donte 24/474
Ignoráltam a posztot, még azt is megbántam, hogy Bradberryt ilyen "magasan" húztam 😊 DJ homer pick, de biztos lesz pár meccs, amikor rájátszanak majd az ellenfelek, és akkor termelhet szépen. De mindegy, simán lehet, hogy október közepén már egy teljesen új corner sor lesz a keretben.
S Peppers 7/127, J Reid 14/274, Diggs 25/487
Joey Bosa pont Peppers előtt ment ki, gondolatban már le is draftoltam, erre ott álltam letolt gatyával, hogy húzni kéne valakit. Hogy miért Peppers lett, nem igazán tudnám megmondani 😊 Itt kellett volna a 3. LB-t behúzni, de ha már S, akkor is voltak jobbak. Reid ott jó érték szerintem, Diggsnek nem tudom, milyen szerepe lesz most a Hawks D-ben, félő, hogy nem nagy, úgyhogy mindenképp hozni akarok ide még játékost.
ST Gost 27/527, Martin 28/554, Packers HC
Ezeket a legvégére hagytam, mert az autopickek nagyon gyorsan elkezdték kivinni a jobbakat, annyit meg nem ér egyik se, a végén is lehet normális embereket hozni, első ránézésre sikerült, aztán majd kiderül.
Nem kizárt, hogy pár hét múlva QB-ért jelentkezem valakinél 😊
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Jeudy, Breida és Jefferson után a helyedben én hallgatnék 😊Lássuk, mit sikerült összehozni:Te voltál akkor aki kivitte AJ-t a Broncosból... TOP szezonja lesz, szégyeld el magad 😛
Előzetesen nem volt tervem. Sőt, boardom sem, meg semmi egyéb, full felkészületlen voltam, sajnos semmi időm nem volt foglalkozni a dologgal most azon kívül, hogy a híreket követtem, meg próbáltam az elmúlt évek jó és rossz tapasztalataira építkezni. Emellett a 12.hely kezdésnek erős közepes, azt tudtam, hogy top tier futó már nehezen fog jutni, azért reménykedtem.
Az elején Mahomes-ot és Jacksont nyilván vittem volna, de esély nem volt, hogy lejöjjenek, onnantól meg kapkodni nem akartam. Wentz top 10 környéki QB, ott már muszáj volt kihúzni, ő és Rodgers volt ott a pickemnél, benne jobban hittem. Tua a 9.hétre kell a tervek szerint, addigra kezdő lesz remélem, több benne a lehetőség, mint az ott még elérhető Teddy, Trubisky, Foles és hasonló arcokban.
Jones jutott végül, nyilván 19 TD-t nem fog idén felpakolni, de fut is, elkap is, viszonylag sok TD-t is szerez, nagyjából értékén volt ott. A későbbi körökben reachelni nem akartam valami közepes futóért, meg mindig volt fontosabb poszt, így elég későn jött még két RB. Ozigbo teljes kérdőjel, ha valóban kezdő lesz, akkor a draft egyik legnagyobb stealje lehet, Williams meg fog kapni azért lehetőséget, nem hiszem, hogy egy újonc futót használna 100%-ban a Chiefs. Mindenesetre nem ezzel a poszttal fogok meccseket nyerni...
WR: Robert Woods (4.kör), DK Metcalf (5.kör), Deebo Samuel (10.kör), Denzel Mims (24.kör)
Ez viszont jó lehet, Cooks távozása után Woods és Kupp maradt értelmes opióként, ráadásul Woods a totál megbízható, top 15 WR volt az elmúlt szezonokban, rengeteg target, jó catch rate, meglesz a volumen. Metcalf kicsit a másik véglet, bár jöttek a yardok is viszonylag tavaly, de 19 endzone targetje volt tavaly, ami a legtöbb a ligában, és voltak nagyon homály meccsei, ha hoz egy kicsit jobb átlagot és 10 TD-t, akkor nagyon boldog leszek. Deebo-nak nagyon örültem, tavaly a szezon 2.felére találta meg a helyét, hozott is 8 meccs alatt 700 yardot 4 TD-vel, ennek a duplájával idén kiegyezünk a 16 meccsre. Mims sötét ló, majd meglátjuk. Ebből lehet ligaszinten is nagyon erős WR-sor.
Baromi sokáig bent volt, nem szoktam top TE-et húzni, de addigra az LB sor megvolt, DE poszt telített idén, volt QB, 2 jó WR, gondoltam, bepróbálkozom. Főleg úgy, hogy előtte körben vittem Wentzet is, így minden TD duplán fog számítani... 😊
Jól érezte Szesze, Donald lett volna a pick 7.körben, vagy ha nekem nem, szerintem Igornak mögöttem mindenképpen. Miután ő kiment, már nem foglalkoztam különösebben a poszttal, mindig volt lényegesebb. Simmons egyébként 3-4 DE posztról lehet azért jobb, mint a drafthelye jósolná, Brown meg majd kiderül, ide úgyis jönni fog waiver.
Hubbard nagy kedvencem, az a DE, akinek nincs betli meccse, mert viszonylag sok tackle-t csinál. Fowler a másik véglet, meglátjuk, mi lesz belőle idén. Sweat erős átlagos, 23.körben belefért cserének.
