bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 4 éve
Hmm, érdekes. Két alsóbb osztályban, vagy másik IDP-kben nem láttam ilyet sose az évek alatt.Volt aki 1/13-ra is azt vitt asszem.Ez mindig meglepi a feljutókat, hehe 😊
zavi27
Nekem az volt a meglepő h idáig lecsúszott - régen Bobby Wagner v Kuechly a TOP 5-ből nem szokott kicsúszni 😉
Igor
több mint 4 éve
Nagy a szád, hol a fogadás? 😊De inkább ő mint Adrian Philips 😛 (a te egyetlen megmaradt embered)Igor Leonard pickje nagyjából beírható előre... 😊Volt aki 1/13-ra is azt vitt asszem.Ez mindig meglepi a feljutókat, hehe 😊
zavi27
Nekem az volt a meglepő h idáig lecsúszott - régen Bobby Wagner v Kuechly a TOP 5-ből nem szokott kicsúszni 😉
Igor
somoskovig
Igor
több mint 4 éve
Az egyetlen játékos aki a tavalyi/idei draftomban egyaránt ott volt (mert az összes Wr-em leraboltátok....) - de 2018-ban DDR húzta be amúgy 😕Igor Leonard pickje nagyjából beírható előre... 😊Volt aki 1/13-ra is azt vitt asszem.Ez mindig meglepi a feljutókat, hehe 😊
zavi27
Igor
somoskovig
De inkább ő mint Adrian Philips 😛 (a te egyetlen megmaradt embered)
PS: megnéztem az elmúlt 5 évet - Danielle Hunter az egyetlen, akit be tudtam húzni háromszor (16,18,20) az öt év alatt, duplázóból azért volt néhány, de nem túl sok. Viszont futóból 5 év alatt 20 különbözőt draftoltam, haha.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Igor Leonard pickje nagyjából beírható előre... 😊Volt aki 1/13-ra is azt vitt asszem.Ez mindig meglepi a feljutókat, hehe 😊
zavi27
Igor
több mint 4 éve
Volt aki 1/13-ra is azt vitt asszem.Ez mindig meglepi a feljutókat, hehe 😊
zavi27
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Na, akkor en is megprobalnam osszefoglalni a sajat draftom. Mas csapatat nem elemeznem, egyreszt ujonc vagyok a legfelso osztalyban, meg nyilvan ahhoz latni kellett volna a drafjat az adott korokben masoknak is, hogy ott milyen lehetosegek voltak eppen.Mivel egymással kezdünk ezért a te kereted elemeztem ki leginkább 😊 Jó lett a csapatod, nagyon egálnak néz ki a párharc első ránézésre. Nem bánom, hogy nem szálltál be az LB húzásba, mert ott azért van hiányosság, ha ott is lenne még 1 húzónév, akkor egyértelműen te lennél az esélyesebb az első fordulóban, így kb 50-50%-ot mondanék előzetesen. Mondjuk elég döntő lesz, h nálad Cooper és Chubb sérülésével mi lesz, nálam meg elsősorban hogy Hewitt megkapja-e a starter (és az every down) statust.
Szoval:
QB.Prescott, Garoppolo.
Ezzel abszolut elegedett vagyok, Dak elit kene legyen iden egy top offense-ben. Szerintem ekkora ligaban erdemes csere QB-t is tartani, Jimmy azert eros backup.
RB: McCaffrey, Ingram, Hyde, Kelley.
1/1-kent alap volt, hogy kit huzok, remeljuk olyan eve lesz mint tavaly. Ingram a liga egyik legjobb offense-ben kezdo, remelem sokszor lesz elit. Utana mar csak ket remeny, igy remelem a kezdoimmel nem tortenik semmi, keves melyseggel indulok.
WR: Cooper, Sutton, Pittman, Renfrow.
Ket kezdom erosnek tunik, remelem vegig stabilak lesz, utana csak remenyek megint. Pittman eros Colts offenseben megtalalja magat Riverssel, es hiaba a nagy vasarlasok, Renfrow is hozhatja magat alapszinten.
TE: Doyle.
Par elit TE hamar kiment papirforma alapjan, onnantol meg kb. izeles kerdese kiben bziik az ember hogy hozhat jo szamokat. Nalam ez a Rivers papaval es most kezdokent elolepo Doyle lett, remelem steal lesz
K: Gould. Elit regota, kene hozza a jo szamokat.
P: Dickson. Detto
HC: Pats. Az elitnek varhato HC-k mellett az Oreg lehet megint varazsol 10 gyozelem korul.
DT: Harris, Wolfe.
Denver es Baltimore defensek jonevu, regi szakmai, hozhatjak az 5-6 pontokat amit egy DT-tol varni lehet kb.😊
DE: Chubb, Jones, McKinley.
Full elit a kezdo, jo lesz.
LB: Alexander, Williams, Th Davis, Okereke.
Erre nagyon kivancsi leszek abbol a szempontbol, hogy nekem az egesz draft legnagyobb meglepetese volt, hogy ennyien rarapultek ilyen koran es ilyen sok LB-re nem ertettem. Volt aki 1/13-ra is azt vitt asszem. A top jatekosokat ertem, hogy hozhatnak 20 pont korul, na de utanuk van szerintem nagyon sok 10-15 koruli, en is ilyeneket vittem, nem voltam hajlando koran beszallni ebbe. En meg ugy tanultam az IDP ligat, hogy eloszor rakd ossze az offense-d nagy reszet, ne reachelj a tobbiekkel LB-re. Kivancsian varom mire lesz eleg ez a kozepes felhozataom itt, bukok-e ezen a dontesen sokat.
CB: Hayden, Awuzie, Chris Harris.
Ket elit, meg egy jo csere sokat varok, ha nem,itt a legkonnyebb igazolni szerintem.
S: Rapp, Simmons, Mc Courthy.
Hasonlo mint a CB sor, nem kene hogy gond legyen, Devin eleg hatul volt, hatha egy stealt megcsipek itt is a raeros huzasaval.
Cel a bentmaradas, remelem arra eleg lesz ez a keret.
zavi27
több mint 4 éve
Na, akkor en is megprobalnam osszefoglalni a sajat draftom. Mas csapatat nem elemeznem, egyreszt ujonc vagyok a legfelso osztalyban, meg nyilvan ahhoz latni kellett volna a drafjat az adott korokben masoknak is, hogy ott milyen lehetosegek voltak eppen.Te voltál akkor az a dög, aki csendben rabolgatta a jóféle Broncos embereket 😊
Szoval:
QB.Prescott, Garoppolo.
