bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra

2024-es draftsorrend:

1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)

Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Igor Grt.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Na kiesés jövök

Draft

több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Az összes 5-5-ös csapat vereségre áll (nyilván a SBB-Pécs meccsen az egyiknek nyernie kellett), és talán Rajna az egyetlen aki fordíthat... így lesz 9 csapat aki 5-6-tal fog állni az egy szem Pécs Panthers mögött (ha Rajna nyer, akkor meg 2 db 6-5-ös és 8 db 5-6-os)

Hú de izgi lesz ez így...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Talán ha Driskelt kezdetem....
10 emberből 9,5 Watsont kezdeti.... 30 pontom bánja... Faszomat

Draft

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Nagypapi csapata nem semmi....CMC még úgy is elit számokat hogy a legszarabb meccset játszotta🤣
Göbi
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy másodikként húztam, még benn volt CMC, de nekem Kamara kellett.....😊
csi77
Jackson inkább a nagy mák abban a csapatban amíg űr számokat hozz. A top helyeken úgyis RB-k mennek ki, előre nem lehet megmondani közülük ki lesz tényleg aki megérte az 1/1-t
FLZOLI
Hát őt nagyon későn húzta, ehhez képest...😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nagypapi csapata nem semmi....CMC még úgy is elit számokat hogy a legszarabb meccset játszotta🤣
Göbi
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy másodikként húztam, még benn volt CMC, de nekem Kamara kellett.....😊
csi77
Jackson inkább a nagy mák abban a csapatban amíg űr számokat hozz. A top helyeken úgyis RB-k mennek ki, előre nem lehet megmondani közülük ki lesz tényleg aki megérte az 1/1-t

több mint 5 éve
Göbi

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Durván szoros meccs nézz ki az Ágyúgolyók ellen 😊

több mint 5 éve
Göbi Indianapolis Colts 733 — Retired WR

több mint 5 éve
Nagy verés lesz az én meccsemen is.....

Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Krva anyádat Allen, 9 pont a három pick, 12 pont a két engedett sack Claybornnak, nevetséges...
Igor
Ne parázzál már sima W lesz oda...
Második héten Driskel jobb mint a kezdő QB-im... SZARJANAK SÜNT

Draft

több mint 5 éve
Krva anyádat Allen, 9 pont a három pick, 12 pont a két engedett sack Claybornnak, nevetséges...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Mwahaha, Pratt a 13. helyről, köszi szépen.
Igor
Szerintem mind a 3 LB-d jobb mint ő, jobban jársz ha elboltolod egy értelmes DB játékosra 😊
FLZOLI
Szerintem lehet hogy kezdetem, sokkal jobb a matchupja mint Greenlawnak...
S-t nem kell vennem, CB-ért meg nem fogok egy potenciális 3 down LB-t eltradelni bottom 5 csapatból.

több mint 5 éve
Igor
Szerintem mind a 3 LB-d jobb mint ő, jobban jársz ha elboltolod egy értelmes DB játékosra 😊

több mint 5 éve
Na ha ez 6 pont előny megmaradna kedd virradóra is akkor klafa lenne...
DE NEM FOG 😛😛😛🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Draft

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Nem hiszem el, hogy ellenem sosincs valaki bye week-es szivatásban, és max 1-2 töltelék játékos hiányzik 😊

Jó kis PO wild card csata lesz somos ellen, reméljük a legjobbakat (hogy sikerül újabb szöget verni abba a koporsóba... 😊 )
FLZOLI
Csodás kezdés, Garrett összevakart nyomorult 2 pontot, majd eltiltatta magát a szezonra kb. Ez a Garrett-OBJ trade mindkettőnknek igazi win-win lett, Szesze. 😊
somoskovig
Ez még mindig izgi lesz 😊 Az ESPN több játékosomnál is túl sok pontot jósol, így kellene majd az extra a kulcsemberektől (Elliot, Evans, Safetyk).

Plussz tartok tőle, hogy nálad Ryan, Hill és Littleton monster meccset hoz majd a matchupok miatt. No de reméljük a legjobbakat és megalázó különbséggel vesztesz majd! 😊

több mint 5 éve
schuldid Indianapolis Colts 335 — schuldid89@gmail.com
Köszönöm szépen - elég sok mindent föltettem erre az 1, esetleg 2 hétre, nagyon remélem Blájen beválik... (kabbe Dalvin!)
Igor
Eddig ugy nez ki hogy megszivom ezzel a cserevel, most hogy Conner ismet (valoszinuleg idenre vegleg) kiszallt a hintabol.
Ez van, cel tovabbra is a bennmaradas.
több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
😀 no comment
Szesze
Nem is csekkoltam, kik az embereid (OBJ-re emlékeztem csak), én is bosszankodtam, hogy Barron megint akkor nem csinált semmit, amikor beállítom, de aztán ránéztem a scoreboardra 😊

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
DJ Reader, Vaccaro és Josh Gordon is beesett a héten waiverről, juppi.
Tony Adams
Sok sikert Vaccarohoz, de előre szólok, hogy nagy trap volt a gyerek egész szezonban...
Igor
Néztem, de Burnett sajna lesérült (pedig az egyik kis kedvencem lett) Derwin James még IRes, Honey Badger is egy méretes trap, uh majd meglátjuk mi lesz, jobb S-t nem találtam ma reggel.
több mint 5 éve
Csodás kezdés, Garrett összevakart nyomorult 2 pontot, majd eltiltatta magát a szezonra kb. Ez a Garrett-OBJ trade mindkettőnknek igazi win-win lett, Szesze. 😊
somoskovig
Szeszének, neked és magamnak küldöm a dalt 😛

"Egyszer ott leszek,
igen, ott veled,
és csak minket néznek majd az emberek,
s a nagy kiugrást kiesést nem kell sokat várni."
Igor
Csak egyszerűen az öregeknek leáldozott és jönnek a fiatalok átvenni az uralmat 😊

A friss vér kiszorítja az avast, szóval a senior GM-ek jobb lesz ha felkötik a hosentrogert 😊

több mint 5 éve
somoskovig
Szeszének, neked és magamnak küldöm a dalt 😛

"Egyszer ott leszek,
igen, ott veled,
és csak minket néznek majd az emberek,
s a nagy kiugrást kiesést nem kell sokat várni."

több mint 5 éve
Tony Adams
Sok sikert Vaccarohoz, de előre szólok, hogy nagy trap volt a gyerek egész szezonban...

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Nem hiszem el, hogy ellenem sosincs valaki bye week-es szivatásban, és max 1-2 töltelék játékos hiányzik 😊

Jó kis PO wild card csata lesz somos ellen, reméljük a legjobbakat (hogy sikerül újabb szöget verni abba a koporsóba... 😊 )
FLZOLI
somoskovig
hát jah, elátkoztalak téged is úgy néz ki😊
Szesze
Sanszos. Kár, hogy a QB hit nem ér pontot, abból legalább lett volna plusz 1. 😊