bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Hmm, Rajna egy picivel jobban jött ki belőle, de egyelőre nem vészes.. mondjuk nyilván 19 punt return yardja lett Kingnek, nem 20. 😕De legalább nem fogom 17-szer átgondolni a CB posztomat.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Ekeler is pont a végén robbant.... 🤬
több mint 5 éve
Nekem van egy eladó Foles-om WR,RB vagy LB-ért cserébe
több mint 5 éve
Tök egyértelmű Göbi akart venni egy W-t... érthető mindkét oldalról, és igazából a TOP 8-10 csapat hibája, ha nem tudja ezt a hiriget kihasználni ami odalent megy... Én is biztos áldoznék az elit WR soromból ilyen esetben (bár lehet h 1 hetet várok még), csak igazából úgy nehéz, hogy RB-t senki nem akar adni reflexből...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Valóban nem én vagyok ennek a cserének a nyertese, de azt gondoltam, amolyan utolsó szalmaszálba való kapaszkodásként mindenképpen szereznem kell egy QB-t erre a hétre, ha szeretnék bennmaradni...Ehhez kb a top CB-met kellett beáldozni, mivel a deal többi része szerintem valóban egál körüliÚgy gondoltam, hogy te nyerted mindkét dealt simán 😊 A te részedről nem kérdés, hogy miért csináltad.Ezeket a cseréket csak én nem értem?Hát én így láttam/látom a dolgot
Masszívan egyoldalú mind2
Jakehomer
flzoli
Jakehomer
több mint 5 éve
Úgy gondoltam, hogy te nyerted mindkét dealt simán 😊 A te részedről nem kérdés, hogy miért csináltad.Ezeket a cseréket csak én nem értem?Hát én így láttam/látom a dolgot
Jakehomer
flzoli
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Ezeket a cseréket csak én nem értem?Hát én így láttam/látom a dolgot
Jakehomer
(eleve egy Allen + Holcomb <> Finley-t ajánlott Göbi szóval innét indultunk)
Kenny Moore II, Ind CB
Brandon Graham, Phi DE
Brandon Allen, Den QB
Cole Holcomb, Wsh LB
<>
Ryan Finley, Cin QB
Whitney Mercilus, Hou LB
Josh Allen, Jax DE
Allen, Graham kb. egyenlő DE poszton, Allenél nagyobb a sack esély jóval, így könnyebben kozhat "boom" teljesítményt. Én pedig megszívtam a hibrid DE, LB játékosokkal, mert ők mind a két slotban foglalják a helyet, így nem tudtam már LB-t húzni FA-ról.... Mind a ketten bye-on vannak a héten.
Mercilus <> Holcomb szerintem ugyan úgy egy szint. Holcomb több tackle-jét kompenzálja Marcilus sackelő képessége (főleg Watt hiányában)
Moore + Brandon Allen <> Finley résszel pedig ütöttem egy masszív need-et a csapatomnál. Az egy szem Darnold marad a posztra. Allen ahogy Lock felgyógyul megy a Broncos padra, így hosszabb távon nem nagy értékkel bír. Göbinél QB need volt a héten Brady bye miatt, így egy Moore még bekerült az üzletbe (aki nem top, de a jobb CB-k közül való).
Mondjátok, ha rosszul látok valamit 😊 Sikerült már benéznem pár cserét (khm Justin Houston...) szóval simán láthatom rosszul a dolgokat.
több mint 5 éve
Ezeket a cseréket csak én nem értem?Masszívan egyoldalú mind2
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Én mindenkinek segítek, nagy szívem van😊Miért segitesz az egyik legnagyobb riválisunknak? 😕Qb-t keresek 1 meccsre valakinek esetleg?Ha Brissett nem játszik a héten (szerintem nem fog), akkor tőlem Hoyer vihető, ráadásul elég jó matchuppal. Más kérdés, h mire ez eldől már lehet késő lesz..
ThundersNFL
Szesze
Remélem, jó drága lesz..
PS: ugyanitt Trubi is eladó 😊
Igor
több mint 5 éve
Miért segitesz az egyik legnagyobb riválisunknak? 😕Qb-t keresek 1 meccsre valakinek esetleg?Ha Brissett nem játszik a héten (szerintem nem fog), akkor tőlem Hoyer vihető, ráadásul elég jó matchuppal. Más kérdés, h mire ez eldől már lehet késő lesz..