Ezzel abszolut elegedett vagyok, Dak elit kene legyen iden egy top offense-ben. Szerintem ekkora ligaban erdemes csere QB-t is tartani, Jimmy azert eros backup.
1/1-kent alap volt, hogy kit huzok, remeljuk olyan eve lesz mint tavaly. Ingram a liga egyik legjobb offense-ben kezdo, remelem sokszor lesz elit. Utana mar csak ket remeny, igy remelem a kezdoimmel nem tortenik semmi, keves melyseggel indulok.
Ket kezdom erosnek tunik, remelem vegig stabilak lesz, utana csak remenyek megint. Pittman eros Colts offenseben megtalalja magat Riverssel, es hiaba a nagy vasarlasok, Renfrow is hozhatja magat alapszinten.
Par elit TE hamar kiment papirforma alapjan, onnantol meg kb. izeles kerdese kiben bziik az ember hogy hozhat jo szamokat. Nalam ez a Rivers papaval es most kezdokent elolepo Doyle lett, remelem steal lesz
HC: Pats. Az elitnek varhato HC-k mellett az Oreg lehet megint varazsol 10 gyozelem korul.
Denver es Baltimore defensek jonevu, regi szakmai, hozhatjak az 5-6 pontokat amit egy DT-tol varni lehet kb.😊
Erre nagyon kivancsi leszek abbol a szempontbol, hogy nekem az egesz draft legnagyobb meglepetese volt, hogy ennyien rarapultek ilyen koran es ilyen sok LB-re nem ertettem. Volt aki 1/13-ra is azt vitt asszem. A top jatekosokat ertem, hogy hozhatnak 20 pont korul, na de utanuk van szerintem nagyon sok 10-15 koruli, en is ilyeneket vittem, nem voltam hajlando koran beszallni ebbe. En meg ugy tanultam az IDP ligat, hogy eloszor rakd ossze az offense-d nagy reszet, ne reachelj a tobbiekkel LB-re. Kivancsian varom mire lesz eleg ez a kozepes felhozataom itt, bukok-e ezen a dontesen sokat.
Ket elit, meg egy jo csere sokat varok, ha nem,itt a legkonnyebb igazolni szerintem.
Hasonlo mint a CB sor, nem kene hogy gond legyen, Devin eleg hatul volt, hatha egy stealt megcsipek itt is a raeros huzasaval.
zavi27
több mint 4 éve
Na, akkor en is megprobalnam osszefoglalni a sajat draftom. Mas csapatat nem elemeznem, egyreszt ujonc vagyok a legfelso osztalyban, meg nyilvan ahhoz latni kellett volna a drafjat az adott korokben masoknak is, hogy ott milyen lehetosegek voltak eppen.Szoval:
QB.Prescott, Garoppolo.
Par elit TE hamar kiment papirforma alapjan, onnantol meg kb. izles kerdese kiben bziik az ember hogy hozhat jo szamokat. Nalam ez a Rivers papaval es most kezdokent elolepo Doyle lett, remelem steal lesz
Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
Ne legyél úriember, mondd a fogadást, ne a kifogást. 😊Lol, ezt a kifogást.. Deebo ezért volt kb 1 körrel hátrébb, mert sérülékeny... 😛 különben valszeg Diontae előtt megy.somosNa, ha a 10-15.kört fikáztad, akkor ajánlok fogadásokat! 😊 (Mindegyik esetben az aktív meccseket venném alapul, mert a sérülés faktor kívül áll rajtunk).
Első 5 kör nagyjából tökéletes (AJ-nél én szkeptikus vagyok, de ez csak egyéni paranoia) - posztokra is, raáadásul szerintem Jones, Woods és Metcalf is steal volt. Gerry nálam reach volt, Wentzről már írt Jake is... a 10-15. köröd pedig eléggé furcsa megint csak. A hátsó körökből is igazán csak Simmons tetszik - szerintem ez most a szokásos draftjaidnál gyengébb, és nagyon top heavy...
Igor
1. Deebo jobb lesz, mint bármelyik draftolt WR-ed.
2. Adrian Phillips jobb lesz, mint bármelyik draftolt safety-d.
Egyébként valószínűleg abban a periódusban kellett volna 4.LB-t húznom, ebben igazad van...
somoskovig
Philips valszeg fair, a két reachelt safet, de Duggar miatt tuti el is buknád - szóval megköszönheted h úriember vagyok...
Igor
több mint 4 éve
IgorMeghasonlás lesz ebből részemről, mert egy másik ligában tegnap este a Carson-Mostert kezdő kettőst sikerült összeszednem nekem is, ugyanígy második és negyedik kör végén 😊 A szezon elején nagyon bika kettősnek ígérkezik, aztán meglátjuk, Shanny is szeret nagyobb rotációt használni a futóknál, a Hawks futóbrigád meg nem éppen kiszámítható Lynch óta. De ezek nagyon jó értékek szerintem is, ahol húztad őket. Leonard no brainer szintén, Kittle nem tudom, van egy olyan érzésem, hogy vissza fog esni, megkapta a nagy pénzt, meg jobban rá fognak készülni, és ha Jimmy nem javul, akkor megint sokat kell blokkolnia majd 😀
A DL tetszik nagyon, a secondary nem, a LB sor meg Leoval kibaszott erős, ha lesérül, akkor nem annyira... Rodgers abszolút érthető, még csak nem is mondanám gamble-nek, magasan van még mindig a padló.
Így átfutva a csapatokat ez megint baromi kiegyensúlyozott évnek tűnik, ahol rengeteg csapat lehet 50% körüli mérleggel, mint tavaly.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Ha a sérülékenységfaktort nem nézzük akkor nálam Rodgers jelenleg lejjebb van, mint BB (természetesen fantasy ügyileg értve). Nyilván én is a sérülésfaktortól tartok, de akkor majd jön Cousins, mint tavaly 😊Összességében viszont, mint írtam az elején is, kifejezetten jónak tűnik a gárda.Hehe, WR/ DL / LB sort sokkal pozitivabbra értékeled mint vártam... viszont sztem azért Rodgers >>> BB, utóbbinál leginkább a sérülékenység miatt aggódnék.
Szesze
A S poszt meg.. szerintem oda lehet waiverezni majd - remélem.
Kicsit nézelődtem ma, és látom Clark egy-két helyen 20-30 közt van, bezzeg én amiket listákat néztem/találtam szombaton, ott mind 10-20 közt volt... eléggé sűrű lesz sztem a safetymezőny is...