LB: Leighton Vander Esch (2.kör), Alexander Johnson (3.kör), Nathan Gerry (6.kör), Ryan Connelly (21.kör), Brandon Copeland (26.kör)
Ide ment bőven drafttőke, ahogy terveztem is, ahogy hiszek is benne, hogy 3 jó LB nélkül ebben a ligában csak sz*pni lehet. 😊 LVDE és Johnson top 10 környéki LB-k, remélem, Vander Esch bibírja egészségesen a szezont... Gerry idén kezdő MLB és zöld pöttyös lesz Philly-ben, olyan LB-k mentek ki előtte, hogy csak néztem (Kwiatkowski, Jamie Collins, Trevathan, KJ Wright, stb.), ezeknél mind jobb lesz szerintem. Sajnos Connelly FA lett a 21.kör és a 26.kör között IRL, ezt nem értem, utcahosszal a legjobb Giants LB volt a sérüléséig tavaly, mindegy, majd can't cover Martinez biztos fasza lesz... Copeland jött a végén biztosítéknak, fene se tudja a NE LB felállását most, de tavalyhoz képest nincs Collins, Van Noy, Roberts, Hightower (meg Chung), hátha elcsíp egy kezdő posztot. Ha a top 3 rendben lesz, akkor úgyis mindegy, 3 bye weeket kell kibírnom.
Évek óta egyre jobban figyel az ESPN, hogy ne legyenek safety-t játszó emberek CB posztra rakva, ezzel párhuzamosan az érdeklődésem is erősen lecsökkent a CB-k iránt a draft elején/közepén. Az egyik legjobban waiverezhető poszt, szinte minden szezonban jött eddig olyan ember év közben, aki tudott stabilan átlag feletti lenni. Ettől függetlenül Murphy és Davis is lehetnek átlag felettiek, mindkettő viszonylag stabilan tudta tavaly a 10 pont körüli meccseket kevés betlivel, ettől a poszttól nem kell sokkal több. Ráadásul idénre mindkettő csapata javult annyit, hogy többet legyenek előnyben, vagyis többet fog talán passzolni az ellenfél. Oliver utolsó előtti körben a tök mindegy kategória.
Ide szerettem volna korábban húzni, de Ertz a 8. körben vagy Hubbard a 9.-ben nekem jobb értéket képviselt. Phillips nekem nagy kedvencem, LB/S hibrid plusz elit spec.teamer, és rá is igaz, hogy a felforgatott NE back sevenben lesz bőven játékideje, tőle sokat várok. King sokáig a CB kedvencem volt, safety poszton nem akkora találat, de lesz játékideje bőven, nincs James, Teamer eltiltva, és mellette ha megtartja a returner feladatait is, akkor abból is jöhet pár pont meccsenként. Hyde egy picit átlag feletti safety, de sok függ a labdaszerzésektől nála, ha abból jó éve lesz, akkor nem lesz vele bajom.
K: Myers (SEA), P: Huber (CIN), HC: Texans - mindegy nagyjából, a top 3 kicker kiment korán, a többi nagyon egy szinten van. Huber sokat fog rugdosni, HC-t meg nem használok soha szinte.
Ami miatt jó lehet:
Wentz + Ertz
WR-sor
3 top LB
1-1 top 10-es futó, DE
Ami miatt nem:
RB depth nincs
átlagos secondary
LVDE megsérül
somoskovig
FLZOLI
több mint 4 éve
Egyébként ez a jó egy ilyen 20as ligában, hogy mindenkinek van gyenge pontja, nincsenek űrcsapatokAz igaz talán, viszont ami nekem ebben sose tetszett, hogy igazolni értelmes játékost, aki hozza is tud tenni a csapatothoz ha mondjuk lesérül pár kulcsembered lehetetlen. Aztán ott ülsz mondjuk a 3. fordulótól nulla pontos QB-pop oopval és nem tudsz mit csinálni. Pedig a draft móka mellett az a legjobb szezon közben, hogy próbálsz igazolni, figyelni kik lehetnek az adott héten jók waiverről. Na, itt kb. a legtöbb posztra felesleges, mert nincs senki, főleg offense-re. Meg hát mondjuk nemtudom mennyire jó ez a gyenge pont is azért pl. hogy ha valaki itt az erős LB sorra akart rámenni akkor szinte biztosan totál gyenge RB és vagy WR sora lesz ezek miatt. Ahova ráádásul igazolni is esélytelen. De kétségtelen ennek ez a szépsége, nehézsége, külön szeretem hogy csak itt van HC és punter pozi is.😊 De magam részéről a 14-16 csapatos ligákat tartom a legideálisabbnak játékélmény szempontjából, bár IDP-ben jobb a helyzet azért mind csapatvédőben.
FLZOLI
Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
Lássuk, mit sikerült összehozni:Te voltál akkor aki kivitte AJ-t a Broncosból... TOP szezonja lesz, szégyeld el magad 😛
Ami miatt jó lehet:
Wentz + Ertz
WR-sor
3 top LB
1-1 top 10-es futó, DE
Ami miatt nem:
RB depth nincs
átlagos secondary
LVDE megsérül
somoskovig