ThundersNFL
Szesze
Remélem, jó drága lesz..
PS: ugyanitt Trubi is eladó 😊
több mint 5 éve
Qb-t keresek 1 meccsre valakinek esetleg?Ha Brissett nem játszik a héten (szerintem nem fog), akkor tőlem Hoyer vihető, ráadásul elég jó matchuppal. Más kérdés, h mire ez eldől már lehet késő lesz..
ThundersNFL
több mint 5 éve
Qb-t keresek 1 meccsre valakinek esetleg?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Nem semmi.. az lesz a fasza, ha a végén mindketten kiesünk ezzel.Na, ugye csak megmondtam...Hogyne tudnám, az ami eddig.Miért nem vagyok meglepve? 🙂Tudod mi fog történni csütörtökön.... | (remélem döntetlen 😀) |
Szesze
Igor
Szesze
Nyilván lehetett volna rosszabb is, de ez az ami egyikőnknek se segit igazan, ezzel most elment a PO 😊
| jkfdshggrjmgjkdfg Jourdan Lewis!!! |
Igor
Mondjuk ez az X nekem a kevés pontom miatt segíthet valamit a végén, hátha ez lesz a sorsfordító momentum a szezonban.
Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Na, ugye csak megmondtam...Hogyne tudnám, az ami eddig.Miért nem vagyok meglepve? 🙂Tudod mi fog történni csütörtökön.... | (remélem döntetlen 😀) |
Szesze
Igor
Szesze
Nyilván lehetett volna rosszabb is, de ez az ami egyikőnknek se segit igazan, ezzel most elment a PO 😊
| jkfdshggrjmgjkdfg Jourdan Lewis!!! |
több mint 5 éve
Qb-ért szopok nyalok....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Na most már Trubó miatt se kell izgulni, hogy még a végén lecserélik, Cam on IR, talán ezzel megvan a QB-m szezon végéig...Allen fiam, te viszont innentől dobálnád inkább CMac-nek a 80 yardos screen passz TD-ket egy kicsit nagyobb lelkesedéssel...
több mint 5 éve
caminoi
225
Köszi, sajnos elég drága volt a 2 season-ending miatt. Lehet még ennek visszavágója. 😉.....Gratulálok a győzelmedhez. Tükörsima volt.
caminoi
zinedine5
több mint 5 éve
.....Gratulálok a győzelmedhez. Tükörsima volt.
caminoi
több mint 5 éve
Hogyne tudnám, az ami eddig.Miért nem vagyok meglepve? 🙂Tudod mi fog történni csütörtökön.... | (remélem döntetlen 😀) |
Szesze
Igor
több mint 5 éve
Brandon Allent mint kezdő QB-t adnám olyan irányítóért cserébe, aki nem a 10. héten bye weekesHelyesbítek: ez a hetem kuka a sok bye weekes miatt, megfelelő ellenértékkel eladó
Göbi
több mint 5 éve
Brandon Allent mint kezdő QB-t adnám olyan irányítóért cserébe, aki nem a 10. héten bye weekes
több mint 5 éve
El se hiszem hogy sikerült fordítani...azért az átszàmolástol tartokJellemző a szezonomra, hogy Cooper "győztes" TD-jét egy kamu dpi előzte meg.
Göbi
Grat!
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Na meglett a keserű L... Mondjuk az ellen is hagyott padon bőven...Nem teljesen értek egyet, ha van Out-os játékosod, azt tudod IR-re rakni addig, ezzel nyerhetsz helyet, de ha 4-5 kezdőd van bye-on, nyilván nem tudsz mindenkit pótolni. Kirakni meg nem fogsz kezdőt. Ettől függetlenül én általában törekszem arra, hogy ilyen ne forduljon elő.....
MÁS
Szerintem nem nagy kérés, hogy mindem héten tiszteljük meg legalább annyival egymást, hogy minden posztra állítunk embert és ne legyen bye weekes vagy out státuszú... Vagy üres poszt... Addig kell kukázni amíg nem találsz...
MÁS VÉGE
ThundersNFL
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Miért nem vagyok meglepve? 🙂Tudod mi fog történni csütörtökön.... | (remélem döntetlen 😀) |
Szesze