Igor
több mint 4 éve
Összességében viszont, mint írtam az elején is, kifejezetten jónak tűnik a gárda.Hehe, WR/ DL / LB sort sokkal pozitivabbra értékeled mint vártam... viszont sztem azért Rodgers >>> BB, utóbbinál leginkább a sérülékenység miatt aggódnék.
Szesze
A S poszt meg.. szerintem oda lehet waiverezni majd - remélem.
Kicsit nézelődtem ma, és látom Clark egy-két helyen 20-30 közt van, bezzeg én amiket listákat néztem/találtam szombaton, ott mind 10-20 közt volt... eléggé sűrű lesz sztem a safetymezőny is...
több mint 4 éve
Lol, ezt a kifogást.. Deebo ezért volt kb 1 körrel hátrébb, mert sérülékeny... 😛 különben valszeg Diontae előtt megy.somosNa, ha a 10-15.kört fikáztad, akkor ajánlok fogadásokat! 😊 (Mindegyik esetben az aktív meccseket venném alapul, mert a sérülés faktor kívül áll rajtunk).
Első 5 kör nagyjából tökéletes (AJ-nél én szkeptikus vagyok, de ez csak egyéni paranoia) - posztokra is, raáadásul szerintem Jones, Woods és Metcalf is steal volt. Gerry nálam reach volt, Wentzről már írt Jake is... a 10-15. köröd pedig eléggé furcsa megint csak. A hátsó körökből is igazán csak Simmons tetszik - szerintem ez most a szokásos draftjaidnál gyengébb, és nagyon top heavy...
Igor
Egyébként valószínűleg abban a periódusban kellett volna 4.LB-t húznom, ebben igazad van...
somoskovig
Philips valszeg fair, a két reachelt safet, de Duggar miatt tuti el is buknád - szóval megköszönheted h úriember vagyok...
több mint 4 éve
somosNa, ha a 10-15.kört fikáztad, akkor ajánlok fogadásokat! 😊 (Mindegyik esetben az aktív meccseket venném alapul, mert a sérülés faktor kívül áll rajtunk).
Igor
több mint 4 éve
Ha már Jake írt egyet, én is tolok valamit...Köszi 😊
FLZOLI
Nyilván bajnokcsapatot mindig kicsit furcsa dolog ekézni (bár nem sokan védtek címet Div 1-ben..), de engem ez se tart vissza 😛
A már említette DEN-homárság nyilván mindennek az alfája/omegája (Lock és Lindsey főleg, sok minden áll v bukik ezen), Okudah és Walker nálam nagy reach, a 14-17. körök nem igazán tetszenek + és ehhez kapcsolódva, szerintem hiba volt a 18. körig várni a harmadik LB-vel - pláne hogy nekem az uccsónak húzott Brooks tetszik legjobban, de egyikük se LB3 a szememben.
Igor
Hát nyílván a saját csapatát jobban tudja követni az ember, így adott esetben a plussz infók segíthetnek a drafton. Van benne kockázat, bár tavaj is úgy indultam neki a szezonnak, hogy majd Darnold megoldja a QB posztot... 😊
Szerintem a csapatom legnagyobb kockázata, hogy rengeteg a fiatal benne, náluk sokkal nagyobb kilengések lehetnek a teljesítményben mint a harcedzett veteránoknál. Én jobban szeretem, ha szét van tertíve a csapat összetétele, vagyis sok olyan poszt van ahonnan jöhetnek a plussz pontok, minthogy legyen egy bika LB sorom mellé egy jó QB vagy RB a többi meg resztli. És így nekem az LB3 kevésbé prioritás, előbb húzok egy S1/S2, CB1, DT1 vagy DE1/DE2-t.
több mint 4 éve
Na írok egyet röviden(?) én is.Nem rossz csapat, nagyjából leírtad te is amiket én is gondolok róla. Rodgers mondjuk idén nálam majdnem akkora kérdőjel, mint BB.. 7. körben ugye nálam is ott volt, gondolkodtam rajta, hogy behúzzam-e és ha nincs bent még akkor McLaurin akkor lehet viszem is, de nem lettem volna elégedett a húzással. Meglátjuk mi lesz vele, nyilván a te szezonod is nagyban függ ettől, akárcsak az enyém BB-től. Legyen mindkettő jó, Rodgers tömje TD-vel Lazrard-t, BB meg Johnson-t, deal? 😊
QB: A. Rodgers (7/133, QB14)
Idén nem volt prioritás a QB, bár ha lejött volna Lamar v Mahomes 13-ig, lehet elcsábulok, bár nyilván nem volt rá esély... aztán a következő körökben sehol nem volt igazán reális, 2-5. között erősíteni kellett a kulcsposztokat, aztán 6.-ban úgy éreztem be fog indulni egy DE run, ezért jobb megelőzni ott a bajt.
Viszont a hetekdbken somos hatalmas Wentz reach-e jelezte, hogy előbb-utóbb a középkategóriás QB-k is elfogynak, ezért ott én is léptem. Nyilván Rodgers egy IRL god, és fantasyben kevésbé - de számítok arra h a tavalyi évhez képest talán egy jobb lesz (pl Jones-nak nem lesz 19 TD-je), vagy legalább lehozza ugyanazt a szintet - és még tavaly is 326 pontja volt... QB14, apró steal sztem.
RB: C.Carson (2/28, RB16), R.Mostert (4/68, RB26), Zach Moss (10/188, RB37), Darrynton Evans (17,333, RB53
Meghasonultam önmagammal.. és az első négy kör alatt két futót húztam 😊
Amúgy ha Aaron Jones lejön 1/13-ig, valszeg már ott futótt húzok, de ezt a gondot még megoldotta somos... viszont visszafele Carson annyira kilógott a maradékból, hogy nem tudtam elengedni. Penny out, a többi draftolt srácnak nem kéne bezavarnia - nyilván Seattle, szóval nem nagyon lehet tutira fogadni, de most olyan esélye van, aminél jobbat nem kaphat.
A másik úriember, Mostert pedig szintén eléggé a "boom or average" kategória - azt hiszem azon nem kell vitatkozni, h floor megvan nála, a kérdés mi a ceiling (TOP 10?) - mindenesetre az biztos, h én mindkét Indy futónál, és sok más korábban választott RB-nél értekeltem magasabbra.
Moss redzone back és 3rd down back, arról nem is beszélve, h lehet h tehetségesebb is mint Singletary 😛 Szerintem kb a helyén ment (Dobbins/Henderson/Ronald Jones) - nyilván ha a heti 4-5 pont kellett volna, akkor Tarik Cohent viszem, de harmadik futónak inkább egy lottery ticketet akartam.
Darrynton Evans pedig az ultimate lottószelvény - én imádom a srácot, ő is egyértelmű 3rd down back lesz, igaz RZ nélkül... azt valamiért nem igazán értem, h miért nem sorolják őt is az elit handcuffok közé. Szerintem ez az a pick, amit sokakreachnek (Edmonds elott) tartanak majd, de belefért/nálam a srac extremely high priority handcuff.
WR: D.Johnson (9/173, WR39), Golden Tate (14/268, WR50), A.Miller (18/348, WR62), S.Watkins (20/388, WR66)
Na itt kezdődnek a problémák...
Igazából Leonard/Kittle ára az volt, h kb a 4. körben kellett (volna) húznom az első WR-em, viszont Mostert miatt elcsábultam / reménykedtem valaki lejön esetleg 5. körre - utólag ez lehet h apró hiba volt.. kiment Woods, Cooper, sőt még Metcalf is (meg csomóan mások) - ez utóbbi után nem igazán éreztem a value-t a maradék nevekben. A 6/7. körben is húzhattam volna, de ott találtam fontosabb posztot, a 8.-ban pedig nagyon-nagyon komolyan elgondolkodtam Parkeren.. de egyszerűen nem mertem rábökni, pláne ha bejön Tua, ki tudja mi lesz... + megint úgy voltam, elég sok név van, valaki lejön a 9. körig. Aztán végül nem sokan jöttek le, így a 9. körben már muszáj volt... hamár Szesze vitte BB-t, akkor úgy voltam vele Diontae jó lesz 😛 ügyes a srác, de az az egész offense picit kérdőjeles... mondjuk több mint 100 pickkel Juju után már value.
Tate igazából egy unalmas floor pick, nyilván kockáztathattam volna Pittmannal/Campbellel v Lazarddal, de inkább a biztosra mentem. Miller viszont szerintem hatalmas steal, tavaly voltak kisebb-nagyobb problémái, de az ígéretes rookie éve után remélhetőleg csak kisiklás volt- már a WR62 önmagában steal, de én amúgy is sokat várok tőle.. Watkins - ilyen mélyen ennyi kockázatot már megért..
TE: G. Kittle (3/53, TE2)
Nagyon nem értem a dolgot, miért ódzkodnak sokan ennyire a prémium TE-től. Kittle + 18. körös WR, lásd mondjuk Anthony Miller, vagy Golladay/JuJu/T.Y.Hilton + 18. körös TE? Nem igazán látom a különbséget, sőt azt gondolom, h az előbbi páros az erősebb... már a felsorolt WR trióban bőven akad kérdőjel.
DT: J. Allen (13/253, DT10), (Oliver 15/293, DT15), Hargrave (25/493, DT42)
Nem hiszem h Donaldot vittem volna 7. körben, túl sok lyukam volt még akkor 😊 Pláne h ez azon kevés poszt volt, ahol volt néhány név a listámon, akiket kifejezettem szerettem volna elhozni - végül mindhárom draftolt játékos személyében sikerült célpontot húzni.
Allen szerintem 13. körben, tizedik DT-ként már apró steal - Oliver viszont néhány pánikpickem egyike volt (DE és S posztot túrtam, de egyik se tetszett igazán), ő könnyen reach lehet, bár nyilván a potenciál nála is megvan. Reader volt még a listámon, a Miami DT-k, illetve az utolsónak hozott Hargrave - a draft egyik stealje lehet, ha tudja magát hozni 4-3-ban is, ajándék volt ennyire későn.
DE: Hunter (6/108, DE2), Crosby (16/308, DE33), DE (22/428, DE42)
Szerintem Hunter No 1 DE lesz - és a több 5-10 DE közül, csak kettőben voltam igazán biztos, Hunter és J Bosa, akik egy 60/10-re szinte garantáltan jók lesznek. Mély a poszt, igen sok 100-120 pontos DE lesz, de 180+ v 200+ fölötti nem lesz túl sok, és nem akartam a runba beszorulni (meg is indult aztán utánam elég erősen..)
Crosby ahol jött szerintem teljesen jó value, itt is lehetett volna kockáztatni, de inkább a biztosra mentem - aztán Burns-szel meg húztam egy kockázatosat is (ez a 22. körös DE run elég WTF volt), úgy voltam bele harmadik DE-nek pont elfér egy ilyen típusú ember...
LB: D. Leonard (1/13, LB1), J. Baker (5/93, LB28), Kiser (11/213, LB53), Takitaki (12/228, LB56), Goodson (21/413, LB79)
Kérlek Leo, idén ne sérülj meg - semmi mást nem kérek karácsonyra. (Viccet félretéve - tavaly kb ezen múlt a PO...)
Apró statisztika LB húzásokról:
1.kör - 2
2.kör - 5 (7)
3.kör - 9 (16)
4.kör - 6 (22)
5.kör - 11 (33)
6.kör - 6 (39)
Vagyis gyakorlatilag 6. kör végére meg kell lennie a minimum két LB-dnek... alapvetően Bakerrel 5. körben amúgy is elégedett voltam, így ezt látva még inkább.
A draft alatt nem igazán örültem a hatalmas runnak, mert ez azt eredményezte hogy kb senkinek nem sikerült igazán jót LB3-at szereznie korai pick áldozása nélkül és a potenciális steal LB-ket, akiket régen 15-20 kör között is lehetett húzogatni, most priorizálni kellett.
Ugyan a 7-10 kör alatt picit lecsendesett a dolog, de 11. kör táján megin beindult, így behúztam Kisert, visszafele meg egyből Takitakit - ezen a szinten már mindenki picit lutri, de elvileg róluk még az a hír járja h 3-down LB-k... nyilván nem készpénz, de sok mindenki már nem volt kint.
Egy-két tetszetős név maradt 15. kör utánra (Logan Wilson és Tavai a listámon volt), aztán inkább biztosítottam magam még egy CLE LB-vel, még ha csak 2 down is lesz Goodson, akkor is elég jó runstopper, meglátjuk mi lesz Clevelandben. Egyelőre őtmég nem waivelték 😛
S: Clark (8/148, S10), Savage (19/373, S38), Jarrod Wilson (23/453, S45)
A draft másik pánikpickje Oliver mellett, Chuck Clark... mint már írtam, nagyon filóztam Parkeren, elszállt az idő, ránéztem a rosterre hol van lyuk, és végül safetyt húztam inkább. Nem gondolom h hatalmas reach lesz (korán megindult a safetyrun, wtf...), de benne van a pakliban h inkább top 15-20 mint top 10 safety.
Aztán kicsit elengedtem a posztot, mert úgy voltam vele hogy a 16. és 40. safety közt nem lesz sok különbség - nyilván nem készültem fel eléggé, és a maradékból a kukázás annyira nem sikerült tökéletesen, de hoztam két kezdőt, akit épp találtam / ahol azt gondoltam h a pass D-vel gondok lesznek pálya közepén.. picit kérdőjeles, de emiatt a poszt miatt nem aggódok annyira.
CB: Ya-Sin (24/468, CB???), Jaylon Johnson (29/573, CB?????)
Teljesen érdektelen poszt, pláne h idén nem volt (vagy csak nem találtam) out-of positions (ergo safety játékost), a CB returnerek nagy része pedig elvileg nem kezdő. Rock tavaly is szar volt, Jaylon Johnson - Utah power, azért húztam amúgy K/P/HC-t korábban, h legyen időm picit átturkálni a kettes CB posztot, ez lett a vége.
P / K / HC - érdektelen, de azért legjobb rúgónév nálam van, a punter meg egy hack!
Várom az értékeléseket 😊
Igor
Carson sztem nagyon jó lesz, igazából sztem 2/28-ra kifejezetten jó fogás, ki is voltam akadva amikor láttam, h ilyen későn be tudtad húzni😊, Mostert és Moss is jó RB2-3-nak, szóval ez egy jó egység sztem.
A WR sor viszont gyenge lett, bár ha beleszámoljuk Kittle-t is (és tényleg miért ne tennénk) akkor azért az sem rossz, bár nálam azért még vele együtt is vékony kicsit ez a részleg.
A védelem se tűnik rossznak. A DT sor sztem jó, Oliver nálam is célpont volt, ő volt az egyik fő jelöltem a DT2-re, sajnos lekéstem róla (is). Hunter nálam is Top1 DE aspiráns idén, bár azért ezzel a sok LB/Edge érkezővel már nem olyan kiemelkedő ő sem és éppen ezért sztem nem feltétlen ér(t) 6. kört. Crosby szolid DE2 lesz, Burns pedig jó kis sleeper húzás, nálam is rajta volt a húzandók listáján, csak közben én elcsábultam Houston miatt korábban.
Az LB sor sztem nagyon jó lett, én is ilyesmit szerettem volna összehozni, nekem egy kicsit halványabbat sikerült. Ennél jobbat csak irreális áldozatok árán lehetne kihozni, mind a 4 LB nálam is célpont volt.. (Leonardra nekem nem volt esélyem).
secondary: CB-ket én nemtom megítélni, a safety trió viszont nekem nem igazán tetszik. 8 körben Clark sztem nagy reach, jó játékos, de Baltimore-ban nem szoktak kaszálni a safety-k, sztem idén se fognak, de persze ez majd kiderül. Savage elmegy S2-nek, Wilson meg halványan S3-nak, de ez az egység sztem nem lett túl jó.
Összességében viszont, mint írtam az elején is, kifejezetten jónak tűnik a gárda.
több mint 4 éve
Érdekes olvasgatni az értékelőket meg látni, hogy ki miképp gondolkodik vagy milyen stratégiát követ 😊 Meg hát persze itt már rutinos emberek játszanak, sokan is vagyunk, szóval nehéz sokszor nem pánik üzemmódban húzni, amikor sorra mennek ki a jobb játékosok az ember előtt 😊
több mint 4 éve
Akkor mar egy masik autodraftot is ertekelj!En magam ugy latom,hogy a QB az lutri thillel.
Rb ugy Kamaraval jo lehet a wr corp az szar. TE meglatjuk.
Dt sose erdekelt.
DE poszt az vekony a korai LB-k miatt.
LB itt jonni kene sok pontnak.
A sec mindig lutri.
Ha már Jake írt egyet, én is tolok valamit...
FLZOLI
Nyilván bajnokcsapatot mindig kicsit furcsa dolog ekézni (bár nem sokan védtek címet Div 1-ben..), de engem ez se tart vissza 😛
A már említette DEN-homárság nyilván mindennek az alfája/omegája (Lock és Lindsey főleg, sok minden áll v bukik ezen), Okudah és Walker nálam nagy reach, a 14-17. körök nem igazán tetszenek + és ehhez kapcsolódva, szerintem hiba volt a 18. körig várni a harmadik LB-vel - pláne hogy nekem az uccsónak húzott Brooks tetszik legjobban, de egyikük se LB3 a szememben.
Rajna
Kiegyensúlyozott csapat, és mivel hasonló stratégiát követsz mint én, vigyáznom kell mibe kötök bele - Landry után nekem a WR sor eléggé bustgyanús... szerintem (még) egy floor guy bőven elfért volna oda a 4 risk&reward ember egyike helyett esetleg. Bates/Amos duóért se vagyok oda, szerintem mindketten bőven vissza fognak esni - de legalább nem húztad túl korán őket.. és hát Mayfield. De ha ő volt a maradékból a kedvenc. 😊
Szesze
Készülés = csalás - tessék kizárni a csapatot...
Ez is elég jól kiegyensúlyozott csapat, bár mint írtam, én idén nem ugrottam volna Donaldért, illetve én Cunningham-et sose szerettem.. dehát valakinek meg kell csinálnia a szereléseket Houstonban is. Az RB, WR, LB posztok szolidak, DL erős - innentől kb BB-n áll vagy bukik az egész, és félek attól h ugyanaz a gondod lesz mint tavaly, a QB posztot kell toldozgatni majd... ezt már írtad te is, én biztos nem mertem volna bevállalni, meglátjuk.
Leon78
Szépen megjátszott zéró RB - Cohen tökéletes, viszont a handcuffok közül húzhattál volna jobbat + az a 6. körös Ryan pick, ehhh. Van benne kockázat, és most diplomatikus voltam... 21. körös kickerhúzás pedig szintén nagy boo. A safety szerintem olyan poszt, amit lehet orvosolni... engem a jó handcuff RB-k hiánya jobban zavar.
somos
Jakehomer
Ez is egy klasszikus RB-WR-LB heavy draft - csak szerintem tulsagosan elengedted a QB posztot.. also, not a fan of Kendricks. Az első hat kör ettől függetlenül erős, de a 7-10. kör itt se tetszik igazán (belefért volna egy QB), én nagyon megfáztam Lawrence-szel tavaly, Devondre egyszerűen szar, Peppers pedig sztem reach volt (mondom a 8. körös Clark pickkel..) A 10-20 közötti pickek nem rosszak, de szerintem kötelező a két futónak bármi gikszer nélkül lehozni a szezont, különben nem biztos h ez PO csapat...
Tony Adams
Van egy csomó pick ami tetszik - Queen, Pratt, Johnson, Michel, Reeder, Herndon, Cashman... viszont az első három körtől én nagyon fázok, pláne ez a 3. körös Stafford brainfart... ettől függetlenül, ha ők átlagosat hoznak, szerintem a PO-ért harcban leszel...
Sanco
Baker nagyon bátor, pláne úgy hogy 6 körrel később sikerült egy Josephet szerezni. A DE osztagod szerintem elég gyenge és a korai CB-idet szintén nem tudom dicsérni, de Edmonds v Logan Wilson szerintem pazar value volt 15-20 között. Ezt leszámítva nehéz belekötni, ez a csapat is harcban lesz a PO-ért.
Göbi
Ez egy bátor draft volt - a már említett zéró LB probléma mellett, nekem kicsit sok a kérdőjel a támadósorban is: Mack és Green is veszélyes pick sztem, és bár a DE/S poszt nem tűnik rossznak, szerintem lesz gondod RB és LB poszton..
csi77
Szép egyenletesen húzogattál a posztokra (talán az 5. körös safety picit korai volt, a 10. körös CB pedig biztos - itt jöhetett volna egy DE), viszont elég sok ember olyan aki nálam nem volt magasan... de ettől függetlenül érhető a választásuk.
(Murray és Parker viszont tetszett.)
clbass
Első 5 kör posztra jó, nevekre részben tetszetős, részben egy-két embertől fázok azért...
Allen és Abram viszont nagyon jó value volt, és szerintem relatíve jól megoldottad a késői DE párost is - de azért valljuk be, a csapat sorsa így is kb a BUF offensetől függ majd..
Igor
több mint 4 éve
Ha már Jake írt egyet, én is tolok valamit...FLZOLI
Rajna
Kiegyensúlyozott csapat, és mivel hasonló stratégiát követsz mint én, vigyáznom kell mibe kötök bele - Landry után nekem a WR sor eléggé bustgyanús... szerintem (még) egy floor guy bőven elfért volna oda a 4 risk&reward ember egyike helyett esetleg. Bates/Amos duóért se vagyok oda, szerintem mindketten bőven vissza fognak esni - de legalább nem húztad túl korán őket.. és hát Mayfield. De ha ő volt a maradékból a kedvenc. 😊
Szesze
Készülés = csalás - tessék kizárni a csapatot...
Ez is elég jól kiegyensúlyozott csapat, bár mint írtam, én idén nem ugrottam volna Donaldért, illetve én Cunningham-et sose szerettem.. dehát valakinek meg kell csinálnia a szereléseket Houstonban is. Az RB, WR, LB posztok szolidak, DL erős - innentől kb BB-n áll vagy bukik az egész, és félek attól h ugyanaz a gondod lesz mint tavaly, a QB posztot kell toldozgatni majd... ezt már írtad te is, én biztos nem mertem volna bevállalni, meglátjuk.
Leon78
Szépen megjátszott zéró RB - Cohen tökéletes, viszont a handcuffok közül húzhattál volna jobbat + az a 6. körös Ryan pick, ehhh. Van benne kockázat, és most diplomatikus voltam... 21. körös kickerhúzás pedig szintén nagy boo. A safety szerintem olyan poszt, amit lehet orvosolni... engem a jó handcuff RB-k hiánya jobban zavar.
somos
Jakehomer
Ez is egy klasszikus RB-WR-LB heavy draft - csak szerintem tulsagosan elengedted a QB posztot.. also, not a fan of Kendricks. Az első hat kör ettől függetlenül erős, de a 7-10. kör itt se tetszik igazán (belefért volna egy QB), én nagyon megfáztam Lawrence-szel tavaly, Devondre egyszerűen szar, Peppers pedig sztem reach volt (mondom a 8. körös Clark pickkel..) A 10-20 közötti pickek nem rosszak, de szerintem kötelező a két futónak bármi gikszer nélkül lehozni a szezont, különben nem biztos h ez PO csapat...
Tony Adams
Van egy csomó pick ami tetszik - Queen, Pratt, Johnson, Michel, Reeder, Herndon, Cashman... viszont az első három körtől én nagyon fázok, pláne ez a 3. körös Stafford brainfart... ettől függetlenül, ha ők átlagosat hoznak, szerintem a PO-ért harcban leszel...
Sanco
Baker nagyon bátor, pláne úgy hogy 6 körrel később sikerült egy Josephet szerezni. A DE osztagod szerintem elég gyenge és a korai CB-idet szintén nem tudom dicsérni, de Edmonds v Logan Wilson szerintem pazar value volt 15-20 között. Ezt leszámítva nehéz belekötni, ez a csapat is harcban lesz a PO-ért.
Göbi
Ez egy bátor draft volt - a már említett zéró LB probléma mellett, nekem kicsit sok a kérdőjel a támadósorban is: Mack és Green is veszélyes pick sztem, és bár a DE/S poszt nem tűnik rossznak, szerintem lesz gondod RB és LB poszton..
csi77
Szép egyenletesen húzogattál a posztokra (talán az 5. körös safety picit korai volt, a 10. körös CB pedig biztos - itt jöhetett volna egy DE), viszont elég sok ember olyan, aki nálam nem volt magasan... de ettől függetlenül érhető a választásuk.
(Murray és Parker viszont tetszett.)
clbass
Első 5 kör posztra jó, nevekre részben tetszetős, részben egy-két embertől fázok azért...
Allen és Abram viszont nagyon jó value volt, és szerintem relatíve jól megoldottad a késői DE párost is - de azért valljuk be, a csapat sorsa így is kb a BUF offensetől függ majd..
több mint 4 éve
Na írok egyet röviden(?) én is.QB: A. Rodgers (7/133, QB14)
Idén nem volt prioritás a QB, bár ha lejött volna Lamar v Mahomes 13-ig, lehet elcsábulok, denyilván nem volt rá esély... aztán a következő körökben sehol nem volt igazán reális, 2-5. között erősíteni kellett a kulcsposztokat, aztán 6.-ban úgy éreztem be fog indulni egy DE run, ezért jobb megelőzni ott a bajt.
Viszont a hetedikben somos hatalmas Wentz reach-e jelezte, hogy előbb-utóbb a középkategóriás QB-k is elfogynak, ezért ott én is léptem. Nyilván Rodgers egy IRL god, és fantasyben kevésbé - de számítok arra h a tavalyi évhez képest talán picit jobb lesz (pl Jones-nak nem lesz 19 TD-je), vagy legalább lehozza ugyanazt a szintet - és még tavaly is 326 pontja volt... QB14, apró steal sztem.
RB: C.Carson (2/28, RB16), R.Mostert (4/68, RB26), Zach Moss (10/188, RB37), Darrynton Evans (17/333, RB53)
Meghasonultam önmagammal.. és az első négy kör alatt két futót húztam 😊
Amúgy ha Aaron Jones lejön 1/13-ig, valszeg már ott futót húzok, de ezt a gondot még megoldotta somos... viszont visszafele Carson annyira kilógott a maradékból, hogy nem tudtam elengedni. Penny out, a többi draftolt srácnak nem kéne bezavarnia - nyilván Seattle, szóval nem nagyon lehet tutira fogadni, de most olyan esélye van, aminél jobbat nem kaphat.
A másik úriember, Mostert pedig szintén eléggé a "boom or average" kategória - azt hiszem azon nem kell vitatkozni, h floor megvan nála, a kérdés mi a ceiling (TOP 10?) - mindenesetre az biztos, h én mindkét Indy futónál, és sok más korábban választott RB-nél értekeltem magasabbra.
Moss redzone back és 3rd down back, arról nem is beszélve, h lehet h tehetségesebb is mint Singletary 😛 Szerintem kb a helyén ment (Dobbins/Henderson/Ronald Jones) - nyilván ha a heti 4-5 pont kellett volna, akkor Tarik Cohent viszem, de harmadik futónak inkább egy lottery ticketet akartam.
Darrynton Evans pedig az ultimate lottószelvény - én imádom a srácot, ő is egyértelmű 3rd down back lesz, igaz RZ nélkül... azt valamiért nem igazán értem, h miért nem sorolják őt is az elit handcuffok közé. Szerintem ez az a pick, amit sokak reachnek (Edmonds elott) tartanak majd, de belefért/nálam a srac extremely high priority handcuff.
WR: D.Johnson (9/173, WR39), Golden Tate (14/268, WR50), A.Miller (18/348, WR62), S.Watkins (20/388, WR66)
Na itt kezdődnek a problémák...
Igazából Leonard/Kittle ára az volt, h kb a 4. körben kellett (volna) húznom az első WR-em, viszont Mostert miatt elcsábultam / reménykedtem valaki lejön esetleg 5. körre - utólag ez lehet h apró hiba volt.. kiment Woods, Cooper, sőt még Metcalf is (meg csomóan mások) - ez utóbbi után nem igazán éreztem a value-t a maradék nevekben. A 6/7. körben is húzhattam volna, de ott találtam fontosabb posztot, a 8.-ban pedig nagyon-nagyon komolyan elgondolkodtam Parkeren.. de egyszerűen nem mertem rábökni, pláne ha bejön Tua, ki tudja mi lesz... + megint úgy voltam, elég sok név van, valaki lejön a 9. körig. Aztán végül nem sokan jöttek le, így a 9. körben már muszáj volt... hamár Szesze vitte BB-t, akkor úgy voltam vele Diontae jó lesz 😛 ügyes a srác, de az az egész offense picit kérdőjeles, mondjuk több mint 100 pickkel Juju után már value.
Tate igazából egy unalmas floor pick, nyilván kockáztathattam volna Pittmannal/Campbellel v Lazarddal, de inkább a biztosra mentem. Miller viszont szerintem hatalmas steal, tavaly voltak kisebb-nagyobb problémái, de az ígéretes rookie éve után remélhetőleg csak kisiklás volt - már a WR62 önmagában steal, de én amúgy is sokat várok tőle.. Watkins - ilyen mélyen ennyi kockázatot már megért..
TE: G. Kittle (3/53, TE2)
Nagyon nem értem a dolgot, miért ódzkodnak sokan ennyire a prémium TE-től. Kittle + 18. körös WR, lásd mondjuk Anthony Miller, vagy Golladay/JuJu/T.Y.Hilton + 18. körös TE? Nem igazán látom a különbséget, sőt azt gondolom, h az előbbi páros az erősebb... már a felsorolt WR trióban bőven akad kérdőjel.
DT: J. Allen (13/253, DT10), Oliver (15/293, DT15), Hargrave (25/493, DT42)
Nem hiszem h Donaldot vittem volna 7. körben, túl sok lyukam volt még akkor 😊 Pláne h ez azon kevés poszt volt, ahol volt néhány név a listámon, akiket kifejezettem szerettem volna elhozni - végül mindhárom draftolt játékos személyében sikerült célpontot húzni.
Allen szerintem 13. körben, tizedik DT-ként már apró steal - Oliver viszont néhány pánikpickem egyike volt (DE és S posztot túrtam, de egyik se tetszett igazán), ő könnyen reach lehet, bár nyilván a potenciál nála is megvan. Reader volt még a listámon, a Miami DT-k, illetve az utolsónak hozott Hargrave - a draft egyik stealje lehet, ha tudja magát hozni 4-3-ban is, ajándék volt ennyire későn.
DE: Hunter (6/108, DE2), Crosby (16/308, DE33), Burns (22/428, DE42)
Szerintem Hunter No 1 DE lesz - és a több 5-10 DE közül, csak kettőben voltam igazán biztos, Hunter és J Bosa, akik egy 60/10-re szinte garantáltan jók lesznek. Mély a poszt, igen sok 100-120 pontos DE lesz, de 180+ v 200+ fölötti nem lesz túl sok, és nem akartam a runba beszorulni (meg is indult aztán utánam elég erősen..)
Crosby ahol jött szerintem teljesen jó value, itt is lehetett volna kockáztatni, de inkább a biztosra mentem - aztán Burns-szel meg húztam egy kockázatosat is (ez a 22. körös DE run elég WTF volt), úgy voltam bele harmadik DE-nek pont elfér egy ilyen típusú ember...
LB: D. Leonard (1/13, LB1), J. Baker (5/93, LB28), Kiser (11/213, LB53), Takitaki (12/228, LB56), Goodson (21/413, LB79)
Kérlek Leo, idén ne sérülj meg - semmi mást nem kérek karácsonyra. (Viccet félretéve - tavaly kb ezen múlt a PO...)
Apró statisztika LB húzásokról:
1.kör - 2
2.kör - 5 (7)
3.kör - 9 (16)
4.kör - 6 (22)
5.kör - 11 (33)
6.kör - 6 (39)
Vagyis gyakorlatilag 6. kör végére meg kell lennie a minimum két LB-dnek... alapvetően Bakerrel 5. körben amúgy is elégedett voltam, így ezt látva még inkább.
A draft alatt nem igazán örültem a hatalmas runnak, mert ez azt eredményezte hogy kb senkinek nem sikerült igazán jót LB3-at szereznie korai pick áldozása nélkül és a potenciális steal LB-ket, akiket régen 15-20 kör között is lehetett húzogatni, most priorizálni kellett.
Ugyan a 7-10 kör alatt picit lecsendesett a dolog, de 11. kör táján megint beindult a gép, így behúztam Kisert, visszafele meg egyből Takitakit - ezen a szinten már mindenki picit lutri, de elvileg róluk még az a hír járja h 3-down LB-k... nyilván nem készpénz, de sok mindenki már nem volt kint.
Egy-két tetszetős név maradt 15. kör utánra (Logan Wilson és Tavai a listámon volt), aztán inkább biztosítottam magam még egy CLE LB-vel, még ha csak 2 down is lesz Goodson, akkor is elég jó runstopper, meglátjuk mi lesz Clevelandben. Egyelőre őt még nem waivelték 😛
S: Clark (8/148, S10), Savage (19/373, S38), Jarrod Wilson (23/453, S45)
A draft másik pánikpickje Oliver mellett, Chuck Clark... mint már írtam, nagyon filóztam Parkeren, elszállt az idő, ránéztem a rosterre hol van lyuk, és végül safetyt húztam inkább. Nem gondolom h hatalmas reach lesz (korán megindult a safetyrun, wtf...), de benne van a pakliban h inkább top 15-20, mint top 10 safety.
Aztán kicsit elengedtem a posztot, mert úgy voltam vele hogy a 16. és 40. safety közt nem lesz sok különbség - nyilván nem készültem fel eléggé, és a maradékból a kukázás annyira nem sikerült tökéletesen, de hoztam két kezdőt, akit épp találtam / ahol azt gondoltam h a pass D-vel gondok lesznek pálya közepén.. picit kérdőjeles, de emiatt a poszt miatt nem aggódok annyira.
CB: Ya-Sin (24/468, CB???), Jaylon Johnson (29/573, CB?????)
Teljesen érdektelen poszt, pláne h idén nem volt (vagy csak nem találtam) out-of positions (ergo safety) játékost, a CB returnerek nagy része pedig elvileg nem kezdő. Rock tavaly is szar volt, Jaylon Johnson - Utah power!
Azért húztam amúgy K/P/HC-t korábban, h legyen időm picit átturkálni a kettes CB posztot, ez lett a vége.
P / K / HC - érdektelen, de azért legjobb rúgónév nálam van, a punter meg egy hack!
Várom az értékeléseket 😊
több mint 4 éve
Erre bazírozom én is 😉Brady már nem tud hosszút dobni, szóval óvatosan a jóslásokkal 😊csi77Goodwinban nem Brady miatt kell bízni, hanem mert fasza WR 😊 Parker is teljesen jó szerintem, sőt a lyukas TE posztot leszámítva az egész Offense biztató, mert Murrayben nagy a potenciál, sőt a három backup futó mindegyike bőven kaphat labdát, nyilván matchup, meg szituációfüggő. A védelemben Davis mögött a LB sor inkább csak mennyiségre van meg, mint minőségre, és kell egy safetyt is mindenképp szerezned.
Not great, not terrible 😊
clbassAz lb sor necc, de ha ott valami felülteljesítés lesz (Murray érdekes lehet), akkor ez egy veszélyes csapat, mert az Offense nagyon erős, még ha Allen reach is lett (illetve kicsit kérdéses számomra, hogy Singletary snapszámából mennyit vesz el a backup, ez menet közben alakulhat számodra kedvezőtlenül), A D nem olyan bika, de rossznak se mondanám.
Jakehomer
Előbb kapja a colos WR (Evans) és a colos TE (Gronk) a passzokat szerintem. Már ha utóbbi egészséges tud maradni.
FLZOLI
több mint 4 éve
Brady már nem tud hosszút dobni, szóval óvatosan a jóslásokkal 😊csi77Goodwinban nem Brady miatt kell bízni, hanem mert fasza WR 😊 Parker is teljesen jó szerintem, sőt a lyukas TE posztot leszámítva az egész Offense biztató, mert Murrayben nagy a potenciál, sőt a három backup futó mindegyike bőven kaphat labdát, nyilván matchup, meg szituációfüggő. A védelemben Davis mögött a LB sor inkább csak mennyiségre van meg, mint minőségre, és kell egy safetyt is mindenképp szerezned.
clbassAz lb sor necc, de ha ott valami felülteljesítés lesz (Murray érdekes lehet), akkor ez egy veszélyes csapat, mert az Offense nagyon erős, még ha Allen reach is lett (illetve kicsit kérdéses számomra, hogy Singletary snapszámából mennyit vesz el a backup, ez menet közben alakulhat számodra kedvezőtlenül), A D nem olyan bika, de rossznak se mondanám.
Jakehomer
Előbb kapja a colos WR (Evans) és a colos TE (Gronk) a passzokat szerintem. Már ha utóbbi egészséges tud maradni.
több mint 4 éve
csi77Goodwinban nem Brady miatt kell bízni, hanem mert fasza WR 😊 Parker is teljesen jó szerintem, sőt a lyukas TE posztot leszámítva az egész Offense biztató, mert Murrayben nagy a potenciál, sőt a három backup futó mindegyike bőven kaphat labdát, nyilván matchup, meg szituációfüggő. A védelemben Davis mögött a LB sor inkább csak mennyiségre van meg, mint minőségre, és kell egy safetyt is mindenképp szerezned.
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Lorac
4
Sziasztok, bocs az offért. Keresünk 6 embert az idén induló IDP Dynasty PPR ligánkba. Draft 09.08 kedden 19:00-kor lesz. 40-es roster, 30 keeper. Ha valakit érdekel és komolyan játszana, csatlakozzon pls. Köszi! Jelszo: takaro fantasy.nfl.com/registration/privateleaguejoin?leagueId=8951805